Euroleague 29η Αγωνιστική : Panathinaikos Aktor vs Paris Basketball (26/2, 21:45)
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν νομίζω ότι κολλάει κανείς στην τελευταία φάση. Άντε να είπε ο Στέλιος κάτι; Όλοι οι άλλοι λένε (λέμε) ότι ή δεν ήταν ή ότι δεν ήταν αρκετά ώστε να σφυριχθεί κλπtokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Φεβ 27, 2026 12:15 amΡε γκαις επειδή το βλέπαμε όλοι το ματς μην κολλάτε στην τελευταία φάση μόνο, γιναν πολλά λάθη μέχρι εκείνο το σημείο απ'τους διαιτητές.
Χθες δεν είδατε τι δεν δώσανε στον Φουρνιε στο τέλος;

-
Redoctor_33

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μεγάλη απογοήτευση σήμερα
Τέτοιο αμυντικό χαλι δεν έχω ξαναδεί (η μπορεί και να έχω, αλλά κάθε φορά με εκπλήσσει αυτή η ανυπαρξία στη περιφερειακή αμυνα)
Κάνανε παγίδα ο Σορτς με τον Σλουκα ρε μλκ!Που εγώ περνάω τη μπάλα από πάνω τους εύκολα.Εχουν βαρέσει όλα τους τα τρίποντα ελεύθερα.Δλδ ΟΛΑ.Ανοιγε η άμυνα μας με 3 πάσες σαν στρείδι που του ρίχνεις λεμόνι.Καλα το ελεύθερο τρίποντο από τζάμπολ έπος.Μπλοκ άουτ σε ριμπάουντ πουθενά προφανώς, ειδικά από τη στιγμή που τρέχανε όλοι γύρω γύρω σα ποντίκια σε ρόδα μπας και προλάβουν το ελεύθερο σουτ (που δε το προλαβαιναν).
Παρεπιπτοντως θέλω καιρό να πω πως μπορεί να λένε όλοι πόσο παικταράς είναι ο Οσμαν αλλά αμυντικα είναι ΤΡΑ ΓΙ ΚΟΣ ,ειδικά σε περιστροφές κ αλληλλοκαλυψη είναι αλλού (προσωπικά τον θεωρώ και χαμηλού μπασκετικου iq ).Είναι ένας από τους λόγους της κακής μας περιφερειακής Άμυνας.(όχι ο μόνος προφανως)
Πάμε τώρα για πλέι ιν (και βγαλε) ...που κι αυτά με αυτή τη θλιβερή εικόνα δύσκολα είναι.Παει για μεγαλο fail η χρονια
Τέτοιο αμυντικό χαλι δεν έχω ξαναδεί (η μπορεί και να έχω, αλλά κάθε φορά με εκπλήσσει αυτή η ανυπαρξία στη περιφερειακή αμυνα)
Κάνανε παγίδα ο Σορτς με τον Σλουκα ρε μλκ!Που εγώ περνάω τη μπάλα από πάνω τους εύκολα.Εχουν βαρέσει όλα τους τα τρίποντα ελεύθερα.Δλδ ΟΛΑ.Ανοιγε η άμυνα μας με 3 πάσες σαν στρείδι που του ρίχνεις λεμόνι.Καλα το ελεύθερο τρίποντο από τζάμπολ έπος.Μπλοκ άουτ σε ριμπάουντ πουθενά προφανώς, ειδικά από τη στιγμή που τρέχανε όλοι γύρω γύρω σα ποντίκια σε ρόδα μπας και προλάβουν το ελεύθερο σουτ (που δε το προλαβαιναν).
Παρεπιπτοντως θέλω καιρό να πω πως μπορεί να λένε όλοι πόσο παικταράς είναι ο Οσμαν αλλά αμυντικα είναι ΤΡΑ ΓΙ ΚΟΣ ,ειδικά σε περιστροφές κ αλληλλοκαλυψη είναι αλλού (προσωπικά τον θεωρώ και χαμηλού μπασκετικου iq ).Είναι ένας από τους λόγους της κακής μας περιφερειακής Άμυνας.(όχι ο μόνος προφανως)
Πάμε τώρα για πλέι ιν (και βγαλε) ...που κι αυτά με αυτή τη θλιβερή εικόνα δύσκολα είναι.Παει για μεγαλο fail η χρονια
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
α νομιζα οτι μενουν αλλα 9 αλλα εμεις εχουμε ενα εξτρα δεν το σκεφτηκα.. ναι σε 8 παιχνιδια 7νικες πολυ χλωμο..αλλα 5-6 θα τις κανει.μαλλον..nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Φεβ 27, 2026 12:19 amΔηλαδή έχει 16 νίκες σε 29 παιχνίδια αλλά θα κάνει 6-7 στα τελευταία 8;![]()
![]()
Όντως πιστεύεις στα turning point shaq;
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
έδειξε και κατά τη διάρκεια του αγώνα ένα replay από τα πλάγια που είναι ξεκάθαρο ότι δεν ήταν φάουλ στον ΝΧΝ.
σε κάθε περίπτωση κέρδισε δίκαια η Παρί, την αφήσατε να κάνει το παιχνίδι της, ήταν εύστοχη, σχεδόν μόνιμα μπροστά στο σκορ, δε χρειαζόταν κάτι άλλο.
σε κάποια φάση, νομίζω στο 2ο δεκάλεπτο, είδα το Γκραντ να βαράει τρίποντο στον αιφνιδιασμό και αυτή νομίζω είναι η φάση που συνοψίζει τον αγώνα.
σε κάθε περίπτωση κέρδισε δίκαια η Παρί, την αφήσατε να κάνει το παιχνίδι της, ήταν εύστοχη, σχεδόν μόνιμα μπροστά στο σκορ, δε χρειαζόταν κάτι άλλο.
σε κάποια φάση, νομίζω στο 2ο δεκάλεπτο, είδα το Γκραντ να βαράει τρίποντο στον αιφνιδιασμό και αυτή νομίζω είναι η φάση που συνοψίζει τον αγώνα.
- Gerasimos Moraitis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
- Προειδοποιήσεις:
1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gerasimos Moraitis την Παρ Φεβ 27, 2026 12:27 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ομάδες σαν την Παρί και την βαλενθια είναι ότι χειρότερο για το μπάσκετ που παίζουμε και την άμυνα που υποτίθεται ότι εφαρμόζουμε. Με ποκυ καλύτερες ομάδες που παίζουν σετ μπάσκετ, έχουμε κάνει σοβαρές νίκες και διπλά.
Επειδή δεν πρόκειται να αλλάξει η φιλοσοφία του μπάσκετ που θα παίζομε φέτος, ας ελπίσουμε τουλάχιστον να πέσουμε πάνω σε ομάδα που μας ταιριάζει. Γιατί έτσι όπως τα κάναμε, δε υπάρχει καλύτερο σενάριο εφικτό.
Επειδή δεν πρόκειται να αλλάξει η φιλοσοφία του μπάσκετ που θα παίζομε φέτος, ας ελπίσουμε τουλάχιστον να πέσουμε πάνω σε ομάδα που μας ταιριάζει. Γιατί έτσι όπως τα κάναμε, δε υπάρχει καλύτερο σενάριο εφικτό.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ε τωρα θα παιζει και ο ναν και δεν ειναι και τοσο παλουκι πια το προγραμμα..ρωτησα και πριν αλλα δεν πρεπει να πηρα απαντηση..ο ναν σημερα γιατι δεν επαιξε?nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Φεβ 27, 2026 12:25 amΕπίσης πρέπει να έχουμε 4-7 στα τελευταία 11 οπότε δεν ξέρω από που πηγάζει αυτή η αισιοδοξία σου![]()

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο