Λογικα εχουν γινει πραγματα που δεν γνωριζουμε, ωστοσο η δημοσια εικονα του Μπαρτζωκα δειχνει πως, ο,τι και να λεει ή ο,τι και αν έχουν προσπαθήσει οι Αγγελόπουλοι, η κατασταση ειναι πια στο μη περαιτερω. Σ' αυτο προσωπικα δε μπορω να τον αδικήσω με τίποτα, εχω ξαναγράψει οτι αυτο που συμβαίνει εναντίον του τα τελευταια χρόνια μπορεί να συγκριθεί μόνο με τη προσπάθεια αποδόμησης πολιτικών ή γενικώς ανθρωπων μεγαλης κοινωνικής επιρροης απο τους αντιπάλους τους. Τοσο οργανωμενα να προσπαθει να αποδομηθει η προσωπικοτητα ενος...προπονητη μπασκετ δεν εχω ξαναματαδει.Conan1982 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 31, 2025 2:06 pmΕξαιρετική ερώτηση, κι εγώ έχω την ίδια απορία.GK_23 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 31, 2025 12:33 pmΕπειδή αρκετοί γράφουν περί "προστασίας της ομάδας" και "προστασίας του προπονητή" από το ΜΜΕ, τι ακριβώς εννοούν;
Να βάλουν "φουσκωτούς" να δείρουν δημοσιογράφους ή "δημοσιογράφους";
Αν ο προπονητής της ομάδας ασχολείται με τι γράφεται για αυτόν στα social media και βάζει τους βοηθούς του να διαβάζουν και να του μεταφέρουν τα άρθρα του Κουβόπουλου και του Μπούκουρα, τότε δεν φταίει η διοίκηση. Μάλλον φταίει γιατί δεν του έχει τραβήξει το αυτί τόσο καιρό.
Έχω ακούσει κατά καιρούς διάφορα, από το να έχουμε κι εμείς τα δικά μας κατευθυνόμενα μέσα μέχρι να κάνουμε μηνύσεις στους δημοσιογράφους. Και οι 2 λογικές φυσικά στα μάτια μου είναι λάθος, αρκετά θέματα έχει η δημοσιογραφία στην Ελλάδα, δεν χρειάζεται ακόμα ένα.
Τον Μπαρτζώκα έπρεπε να τον προστατέψει η ομάδα από την ίδια την συμπεριφορά του, ας τον είχε πάει σε ψυχολόγο, γκουρού του διαλογισμού, στον Φώτη τον Βλαχόπουλο να του δώσει ηρεμιστικά ή δεν ξέρω τι άλλο ώστε να μπορεί να είναι στην διάρκεια του αγώνα ψύχραιμος. Δεν λέω ότι έχει άδικο ο Μπαρτζώκας να αντιδρά όταν τον βρίζουν, στα μάτια μου είναι λογικό, και απαράδεκτο να τον βρίζουν, όμως είναι φανερό ότι δεν μπορούσε να το διαχειριστει, δεν ήταν απαράδεκτες άραγε και οι δικές του βρισιες και ενοχλούσαν ακόμα κι εδώ πολλούς οπαδούς του Ολυμπιακού;Οι περισσότεροι προπονητές όταν βάζουν τις φωνές, όταν παίρνουν τεχνικές ποινες το κανουν από πρόθεση τις περισσότερες φορές. Τα λέω εκ των υστέρων αλλά ο Μπαρτζώκας φορτώθηκε μια πίεση που δεν μπορούσε να διαχειριστεί, δεν δέχομαι ότι δεν μπορούσε να γίνει κάτι.
Αυτο δε σημαινει φυσικα οτι δε θα το ξαναδω στο μέλλον. Ειδικα αν ο επομενος προπονητης της ομαδας ειναι ο Σπανουλης, ακριβως τα ιδια εργαλεια, οι ιδιες πρακτικες, οι ιδιοι άνθρωποι θα εμφανιστούν from day one να κανουν την ιδια ακριβώς δουλεια που κάνουν τα τελευταία χρόνια. Δεν ειμαι ειδικος να καταστρωσω την αμυντικη στρατηγικη της ομαδας, κάποιος θα πει να υπάρχει ενας "ενδιάμεσος" να απορροφά τους κραδασμούς, κάποιος άλλος θα πει να φτιάξουμε τα δικά μας αντίστοιχα μέσα, κάποιος τρίτος να υπάρχει πιο ισχυρή νομική προστασία κ.ο.κ. Δεν ειναι ούτως ή άλλως δουλειά του forum να βρει τη λύση. Εγω το μονο που ξέρω σίγουρα οτι ενας σύλλογος δε μπορεί να βασίζεται στο πόσο ατσάλινα είναι τα νεύρα του προπονητή απέναντι στη καθε φύσεως προπαγάνδα, ειναι και δυσλειτουργικό και άδικο.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο