Η φετινή ομάδα έτσι όπως φτιάχνεται είναι ισορροπημένη παντού. Εκτός απο το 3-4 όπου εκεί χρειάζεται παίχτης. Έχει στηθεί ωραία η ομάδα φέτος ενώ ματσαρει καλά με τον Οσφπ. Φέτος είδα ορθολογισμό στο ρόστερ. Δεν ήταν απλά να ματσαρουμε τον Οσφπ.lefpan έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 20, 2022 9:21 pmΑν φτιάξεις ομάδα ικανή να πάρει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα (με βασικό αντίπαλο τον Ολυμπιακό), εννοείται ότι αυτομάτως έχεις τις δυνατότητες να μπεις τουλάχιστον στην 8άδα της ευρωλίγκας. Το ένα δεν αποκλείει το άλλο.j-kidd13 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 20, 2022 7:36 pm
Δεν είναι δυνατόν να βάζει κάποιος μια πρόκριση στην 8αδα πάνω από ένα πρωτάθλημα,είναι πολύ απλό.Και από τη στιγμή που με το μπάτζετ που έχεις για την ώρα,δεν είναι εύκολο να φτιάξεις ομάδα για να χτυπήσεις f4,κοιτάς πρωτίστως το πρωτάθλημα σου,χωρίς φυσικά να αμελείς την Ευρωλίγκα,αλλά εκεί πας για να κάνεις ο,τι καλύτερο μπορείς.Δε θα έπρεπε να είναι έτσι,αλλά οι τρεχουσες συνθήκες δεν ευνοούν κάτι παραπάνω,θα είναι έκπληξη αν συμβεί κάτι παραπάνω.
Το πρόβλημα έγκειται στο ότι δεν προσπαθείς να φτιάξεις καλή ομάδα που να παίζει καλό μπάσκετ απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα, αλλά επικεντρώνεσαι μόνο να φτιάξεις ομάδα που να μπορεί να ματσάρει τον Ολυμπιακό.
Είναι φυσικό, μια τέτοια ομάδα να μπορέσει ίσως να κοντράρει ή και να νικήσει τον Ολυμπιακό, εκμεταλλευόμενη τις ιδιαίτερότητές του, αλλά να μη μπορεί να κοντράρει ικανοποιητικά τις άλλες ομάδες της ευρωλίγκας που έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Ολυμπιακό.
2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
1
0
- j-kidd13
- Reactions: 1726
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δε διαφωνούμε, ωστόσο το ότι(η άν) φτιάχνεις μια ομάδα για να ματσαρεις τον Ολυμπιακό ,δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να παίξει καλό μπάσκετ,η ότι δεν μπορεί ματσαρει καλά με τις αντίπαλες ομάδες στην Ευρωλίγκα. Και η φετινή ομάδα βάσει ρόστερ τουλάχιστον, δείχνει ότι μπορεί να κάνει μια σοβαρή προσπάθεια.lefpan έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 20, 2022 9:21 pmΑν φτιάξεις ομάδα ικανή να πάρει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα (με βασικό αντίπαλο τον Ολυμπιακό), εννοείται ότι αυτομάτως έχεις τις δυνατότητες να μπεις τουλάχιστον στην 8άδα της ευρωλίγκας. Το ένα δεν αποκλείει το άλλο.j-kidd13 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 20, 2022 7:36 pm
Δεν είναι δυνατόν να βάζει κάποιος μια πρόκριση στην 8αδα πάνω από ένα πρωτάθλημα,είναι πολύ απλό.Και από τη στιγμή που με το μπάτζετ που έχεις για την ώρα,δεν είναι εύκολο να φτιάξεις ομάδα για να χτυπήσεις f4,κοιτάς πρωτίστως το πρωτάθλημα σου,χωρίς φυσικά να αμελείς την Ευρωλίγκα,αλλά εκεί πας για να κάνεις ο,τι καλύτερο μπορείς.Δε θα έπρεπε να είναι έτσι,αλλά οι τρεχουσες συνθήκες δεν ευνοούν κάτι παραπάνω,θα είναι έκπληξη αν συμβεί κάτι παραπάνω.
Το πρόβλημα έγκειται στο ότι δεν προσπαθείς να φτιάξεις καλή ομάδα που να παίζει καλό μπάσκετ απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα, αλλά επικεντρώνεσαι μόνο να φτιάξεις ομάδα που να μπορεί να ματσάρει τον Ολυμπιακό.
Είναι φυσικό, μια τέτοια ομάδα να μπορέσει ίσως να κοντράρει ή και να νικήσει τον Ολυμπιακό, εκμεταλλευόμενη τις ιδιαίτερότητές του, αλλά να μη μπορεί να κοντράρει ικανοποιητικά τις άλλες ομάδες της ευρωλίγκας που έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Ολυμπιακό.
1
1

- shaq7
- Reactions: 6689
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Εγω παντως δεν εχω καταλαβει που ακριβως ματσαρει καλα ο παναθηναικος με τον ολυμπιακο εκτος απο τα λογια
Εννοω σε τι ματσαρουν καλα?ο παο θα φτιαξει ισως μια ομαδα σκληρη να παιζει αμυνα και ο ολυμπιακος θα ειναι ο περσινος μονο που θα σουταρει καλυτερα τριποντα και ισως δεν ειναι τοσο αποτελεσματικος στην αμυνα..Στα ατομικα μαρκαρισματα θεωρειτε οτι ματσαρουν?Στο 5 σιγουρα οχι,στους κοντους σιγουρα οχι μιας και θα εχει κοντα γκαρντ ο παο και δεν θα μπορει να βαρεσει τον καναν ενω και στα 3αρια που ειχε τον παπαπετρου που ηταν κορμι δυσκολο για εμας θα ειναι πια ο γκριγκονις που ειναι ιδιο υψος αλλα μισα κιλα του μακισικ..Στο 4ρα παλι ισως να βαραει ο γουιλιαμς τον βεζενκοφ στην επιθεση λογω αθλητικοτητας; αλλα οτι βαζει τουλαχιστον θα το τρωει και πισω απο τον σασα..
Αμα εμενε ο παπαπετρου θα ματσαρανε πολυ καλυτερα,ο γκριγκονις θα βαραγε τον καναν σαν ψηλο γκαρντ και ο παπ θα ποσταρε τα 3αρια μας..Τωρα ετσι οπως αλλαξαν οι ρολοι με αντριους 2αρι και γκριγκονις στο 3 μαλλον τον βολευει τον ολυμπιακο..τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω..

Αμα εμενε ο παπαπετρου θα ματσαρανε πολυ καλυτερα,ο γκριγκονις θα βαραγε τον καναν σαν ψηλο γκαρντ και ο παπ θα ποσταρε τα 3αρια μας..Τωρα ετσι οπως αλλαξαν οι ρολοι με αντριους 2αρι και γκριγκονις στο 3 μαλλον τον βολευει τον ολυμπιακο..τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω..
1
1

- Panos Phys
- Reactions: 48
- Αγαπημένος παίκτης: Kevin Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και εγώ κάθισα να δω Ελλάδα (καί Μαντζουκα). Πλήρης απογοήτευση, συμφωνώ μέχρι κεραίας. Πραγματικά αγνώριστος. Δεν είχε καμιά σχέση με τον παίκτη που είδα φέτος στον Παναθηναϊκό, ο οποίος ναι μεν δεν ξεχώριζε αλλά έδειχνε να παλεύει, να προσπαθεί. Και έπαιζε απέναντι σε συνομηλίκους του!JohnnyPao έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 20, 2022 7:14 pmΣε άλλα νέα είδα σήμερα την εθνική νέων που αποκλείστηκε. Ο Ματζουκας μαύρα χάλια, πιστεύω μπορει να μπει για κανα 8λεπτο γιουρολιγκ και κανα 15λεπτο Α1 με καλούς συμπαίκτες γύρω του και να κάνει συγκεκριμένες δουλειές αλλά μέχρι εκεί. Και αμυντικα και επιθετικα μηδέν εις το πηλίκο σήμερα, πάνω απο ολα μου δείχνει κακή νοοτροπία.
Αυτός που διέπρεψε και το κάνει βασικα όλη τη χρονιά ήταν ο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ Τανουλης με 20 πόντους, καλα ποσοστά και 7 ριμπαουντ. Θα γινει πολυ καλο 4αρι αν δουλέψει το σουτ του και την αθλητικοτητα του, έχει πολύ γλυκά τελειώματα κάτω απτη ρακέτα, καιρό έχω να δω κάτι τέτοιο σε συνδυασμό με το ωραίο σουτακι του.
Μήπως έπρεπε κι ο Ματζουκας να χει μεινει στον Προμηθέα να παρει παιχνίδια? Νιώθω πως έχει μείνει πολύ στάσιμος το τελευταίο χρόνο.
Δεν ξέρω αν τον είδε κάι σήμερα ο κόουτς, το εύχομαι όμως. Θα είδε ότι αυτά που του έχουν μεταφέρει ως το μεγάλο project του Παναθηναϊκου, ίσως είναι υπερβολικά. Εύχομαι να φταίει η απραξία, η κούραση της χρονιάς καί η σωματική καταπόνηση (γιατί το μυϊκό του σύστημα ίσως λόγω ηλικίας δεν είναι έτοιμο). Δεν ξέρω για ποια θέση τον προορίζει ο κόουτς (και ο Πεδουλακης), αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι έτοιμος παίκτης, επ'ουδενί δεν μπορείς να πεις ότι διεκδικεί αξιόλογο χρόνο συμμετοχής στην EL. Και δεν ξέρω μήπως έχουν δεύτερες σκέψεις για τη θέση που πρέπει να παίζει ο τελευταίος ξένος που θα διαλέξουν.
Ιαως σας φαίνονται υπερβολικα αυτά που γράφω, αλλά μιλάμε για μία πάρα πολύ κακή εμφάνιση,την ώρα που ξέρει ότι είναι η μεγάλη του ευκαιρία.
ΥΓ: Ο Μπεντιλ έκλεισε στον Ερυθρό Αστέρα.
0
Respect Yourself
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
Θα συμφωνησω και εγω οτι δε τον ματσαρει καλα τον ολυμπιακο γενικα , αλλα στο 5 δε συμφωνω , αν καπου τον ματσαρει ειναι στο 5...Εχει πολυ δυνατο διδυμο εκει ο παναθηναικος ,οπως εχει και ο ολυμπιακοςshaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 20, 2022 10:15 pmΕγω παντως δεν εχω καταλαβει που ακριβως ματσαρει καλα ο παναθηναικος με τον ολυμπιακο εκτος απο τα λογιαΕννοω σε τι ματσαρουν καλα?ο παο θα φτιαξει ισως μια ομαδα σκληρη να παιζει αμυνα και ο ολυμπιακος θα ειναι ο περσινος μονο που θα σουταρει καλυτερα τριποντα και ισως δεν ειναι τοσο αποτελεσματικος στην αμυνα..Στα ατομικα μαρκαρισματα θεωρειτε οτι ματσαρουν?Στο 5 σιγουρα οχι,στους κοντους σιγουρα οχι μιας και θα εχει κοντα γκαρντ ο παο και δεν θα μπορει να βαρεσει τον καναν ενω και στα 3αρια που ειχε τον παπαπετρου που ηταν κορμι δυσκολο για εμας θα ειναι πια ο γκριγκονις που ειναι ιδιο υψος αλλα μισα κιλα του μακισικ..Στο 4ρα παλι ισως να βαραει ο γουιλιαμς τον βεζενκοφ στην επιθεση λογω αθλητικοτητας; αλλα οτι βαζει τουλαχιστον θα το τρωει και πισω απο τον σασα..
0
- shaq7
- Reactions: 6689
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
εννοεις οτι ματσαρει ο φαλ με παπ η με γκουνταιτις?θεωρω οτι αμυντικα δεν τον εχουν με τιποτα..δεν εχουν τον ογκο να τον σπρωξουν..ουτε σουταρουν τριποντα να τον βγαλουν εξω..τωρα αν εννοεις οτι ειναι πολυ δυνατο διδυμο θα συμφωνησω,για τον γκουταιτις βασικα εχω μετρια αποψη αλλα ειμαι μεγαλος φαν του παπατζον.HackerBaby έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 20, 2022 10:46 pmΘα συμφωνησω και εγω οτι δε τον ματσαρει καλα τον ολυμπιακο γενικα , αλλα στο 5 δε συμφωνω , αν καπου τον ματσαρει ειναι στο 5...Εχει πολυ δυνατο διδυμο εκει ο παναθηναικος ,οπως εχει και ο ολυμπιακοςshaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 20, 2022 10:15 pmΕγω παντως δεν εχω καταλαβει που ακριβως ματσαρει καλα ο παναθηναικος με τον ολυμπιακο εκτος απο τα λογιαΕννοω σε τι ματσαρουν καλα?ο παο θα φτιαξει ισως μια ομαδα σκληρη να παιζει αμυνα και ο ολυμπιακος θα ειναι ο περσινος μονο που θα σουταρει καλυτερα τριποντα και ισως δεν ειναι τοσο αποτελεσματικος στην αμυνα..Στα ατομικα μαρκαρισματα θεωρειτε οτι ματσαρουν?Στο 5 σιγουρα οχι,στους κοντους σιγουρα οχι μιας και θα εχει κοντα γκαρντ ο παο και δεν θα μπορει να βαρεσει τον καναν ενω και στα 3αρια που ειχε τον παπαπετρου που ηταν κορμι δυσκολο για εμας θα ειναι πια ο γκριγκονις που ειναι ιδιο υψος αλλα μισα κιλα του μακισικ..Στο 4ρα παλι ισως να βαραει ο γουιλιαμς τον βεζενκοφ στην επιθεση λογω αθλητικοτητας; αλλα οτι βαζει τουλαχιστον θα το τρωει και πισω απο τον σασα..
0
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
Διαφωνώ στο ότι δε μπορεί να σπρώξει ο γκούντα τον φαλ ,εκεί το βλέπουμε αλλιώς . Θα φανεί στην πράξη,ίσως έχεις δίκιο.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 20, 2022 10:59 pmεννοεις οτι ματσαρει ο φαλ με παπ η με γκουνταιτις?θεωρω οτι αμυντικα δεν τον εχουν με τιποτα..δεν εχουν τον ογκο να τον σπρωξουν..ουτε σουταρουν τριποντα να τον βγαλουν εξω..τωρα αν εννοεις οτι ειναι πολυ δυνατο διδυμο θα συμφωνησω,για τον γκουταιτις βασικα εχω μετρια αποψη αλλα ειμαι μεγαλος φαν του παπατζον.HackerBaby έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 20, 2022 10:46 pm
Θα συμφωνησω και εγω οτι δε τον ματσαρει καλα τον ολυμπιακο γενικα , αλλα στο 5 δε συμφωνω , αν καπου τον ματσαρει ειναι στο 5...Εχει πολυ δυνατο διδυμο εκει ο παναθηναικος ,οπως εχει και ο ολυμπιακος
0
- Hipster
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σχετικα ειναι αυτα. Μπορει να ματσαρει αν ειναι σε καλη κατασταση ο Λιθουανος, αλλιως θα εχει παλι ενα μικρο πλεονεκτημα ο Ολυμπιακος. Και ο Παναθηναικος βελτιωσε την γραμμη, αλλα και ο Ολυμπιακος με Μπολμποι στην θεση του Μαρτιν. Παντως νομιζω και εγω πως ειναι η πιο ανταγωνιστικη θεση μεταξυ των δυο ομαδων. Ισως και το δυο αν βαλεις Γκριγκονις , Αντριους με Κααναν, Λαρενταζακη .HackerBaby έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 20, 2022 10:46 pmΘα συμφωνησω και εγω οτι δε τον ματσαρει καλα τον ολυμπιακο γενικα , αλλα στο 5 δε συμφωνω , αν καπου τον ματσαρει ειναι στο 5...Εχει πολυ δυνατο διδυμο εκει ο παναθηναικος ,οπως εχει και ο ολυμπιακοςshaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 20, 2022 10:15 pmΕγω παντως δεν εχω καταλαβει που ακριβως ματσαρει καλα ο παναθηναικος με τον ολυμπιακο εκτος απο τα λογιαΕννοω σε τι ματσαρουν καλα?ο παο θα φτιαξει ισως μια ομαδα σκληρη να παιζει αμυνα και ο ολυμπιακος θα ειναι ο περσινος μονο που θα σουταρει καλυτερα τριποντα και ισως δεν ειναι τοσο αποτελεσματικος στην αμυνα..Στα ατομικα μαρκαρισματα θεωρειτε οτι ματσαρουν?Στο 5 σιγουρα οχι,στους κοντους σιγουρα οχι μιας και θα εχει κοντα γκαρντ ο παο και δεν θα μπορει να βαρεσει τον καναν ενω και στα 3αρια που ειχε τον παπαπετρου που ηταν κορμι δυσκολο για εμας θα ειναι πια ο γκριγκονις που ειναι ιδιο υψος αλλα μισα κιλα του μακισικ..Στο 4ρα παλι ισως να βαραει ο γουιλιαμς τον βεζενκοφ στην επιθεση λογω αθλητικοτητας; αλλα οτι βαζει τουλαχιστον θα το τρωει και πισω απο τον σασα..
Αλλα σε 1-3-4 υπαρχει γκαπ μεχρι τωρα. Θα στοιχισει το κενο στο 3 γιατι θα αδυνατησει πιθανον και το 2 στην Ελλαδα αν ειναι 6 οι ξενοι ( που το ελπιζω ασχετα απο την κοντρα των δυο)

0
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Απο Εβανς σιγουρα καλυτερα.HackerBaby έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 20, 2022 11:26 pmΔιαφωνώ στο ότι δε μπορεί να σπρώξει ο γκούντα τον φαλ ,εκεί το βλέπουμε αλλιώς . Θα φανεί στην πράξη,ίσως έχεις δίκιο.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 20, 2022 10:59 pm
εννοεις οτι ματσαρει ο φαλ με παπ η με γκουνταιτις?θεωρω οτι αμυντικα δεν τον εχουν με τιποτα..δεν εχουν τον ογκο να τον σπρωξουν..ουτε σουταρουν τριποντα να τον βγαλουν εξω..τωρα αν εννοεις οτι ειναι πολυ δυνατο διδυμο θα συμφωνησω,για τον γκουταιτις βασικα εχω μετρια αποψη αλλα ειμαι μεγαλος φαν του παπατζον.

0
-
- Reactions: 482
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Περί Μαντζούκα...
Μέγα σφάλμα κατ' εμέ η μετακίνηση του στον Παναθηναϊκό. Έπρεπε να κάτσει στον Προμηθέα και να γράφει 30λεπτα ανά ματς. Αλλά επιλογές είναι αυτές, για τις οποίες ευθύνονται διάφοροι
παράγοντες (μάνατζερ, βιασύνη ανέλιξης, έλλειψη υπομονής κλπ).
Στο δια ταύτα, αυτό που τον έκανε να ξεχωρίζει μεταξύ των συνομηλίκων του ήταν πρωτίστως η σωματοδομή του, η οποία παρέπεμπε περισσότερο σε άνδρα/κανονικό παίκτη παρά σε έφηβο/παίκτη υπό εξέλιξη.
Για το καλό του ίδιου πρωτίστως θα πρέπει να δουλέψει και να εξελίξει τα διάφορα στοιχεία του παιχνιδιού του και να μην σταθεί μόνο στο κορμί του...
ΥΓ: Υπάρχει άραγε Έλληνας 5άρι που να μπορεί να κατεβαίνει και στο 4;...
Μέγα σφάλμα κατ' εμέ η μετακίνηση του στον Παναθηναϊκό. Έπρεπε να κάτσει στον Προμηθέα και να γράφει 30λεπτα ανά ματς. Αλλά επιλογές είναι αυτές, για τις οποίες ευθύνονται διάφοροι
Στο δια ταύτα, αυτό που τον έκανε να ξεχωρίζει μεταξύ των συνομηλίκων του ήταν πρωτίστως η σωματοδομή του, η οποία παρέπεμπε περισσότερο σε άνδρα/κανονικό παίκτη παρά σε έφηβο/παίκτη υπό εξέλιξη.
Για το καλό του ίδιου πρωτίστως θα πρέπει να δουλέψει και να εξελίξει τα διάφορα στοιχεία του παιχνιδιού του και να μην σταθεί μόνο στο κορμί του...
0
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τσαλμπουρης με μικρη επιτυχια και στις 2 θεσεις, μελλοντικα ισως ο Τανουλης και πολυ πολυ πιθανο ο Σαμοντουροβ. Ο Οποιος σωματικα ειναι ακομα εφηβος και αυτο δινει μια ελπιδα πως σε 2-3 χρονια θα ειναι ακομα καλυτερος απο τωρα. Ηδη ειναι καλυτερος απο τον Μαντζουκα στην ηλικια του. Αρκει να μην τον φαει και αυτον ο παγκος και να παει καπου να παιξει.nikkal έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 20, 2022 11:44 pmΠερί Μαντζούκα...
Σαφως πιο ταλαντουχος απο Μαντζουκα και πιο μπασκετικος.
0
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και απο που προκυπτει οτι ο Γκριγκονις θα παιζει μονο στο 3 και οτι εμεις δεν θα παρουμε αλλο 3αρι και θα μεινουμε ετσι; Ειπαμε ειναι Ιουλιος μηνας, σχεδον σε ενα μηνα ξεκιναν προετοιμασια, ειναι ακομα πολυ νωρις για να λεμε ποιος ματσαρει ποιον, εκτος απο θεσεις που ηδη εχουν κλεισει.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 20, 2022 10:15 pmΕγω παντως δεν εχω καταλαβει που ακριβως ματσαρει καλα ο παναθηναικος με τον ολυμπιακο εκτος απο τα λογιαΕννοω σε τι ματσαρουν καλα?ο παο θα φτιαξει ισως μια ομαδα σκληρη να παιζει αμυνα και ο ολυμπιακος θα ειναι ο περσινος μονο που θα σουταρει καλυτερα τριποντα και ισως δεν ειναι τοσο αποτελεσματικος στην αμυνα..Στα ατομικα μαρκαρισματα θεωρειτε οτι ματσαρουν?Στο 5 σιγουρα οχι,στους κοντους σιγουρα οχι μιας και θα εχει κοντα γκαρντ ο παο και δεν θα μπορει να βαρεσει τον καναν ενω και στα 3αρια που ειχε τον παπαπετρου που ηταν κορμι δυσκολο για εμας θα ειναι πια ο γκριγκονις που ειναι ιδιο υψος αλλα μισα κιλα του μακισικ..Στο 4ρα παλι ισως να βαραει ο γουιλιαμς τον βεζενκοφ στην επιθεση λογω αθλητικοτητας; αλλα οτι βαζει τουλαχιστον θα το τρωει και πισω απο τον σασα..
Πειτε για το 1-2-5 που εχουν κλεισει, αλλα για το 3 θα μιλαμε μονο οταν κλεισουμε. Ασε που εως τοτε δεν ξερουμε τι γινεται. Μπορει καποιος να φυγει ή να τραυματιστει. Ειναι πολυ νωρις ακομα για να βγαζουμε συμπερασματα.
0
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Μαντζουκας δεν θα επαιζε 30λεπτα στον Προμηθεα, αλλωστε δεν επαιζε μεχρι να φυγει. Δεν σημαινει οτι επειδη ηταν στον Προμηθεα ηταν και βασικος στα 16 του και να θυμισω οτι και ο Προμηθεας τοτε ειχε ομαδα που ηταν 8αδα στο Eurocup, δεν ηταν ομαδα που πηγαινε για υποβιβασμο.Hipster έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 20, 2022 11:52 pmΤσαλμπουρης με μικρη επιτυχια και στις 2 θεσεις, μελλοντικα ισως ο Τανουλης και πολυ πολυ πιθανο ο Σαμοντουροβ. Ο Οποιος σωματικα ειναι ακομα εφηβος και αυτο δινει μια ελπιδα πως σε 2-3 χρονια θα ειναι ακομα καλυτερος απο τωρα. Ηδη ειναι καλυτερος απο τον Μαντζουκα στην ηλικια του. Αρκει να μην τον φαει και αυτον ο παγκος και να παει καπου να παιξει.nikkal έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 20, 2022 11:44 pmΠερί Μαντζούκα...
Σαφως πιο ταλαντουχος απο Μαντζουκα και πιο μπασκετικος.
Το οτι θα επαιζε παραπανω σιγουρα, αλλα οχι 30 λεπτα σε καμια περιπτωση. Το προβλημα του Μαντζουκα ειναι οτι μονο το σωμα δουλευει τοσο καιρο, αλλα και αυτο σαν ανδρας δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο για Ευρωλιγκα. Σαν μπασκετ το μονο θετικο που εχει ειναι το σουτ και τιποτα αλλο. Οποτε σουτ και αθλητικοτητα πρεπει να δουλευει μονο για να γινει ενας σημαντικος ρολιστας Ευρωλιγκας γιατι ταλεντο δεν εχει. Στρετς 4.
Ο Σαμοντουροφ ειναι πολυ μεγαλυτερο ταλεντο, που εχει προοπτικες να παει και να μεινει καιρο NBA, ή να ειναι σταρ στην Ευρωλιγκα ή ακομα και να ειναι με το ζορι Α1 για αρκετα χρονια. Το ιδιο και ο Τανουλης. Και αυτος ξερει μπασκεταρα, πλαστικες κινησεις και αντιληψη, αλλα αν δεν δουλεψει το σωμα του θα μεινει εκει Α1.
ΥΓ Εμεις 4αρι που παει και λιγο 5 θελουμε για Ελληνα ψηλο. Αυτος ειναι ο Αγραβανης
ΥΓ1 Αν τελικα ο Κωστας ριξει λιγο τις απαιτησεις του θα τον ηθελα στην ομαδα αλλα θα ναι 3ος, οποτε δεν πιστευω να ρθει.
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 3037
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει αίγλη ακριβώς 0. Το να παίξεις playoffs μετά από αυτές τις χρονιές που έχουμε περάσει, δείχνει βελτίωση και πρόγραμμα. Κάτι που μπορείς να χτίσεις πάνω του ώστε να γίνεις λίγο καλύτερος την επόμενη χρονιά.
Αντίθετα, τερματίζοντας εκτός playoffs ΚΑΙ κερδίζοντας τον Ολυμπιακό, κλασσικά βάζεις προβλήματα κάτω από το χαλάκι και λογικά δεν θα αλλάξει το παραμικρό αφού δαμάσαμε το θεριό.
Δεν πιστεύω ότι θα πάμε playoffs φέτος αλλά δεν πειράζει γιατί δείχνει να υπάρχει κάποιος σχεδιασμός. Δεν λέω ότι αποκλείεται να γίνει, απλά μας βλέπω πιο πολύ για 9-10ους παρά για 8ους. Του χρόνου ίσως μπορούμε με αξιώσεις να κυνηγήσουμε 8άδα.
2
1
1