2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri
- Reactions: 2732
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
2
2

- j-kidd13
- Reactions: 1561
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Οι τιτλοι γραφονται στο παλμαρε ομως,και μεγενθυνουν το στατους ενος συλλογου,και εναντι των αντιπαλων του,οχι μια προκριση στην 8αδα, αν και αντιλαμβανομαι το πως το εννοεις και συμφωνω σε γενικες γραμμες.nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 21, 2022 12:04 pmΤο ελληνικό πρωτάθλημα έχει αίγλη ακριβώς 0. Το να παίξεις playoffs μετά από αυτές τις χρονιές που έχουμε περάσει, δείχνει βελτίωση και πρόγραμμα. Κάτι που μπορείς να χτίσεις πάνω του ώστε να γίνεις λίγο καλύτερος την επόμενη χρονιά.
Αντίθετα, τερματίζοντας εκτός playoffs ΚΑΙ κερδίζοντας τον Ολυμπιακό, κλασσικά βάζεις προβλήματα κάτω από το χαλάκι και λογικά δεν θα αλλάξει το παραμικρό αφού δαμάσαμε το θεριό.
Δεν πιστεύω ότι θα πάμε playoffs φέτος αλλά δεν πειράζει γιατί δείχνει να υπάρχει κάποιος σχεδιασμός. Δεν λέω ότι αποκλείεται να γίνει, απλά μας βλέπω πιο πολύ για 9-10ους παρά για 8ους. Του χρόνου ίσως μπορούμε με αξιώσεις να κυνηγήσουμε 8άδα.
Ο Παναθηναικος πολυ δυσκολα θα μπει στην 8αδα, υπαρχουν θεωρητικα καλυτερες και πιο δεμενες ομαδες,αν και τα παντα θα κριθουν στο παρκε.
1
1

- Panos Phys
- Reactions: 48
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Kevin Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Χειζ, Μπεντιλ, Χάουαρντ έκλεισαν αλλού.
Από τα ονόματα που έχουν γραφτεί, μόνο ο Σινγκλετον είναι ελεύθερος.
Ολα δείχνουν ότι ψάχνουν Αμερικανό για να κάνει το ταξίδι προς Ευρώπη.
Νομίζω ότι μας παίρνει φέτος να δοκιμάσουμε, είναι καλή ευκαιρία διότι σε πρώτη φάση δεν ψάχνουμε πενταδατο παίκτη. Βέβαια, αν έχουν καλό μάτι, μπορεί στη συνέχεια να προκύψει βασικός και αντικατάστατος. Ελπίζω να είναι 3-4 ή έστω 4-3.
Νομίζω ότι μας παίρνει φέτος να δοκιμάσουμε, είναι καλή ευκαιρία διότι σε πρώτη φάση δεν ψάχνουμε πενταδατο παίκτη. Βέβαια, αν έχουν καλό μάτι, μπορεί στη συνέχεια να προκύψει βασικός και αντικατάστατος. Ελπίζω να είναι 3-4 ή έστω 4-3.
0
Respect Yourself
- Panos Phys
- Reactions: 48
- Αγαπημένος παίκτης: Kevin Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- j-kidd13
- Reactions: 1561
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν εχω ιδεα που ειναι τωρα, αλλα ειναι και μεγαλος 30+, εγω μιλαω για οταν ηταν μικροτερος στην Οκλαχομα, που ηταν και πιο ελαφρυς και ευκινητος.Panos Phys έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 21, 2022 12:47 pmΕίδα το Perry καί ανατρίχιασα, πήγε το μυαλό μου σε κάποια άλλη ψυχή.
Perry Jones, ελεύθερος ειναι?
0
-
- Reactions: 824
- Προειδοποιήσεις:
1
Η αλήθεια είναι ότι εμπιστεύομαι Ραντονιτς. Στη Μπάγερν έφερε Ντερικ Γουίλιαμς και έκανε την καλύτερη του χρόνια στην Ευρώπη. Γενικά πρέπει να παρακολουθεί πολύ μπάσκετ ο τύπος. Πήγε και είδε τον Μαντζουκα στην εθνική, ενώ όταν ήρθε στην ομάδα και του είπε ο Πεδουλακης ότι πήραμε Λι και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, τότε τους είπε λεπτομέρειες για τον Παναγιώτη, τον είχε δει , τον είχε παρακολουθήσει.Και γενικά φέτος την έστησε την ομάδα πολύ ωραία. Να φέρει έναν αμερικανό 4-3, με καλό τριποντο, να έχει καλό χειρισμό της μπάλας και άμυνα. Για να δούμε τι παίχτη θα μας φέρει ο Μαυροβούνιος.Panos Phys έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 21, 2022 12:38 pmΧειζ, Μπεντιλ, Χάουαρντ έκλεισαν αλλού.
0
Ponitkaaaaa ακούει???
Έλα στα ζεστά αγόρι μου να παίξεις euroleague βασικός.
Από euroleague παίχτες αυτός είναι ο ιδανικός για το 3 και να δίνει βοήθειες στο 4.
Υπάρχουν και καλύτεροι άλλα είναι κλεισμένοι
(Deck, Claibern, Hezonia, Giedraitis, Fontekkio, Melli, Pierre, Diallo) ίσως και άλλοι.
Αλλιώς πάμε για παίχτη από nba.
Ο Sigleton είναι 4-5. Για αυτή την θέση πρέπει να πάρουμε Αγραβάνη.
Από euroleague παίχτες αυτός είναι ο ιδανικός για το 3 και να δίνει βοήθειες στο 4.
(Deck, Claibern, Hezonia, Giedraitis, Fontekkio, Melli, Pierre, Diallo) ίσως και άλλοι.
0
-
- Reactions: 106
- Προειδοποιήσεις:
0
Φιλικά το λέω πάντα μην χαλιέστε, για τον δπγ δεν θα συμφωνήσετε ποτέ, είναι απο τις συζητήσεις που κάνεις live με φιλούς και καταλήγουν με ευχές για καλή γονιμοποίησηnikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 21, 2022 12:06 pmΝα με συμπαθάς αλλά αν πιστεύεις ότι είναι τίμιος και ειλικρινής άνθρωπος ο ΔΠΓ, δεν νομίζω ότι μπορώ να σου αλλάξω γνώμη.

0
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
2-3αρι ειναι ο Πονιτκα οχι 3-4αρι. Λογικα ετσι οπως παει το πραγμα παμε για καποιο 3-4αρι. Θεωρω οτι αν ηθελαν τον Ντεσον Τομας, θα τον ειχαν κλεισει ηδη, οποτε σιγουρα περιμενουν κατι καλυτερο. Ετσι και αλλιως ουσιαστικα μια θεση μας εχει μεινει συν ενας ελληνας ψηλος. Οποτε εχουμε 20 μερες και παραπανω μεχρι την προετοιμασια.kawasaki έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 21, 2022 1:12 pmPonitkaaaaa ακούει???
Καλο θα ηταν να κανουμε υπομονη καθως δεν χρειαζεται να βιαστουμε να κλεισουμε απο τωρα το ροστερ, αλλα σιγουρα πρεπει να το κλεισουμε πριν αρχισει η προετοιμασια. Λογικα θα περιμενουν και καποιους απο ΝΒΑ, εκει οπου και με 600-700 χιλ αν ψαξεις καλα βρισκεις παικταρα!
0
- No Center-No Party
- Reactions: 224
- Αγαπημένος παίκτης: 3D-Larry-Kukoc
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νταξει ο Ντεκ κυριως 4, Ραντολφ δυσκολα θα ξαναπαιξει, ενω ο Χανγκα πολυ και στο 2. Αλλα εχουν οντως πολυ πραμα μαζεμενο εκει στους πλαγιους καθως και ο Γιουλ παιζει πολυ στο 2. Ο Γκος δεν εφυγε τελικα για Παρτιζαν?No Center-No Party έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 21, 2022 1:39 pm
3αρια να χορτάσει το μάτι μας!
Αν μπορέσουν να φέρουν Σεμι Ογιελεγε,νομίζω ότι θα ήταν τέλειος για τον Ραντονιτς ο συγκεκριμένος.
Τελειος θα ηταν για μας ο Οτζελεγε (ή οπως αλλιως τον λενε) αλλα θα θελει κοντα μυριο σιγουρα για να ερθει (δεν ξερω ποσα δινουμε εμεις), συν οτι σιγουρα θα ψαξει εως τελους να βρει κατι ΝΒΑ.
1
1

-
- Reactions: 665
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
wow τι ροστεραρα είναι αυτή ρε φίλε;No Center-No Party έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 21, 2022 1:39 pm
Αν μπορέσουν να φέρουν Σεμι Ογιελεγε,νομίζω ότι θα ήταν τέλειος για τον Ραντονιτς ο συγκεκριμένος.
Ειδικά αν ο σερχι είναι κομπλέ.. μιλάμε για πλήρεις καταστάσεις!!
Τι έχουν μαζέψει ρε οι άνθρωποι στο 3-4 δειτε τους έναν έναν.
Και στο 5 βγαίνει ο ταβαρες μπαίνει ο πουαριε
Ρεαλ,εφες, Μπαρτσελόνα, Μονακό τα καλύτερα ρόστερ φέτος. Κρατάω και μια πισινη για φενερ μέχρι να ολοκληρώσει το ρόστερ της.
2
2

-
- Reactions: 824
- Προειδοποιήσεις:
1
Καλά Γιουλ, Σερχι και Ρούντι δεν είναι για πολλά. Παππουδιασαν. Η Ρεάλ φέτος θα έχει άλλον προπονητή. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πάντα είχε παιχταράδες, και ο Λάσο τους έκανε ομάδα. Τώρα δεν ξέρουμε τι θα κάνουν όλοι αυτοί με άλλον προπονητή. Την Ρεάλ φετος δεν την βλέπω καλά. Και αυτό λόγω αλλαγής κοουτς.thory έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 21, 2022 1:51 pmwow τι ροστεραρα είναι αυτή ρε φίλε;No Center-No Party έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 21, 2022 1:39 pm
Ειδικά αν ο σερχι είναι κομπλέ.. μιλάμε για πλήρεις καταστάσεις!!
Τι έχουν μαζέψει ρε οι άνθρωποι στο 3-4 δειτε τους έναν έναν.
Και στο 5 βγαίνει ο ταβαρες μπαίνει ο πουαριε
Ρεαλ,εφες, Μπαρτσελόνα, Μονακό τα καλύτερα ρόστερ φέτος. Κρατάω και μια πισινη για φενερ μέχρι να ολοκληρώσει το ρόστερ της.
0
- benchwarmer
- Reactions: 1551
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Προειδοποιήσεις:
0
0