Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι δίκιο έχεις. Είμαι περίεργος να δω ποιον θα φέρουνε στο τέλος.yawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 13, 2026 10:47 pmο Τζόουνς Γκαρσία είναι 2άρι, με μετριοκακό σουτ και στο 3 δε πατάει, πόσο μάλλον στο 4. θέλει και τη μπάλα στα χέρια του. και υπέγραψε και νέο συμβόλαιο. αυτός είναι χειρότερο φιτ και από το Χεζόνια.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το λογικό είναι ότι ο Ντιαλό αν αποδεσμευτεί θα γίνει εκεί γύρω στο trade deadline του Φεβρουαρίου αφού έχει εγγυημένο.
Για τον Χεζόνια η αλήθεια είναι ότι όπως έχει πάει το πράγμα ακόμα και αν θέλουν να τον κόψουν τον Οκτώβρη για καθαρά αγωνιστικούς λόγους θα το διπλοσκεφτούν να το κάνουν γιατί είναι πιθανό να κληθούν να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες.
- kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Παιδιά το ρόστερ έκλεισε προς το παρών. Ότι είναι, είναι. Απ τον φθινόπωρο πάλι.
Προσωπικά θα προτιμούσα τον οτζελεγιε απ τον Εντιαγε.
4-6/9 ξεκινάμε νομίζω στο τουρνουά της Κρήτης με Φενέρ.
Μετά Κύπρο 11 και 13 με ερυθρό Μακάμπι και
18-19 σούπερ καπ Ευρώπης, έρχονται ματσαρες μόλις φύγει ο Αύγουστος και πριν ξεκινήσει η Ευρωλίγκα.
Ανυπομονώ να δω την ομάδα με Μοντέρο και μακινταιρ.
18-19 σούπερ καπ Ευρώπης, έρχονται ματσαρες μόλις φύγει ο Αύγουστος και πριν ξεκινήσει η Ευρωλίγκα.
- kite26

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κι εγώ ρε φίλε, αλλά μόνο που σκέφτομαι ότι ο Παναθηναϊκός έχει Χουάντσο-Χ. Ντέιβις-Μήτογλου-Μαντζούκα στο 4 κι εμείς Σασα-Ξυλάγγουρο-Παπ, μου έρχεται απλά να βάλω τα κλάματα. Ελπίζω μόνο να δει ο προπονητής την τρύπα και να πάρει την απόφαση να ψάξει για παίκτη. Λύσσαξε με τον Πίτερς. Ορίστε τώρα...tokalytero3d έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 13, 2026 11:20 pmΠαιδιά το ρόστερ έκλεισε προς το παρών. Ότι είναι, είναι. Απ τον φθινόπωρο πάλι.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εκεί που ανέφερες τον Μαντζούκα, κόντεψα να πνιγώ απ'τα γέλια...kite26 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 13, 2026 11:31 pmΚι εγώ ρε φίλε, αλλά μόνο που σκέφτομαι ότι ο Παναθηναϊκός έχει Χουάντσο-Χ. Ντέιβις-Μήτογλου-Μαντζούκα στο 4 κι εμείς Σασα-Ξυλάγγουρο-Παπ, μου έρχεται απλά να βάλω τα κλάματα. Ελπίζω μόνο να δει ο προπονητής την τρύπα και να πάρει την απόφαση να ψάξει για παίκτη. Λύσσαξε με τον Πίτερς. Ορίστε τώρα...tokalytero3d έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 13, 2026 11:20 pmΠαιδιά το ρόστερ έκλεισε προς το παρών. Ότι είναι, είναι. Απ τον φθινόπωρο πάλι.
- kite26

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατί, ωραίος παίκτης είναι.BillyPao έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 13, 2026 11:46 pmΕκεί που ανέφερες τον Μαντζούκα, κόντεψα να πνιγώ απ'τα γέλια...kite26 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 13, 2026 11:31 pm
Κι εγώ ρε φίλε, αλλά μόνο που σκέφτομαι ότι ο Παναθηναϊκός έχει Χουάντσο-Χ. Ντέιβις-Μήτογλου-Μαντζούκα στο 4 κι εμείς Σασα-Ξυλάγγουρο-Παπ, μου έρχεται απλά να βάλω τα κλάματα. Ελπίζω μόνο να δει ο προπονητής την τρύπα και να πάρει την απόφαση να ψάξει για παίκτη. Λύσσαξε με τον Πίτερς. Ορίστε τώρα...![]()
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Πουλακιδας μας τελειωσε;Dimmitz έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 13, 2026 10:51 pmΝαι δίκιο έχεις. Είμαι περίεργος να δω ποιον θα φέρουνε στο τέλος.yawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 13, 2026 10:47 pm
ο Τζόουνς Γκαρσία είναι 2άρι, με μετριοκακό σουτ και στο 3 δε πατάει, πόσο μάλλον στο 4. θέλει και τη μπάλα στα χέρια του. και υπέγραψε και νέο συμβόλαιο. αυτός είναι χειρότερο φιτ και από το Χεζόνια.
- kite26

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
0
Εκεί που λες "λύσσαξε με τον Πίτερς" μπορείς να εξηγήσεις τι εννοείς; Ο Πίτερς έφυγε μόνος του. Χρόνο δεν είχε, και καλά έκανε στο κάτω-κάτω. Αλλά κανένας δεν λύσσαξε.kite26 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 13, 2026 11:31 pmΚι εγώ ρε φίλε, αλλά μόνο που σκέφτομαι ότι ο Παναθηναϊκός έχει Χουάντσο-Χ. Ντέιβις-Μήτογλου-Μαντζούκα στο 4 κι εμείς Σασα-Ξυλάγγουρο-Παπ, μου έρχεται απλά να βάλω τα κλάματα. Ελπίζω μόνο να δει ο προπονητής την τρύπα και να πάρει την απόφαση να ψάξει για παίκτη. Λύσσαξε με τον Πίτερς. Ορίστε τώρα...tokalytero3d έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 13, 2026 11:20 pmΠαιδιά το ρόστερ έκλεισε προς το παρών. Ότι είναι, είναι. Απ τον φθινόπωρο πάλι.
- kite26

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έφυγε γιατί δεν είχε τον χρόνο που ήθελε. Ας έβρισκε μια λύση, τώρα έφυγε ο παίκτης που μας έδωσε την κούπα, κακά τα ψέματα, αυτός ήταν. Κι όχι μόνο αυτό, έφερε και το Ξυλάγγουρο. Τρίποντο μηδέν, αυτό ξέρω εγώ. Με σοβαρές ομάδες θα έχουμε χοντρό θέμα. Και ξέρεις γιατί; Γιατί γέμισε η ομάδα non shooters ή στην καλύτερη streak shooters. Consistent shooters ανύπαρκτοι σαν άλλοι Μονόκεροι. Μόνο ο Σάσα στους ψηλούς, ο Ξανθός Μονόκερος...Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Παρ Αύγ 14, 2026 12:37 amΕκεί που λες "λύσσαξε με τον Πίτερς" μπορείς να εξηγήσεις τι εννοείς; Ο Πίτερς έφυγε μόνος του. Χρόνο δεν είχε, και καλά έκανε στο κάτω-κάτω. Αλλά κανένας δεν λύσσαξε.kite26 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 13, 2026 11:31 pm
Κι εγώ ρε φίλε, αλλά μόνο που σκέφτομαι ότι ο Παναθηναϊκός έχει Χουάντσο-Χ. Ντέιβις-Μήτογλου-Μαντζούκα στο 4 κι εμείς Σασα-Ξυλάγγουρο-Παπ, μου έρχεται απλά να βάλω τα κλάματα. Ελπίζω μόνο να δει ο προπονητής την τρύπα και να πάρει την απόφαση να ψάξει για παίκτη. Λύσσαξε με τον Πίτερς. Ορίστε τώρα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Παρ Αύγ 14, 2026 12:50 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
εγω παντως θα πω κατι που ειναι αποψη μουCoach Periklis έγραψε: ↑Παρ Αύγ 14, 2026 12:13 amΑλίμονο , οτιδήποτε για να λερώσουμε την υστεροφημία Αρχηγού - Μπαρτζώκα - Αφών
Όπως κάθε χρόνο έφευγε ο Σπανούλης και που και που ο Πρίντεζης
εχω καλη αποψη για τους προεδρους οσον αφορα τα οικονομικα,δινουν λεφτα για την ομαδα
το γεγονος ομως πως μπηκαν σε διαπραγματευση με τον παπανικολαου και φημες λενε πως η αρχικη προταση ηταν 400χιλ και μονοετες συμβολαιο δεν τους τιμα καθολου...εχοντας κουβαληθει στην ομαδα καθε λογης παλτο απο ντιλικινα μεχρι λι και απο μορρις μεχρι εντιαγε παιρνωντας ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ο καθενας απο αυτους η προσεγγιση στον αρχηγο της ομαδας που εχει κουβαλησει θα επρεπε να ηταν
παρε ενα χαρτι και υπεγραψε για οσο θες και οσα θες
ειμαι σιγουρος πως ο παπανικολαου επειδη ειναι σοβαρος και εκτιμαει δεν θα ελεγε ποτε θελω 3 εκατομμυρια/ετος,μην τρελαθουμε
και ο παπανικολαου ειναι ενας παικτης που ποτε σχεδον δεν ηταν αρνητικος,δεν κρυβοταν και προσφερε πραγματικα πολλα στο μπασκετικο κομματι.ηταν ενας ποιοτικοτατος παικτης και δεν του χαριστηκε καμια θεση στον ολυμπιακο επειδη απλα ηταν ελληνας[βλεπε λαρυ κλπ]
δεν γινεται να δινεις στον λαρυ 550χιλ και ξεκινας με προταση στον παπανικολαου με ιδια ή λιγοτερα λεφτα.ειναι αχαριστια και ντροπη
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
0
Τρίποντο 18-20% πέρυσι. Αυτό το ξέρουν όλοι, όχι μόνο εσύ. Και ο Μπαρτζώκας το ξέρει. Εσύ τι λες;kite26 έγραψε: ↑Παρ Αύγ 14, 2026 12:45 amΈφυγε γιατί δεν είχε τον χρόνο που ήθελε. Ας έβρισκε μια λύση, τώρα έφυγε ο παίκτης που μας έδωσε την κούπα, κακά τα ψέματα, αυτός ήταν. Κι όχι μόνο αυτό, έφερε και το Ξυλάγγουρο. Τρίποντο μηδέν, αυτό ξέρω εγώ. Με σοβαρές ομάδες θα έχουμε χοντρό θέμα. Και ξέρεις γιατί; Γιατί γέμισε η ομάδα non shooters ή στην καλύτερη streak shooters. Consistent shooters ανύπαρκτοι σαν άλλοι Μονόκεροι. Μόνο ο Σάσα στους ψηλούς, ο Ξανθός Μονόκερος...Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Παρ Αύγ 14, 2026 12:37 am
Εκεί που λες "λύσσαξε με τον Πίτερς" μπορείς να εξηγήσεις τι εννοείς; Ο Πίτερς έφυγε μόνος του. Χρόνο δεν είχε, και καλά έκανε στο κάτω-κάτω. Αλλά κανένας δεν λύσσαξε.
Η ομάδα στο θέμα του μακρινού σουτ έχασε από πέρυσι μόνο τον Πίτερς (που στην ευρωλίγκα έπαιζε το πολύ 15 λεπτά). Βελτιώθηκε όμως σε άλλους τομείς.
Καλμάρισε λίγο. Και κυρίως δεν είναι ανάγκη σε κάθε ποστάρισμα να λες τι θα μας κάνουν οι πυραυλοκίνητοι του Παναθηναϊκού. Άσε πρώτα να μας το κάνουνε.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο