Ολυμπιακός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Από το λίγο που είδα χτες και κάποια στατιστικά καλός φαίνεται ο Πάπας. Ήρθε με την προοπτική αν θυμάμαι καλά να κάνει προετοιμασία με την ομάδα και μετά να δοθεί δανεικός, τώρα όπως φαίνεται κέρδισε θέση στο ρόστερ και αν συνεχίσει έτσι βλέπω να μάχεται με τον Λούντζη για την 12η θέση. Πιο καλός αμυντικός και δημιουργικά ο Λούντζης, πιο καλός σουτέρ ο Πάπας.
Τώρα έχουμε φιλικό με Προμηθέα το Σάββατο και Μακάμπι την επόμενη Τρίτη. Θα δούμε και τον Βεζένκοφ σε αυτά και στο τουρνουά στην Κύπρο την επόμενη εβδομάδα λογικά όλη την ομάδα.
Εντωμεταξύ λίγο άσχετο, αλλά δεν υποτίθεται ότι φέτος θα γινόταν και κάποιο φιλικό για να τιμηθεί ο Σπανούλης;
Τώρα έχουμε φιλικό με Προμηθέα το Σάββατο και Μακάμπι την επόμενη Τρίτη. Θα δούμε και τον Βεζένκοφ σε αυτά και στο τουρνουά στην Κύπρο την επόμενη εβδομάδα λογικά όλη την ομάδα.
Εντωμεταξύ λίγο άσχετο, αλλά δεν υποτίθεται ότι φέτος θα γινόταν και κάποιο φιλικό για να τιμηθεί ο Σπανούλης;
- pisto-linas

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μακαρι να ηταν τοσο απλο δεδαλε..το καλο δρομο του λουντζη θα το δουμε στο γηπεδο αν οντως ειναι ο μπαρτζω θα τον βαλει σε αρκετα παιχνιδια ευρωλιγκας.Ο λαρυ δε μου δινει την εντυπωση οτι μπορει να εχει διαρκεια δε ζηταω να κανει οτι εκανε περισυ μεχρι τον δεκεμβρη αλλα ουτε και να ειναι ανυπαρκτος οπως στο υπολοιπο της σεζον.Επισης ας περιμενουμε να δουμε παπας και αν μπορει να σταθει ευρωλιγκα(α1 λογικα ανετα)και πως μπορει να μεταφερει το παιχνιδι του στο επαγγελματικο μπασκετ και τι επιπεδου κιολας..τοπ στην ευρωπη.Γενικα ασπαζομαι την αισιοδοξια σου αλλα too good to be happen.Dedalos έγραψε: ↑Τετ Σεπ 14, 2022 11:05 pmΠάντως αν ο Λαρεντζάκης σταθεροποιηθεί στα επίπεδα που έδειξε με την εθνική, μάλλον δε θα μας λείψει ιδιαίτερα ο Ντόρσευ.
Κι ο Λούντζης φαίνεται σε καλό δρόμο, ενώ κι ο Παππάς δείχνει πράγματα.
Πάει να δημιουργηθεί διαδοχή κατάσταση στον ελληνικό κορμό, με χαμηλό αντιτιμο
Eπισης ο ντορσευ οτι και να ειναι ειναι σημαντικος λογο διαβατηριου αλλα και ταυτοχρονης ποιοτητας καθως οι ποιοτικοι ελληνες δε φυτρωνουν συνεχεια για να εχεις να διαλεξεις.
- antonispgs

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Nick Galis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ελπίζω ο coach B φέτος να αγκαλιάσει πλήρως την nbaοποίηση του ευρωπαϊκού μπάσκετ που γινόταν ήδη αλλά στο Ευρωμπάσκετ επιταχύνθηκε με φοβερούς ρυθμούς. Θέλω γρήγορο ρυθμό, πολλές κατοχές, πολλά τρίποντα, θέλω να ευχαριστηθούμε μπάσκετ. Και πιστεύω ότι θα το δούμε. Και θέλω και η Ευρωλίγκα να αλλάξει σύντομα το μέγεθος του γηπέδου και την απόσταση του τρίποντου και να βάλει και αμυντικά 3’’ στη ρακέτα έτσι για να κάνουμε γούστα.
- Jimmyrogue84

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο κόουτς Μπαρτζώκας είναι και του καλού τριπόντου και του γρήγορου παιχνιδιου ούτως ή άλλως, με τον Σλούκα κόλλαγε λίγο η κυκλοφορία ώρες ώρες αλλά είναι στο dna του κι όλας αυτό.
Για το τρίποντο το φωνάζει κι όλας δηλαδή με την απόκτηση των Πίτερς-Κάνααν-Πάππας ότι θέλει σουτ από απόσταση, αλλά μη περιμένετε σταθερό Κάνααν (το ξέρουμε από τώρα) όλη τη χρονιά να πυροβολάει αβέρτα και βλέπουμε γκρίνια, αν μας βγει ο Πάππας δε θα μας πολυνοιάζει κι όλας η σταθερότητα Κάνααν......Εκτός αυτού πλεον αν θες πάσει θυσια σουτ σε κάποιο ματς μπορεί να δοκιμαστεί για κάποια λεπτά και το Πιτερς στο 4 και Βεζένκοβ στο 3 ή αντίστροφα!
Για το τρίποντο το φωνάζει κι όλας δηλαδή με την απόκτηση των Πίτερς-Κάνααν-Πάππας ότι θέλει σουτ από απόσταση, αλλά μη περιμένετε σταθερό Κάνααν (το ξέρουμε από τώρα) όλη τη χρονιά να πυροβολάει αβέρτα και βλέπουμε γκρίνια, αν μας βγει ο Πάππας δε θα μας πολυνοιάζει κι όλας η σταθερότητα Κάνααν......Εκτός αυτού πλεον αν θες πάσει θυσια σουτ σε κάποιο ματς μπορεί να δοκιμαστεί για κάποια λεπτά και το Πιτερς στο 4 και Βεζένκοβ στο 3 ή αντίστροφα!
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
σε καποια φαση ειδα σχημα με μπλακ στο 5 μπολομποι στο 4 και πιτερς στο 3 οποτε δεν αποκλειω να παιζει και εκει και στα επισημα . πλεον μακρινο σουτ δεν εχουν μονο τα δυο βαρια πενταρια μας αφου απο τον ασο μεχρι και το 4μιση (μπολομποι) δεν ειναι να τους αφηνεις και πολυ πολυ ελευθερους...αυτο που ειδα επισης απο τις λιγες εικονες των φιλικων ειναι η συνεχης κινηση ... δεν ειχε φαση "καθομαι εδω και κανω τη σημαδουρα κι αν μου ερθει και καμια πασα θα δω τι θα κανω" .Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 15, 2022 12:10 amΟ κόουτς Μπαρτζώκας είναι και του καλού τριπόντου και του γρήγορου παιχνιδιου ούτως ή άλλως, με τον Σλούκα κόλλαγε λίγο η κυκλοφορία ώρες ώρες αλλά είναι στο dna του κι όλας αυτό.
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν θα συμφωνήσουν όλοι μαζί σου, εγώ πάντως θα διαφωνήσω. Για τα τρίποντα είναι δεδομένο, ο Μπαρτζώκας το είχε καταλάβει ήδη από την πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό. αλλά δεν χρειαζόμαστε ούτε μεγαλύτερα γήπεδα ούτε να καταργηθούν τα 3 δευτερόλεπτα, ούτε περισσότερα τρίποντα. Οι δυνατές άμυνες χαρακτηρίζουν την Ευρωλίγκα και παρ' όλα αυτά δεν βλέπουμε χαμηλά σκορ και το θέαμα μια χαρά είναι.antonispgs έγραψε: ↑Τετ Σεπ 14, 2022 11:40 pmΕλπίζω ο coach B φέτος να αγκαλιάσει πλήρως την nbaοποίηση του ευρωπαϊκού μπάσκετ που γινόταν ήδη αλλά στο Ευρωμπάσκετ επιταχύνθηκε με φοβερούς ρυθμούς. Θέλω γρήγορο ρυθμό, πολλές κατοχές, πολλά τρίποντα, θέλω να ευχαριστηθούμε μπάσκετ. Και πιστεύω ότι θα το δούμε. Και θέλω και η Ευρωλίγκα να αλλάξει σύντομα το μέγεθος του γηπέδου και την απόσταση του τρίποντου και να βάλει και αμυντικά 3’’ στη ρακέτα έτσι για να κάνουμε γούστα.
- yorgos

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνώ, μια χαρα ειμαστεConan1982 έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 15, 2022 9:44 amΔεν θα συμφωνήσουν όλοι μαζί σου, εγώ πάντως θα διαφωνήσω. Για τα τρίποντα είναι δεδομένο, ο Μπαρτζώκας το είχε καταλάβει ήδη από την πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό. αλλά δεν χρειαζόμαστε ούτε μεγαλύτερα γήπεδα ούτε να καταργηθούν τα 3 δευτερόλεπτα, ούτε περισσότερα τρίποντα. Οι δυνατές άμυνες χαρακτηρίζουν την Ευρωλίγκα και παρ' όλα αυτά δεν βλέπουμε χαμηλά σκορ και το θέαμα μια χαρά είναι.antonispgs έγραψε: ↑Τετ Σεπ 14, 2022 11:40 pmΕλπίζω ο coach B φέτος να αγκαλιάσει πλήρως την nbaοποίηση του ευρωπαϊκού μπάσκετ που γινόταν ήδη αλλά στο Ευρωμπάσκετ επιταχύνθηκε με φοβερούς ρυθμούς. Θέλω γρήγορο ρυθμό, πολλές κατοχές, πολλά τρίποντα, θέλω να ευχαριστηθούμε μπάσκετ. Και πιστεύω ότι θα το δούμε. Και θέλω και η Ευρωλίγκα να αλλάξει σύντομα το μέγεθος του γηπέδου και την απόσταση του τρίποντου και να βάλει και αμυντικά 3’’ στη ρακέτα έτσι για να κάνουμε γούστα.
Zάμπια, Ζιμπάμπουε, Μποτσουάνα
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
- Redfly

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Έτσι είναι, το είδαμε και το ΝΒΑ, έχουν αγανακτήσει οι φίλαθλοι και φωνάζουν defense, defense για να νοιώσουν λίγο ευρώπηConan1982 έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 15, 2022 9:44 amΔεν θα συμφωνήσουν όλοι μαζί σου, εγώ πάντως θα διαφωνήσω. Για τα τρίποντα είναι δεδομένο, ο Μπαρτζώκας το είχε καταλάβει ήδη από την πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό. αλλά δεν χρειαζόμαστε ούτε μεγαλύτερα γήπεδα ούτε να καταργηθούν τα 3 δευτερόλεπτα, ούτε περισσότερα τρίποντα. Οι δυνατές άμυνες χαρακτηρίζουν την Ευρωλίγκα και παρ' όλα αυτά δεν βλέπουμε χαμηλά σκορ και το θέαμα μια χαρά είναι.antonispgs έγραψε: ↑Τετ Σεπ 14, 2022 11:40 pmΕλπίζω ο coach B φέτος να αγκαλιάσει πλήρως την nbaοποίηση του ευρωπαϊκού μπάσκετ που γινόταν ήδη αλλά στο Ευρωμπάσκετ επιταχύνθηκε με φοβερούς ρυθμούς. Θέλω γρήγορο ρυθμό, πολλές κατοχές, πολλά τρίποντα, θέλω να ευχαριστηθούμε μπάσκετ. Και πιστεύω ότι θα το δούμε. Και θέλω και η Ευρωλίγκα να αλλάξει σύντομα το μέγεθος του γηπέδου και την απόσταση του τρίποντου και να βάλει και αμυντικά 3’’ στη ρακέτα έτσι για να κάνουμε γούστα.
- verycoco

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Che
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μεγάλε Coach! Εκσυγχρονίζει την ομάδα, οπως το βλεπω, κοιταει στο αμεσο μελλον. Δεν ξερω αν πρεπει να ληφθεί το Eurobasket ως παραδειγμα αλλα νομιζω το τριποντο, το Strech των ψηλων ειναι πραγματα που θα χρειαστούν, θα ανοιξουν τις διαστασεις γηπέδου και τις αμυνες και θα ειναι το μπασκετ των επομενων ετων στην Ευρώπη
μαζί με την ομάδα μεγαλώνουμε και εμεις...
- verycoco

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Che
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Επειδή δε με αφήνει για επεξεργασια το γραφω εδω.verycoco έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 15, 2022 10:30 amΜεγάλε Coach! Εκσυγχρονίζει την ομάδα, οπως το βλεπω, κοιταει στο αμεσο μελλον. Δεν ξερω αν πρεπει να ληφθεί το Eurobasket ως παραδειγμα αλλα νομιζω το τριποντο, το Strech των ψηλων ειναι πραγματα που θα χρειαστούν, θα ανοιξουν τις διαστασεις γηπέδου και τις αμυνες και θα ειναι το μπασκετ των επομενων ετων στην Ευρώπη
Οταν λεω τις "διαστασεις" εννοω να ανοιξει η ομαδα το γηπεδο οχι να αλλαξει η Ευρωλιγκα και το μπασκετ της. Προφανως και εχει αλλαξει και νομιζω εχουμε δει ωραια πραγματα. Υπαρχει ισχυρος ανταγωνισμός και τα νευρα δοκιμαζονται.
Βεβαια ειναι αποφάσεις που δεν περνάνε από εμας.
Κοιταγα τα ροστερ των αλλων και φανταζουν πολυ δυνατά και πλούσια σε υλικό, για φετος δεν ειμαι τοσο αισιοδοξος οσο περσι , αλλα δεν θα πέσουμε αμαχητί. Εχουν ενισχυθει οι αντιπαλοι μας -εντος και εκτος συνόρων, κυριως εκτος- αλλα και εμεις θεωρω οτι εχουμε ενα κλικ καλυτερο ροστερ και πλεον με περισσότερη εμπειρία και πρόσφατη επιτυχια. Δεν υπάρχει ο βραχνάς αλλά πιστεύω πως το κίνητρο θα παραμένει για ευρωκούπα
μαζί με την ομάδα μεγαλώνουμε και εμεις...
- pisto-linas

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μια χαρα αισιοδοξια μπορει να υπαρχει ..εδω υπηρχε περσυ με πριντ λιβιο εισι μαρτιν στη δωδεκα δε μπορει να υπαρχει φετος που υπαρχει ξεκαθαρη αναβαθμιση σε ποιοτητα και σουτ?ο κανααν που ηρθε για αντι ντορσει δεν ειναι κανας αμπαλος ασουτος,χερας και σκορερ ειναι αλλο πως θα τα παει στην ομαδα.Επισης το οτι οι αντιπαλοι καποιοι εχουν ενισχυθει και οντως δεν γινεται να πιστευουν και εκεινοι το ιδιο για εσενα? δλδ να σε θεωρουν και εσενα ενισχυμενο?Ολα αυτα βεβαια ειναι λογια του αερα στη πραξη θα φανουν και για εμας και για αυτους(εντος και εκτος συνορων).

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο