Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Αύγ 22, 2026 6:36 pm

Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι συμφωνώ μαζί σου, και εγώ μόνο ένα 3-4 θα έπαιρνα. Αυτό που λες να πάρει 3-4 μέχρι να έρθει το καλό 3-4 καταλαβαίνεις και μόνος σου ότι δεν στέκει.
Γιατί όμως φίλε Ντίμ? Γιατί δεν στέκει εννοώ?

Tα γκαρντ και τα φόργουορντ έχουν να δώσουν απο 80 λεπτά σε κάθε παιχνίδι.

Στις θέσεις 1-2 έχουμε : ΚΜΜ, Μοντέρο, Τζόσεφ(βέβαια δεν έχω δει ούτε να ανακοινώνεται, ούτε να είναι στο ρόστερ μας στην ευρωλίγκα), Φουρνιέ, Ντόρσι + τους Έλληνες που βέβαια θα παίζουν μόνο Α1. Πέντε το νούμερο.

Στις θέσεις 3-4 έχουμε : Σάσα, Γουόρντ, Μπαρμπά-Παπ, Μπαγέ Νταγέ. 4 το νούμερο.

Αριθμητικά γιατί δεν στέκει για ένα βοηθητικό έξτρα φόργουορντ μέχρι να βρούν αυτό που ψάχνουν (εάν ψάχνουν κιόλας) αλλά στέκει να έρθει ένα ακόμα γκάρντ? Για να σπρώχνουμε και άλλους παίκτες εκτός θέσης?

Το να πάμε για παίκτη που παίζει στο 1-2 το ακούω μόνο εάν τελικά ο Τζόσεφ δεν είναι παίκτης του ρόστερ μας.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Αύγ 22, 2026 6:37 pm

Jeight έγραψε:
Σάβ Αύγ 22, 2026 4:15 pm
kein έγραψε:
Σάβ Αύγ 22, 2026 2:05 pm

Αυτό ακριβώς ήταν το σκεπτικό μου για τον Ντόρσευ. Εφόσον ξέρει ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει κίνηση (για πολλούς και διάφορους λόγους), δεν έχει λόγο να υπογράψει άμεσα, από τώρα, ή αν το κάνει θα το κάνει με το ποσό που αυτός θέλει και θα έχει σίγουρα ως μοχλό πίεσης τον "πιθανολογούμενο" ενδιαφέρον του αιωνίου. Έτσι πάνε οι διαπραγματεύσεις.

Tο ακούω ως επιχείρημα και το θεωρώ πολύ εύστοχο όσον αφορά το αποτέλεσμα, δηλαδή πως έχει περισσότερες πιθανότητες να μείνει. Βέβαια η διαφορά είναι ότι εγώ άλλο έγραφα : πως δηλαδή θα μπει ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι της διεκδίκησης γιατί έχει κάθε συμφέρον να το κάνει. Είναι win-win κατάσταση για αυτόν κάθε εξέλιξη - ή θα τον αποκτήσει ή θα αναγκάσει τον αντίπαλο να πληρώσει πολλά περισσότερα ή αρκετά περισσότερα. Οπότε καλώς τα λες αυτά αλλα δεν έχουν σχέση με αυτά που γράφω αλλά με αυτά που νομίζεις ότι γράφω. Όπως και να 'χει θα έχει ενδιαφέρον η περίπτωση του.

@Καρβουνιάρης : φίλε βλέπω ότι με κάνεις quote συνέχεια παρότι σε έχω ενημερώσει ότι σε έχω βάλει στην λίστα ignore, νομίζω είναι ματαιο να συνεχίζεις αυτή την τακτική γιατί δεν θα λάβεις ποτέ καμία απάντηση. Για προφανείς λόγους. Αν θες τόσο πολύ να με ρωτήσεις κάτι στείλε το σε πμ.
Δωστε 10 συμβολαια σε γκαρντ απο 3 μυρια και πανω ετσι για να υπαρχει ανταγωνισμος............ Βεβαια οτι ετσι δεν φτιαχνεται ομαδα δεν βλεπω να απασχολει κανενας σας. Μονο να το παιξουμε απλες με τα λεφτα του γηπεδου. Πως ακριβως χωραει ντορσει σε εσας ενας Θεος ξερει.

Εγω ευεςλπιστω να μπειτε. Οχι γιατι θα τον παρετε, δεν θα γινει κατι τετοιο αλλα γιατι θα αποδεχιτει περιτρανα οτι ο Γιαννακοπουλος συνεχιζε τα ιδια επικοινωνιακα γιουρουσια και παρακαμπτει τον προπονητη. Οπως εκανε και με Αταμαν δηλαδη. Οτι καλυτερο αυτο για εμας γιατι δειχνει οτι δεν αλλαξε καθολου.
Μια χαρά χωράει σε εμάς. Του χρόνου ο Σλούκας αποχωρεί και ίσως αποχωρήσει και ο Γκραντ. Ο δε ζοτς, αρέσκεται και σε σχήματα με τρία γκαρντ αν έχει καλό υλικό.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Dimmitz

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Αύγ 22, 2026 7:10 pm

Knoxville έγραψε:
Σάβ Αύγ 22, 2026 6:36 pm
Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι συμφωνώ μαζί σου, και εγώ μόνο ένα 3-4 θα έπαιρνα. Αυτό που λες να πάρει 3-4 μέχρι να έρθει το καλό 3-4 καταλαβαίνεις και μόνος σου ότι δεν στέκει.
Γιατί όμως φίλε Ντίμ? Γιατί δεν στέκει εννοώ?

Tα γκαρντ και τα φόργουορντ έχουν να δώσουν απο 80 λεπτά σε κάθε παιχνίδι.

Στις θέσεις 1-2 έχουμε : ΚΜΜ, Μοντέρο, Τζόσεφ(βέβαια δεν έχω δει ούτε να ανακοινώνεται, ούτε να είναι στο ρόστερ μας στην ευρωλίγκα), Φουρνιέ, Ντόρσι + τους Έλληνες που βέβαια θα παίζουν μόνο Α1. Πέντε το νούμερο.

Στις θέσεις 3-4 έχουμε : Σάσα, Γουόρντ, Μπαρμπά-Παπ, Μπαγέ Νταγέ. 4 το νούμερο.

Αριθμητικά γιατί δεν στέκει για ένα βοηθητικό έξτρα φόργουορντ μέχρι να βρούν αυτό που ψάχνουν (εάν ψάχνουν κιόλας) αλλά στέκει να έρθει ένα ακόμα γκάρντ? Για να σπρώχνουμε και άλλους παίκτες εκτός θέσης?

Το να πάμε για παίκτη που παίζει στο 1-2 το ακούω μόνο εάν τελικά ο Τζόσεφ δεν είναι παίκτης του ρόστερ μας.
Γιατί το έξτρα forward τι θα κάνει όταν έρθει ο τούμπανος παίκτης; Πάλι μπαλώματα όπως πέρυσι θα κάνουμε; Δεν μπορείς να πάρεις παίκτη για 2 μήνες και μετά να τον παρκάρεις. Το Γκαρντ θα ήταν ένα έξτρα χέρι πιο πολύ συμπληρωματικός σε περίπτωση τραυματισμού κάποιου. Και εγώ μαζί σας είμαι ότι Τζόζεφ και τέλος, απλά έχω ένα feeling ότι ο κόουτς δεν συμφωνεί μαζί μας.

TuTiS

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Σάβ Αύγ 22, 2026 7:25 pm

Έτσι όπως είμαστε θα πάμε μέχρι τέλος Νοέμβρη. Θα έχουμε στο 1-2 τους CMM, Montero, Joseph, Dorsey, Fournier, Πλώτα. Στο 3-4 έχουμε Sasha, Ward, Παπ, Όμηρο και πατάει και ο Fournier στο 3. Στο 5 Milu, Jones, Hall. Έναν κερασάκι στο 3-4 χρειαζόμαστε μόνο που να κάνει την διαφορά.

Jeight

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Αύγ 22, 2026 7:28 pm

Στο 3 ειμαστε μονο με ward ουσιαστικα. Ο Παπ πλεον ειναι για 10 λεπτα βαρια ευρωπη, αν τραυματιστει ο ward οπως περυσο τον Νοεμβριο που καναμε το χειροτερο μας διαστημα ποιος θα κατεβει εκει? Ο ομηρος δεν παιζει Ευρωπη και το πειραμα Φουρνιε δεν ξερω αν θα το ξαναδοκιμασει ο κοουτς. Ισως με Μοντερο στο 2 σε δευτερη πενταδα να ειναι πιο λειτουργικο αλλα και παλι θελουμε σουτ. Εφοσον δεν το επιλεξαμε στο 4 που νομιζαμε ολοι πρεπει να ερθει στο 3.

Και ας μην ειναι σταρ. Και ενα scoring 3 μας κανει πλεον

Rivers15

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Σάβ Αύγ 22, 2026 7:44 pm

TuTiS έγραψε:
Έτσι όπως είμαστε θα πάμε μέχρι τέλος Νοέμβρη. Θα έχουμε στο 1-2 τους CMM, Montero, Joseph, Dorsey, Fournier, Πλώτα. Στο 3-4 έχουμε Sasha, Ward, Παπ, Όμηρο και πατάει και ο Fournier στο 3. Στο 5 Milu, Jones, Hall. Έναν κερασάκι στο 3-4 χρειαζόμαστε μόνο που να κάνει την διαφορά.
Εγω πιστευω θα αποκτηθει καποιος παικτης μεχρι μεσα Σεπτ.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Αύγ 22, 2026 7:47 pm

TuTiS έγραψε:
Προσωπική αίσθηση ή πληροφόρηση;

TuTiS

euroleague
Reactions:

Σάβ Αύγ 22, 2026 8:16 pm

Dimmitz έγραψε:
TuTiS έγραψε:
Από την πληροφόρηση που είχα πριν 4-5 ημέρες αυτό ήταν το πλάνο. Περιμένουν τα πρώτα κοψίματα του NBA για το 3-4.

Άβαταρ μέλους
Djole77

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF

Σάβ Αύγ 22, 2026 8:25 pm

Τον Τζόσεφ τον έχει δει κανένας; :mrgreen:

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Αύγ 22, 2026 8:27 pm

Djole77 έγραψε:
Την ίδια απορία είχα και εγώ.

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

TuTiS έγραψε:
Σάβ Αύγ 22, 2026 8:16 pm
Dimmitz έγραψε:

Από την πληροφόρηση που είχα πριν 4-5 ημέρες αυτό ήταν το πλάνο. Περιμένουν τα πρώτα κοψίματα του NBA για το 3-4.
αν ειναι να παρουμε παικτη απο κοψιμο , να αρχισουμε να μοιραζουμε τα μαντζουνια του χαρταετου να τους πιασει κοψιμο ομαδικο να φερουμε 3-4ρι τουμπανο να ησυχασουμε :roofl:

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
Djole77

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF

Σάβ Αύγ 22, 2026 8:28 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Σάβ Αύγ 22, 2026 6:30 pm
ενας "τζαμπαρι παρκερ" θα χωραγε στο ροστερ μας . εχω εισαγωγικα για αν δηλωσω οτι οχι ντε και καλα αυτ0ς αλλα ενας αναλογος
Αυτός δεν εμφανίστηκε στην πρώτη της Παρτίζαν. Λες να κατηφορίσει; 😂

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Αύγ 22, 2026 8:31 pm

εμενα το μονο που μου βγαζει μπασκετικη λογικη (συνηθως ο μπαρτζωκας λειτουργει με αυτην κιολας) ειναι η να παμε οπως ειμαστε μεχρι να ρθει ενας χεζονια.. η να παρεις τωρα αλλον ενα εντζαι μεχρι τοτε..ο ασσος δεν θα βρισκει ποτε χρονο ετσι και αλλιως δεν ξερω πως τον χωρατε και που..τσαμπα θα ρθει..
4 χειριστες εχει.. μοντερο κοντι χοντρουλη και φουρνιε..ποσους πια?

στο 3 εχουμε τον γουορντ που περσι δεν τον πολυ εμπιστευοταν,τον παπ που πλεον δεν ειναι να παιζει πανω απο 5-10λ και τον φουρνιε..ενω στο 4 εχουμε και εναν αμφιβολου ποιοτητας παικτη..στα γκαρντ εχουμε την μεικτη κοσμου..

δεν καταλαβαινω γιατι δεν κρατησαμε τον μακισικ..

TuTiS

euroleague
Reactions:

Σάβ Αύγ 22, 2026 8:34 pm

Dimmitz έγραψε:
Djole77 έγραψε:
Την ίδια απορία είχα και εγώ.
Ανέβασε η ομάδα προχθές για χρόνια του πολλά. Άρα τον έχουμε ακόμα στο ρόστερ…

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Αύγ 22, 2026 8:35 pm

Με Μακισικ άκουσα ότι δεν ήταν βελούδινο το διαζύγιο και ας μην βγήκε τίποτα έτσι προς τα έξω.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”