Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2023-2024 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Οκτ 22, 2023 9:06 pm

Α) Κόουτς δηλώνει προ ημερών ότι η ομάδα στηρίζεται στην επανάληψη των πλειζ μέσα από την προπόνηση για να βγουν καλά στους αγώνες και η ομάδα φέτος δεν είχε κάνει καθόλου προπόνηση οπότε η εβδομάδα που έρχεται με Κολοσσό και ένα ματς ευρωλιγκας είναι όνειρο.

Β) Παίζει το πρώτο πραγματικά εύκολο ματς φέτος και το χρησιμοποιεί σαν προπόνηση για τα πλειζ που θα παίξει την Πέμπτη, μιας και πήγε μέχρι την Ρόδο να βγει κάτι χρήσιμο σε σχέση με το επόμενο ματς. Στο τέλος, ανοίγει το ροτέισιο έτσι ώστε τελικά πλην Πίτερς να έχουν παίξει όλοι κάτω από 20' και πλην Τανούλη όλοι πάνω από δέκα. Νομίζω και ο Παπ έπαιξε 22'.

Και για κάποιο λόγο, αυτοί που θα γκρινιάξουν περισσότερο σε περίπτωση που δεν εκτελέσουν καλά τα πλειζ οι παίχτες την Πέμπτη, γκρινιάζουν που δεν έβαλε περισσότερο τον Τανούλη.

Ρε κάντε υπομονή, θα φανεί πότε και τι ρόλο θα έχει ο Τανούλης. Προς το παρόν ήταν απαραίτητος για την προετοιμασία και την 12αδα, δεν σημαίνει ότι αποκλείεται να πάει δανεικός ας πούμε κάποια στιγμή μέσα στην χρονιά.

Ασχετο, αλλά αν ισχύει ότι ο Θανάσης ίσως γυρίσει Ευρώπη, είναι ξεκάθαρα ο 5ος ψηλός που μας έλειπε, ακόμα και αν έτσι χρειαστεί να αλλάξει τον Σικμα για άλλους λόγους από το αν θα ανταποκριθεί τελικά.
Δεν το βλέπω, αλλά επειδή ακούγεται είπα να το πω.

2
2 Εικόνα
Dedalos

euroleague
Reactions: 635

Κυρ Οκτ 22, 2023 9:23 pm

Redoctor_33 έγραψε:
Κυρ Οκτ 22, 2023 8:16 pm
Γενικά μας λείπει ένας 6ος Έλληνας. Ιδανικά ψηλός ή έστω φόργουορντ. Οι επιλογές λίγες και μέτριες.

Τσαλμπουρης
Κουζελογλου
Θανασοκουμπο

Και αναλόγως άπτου χρόνου/παραχρονου.
Παπαγιάννης ή ρογκαβοπουλος

Στα καλά νέα ότι ο Παπ δείχνει να καλογερναει και θα τον έχουμε λογικά τουλάχιστον 1,5 χρόνο σε υψηλό επίπεδο.

Πιτερζ πολύ ανεβασμένος. Παίζει καλύτερος σποτ σουτέρ ευρωλιγκας. Λες και πετάει βότσαλο είναι στα ελεύθερα. Δεν το περίμενα. Μάλλον κανείς μας @dedalos γνώμη;

Πάει για πρόωρη ανανέωση.

Μόνη σημαντική παραφωνία ο Σικμα ως τώρα. Θα δείξει βέβαια όταν γυρίσει για συνεχόμενες βδομάδες πως θα πάει το πράγμα.

In skakistis we trust.

Δευτερεύουσα παραφωνία η έλλειψη 5ου ψηλού λόγω της έλλειψης Ελλήνων βέβαια. Μπορεί ναναι κι αυτό θέμα αν χάσουμε καποιο απτά 5ρια μας για καιρό φυσικά

Τανουλης από αυτά τα λίγα που είδαμε δεν δείχνει ποτενσιαλ ούτε για τσουλου. Προφανώς πρέπει να πάει αλλού για να παίξει του χρόνου μήπως και.
Παππάς επίσης αν και κάπως ανεβασμένος δεν έχει ποτενσιαλ τσουλου.
Μα το έχω γράψει ότι ο Πίτερς πραγματικά είναι ανεβασμένος φέτος, και σταθερός. Βέβαια τον θεωρώ, τον φετινό Πίτερς, ιδανικό δεύτερο 4 . Ως πρώτο 4 , απέναντι σε πολύ ψηλά 4 έχει θέμα. (Αν και με τα θηρία που έχουμε στο 5 δεν έχουμε πρόβλημα στο ριμπάουντ ως τώρα) Το κακό είναι ότι για την ώρα είναι το μόνο 4.
Για Θανάση , ούτε για αστείο, δε τον θέλω . Θέλουμε σουτ,θέλουμε σουτ,θέλουμε σουτ.
Και ύψος.
Ο καμποκλο έχει ενδιαφέρων αλλά έχει μέτριο τρίποντο.

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Κυρ Οκτ 22, 2023 11:18 pm

Dedalos έγραψε:
Κυρ Οκτ 22, 2023 9:23 pm
Redoctor_33 έγραψε:
Κυρ Οκτ 22, 2023 8:16 pm
Γενικά μας λείπει ένας 6ος Έλληνας. Ιδανικά ψηλός ή έστω φόργουορντ. Οι επιλογές λίγες και μέτριες.

Τσαλμπουρης
Κουζελογλου
Θανασοκουμπο

Και αναλόγως άπτου χρόνου/παραχρονου.
Παπαγιάννης ή ρογκαβοπουλος

Στα καλά νέα ότι ο Παπ δείχνει να καλογερναει και θα τον έχουμε λογικά τουλάχιστον 1,5 χρόνο σε υψηλό επίπεδο.

Πιτερζ πολύ ανεβασμένος. Παίζει καλύτερος σποτ σουτέρ ευρωλιγκας. Λες και πετάει βότσαλο είναι στα ελεύθερα. Δεν το περίμενα. Μάλλον κανείς μας @dedalos γνώμη;

Πάει για πρόωρη ανανέωση.

Μόνη σημαντική παραφωνία ο Σικμα ως τώρα. Θα δείξει βέβαια όταν γυρίσει για συνεχόμενες βδομάδες πως θα πάει το πράγμα.

In skakistis we trust.

Δευτερεύουσα παραφωνία η έλλειψη 5ου ψηλού λόγω της έλλειψης Ελλήνων βέβαια. Μπορεί ναναι κι αυτό θέμα αν χάσουμε καποιο απτά 5ρια μας για καιρό φυσικά

Τανουλης από αυτά τα λίγα που είδαμε δεν δείχνει ποτενσιαλ ούτε για τσουλου. Προφανώς πρέπει να πάει αλλού για να παίξει του χρόνου μήπως και.
Παππάς επίσης αν και κάπως ανεβασμένος δεν έχει ποτενσιαλ τσουλου.
Μα το έχω γράψει ότι ο Πίτερς πραγματικά είναι ανεβασμένος φέτος, και σταθερός. Βέβαια τον θεωρώ, τον φετινό Πίτερς, ιδανικό δεύτερο 4 . Ως πρώτο 4 , απέναντι σε πολύ ψηλά 4 έχει θέμα. (Αν και με τα θηρία που έχουμε στο 5 δεν έχουμε πρόβλημα στο ριμπάουντ ως τώρα) Το κακό είναι ότι για την ώρα είναι το μόνο 4.
Για Θανάση , ούτε για αστείο, δε τον θέλω . Θέλουμε σουτ,θέλουμε σουτ,θέλουμε σουτ.
Και ύψος.
Ο καμποκλο έχει ενδιαφέρων αλλά έχει μέτριο τρίποντο.
Πραγματικά θα ταν ενδιαφέρον ο Καμπόκλο ως 2ο τεσσάρι για να δώσει την αθλητικότητα που λείπει, όσο για το τρίποντο δεν πειράζει μπορεί να αντισταθμιστεί με τριάδα κοντών στο παρκέ ή κάνα τρικ ώστε να τραβάει με το 5αρι παίκτες πάνω του στη ρακέτα.
Και προφανώς έχει να προσφέρει εντός του παρκέ περισσότερα απ τον Θανάση.Αν ψάχνουμε 4άρι να κάνει τον Κουίνσι Έϊσι, ή να ξεσηκώνει τη κερκίδα με καμιά τάπα και χοροπηδήματα με παλαμάκια ας πάρουν τον Θανάση τότε.....

0
AlexD

nba

Κυρ Οκτ 22, 2023 11:33 pm

Στο σενάριο που έρχεται ο Θανάσης μπορούμε να έχουμε 5 ψηλούς, στο σενάριο που έρχεται κάποιος ξένος πρέπει να φύγει ο Σικμα ή άλλος, διαφορετικά θα γίνει λίγο μπάχαλο η κατάσταση.
Βέβαια και στο σενάριο που έρχεται ο Θανάσης μπορεί να αλλάξεις και τον Σικμα. Ο Θανάσης θα παίξει όπως έπαιζε ο Ζαν Σαρλς στην ουσία, κυρίως 5 όποτε χρειαστεί για κάποια λεπτά και αντε λίγο στο 4 σε ειδικές συνθήκες.

0
Dedalos

euroleague
Reactions: 635

Δευ Οκτ 23, 2023 12:08 am

Νομίζω ότι θα πρέπει να θυμόμαστε ότι ο Θανάσης είναι γύρω στο 1,98. Το να τον υπολογίζουμε και στο 5 νομίζω δε στέκει. Και στο 4 θα μαρκάρει βοιτμαν, μήτογλου, σανλι, κτλ; Αν δεν είχαμε πάρει το λιθουανο να το συζητάγαμε και λόγω διαβατηρίου για ρεζέρβα του Παπ.
Ο οποίος Παπ, αασχετο, σήμερα σουτάρε πολύ καλα

1
1 Εικόνα
Redoctor_33

senior
Reactions: 282

Δευ Οκτ 23, 2023 12:45 am

Θανασοκουμπο θα ναι κυρίως για α1 και για περίπτωση τραυματισμων στην Ευρώπη.

Αλλά γιατί ακούγεται ότι θα φύγει από μπαξ; δεν ανανέωσε;

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Δευ Οκτ 23, 2023 8:40 am

Redoctor_33 έγραψε:

Δεν ξέρω γιατί το συζητάμε, παίρνει βάσει των χρόνων που είναι στο ΝΒΑ, 2,3 Μ πες 1,1 καθαρά στην χειρότερη, πες ότι με κάποιον τρόπο θέλει να το λύσει για να έρθει στον Ολυμπιακός να του δίνει πόσα χρήματα ενω΄δεν μπορεί να παίξει καν στην θέση που τον χρειαζόμαστε.

0
tarp7

allstar
Reactions: 2139

Δευ Οκτ 23, 2023 11:07 am

Το θέμα είναι να πάρουμε παίκτη που θα μπορέσει να βοηθήσει όχι ότι να ναι, η θανάσης δεν κάνει γι αυτό το επίπεδο. Καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχουν και πολλοί διαθέσιμοι στην αγορά παίκτες ευρωλίγκας, αλλά αν είναι να πάρουμε παίκτη μόνο και μόνο για να πούμε ότι πήραμε και να κουνάει πετσέτες, ας βάλουμε μέσα τον τσάμη, τον Αμπόσι και τον Τανούλη.

0
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv

Δευ Οκτ 23, 2023 11:25 am

Δε γίνεται ο Θανάσης να μην μπορεί να προσφέρει στην Α1 και να δίνει λύσεις.Ακομα και σε πιθανούς τελικούς απέναντι σε ΠΑΟ μια χαρά ρόλο μπορεί να έχει για 8-10 λεπτά.
Ενώ και στην Ευρωλίγκα αν χρειαστεί για κάποια λεπτά και ειδικές αποστολές μπορεί να παίξει.Δε νομίζω να είναι περίπτωση εισι και να είναι μόνο για ανεβάζει τους συμπαίκτες του δίνοντας τους φαπες στις προπονήσεις...Τόσο λάθος να το βλέπω?

1
1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Οκτ 23, 2023 12:49 pm

Θανάσης για 5-10 λεπτά για να κάνει φάουλ να παίζει άμυνα και να μην πίνουμε θάλασσα καλός είναι.

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2370
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Δευ Οκτ 23, 2023 1:19 pm

Ούτε καν τηλέφωνο δεν σηκώνει ο Θανάσης Αντ. για αυτά που λέτε :mrgreen:

Επίσης Ναν έρχεται Ευρώπη λένε δημοσιεύματα. Ξέρω ότι οι Αφοί δεν πρόκειται να δώσουν ευρώ αλλά το αναφέρω

1
1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 685
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Δευ Οκτ 23, 2023 1:28 pm

Ο Θανάσης ως μπαλαντέρ θα ηταν εξαιρετικος και το ελληνικό διαβατήριο ειναι μεγαλο μπόνους...

Περα απ την ενέργεια στο γηπεδο που μπορει να δωσει βγαζει πολυ θετικη ενέργεια στο σύνολο του και θα ειναι θετικός και στα αποδυτήρια αλλα και στο δέσιμο με τον κοσμο....Οκ ιδιαιτερο μπασκετ δε ξερει αλλα τον παω πολυ και θα βοηθουσε την ομαδα αρκετα....

Βεβαια δε νομιζω να φυγει απο ΝΒΑ και επισης ο Ολυμπιακός δε νομιζω να εχει διαθεση να του δωσει ικανοποιητικό ποσο

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1927
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Οκτ 23, 2023 2:37 pm

Ο Θανάσης είναι ένας Acy που μιλάει ελληνικά, από μένα είναι ΝΑΙ. Και εγώ τον πάω και θεωρώ ότι σε κάποια ματσάκια Α1 θα βοηθούσε. Κατά τ άλλα αν και πολύ συμπαθής είναι πρώην μπασκετμπολίστας.

Ο Ναν ακόμα έρχεται? Καλά με βαπόρι κάνει το ταξίδι?

2
2 Εικόνα
AlexD

nba

Δευ Οκτ 23, 2023 2:43 pm

Conan1982 έγραψε:
Δευ Οκτ 23, 2023 8:40 am
Redoctor_33 έγραψε:

Δεν ξέρω γιατί το συζητάμε, παίρνει βάσει των χρόνων που είναι στο ΝΒΑ, 2,3 Μ πες 1,1 καθαρά στην χειρότερη, πες ότι με κάποιον τρόπο θέλει να το λύσει για να έρθει στον Ολυμπιακός να του δίνει πόσα χρήματα ενω΄δεν μπορεί να παίξει καν στην θέση που τον χρειαζόμαστε.
Δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει με το ΝΒΑ ή μάλλον έχω καταλάβει ότι συχνά υπάρχουν ρήτρες που σπάνε συμβόλαια που δεν είναι γνωστές στο κοινό. Και για τον Μπιρτς μου είχε πει φίλος που ασχολείται με το ΝΒΑ από τον Ιούλιο ή νωρίτερα ότι ακούγεται πως ίσως γυρίσει, κάπου το έχω γράψει κιόλας. Νομίζω επίσημα είχε εγγυημένο συμβόλαιο.

Το ίδιο και για Φοντεκιο, υπάρχει καπνός αλλά επίσημα είναι δεμένος. Ε τώρα ακούγεται για Θανάση :D

Θα μου έκανε εντύπωση να τον κλείναμε ακόμα και χωρίς συμβόλαιο να έμενε, αλλά αν έμενε θα ήθελα να τον κλείσουν, πραγματικά πιστεύω ότι δίνει βάθος.

0
tarp7

allstar
Reactions: 2139

Δευ Οκτ 23, 2023 4:39 pm

golitog7 έγραψε:
Δευ Οκτ 23, 2023 2:37 pm
Ο Θανάσης είναι ένας Acy που μιλάει ελληνικά, από μένα είναι ΝΑΙ. Και εγώ τον πάω και θεωρώ ότι σε κάποια ματσάκια Α1 θα βοηθούσε. Κατά τ άλλα αν και πολύ συμπαθής είναι πρώην μπασκετμπολίστας.

Ο Ναν ακόμα έρχεται? Καλά με βαπόρι κάνει το ταξίδι?
Συμφωνώ κι εγώ συμπαθής μεν πρώην μπασκετμπολίστας δε. Εμείς δεν χρειαζόμαστε παίκτη για την Α1 που για κει ο Θανάσης είναι οκ. Θέλουμε παίκτη για την Ευρωλίγκα που το παιδί δεν κάνει, ούτε χρειαζόμαστε Έλληνα εισυ κατά τη γνώμη μου, θέλουμε παίκτη που θα μοιράζετε το χρόνο στο 4 με τον Πίτερς κατά κύριο λόγο και θα βοηθάει κι ο σιγκμα

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”