Σειρές

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
NBAer2356

sophomore
Reactions: 69
Αγαπημένος παίκτης: Shawn Kemp
Αγαπημένη ομάδα: Seattle Supersonics
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιουν 22, 2024 9:35 am

Boston1 έγραψε:
Σάβ Ιουν 22, 2024 1:06 am
Για να ξεφύγουμε λίγο από τη μεταγραφολογία χωρίς να φύγουμε από το χώρο του μπάσκετ, προτείνω τη σειρά “Clipped” για την «άλλη ομάδα του LA». Πρόκειται για σειρά βασισμένη στα αληθινά γεγονότα που ανάγκασαν τον ιδιόρρυθμο ιδιοκτήτη των Clippers να παραχωρήσει την ομάδα του. Πολύ καλογυρισμένη παραγωγή με το Fishburne να είναι είναι εξαιρετικός στο ρόλο του Doc Rivers και τον Ed O’Neill (Al Bundy- Παντρεμένοι με παιδιά) στο ρόλο του πρώην ιδιοκτήτη Donald Sterling.

https://youtu.be/WPIcQNMQchQ?si=7bV4-J66Ti-4txeU
Όπως και το Winning Time δεν εστιάζει τόσο πολύ στο αγωνιστικό κομμάτι, έχει και (ειδικά στο τελευταίο επεισόδιο) background γυρνώντας τον χρόνο πίσω για άλλα περιστατικά, αλλά αν και είναι καλογυρισμένη παραγωγή όπως έγραψες, έχει γίνει περίγελος για το casting ειδικά στους παίκτες τόσο των Clippers όσο και των αντιπαλών τους. Paul, Griffin, Reddick, Jordan των Clippers δεν έχουν σχεδόν καμία ομοιότητα ενώ ακόμα χειρότερα είναι τα πράγματα με τους Splash Bros με τη σειρά να "τρεντάρει" στα social media για το πόσο δε μοιάζουν οι ηθοποιοί με τους πραγματικούς πρωταγωνιστές.
Πριν λίγα χρόνια είχε βγει και ντοκιμαντέρ το Blackballed στο Quibi το οποίο έκλεισε έπειτα, είχε κι εκείνο ενδιαφέρον αλλά δεν ξέρω που μπορεί κανείς να το βρει πλέον μετά το κλείσιμο της πλατφόρμας. Το είχα παρακολουθήσει με free trial που είχε τότε προσφορά, όταν είχε πρωτοανοίξει.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 667
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Τετ Ιαν 29, 2025 12:31 am

Το τελευταίο διάστημα έχω δει, έστω και ετεροχρονισμένα, 2 σειρές της γνωστής πλατφόρμας.

Η πρώτη είναι το δανέζικο "ο Καστανάθρωπος", το οποίο είναι αστυνομικό θρίλερ βασισμένο σε βιβλίο όπως ήταν και το Killing που είχε βγει πριν λίγα χρόνια. Αν δεν σε ενοχλεί η γλώσσα, το σενάριο σε γενικές γραμμές όπως και το μουντό σκηνικό της Κοπεγχάγης δένει όμορφά με τους χαρακτήρες και το θέμα που πραγματεύεται. Ο άντρας πρωταγωνιστής νομίζω ότι είναι όλα τα λεφτά - είναι ο κλασσικός τύπος που δε σου γεμίζει το μάτι, αλλά κάνει τη δουλειά. Τα επεισόδιο είναι 8 ωριαία.

Η δεύτερη είναι το ισπανικό "La chica de nieve", που είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ. Εδώ η πρωταγωνίστρια κερδίζει τις εντυπώσεις, η πλοκή και φυσικά το φινάλε. Σε δεύτερο ρόλο εμφανίζεται ένας εξαιρετικός Ισπανός ηθοποιός ο José Coronado ("το πτώμα - El cuerpo" , "Contratiempo" κλπ). Μπορώ να πω πως αυτή τη συνιστώ ανεπιφύλακτα, δε θα σας κουράσει (6 επεισόδια).

Και τα 2 είναι παραγωγές της πλατφόρμας, κάτι που δείχνει πως όσο και να πανηγυρίζουν ορισμένοι για μια απλή γεωγραφική προβολή μιας σειράς, ακόμη βρισκόμαστε αρκετά πίσω από τους ευρωπαίους σε αυτό το κομμάτι.

0
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 686
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Ιαν 29, 2025 12:48 am

Τον τελευταίο καιρό παρακολουθώ σειρές-ντοκιμαντέρ με αθλητικό περιεχόμενο γενικά.

Προτείνω στο νετφλιξ το «Suderland till I die” και το Last chance U Basketball. Και το Untold ειναι καλή. Ειδικά τα μπασκετικά επεισόδια “Malice at the palace” και “Rise and Fall of AND1”

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1705
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Ιαν 29, 2025 10:23 am

AO DAFNIS έγραψε:
Τον τελευταίο καιρό παρακολουθώ σειρές-ντοκιμαντέρ με αθλητικό περιεχόμενο γενικά.

Προτείνω στο νετφλιξ το «Suderland till I die” και το Last chance U Basketball. Και το Untold ειναι καλή. Ειδικά τα μπασκετικά επεισόδια “Malice at the palace” και “Rise and Fall of AND1”
Τρομερο το Sunderland till i die, το ειδα παλιοτερα και οταν το τελειωσα ειχε πωρωθει τοσο που ξεκινησα save στο fm με την Sunderland :lol:
Εξαιρετικο ειναι και το Welcome to Wrexham, να το δειτε (ναι εχω ηδη save με την Wrehxam που την ανεβασα σερι τρενο στην premier)

1
1 Εικόνα
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 686
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Ιαν 29, 2025 11:35 am

j-kidd13 έγραψε:
Τετ Ιαν 29, 2025 10:23 am
AO DAFNIS έγραψε:

Τρομερο το Sunderland till i die, το ειδα παλιοτερα και οταν το τελειωσα ειχε πωρωθει τοσο που ξεκινησα save στο fm με την Sunderland :lol:
Εξαιρετικο ειναι και το Welcome to Wrexham, να το δειτε (ναι εχω ηδη save με την Wrehxam που την ανεβασα σερι τρενο στην premier)
Το Welcome to Wrexham το είχα ξεκινήσει. Δεν θυμάμαι για πιο λόγο το σταμάτησα ενώ μου άρεσε.
Τι μου θύμισες με fm… Μπορεί να έχω να το πιάσω γύρω στα 15 χρόνια αλλά κάποτε άπειρες ώρες πάντα με ομάδες από μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Pop Culture”