Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
-
Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
οι σοτ κλοκ εβαλαν στις προτασεις τους τον μπραντον γουιλιαμς..ειναι εκεινος απο τους νταλας που θελω εδω και βδομαδες..αρεσε και σε αρκετους εδω μεσα..αραγε να κοπηκε ?παντως το πιθανοτερο ειναι οτι θα κοπει αυτος και δεν νομιζω να ζητησει και πολλα περισσοτερα του ντιλικινα.καμια σχεση βεβαια σαν παικτες,αυτος ειναι σαν τον εβανς.
Αφου παιζει στη Ζενιτ, πως θα ερθει?JohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 25, 2025 4:54 pmΓεια σου φιλε, προχθες απεκλεισε η Ζενιτ τη Ντουμπαι απτο super cup της VTB με 25αρα του Frazier και τον σκέφτηκα κι εγω για την ομάδα σας. Καλή επιλογή θα ήταν, συμφωνω.
Η Ζενιτ by the way εχει μια 3αδα ευρωλιγκατων παιχτων Frazier, Dimitrijevic, Poythress.
- geodam

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
με σπάσιμο συμβολαίου.. (αν τον δίνουν που οκ αμφιβάλω)qspock έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 25, 2025 4:56 pmΑφου παιζει στη Ζενιτ, πως θα ερθει?JohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 25, 2025 4:54 pm
Γεια σου φιλε, προχθες απεκλεισε η Ζενιτ τη Ντουμπαι απτο super cup της VTB με 25αρα του Frazier και τον σκέφτηκα κι εγω για την ομάδα σας. Καλή επιλογή θα ήταν, συμφωνω.
Η Ζενιτ by the way εχει μια 3αδα ευρωλιγκατων παιχτων Frazier, Dimitrijevic, Poythress.
-
FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
Μετά από τον Κουμάτζε, πάει περίπατο και ο Ντιλίκινα.FabrizioOberto έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 25, 2025 6:12 pmΠροσευχόμαστε
https://www.sport24.gr/basket/anatropi- ... on-gkarnt/
![]()
Δεν θα πω "σας τα 'λεγα εγώ", αλλά θα πω "ΣΑΣ ΤΑ 'ΛΕΓΑ ΕΓΩ" !!!
(Φίλε Oberto, δεν απευθύνομαι σε σένα, αλλά μια που το ανέφερες, είπα να βλογήσω τα γένια μου --τι τα έχω άλλωστε;)
"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
καλα εδω και 2 μερες γινονται δημοσια παζαρια οποτε το πιθανοτερο ειναι να συνεχιζονται..επισης κατσε να δουμε ποιος θα ρθει στο τελος γιατι μπορει τωρα να στραφουν σε καναν μαντζαρη.FabrizioOberto έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 25, 2025 6:12 pmΠροσευχόμαστε
https://www.sport24.gr/basket/anatropi- ... on-gkarnt/
![]()
-
Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο