Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Jeight

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Σεπ 08, 2026 6:55 pm

Djole77 έγραψε:
Τρί Σεπ 08, 2026 6:53 pm
Jeight έγραψε:
Τρί Σεπ 08, 2026 6:46 pm

Δεν ισχυει αυτο και το ξερεις. Ηταν κολωνα της ομαδας επι χρονια, δεν ηταν και ο Χασαν Μαρτιν....
δεν ειπα ηταν ο χασαν μαρτιν η οτι δεν βοηθησε την ομαδα απλα μιλαω για την συναισθηματικη συνδεση. Το οποιο προεκυπτε απο την συμπεριφορα του (λογω χαρακτηρα) μεσα και εξω απο το γηπεδο. Δεν υπηρχε συναισθηματική σχέση με τον κόσμο του Ολυμπιακού, όπως για παράδειγμα με μακισικ.
Ενταξει δεν ειναι και ο Σασα η ο Φουρνιε σε δεσιμο αλλα σεντερ που εμεινε 5 χρονια σερι μονο ο Μιλου και ο Μπορουσης το εχουν κανει τα τελεταια 30 χρονια. Ολος αυτος ο κορμος συνδεθηκε με την δευτερη πιο πετυχημενη εποχη του Ολυμπιακου μετα το 12-17, υπηρχε ενα δεσιμο.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Σεπ 08, 2026 7:01 pm

Jeight έγραψε:
kein έγραψε:
Τρί Σεπ 08, 2026 6:48 pm

καλά ο Ουόκαπ, πες ότι έιχε συμβόλαιο και αυτό που έκανε δεν τον τιμάει - ο Φαλ γιατί να την "κηλιδώσει" κάτι ; Ελεύθερος έφυγε, τον αφήσατε ελευθερο , είχατε την οψιόν για ανανέωση και δεν το κάνατε. Επαγγελματίες παίχτες, όχι επαγγελματίες οπαδοί.
Γιατι επελεξε να παει σε μια ομαδα που συστηματικα κανει ανηθικη επιθεση στον προπονητη που τον ανεδειξε

Αυτό είναι μια αυθαίρετη δική σου υπόθεση, που πηγάζει μάλλον από την πολύ ενασχόληση με το SDNA. Ο Πανανθηναικός σε σχέση εμ τον μπαρτζώκα έχει απαντήσει ΜΟΝΟ σε δηλώσεις που αναφερόταν στην ομάδα του Παναθηναϊκού - και έχει καταδικάσει επίσης απαράδεκτες συμπεριφορές του, που είναι γνωστές σε όλους , και τιε έδειξαν είτε οι τηλεοράσεις είτε δημοσιοποιήθηκαν βίντεο. Τώρα αν δεν σου αρέσει αυτό ναι το δέχομαι, αλλά αυτό δεν έχει να κανει με αυτό που λες. Δεν κηλιδώνει κάποιος τίποτα, όταν μάλιστα πάει σε έναν μεγαλύτερο σύλλογο (σε τίτλους, ιστορία κλπ)

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Σεπ 08, 2026 7:06 pm

ο φαλ με τον μακισικ δεν ειχαν να δωσουν κατι αλλο και επρεπε να φυγουν..ο γουοκαπ θα μπορουσε να προσφερει κανα χρονο ακομα σε περιορισμενο ρολο αλλα δεν το ηθελε και ο αλεκος πηγε καπου να παιζει..αποτι φαινεται ο μπαρτζω θα τον αλλαζε ετσι κ αλλιως με καποιον αμυντικο.. οκ προσφεραν σαν ρολιστες γιαυτο και δεν εχουν πολλους φαν στο κοινο.

Jeight

nba
Reactions:

Τρί Σεπ 08, 2026 7:11 pm

Απο τους πιο δημοφιλεις παικτες στο κοινο του Ολυμπιακου εν τω μεταξυ και ο Γουοκαπ και ο Μακκισικ...

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Mood:

Τρί Σεπ 08, 2026 7:16 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Σεπ 08, 2026 7:06 pm
ο φαλ με τον μακισικ δεν ειχαν να δωσουν κατι αλλο και επρεπε να φυγουν..ο γουοκαπ θα μπορουσε να προσφερει κανα χρονο ακομα σε περιορισμενο ρολο αλλα δεν το ηθελε και ο αλεκος πηγε καπου να παιζει..αποτι φαινεται ο μπαρτζω θα τον αλλαζε ετσι κ αλλιως με καποιον αμυντικο.. οκ προσφεραν σαν ρολιστες γιαυτο και δεν εχουν πολλους φαν στο κοινο.
Μακίσικ συμφωνώ. Φαλ μάλλον έχεις δίκιο, ήταν ρίσκο να του δώσουν τόσα λεφτά να τον κρατήσουν με τέτοιο ιστορικό τραυματισμού, εμείς τον χτυπήσαμε για επικοινωνιακούς λόγους πέρα από το διαβατήριο και το είδος ψηλού που δεν είχαμε, ωστόσο ήταν ρίσκο μεγάλο. Για τον Πίτερς δυστυχώς δεν χωρούσε και γιαυτό έφυγε, κρίμα πολύ συμπαθής, αλλά θα έπρεπε να αλλάξει πράγματα ο μπαρτζώκα για να χωρέσει, και δεν θα το έκανε. Ο ουόκαπ είχε άνετα μια διετία, φετος και αλλη μια χρονιά, υψηλού μπάσκετ, ήξερε τα συστήματα (και ο Σασα δήλωσε Χθες οτι είναι πλήγμα γιατί τον έβρισκε όσο κανείς άλλος στην καριέρα του με τις πασες). Βέβαια αγωνιστικά μπορεί αυτό να σας κάνει καλο σε βαθος χρόνου. το πιστεύω. Και τα λεφτά που πήρατε είναι πολύ καλά για παίχτη 33-34 χρονών. Δεν θα έχεις πλέον συνωστισμό στα γκαρντ και σου έμειναν λεφτα να κρατήσεις τον Ντορσευ με συμβολαιο αντιστοιχο του Σασα. Ολα καλά δηλαδή.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Σεπ 08, 2026 7:22 pm

φανελα γουοκαπ πρεπει να χει παρει η εστρελα, η μανα του και αντε 5-10 οπαδοι..ο μακισικ οντως ειναι πολυ αγαπητος αλλα κυριως επειδη ρημαζε τον παο..σαν τους παναθηναικους με τον παππα

tarp7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Τρί Σεπ 08, 2026 7:24 pm

Jeight έγραψε:
Τρί Σεπ 08, 2026 6:39 pm
Ειναι στεναχωρο να διαλυεται ενας κορμος που ο κοσμος δεθηκε μαζι του συναισθηματικα για πολλα χρονια αλλα το καλο ειναι ο Λαρι εφυγε χωρις δραμα. Ο Φαλ ακι ο Γουοκαπ συνειδητα η ασυνειδητα "κηλιδωσαν" την πορεια τους στην οαμδα με τις επιλογες που εκαναν κατα την αποχωρηση τους.

Και ο Μπαρτζωκας στην συνεντευξη φανηκε οτι δεν περιμενε οτι ο Φαλ θα πηγαινε ΠΑΟ.
Καποια στιγμη θα γινοταν. Επρεπε να γινει ανανεωση, οσοι εφυγαν ηταν σε μεγαλη ηλικια η δεν επαιζαν πολυ. Επαγγελματιες παικτες ειναι, δεν παιζει κανενας,για τη φανελα σημερα

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:

Τρί Σεπ 08, 2026 7:24 pm

Ο φαλ δεν χωρούσε στην ομάδα με τα 5αρια που έχουμε. Ανάμεικτα τα συναισθήματα γι αυτόν και για την παρουσία του στην ομάδα και για την απόφαση του.

Ο Μακισικ έδωσε ότι είχε. Απ τους ξένους που θα θυμάμαι.

Τον Πίτερς του Δεκεμβρίου και μετά τον ήθελα στην ομάδα. Τον Πίτερς των προηγούμενων χρόνων όχι. Του δίνω ενα ελαφρυντικό γιατί αδικήθηκε λίγο απ τον κοουτς για τον χρόνο που δεν πήρε σε μεγάλα ματς. Τρομερός σουτέρ. Έφυγε κύριος.

Τα ίδια και για τον Λαρεντζάκη, θεωρώ ότι τον έχει αδικήσει ο κοουτς σε θέμα χρόνου. Οκ έκανε τις ποικιλίες του αλλά γενικά είχε τον ρόλο του εξιλαστήριου θύματος. Όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί.

Τον Γουοκαπ τον εχω λατρέψει και τον έχω κράξει.
Τον κρατάω στο μυαλό μου σαν τον ρομποκοπ του Ολυμπιακού. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το δεύτερο ημίχρονο με την Μονακό το 23. Δεν μου άρεσε ο τρόπος που αποφάσισε να φύγει. Δεν τον κρίνω αλλά έχω μια δική μου οπτική που βλέπω τα πράγματα.

Ελπίζω οι παίκτες που πήραμε και θα πάρουμε να έχουν την ίδια πολυετή παρουσία στην ομάδα.

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Τρί Σεπ 08, 2026 7:25 pm

shaq7 έγραψε:
φανελα γουοκαπ πρεπει να χει παρει η εστρελα, η μανα του και αντε 5-10 οπαδοι..ο μακισικ οντως ειναι πολυ αγαπητος αλλα κυριως επειδη ρημαζε τον παο..σαν τους παναθηναικους με τον παππα
ε, όχι δα . Και δικός μου φίλος έχει φανέλα Γουοκαπ, τις έβλεπες στο ΣΕΦ. Αρκετός κόσμος

ο Γουοκαπ ήταν συμπαθής. Νομίζω περισσότερο ο Μακισικ αλλά μπορεί να είναι και λανθασμένη εντύπωση

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:

Τρί Σεπ 08, 2026 7:25 pm

shaq7 έγραψε:
Έχω και εγώ :)

Άβαταρ μέλους
EL_Insider

junior
Reactions:

Τρί Σεπ 08, 2026 7:26 pm

kein έγραψε:
Jeight έγραψε:

Γιατι επελεξε να παει σε μια ομαδα που συστηματικα κανει ανηθικη επιθεση στον προπονητη που τον ανεδειξε

Αυτό είναι μια αυθαίρετη δική σου υπόθεση, που πηγάζει μάλλον από την πολύ ενασχόληση με το SDNA. Ο Πανανθηναικός σε σχέση εμ τον μπαρτζώκα έχει απαντήσει ΜΟΝΟ σε δηλώσεις που αναφερόταν στην ομάδα του Παναθηναϊκού - και έχει καταδικάσει επίσης απαράδεκτες συμπεριφορές του, που είναι γνωστές σε όλους , και τιε έδειξαν είτε οι τηλεοράσεις είτε δημοσιοποιήθηκαν βίντεο. Τώρα αν δεν σου αρέσει αυτό ναι το δέχομαι, αλλά αυτό δεν έχει να κανει με αυτό που λες. Δεν κηλιδώνει κάποιος τίποτα, όταν μάλιστα πάει σε έναν μεγαλύτερο σύλλογο (σε τίτλους, ιστορία κλπ)
Από τους πρωταθλητές Ευρώπης πήγε στους 7ους. Δεν ξέρω αν κηλιδωσε κάτι αλλά σίγουρα υποβάθμιση είναι.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

nba
Reactions:

από αυτούς που έφυγαν ήθελα να μείνουν ο Γουόκαπ και ο Πίτερς. ο Γουόκαπ υπό προϋποθέσεις, εννοώντας ότι δε θα ήθελα να τον δω για άλλη μια χρονιά ως βασικό pg αλλά με Μοντέρο και Μακιντάιρ μαζί ναι εννοείται.

επίσης δεν ήθελα να δω τους Μακιντάιρ, Γουόκαπ να μοιράζονται τη θέση του χρόνου.

δεν έχω ακόμα απάντηση στο αν θα προτιμούσα Μοντέρο - Μακιντάιρ ή Μοντέρο - Γουόκαπ. μάλλον το δεύτερο λόγω διαβατηρίου και εξοικείωσης με την ομάδα παρόλο που θεωρώ τον Μακιντάιρ καλύτερο παίκτη.

ούτε για τον Πίτερς είμαι απόλυτος ότι έπρεπε να μείνει οπωσδήποτε, τον αντάλλασσα ας πούμε με κάποιον που θα ήταν πολύ καλύτερος αμυντικός με αξιοπρεπές σουτ και ας ήταν συνολικά κατώτερου επιπέδου από τον Πίτερς.

Σακ, Φαλ και Λάρυ δε πιστεύω ότι είχαν πολλά να προσφέρουν και είχα βαρεθεί και να τους βλέπω λιγάκι οπότε ήταν πρώτοι στην προσωπική μου λίστα αποχωρήσεων.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Mood:

Τρί Σεπ 08, 2026 7:28 pm

EL_Insider έγραψε:
kein έγραψε:

Από τους πρωταθλητές Ευρώπης πήγε στους 7ους. Δεν ξέρω αν κηλιδωσε κάτι αλλά σίγουρα υποβάθμιση είναι.
ξαναδιάβασε τι γράφω , απλό είναι , σε παρένθεση μέσα .... :mrgreen:

Jeight

nba
Reactions:

Τρί Σεπ 08, 2026 7:29 pm

Φανελα Γουοκαπ ξρω 7 ατομα μονο στην Κρητη που εχουν και ειναι και επαρχια. Αθηνα θα ειναι κατα πολλοι περισσοτεροι Και προφανως και ηταν παρα πολυ αγαπητος απο τον κοσμο του Ολυμπιακου. Ειναι αστειο το να λεχθει το τοιδηποτε αλλο

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jeight την Τρί Σεπ 08, 2026 7:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Σεπ 08, 2026 7:29 pm

βασικα με το κενο στο 3 ο μακισικ μια βοηθεια θα την εδινε..περιεργο που δεν τον κρατησαμε

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”