redcard έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 17, 2026 4:28 pm
To θετικο που εβρισκα στον Συριγο ειναι οτι σε μια χωρα σκυφτουληδων δημοσιογραφων, ηταν ξεροκεφαλος με τη καλη εννοια. Αυτο δε το λες λιγο.
Τωρα οι μεταδοσεις του ειχαν αρκετες αβολες στιγμες με χειροτερη ολων την πριονοκορδελα στον αμοιρο Τρεισι Πιρσον για τα κιλα του - που btw ουτε τοτε πρεπει να ακουγοταν νορμαλ. Προσωπικα εγω και το OCD μου δε του συγχωρουν οτι στις πιο σημαντικες βολες του ελληνικου μπασκετ κανει μπλουπερια λεγοντας οτι οι βολες αυτες θα κρινουν μια ΠΡΟΚΡΙΣΗ, που το εχω ακουσει πολλες φορες (προφανως) και με ενοχλει καθε φορα το ιδιο. Τουλαχιστον η ατακα περι τιμιου γιγαντα εγραψε ιστορια.
Απο τα τελευταια του hit, κραταω το instant karma και στους 2 τελικους, το 2012 που ο Ολυμπιακος ξεκινα να επιστρεφει ("δεν εχει κανενα νοημα τωρα") και το 2013 στο τριποντο του Σπανουλη απο τα 8 μετρα. Και το λεω ετσι γιατι τα τελευταια χρονια ηταν πραγματικα ανυποφορος.
Θα διαφωνησω μαζι σου, τον απολαμβανα σε καθε μεταδοση, αλλωστε, το χρωμα αν εχει γουστο ειναι ευπροσδεκτο. Υπαρχουν οι ξερες μεταδοσεις οι οποιες δε προσφερουν κατι, και οι χρωτισμενες εως... βαμενες με καθε μπαρουφα που εδω στην Ελλαδα εχει καταντησει αηδια. Με χειροτερη ολων την μακραν αποκρουστικοτερη μεταδοση αγωνα την ακαταπαυστη φλυαρια του Βασιλη Σκουντη που δεν αντεχεται με ΤΙΠΟΤΑ! Βασικα ο ανθρωπος, μονο με τον αγωνα ΔΕΝ ασχολειται!
Τον εκανε και μεταγραφη ο ΣΚΑΙ, τρομαρα του...
Οταν ηταν υπο τον Φιλιππο, τον κρατουσε εντος οριων. Επισης ο Καρυδας ηταν μονο για τον αγωνιστικο χωρο και την ανταποκριση, ενω ο Παπαδογιαννης ηταν ο αναπληρωματικος στη μεταδοση με θετικο προσημο.
Αν με ρωτουσε καποιος τωρα ποιον προτιμω, ελλειψει Φιλιππα κανεναν. Ειμαι καλομαθημενος...