Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

redcard

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Roy
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Σεπ 17, 2026 4:28 pm

To θετικο που εβρισκα στον Συριγο ειναι οτι σε μια χωρα σκυφτουληδων δημοσιογραφων, ηταν ξεροκεφαλος με τη καλη εννοια. Αυτο δε το λες λιγο.

Τωρα οι μεταδοσεις του ειχαν αρκετες αβολες στιγμες με χειροτερη ολων την πριονοκορδελα στον αμοιρο Τρεισι Πιρσον για τα κιλα του - που btw ουτε τοτε πρεπει να ακουγοταν νορμαλ. Προσωπικα εγω και το OCD μου δε του συγχωρουν οτι στις πιο σημαντικες βολες του ελληνικου μπασκετ κανει μπλουπερια λεγοντας οτι οι βολες αυτες θα κρινουν μια ΠΡΟΚΡΙΣΗ, που το εχω ακουσει πολλες φορες (προφανως) και με ενοχλει καθε φορα το ιδιο. Τουλαχιστον η ατακα περι τιμιου γιγαντα εγραψε ιστορια.

Απο τα τελευταια του hit, κραταω το instant karma και στους 2 τελικους, το 2012 που ο Ολυμπιακος ξεκινα να επιστρεφει ("δεν εχει κανενα νοημα τωρα") και το 2013 στο τριποντο του Σπανουλη απο τα 8 μετρα. Και το λεω ετσι γιατι τα τελευταια χρονια ηταν πραγματικα ανυποφορος.

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Σεπ 17, 2026 4:51 pm

redcard έγραψε:
To θετικο που εβρισκα στον Συριγο ειναι οτι σε μια χωρα σκυφτουληδων δημοσιογραφων, ηταν ξεροκεφαλος με τη καλη εννοια. Αυτο δε το λες λιγο.

Τωρα οι μεταδοσεις του ειχαν αρκετες αβολες στιγμες με χειροτερη ολων την πριονοκορδελα στον αμοιρο Τρεισι Πιρσον για τα κιλα του - που btw ουτε τοτε πρεπει να ακουγοταν νορμαλ. Προσωπικα εγω και το OCD μου δε του συγχωρουν οτι στις πιο σημαντικες βολες του ελληνικου μπασκετ κανει μπλουπερια λεγοντας οτι οι βολες αυτες θα κρινουν μια ΠΡΟΚΡΙΣΗ, που το εχω ακουσει πολλες φορες (προφανως) και με ενοχλει καθε φορα το ιδιο. Τουλαχιστον η ατακα περι τιμιου γιγαντα εγραψε ιστορια.

Απο τα τελευταια του hit, κραταω το instant karma και στους 2 τελικους, το 2012 που ο Ολυμπιακος ξεκινα να επιστρεφει ("δεν εχει κανενα νοημα τωρα") και το 2013 στο τριποντο του Σπανουλη απο τα 8 μετρα. Και το λεω ετσι γιατι τα τελευταια χρονια ηταν πραγματικα ανυποφορος.
Θα διαφωνησω μαζι σου, τον απολαμβανα σε καθε μεταδοση, αλλωστε, το χρωμα αν εχει γουστο ειναι ευπροσδεκτο. Υπαρχουν οι ξερες μεταδοσεις οι οποιες δε προσφερουν κατι, και οι χρωτισμενες εως... βαμενες με καθε μπαρουφα που εδω στην Ελλαδα εχει καταντησει αηδια. Με χειροτερη ολων την μακραν αποκρουστικοτερη μεταδοση αγωνα την ακαταπαυστη φλυαρια του Βασιλη Σκουντη που δεν αντεχεται με ΤΙΠΟΤΑ! Βασικα ο ανθρωπος, μονο με τον αγωνα ΔΕΝ ασχολειται!

Τον εκανε και μεταγραφη ο ΣΚΑΙ, τρομαρα του...

Οταν ηταν υπο τον Φιλιππο, τον κρατουσε εντος οριων. Επισης ο Καρυδας ηταν μονο για τον αγωνιστικο χωρο και την ανταποκριση, ενω ο Παπαδογιαννης ηταν ο αναπληρωματικος στη μεταδοση με θετικο προσημο.

Αν με ρωτουσε καποιος τωρα ποιον προτιμω, ελλειψει Φιλιππα κανεναν. Ειμαι καλομαθημενος...

basilis_.kts

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Mykonos
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Σεπ 17, 2026 5:02 pm

νομιζω εχει πεσει πολυ οφφτοπικ[παντα ηθελα να το πω αυτο :roofl: επειδη συνηθως εγω ετρωγα τις παρατηρησεις]

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Σεπ 17, 2026 8:10 pm

qspock έγραψε:
redcard έγραψε:

Θα διαφωνησω μαζι σου, τον απολαμβανα σε καθε μεταδοση, αλλωστε, το χρωμα αν εχει γουστο ειναι ευπροσδεκτο. Υπαρχουν οι ξερες μεταδοσεις οι οποιες δε προσφερουν κατι, και οι χρωτισμενες εως... βαμενες με καθε μπαρουφα που εδω στην Ελλαδα εχει καταντησει αηδια. Με χειροτερη ολων την μακραν αποκρουστικοτερη μεταδοση αγωνα την ακαταπαυστη φλυαρια του Βασιλη Σκουντη που δεν αντεχεται με ΤΙΠΟΤΑ! Βασικα ο ανθρωπος, μονο με τον αγωνα ΔΕΝ ασχολειται!

Οταν ηταν υπο τον Φιλιππο, τον κρατουσε εντος οριων. Επισης ο Καρυδας ηταν μονο για τον αγωνιστικο χωρο και την ανταποκριση, ενω ο Παπαδογιαννης ηταν ο αναπληρωματικος στη μεταδοση με θετικο προσημο.

Αν με ρωτουσε καποιος τωρα ποιον προτιμω, ελλειψει Φιλιππα κανεναν. Ειμαι καλομαθημενος...
Οχι ρε συ τον Μπιλαρο τον Σκουντή. Εμένα μου αρέσει πολύ πάντως που είναι έτσι φλύαρος και μιλάει περί ανέμων και υδάτων. Θα πετάξει κάνα ψαγμένο αρχαιοελληνικό, θα πει για τους παρεικουντες την Ιερουσαλήμ, άρχοντας. Τις περισσότερες φορές εν τω μεταξύ νυστάζει.
Αυτός που δεν αντέχεται με τίποτα είναι ένας αυτός ο Σολουκος που το κάνει τόσο επιτηδευμένα που μου έρχεται να τραβήξω τα βυζια μου. Θέλει να δώσει με το ζόρι ένταση και τονίζει τις λέξεις εντελώς αλλοπρόσαλλα. Αηδία πραγματική.
Από τους καινούριους μου αρέσει ο Καουρης. Είναι πολύ σοβαρός, είναι διαβασμένος και φαίνεται να αγαπάει το μπάσκετ.

TuTiS

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Πέμ Σεπ 17, 2026 8:31 pm

golitog7 έγραψε:
Πέμ Σεπ 17, 2026 8:10 pm
qspock έγραψε:

Οχι ρε συ τον Μπιλαρο τον Σκουντή. Εμένα μου αρέσει πολύ πάντως που είναι έτσι φλύαρος και μιλάει περί ανέμων και υδάτων. Θα πετάξει κάνα ψαγμένο αρχαιοελληνικό, θα πει για τους παρεικουντες την Ιερουσαλήμ, άρχοντας. Τις περισσότερες φορές εν τω μεταξύ νυστάζει.
Αυτός που δεν αντέχεται με τίποτα είναι ένας αυτός ο Σολουκος που το κάνει τόσο επιτηδευμένα που μου έρχεται να τραβήξω τα βυζια μου. Θέλει να δώσει με το ζόρι ένταση και τονίζει τις λέξεις εντελώς αλλοπρόσαλλα. Αηδία πραγματική.
Από τους καινούριους μου αρέσει ο Καουρης. Είναι πολύ σοβαρός, είναι διαβασμένος και φαίνεται να αγαπάει το μπάσκετ.
Πιο γλοιώδης άνθρωπος από τον Καούρη δεν υπάρχει. Αυτός ήταν ο λόγος που αρκετοί μεταβήκαμε στο Euroleague tv και κόψαμε την νόβα. Έπαιζε παναθηναϊκός και προηγούταν και ούρλιαζε. Έπαιζε ο ολυμπιακός και έκανε τρελό ματς με σοβαρό αντίπαλο και ήταν σαν να παρακολουθεί τελείως αδιάφορο παιχνίδι. Σχολίαζε ολυμπιακός - παναθηναϊκός και ούρλιαζε στα καλάθια του Ολυμπιακού. Έφτασε μέχρι και η ΚΑΕ να κάνει ανακοίνωση για την μεροληψία του.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Σεπ 17, 2026 8:57 pm

Εγώ σε μετάδοση μόνο τον Ρήγα δαρδαλη της κοσμοτε και τον Νικήτα αυγουλη της νοβα μπορώ να ακούσω.
Και στην μπαλα ο μπακοπουλος που μεταδίδει τα copa del Rey στο actio24 είναι γαματος.

AlexD

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Πέμ Σεπ 17, 2026 9:11 pm

Αυτός ο τύπος που σχολίαζε πέρυσι NFL όταν δεν ήταν ο Παλομπαρίνι μου αρέσει εμένα. Ούτε κοιμάσαι, λέει και 5 πράγματα για το άθλημα ενώ παρόλο που το αφήνει να ρέει, μιλάει άνετα, δεν λέει πολλές μλκς σε χοντροκομμένα αστεία κτλ. Αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομα του.

Jeight

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Πέμ Σεπ 17, 2026 9:53 pm

Σκουντης: παρεικουντες στην ιερουσαλημ, εξ απαλων ονυχων, ενθεν και ενθεν, ωσει παρων, ο αθεοφοβος. Αμα πιειτε ενα σφηνακι καθε φορα που ακουγονται αητες οι φρασεις εχετε γινει αλκοολικοι μετα απο μια κεταδοση

basilis_.kts

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Mykonos

Πέμ Σεπ 17, 2026 10:39 pm

θα πω κι εγω την αποψη μου...απο ολους αυτους επειδη τους εχω ακουσει σε μεταδοσεις ολους εγω θα πω πως προτιμω βαγγελαρα ιωαννου και χατζηγεωργιου.ναι με τις τρελες τους,τις υπερβολες τους αλλά εχουν καλες φωνες για μεταδοση.
εκει στην νοβα τους περισσοτερους τους βαριεμαι,σκουντης και καρυδας αναφερουν συνεχως πραγματα πριν 40 χρονια[γνωστο γνωρισμα γεροντων που αναπολουν τα παλια :roofl: ]
καλα σολουκος δεν το συζητω...χοτ τεικς και χαζομαρες

Άβαταρ μέλους
coach blue

allstar
Reactions:

Παρ Σεπ 18, 2026 1:57 pm

Εμενα μ αρεσουν οι περισσοτεροι γιατι δινουν υλικο στον μητσικωστα να κανει βιντεακια . Σκουντης ειδικα ειναι τοπ σε αυτο .

Άβαταρ μέλους
kite26

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Παρ Σεπ 18, 2026 2:03 pm

Jeight έγραψε:
Σκουντης: παρεικουντες στην ιερουσαλημ, εξ απαλων ονυχων, ενθεν και ενθεν, ωσει παρων, ο αθεοφοβος. Αμα πιειτε ενα σφηνακι καθε φορα που ακουγονται αητες οι φρασεις εχετε γινει αλκοολικοι μετα απο μια κεταδοση
Άμα τ' ακούω αυτά βαράω τάχιστα ενέσεις με ξινόγαλο βερύκοκο!
Είμαι φαν του Αυγουλά. Τι, πειράζει;
Όχι, δεν πειράζει!
Τουλάχιστον η περιγραφή του Αυγουλά σου μένει στο νου.

Ό,τι και 'να 'ναι.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
coach blue

allstar
Reactions:

Παρ Σεπ 18, 2026 2:08 pm

kite26 έγραψε:
Jeight έγραψε:
Βαλε 5w30 μη σου βουλωνει τα μπεκ :obey: :D

Άβαταρ μέλους
kite26

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Παρ Σεπ 18, 2026 2:17 pm

coach blue έγραψε:
Παρ Σεπ 18, 2026 2:08 pm
kite26 έγραψε:

Βαλε 5w30 μη σου βουλωνει τα μπεκ :obey: :D
Όπως έλεγε και ο μεγάλος Γκάλης, όπως λένε και στο χωριό μου, όπως λένε στην Αμερική, όπως έλεγε και τεράστιος Τσάμπερλεϊν....

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΤΙ!

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Παρ Σεπ 18, 2026 2:41 pm

Jeight έγραψε:
Φοβάμαι ότι ο Σκουντής πίνει ένα σφηνάκι κάθε φορά που λέει αυτές τις φράσεις. :D

assistant

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Παρ Σεπ 18, 2026 10:45 pm

ο Εντιαγιε ή οπως διαολο τον λενε μια χαρα ειναι για τα 10 λεπτα που περισσευουν απ το Βεζε.....τιμιος,τα κανει τα βασικα,απ το Σορτς καλυτερα σουταρει .......δε γινεται να θεμε Πητερς για πισω απ το Βεζε.....

μια τρυπαρα εχουμε στο 3 οπου ο τιμιοτατος Γουορντ δε βγαζει τη χρονια μονος του.....με τα 3,5Μ που εξοικονομηθησαν απ τον Τομας ειμαι σιγουρος οτι αργα ή γρηγορα θα γινει κινηση........

στο 1-2-5 ειμαστε τουμπανοι......

ενα 3αρι και παμε για repeat......

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”