Rivers15 έγραψε: ↑Δευ Σεπ 28, 2026 4:39 pm
Dimmitz έγραψε: ↑Δευ Σεπ 28, 2026 4:26 pm
Μα δεν θα έμενε ο Κόρι για 4ος. Μην γελιόμαστε, ξέρανε καιρό πριν στην ομάδα ότι θα φύγει ο Θωμάς και ουσιαστικά ο Κορι έμεινε ως αντικαταστάτης του. Αν θελανε 4ο γκάρντ θα μπορούσανε να κρατήσουν τον ίδιο Ντιλικινά και να μην βγουν Οκτώβρη μήνα στην αγορά για να φέρουν έναν νέο Ντιλικινά για να παίζει 8 λεπτά μαξ, όπως επανειλημμένα και λανθασμένα ισχυρίζεσαι.
Ολα αυτα στηριζονται σε υποθετικα σεναρια. Δεν ξερω απο που προκυπτει οτι ο Τζοζεφ εμεινε εξαιτιας του οτι περιμεναν πως θα εφυγε ο Γουοκαπ - αν υπαρχει τετοια πληροφορηση εκ των εσω παω πασο. Επισης δεν καταλαβαινω απο που προκυπτει αυτη η βεβαιοτητα πως δεν θα ερθει αλλο γκαρντ (ασχετο πως ηρθε ηδη, αλλα ας πουμε οτι εννοουμε ευρωλιγκατο γκαρντ). Λες και οταν θα τραυματιστει ο τζοζεφ (διολου απιθανο σεναριο) ή ο Μακινταιρ και μεινει για κανα μηνα εξω θα παιζει 3 φορες την εβδομαδα μονο με δυο PG ή θα δουμε τον Παπας να παιζει ευρωλιγκα. Εδω πηγαμε και φεραμε 5ο σεντερ για μια θεση που παιζει ενας παικτης και θεωρεις βεβαιο πως δεν θα αποκτηθει αλλο γκαρντ επειδη εχουμε συνολικα 4 παικτες (αν ο φουρνιε παιζει στο 3) ή 5 (αν ο φουρνιε παιζει στο 2) παικτες να καλυπτουν 2 θεσεις στο ροστερ και δεν σου βγαινουν οι χρονοι.
Εν παση περιπτωσει δεν μεταδιδω καποια πληροφορια, την προσωπικη μου αποψη αναφερω που λεει πως επιπλεον γκαρντ και χρειαζεται και αργα ή γρηγορα θα ερθει - δεν νομιζω να ενοχλει καπου αυτο.

Τωρα αν παω κουβά, πηγα.
Ενοχλεί που το λες κάθε τρεις και λίγο. Τουλάχιστον εμένα προσωπικά και νομίζω και τα άλλα παιδιά. Οκ, έχουμε τις απόψεις μας, τις εμμονές μας, αλλά δεν βρίσκω λόγο να λέμε τα ίδια και ίδια κάθε τρεις και λίγο λες και άμα το πούμε 100 φορές θα γίνει και πραγματικότητα.
Εμένα η προσωπική μου άποψη είναι ότι η τελευταία θέση που θα αποκτηθεί παίκτης την φετινή και την επόμενη σεζόν είναι το pg. Είμαστε κλειδωμένα πλήρεις εκεί. Όσον αφορά την εσωτερική πληροφόρηση έγινε ευρέως γνωστό μετά την μετακίνηση του Θωμά στην Ντουμπαι ότι ήξεραν από την ομάδα ότι ο παίκτης δεν θα μείνει σχετικά νωρίς μέσα στο καλοκαίρι (την ίδια περίοδο που ο Τζόζεφ ήταν stand by για μερικές μέρες) και ότι ο Τζόζεφ ενεργοποιήθηκε ως αντί - Ουόκαπ.
Αν ο Μπαρτζώκας ήθελε να πάει με τέσσερις άσους θα κράταγε τον Έβανς ή τον Ντιλικινά. Στους ψηλούς έμεινε ο Ντάνστον γιατί αυτή την στιγμή ο Μιλου είναι εκτός από την αρχή της σεζόν με τενοντίτιδα και ο Τζόουνς από πέρυσι έχει δείξει ότι είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς (όσο βρίσκεται σε εμάς).
Στα pg δεν ισχύει κάτι τέτοιο, έχεις τον ρόμποκοπ CMM να παίζει σβηστός 30λεπτα αν χρειαστεί.
Εδώ προτιμούσε να βάζει τρίτο pg τον Μακισικ, την σεζόν που ήμασταν με Γκος-Ουόκαπ όταν τραυματιζόταν ο Γκος από το να βάλει Μήτρου-Λόνγκ, τα έχεις ξεχάσει αυτά;
Και πες ότι πάρει pg τύπου Ντιλικινά για 8 λεπτά, ποιανου τα λεπτά θα πάρει αυτός όταν θα μπαίνει;
Μια κίνηση θα κάνουμε και αυτή είναι στο 3-4 με ποσοστό που αγγίζει το 99,9%.