Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, 1ος τελικός Basket League 2021-22

Συντονιστής: Captains

EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 248
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιουν 09, 2022 4:12 pm

Παρά την εμφανή διαφορά δυναμικότητας ,φορμαρισματος κτλ πιστεύω ότι οι εκνευρισμος και η ενταση από τα ματς με την Λάρισα θα λειτουργήσει θετικά για εμάς και θα παίξουμεσυγκροτημενα, αποφασίστηκαν και σκληρά.Ειμαι αισιόδοξος παρότι όλα είναι εναντίον μας 😂."Διακυβευονται" εγωισμοι,συμβόλαια,πρεστιζ και προβλέπω δυνατούς τελικούς παίζοντας σχετικά κλειστά.Τα 3 πρώτα ματς θα είναι όλα τα λεφτά.🤣🤣🤣🤭💪.Δεν νομίζω να δούμε +10 διαφορες.Ο Βοβορας θα προσπαθήσει να έχει η ομάδα αξιοπρεπή παρουσία αγωνιστικά.Το οτι είμαστε τρανταχτό αουτσάιντερ θα μας αποφορτίζει.💪✌️

0
Άβαταρ μέλους
tanasen01

a1greece
Reactions: 246
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιουν 09, 2022 4:33 pm

Εγώ για πρώτη φορά είμαι τόσο απαισιόδοξος σε σειρά τελικών με τον Ολυμπιακό. Η διαφορά δυναμικότητας είναι τέτοια που πιστεύω ότι τουλάχιστον δύο ματς θα τα χάσουμε με 20+πόντους. Μπορεί να κάνουμε μια νίκη γοήτρου αλλά μέχρι εκεί. Δυστυχώς η ομάδα δεν εμπνέει ούτε σε μαχητικότητα ούτε σε ικανότητα για να κάνει κάτι καλύτερο.

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Πέμ Ιουν 09, 2022 5:14 pm

Απλα πραγματα. Η λογικη λεει ευκολα σκουπα, η ιστορια ομως δειχνει μια δυσκολη σειρα.
Η απυθμενη γκρινια και τα επικοινωνιακα παιχνιδια που εχουν αρχισει οι πιο αδυναμοι πρασινοι, δειχνουν μαλλον ανασφαλεια παρα μαχητικο πνευμα.
Η σειρα θα κριθει στο ποσο ηρεμος και αποφασισμενος θα κατεβει στα πρωτα δυο παιχνιδια (ειδικα στο πρωτο ) ο Ολυμπιακος.
Ειχα γραψει μετα την νικη του Παναθηναικου στο ΣΕΦ στο πρωτο τους παιχνιδι της χρονιας, πως δυσκολα ο Παναθηναικος θα καταφερει μεσα στην χρονια δυο νικες επι του αιωνιου και την μια την εχει κανει ηδη.
Απο τοτε κυλησε αρκετο νερο και η διαφορα αντι να εχει μικρυνει , εχει μεγαλωσει.
Οι αλλαγες στον Παναθηναικο που εγιναν πριν 2 μηνες μαλλον κακο εκαναν στην ομαδα παρα καλο. Η προπονητικη καθοδηγηση δεν ειναι καλυτερη, η αλλαγη παιχτη δειχνει να ειναι ως μη γενομενη και το αγχος της προκρισης με την Λαρισα εσβησε καθε ενθουσιασμο για ενα νεο ξεκινημα.
Απ την αλλη οι κοκκινοι που εψαχναν το ταβανι τους, ανακαλυψαν πως αυτο εφτανε στην διεκδικηση της Γιουρολιγκ, πετχυχαν μεγαλες και ανετες νικες με Παναθηναικο εντος και εκτος (+19 και +27), του πηραν και ενα τιτλο με ανατροπη μεγαλης ομαδας εναντια σε μικρη (σαν εικονα εννοω). Ακομα και ο αποκλεισμος απο τον τελικο του Φ4, εφερε προσκαιρη απογοητευση, αλλα οχι την απογοητευση του στυλ εφτασα διπλα και την εχασα, αλλα του στυλ δεν επαιξα στο τοπ μου και κοντεψα να αποκλεισω την πρωταθλητρια Ευρωπης με αποσταση ενος σουτ (και μιας παρατασης) :) .
Ευχομαι να γινει μια καλη και πολιτισμενη σειρα (το αποκλειω) και ας κερδισει ο καλυτερος ή εστω ο πιο τυχερος για να πιασω και τις δυο πλευρες. :wink:

2
2 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1239

Πέμ Ιουν 09, 2022 7:52 pm

ειλικρινα αυτο που ελπιζω ειναι να δω μπασκετ κι οχι το θεατρο του παραλογου , να δω πρωταγωνιστες τους παικτες κι οχι εξωγενεις παραγοντες αλλα μαλλον ζηταω πολλα

0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1880
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Ιουν 09, 2022 8:36 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Πέμ Ιουν 09, 2022 7:52 pm
ειλικρινα αυτο που ελπιζω ειναι να δω μπασκετ κι οχι το θεατρο του παραλογου , να δω πρωταγωνιστες τους παικτες κι οχι εξωγενεις παραγοντες αλλα μαλλον ζηταω πολλα
Εγω πιστευω οτι maximum 2 ματς θα δουμε. Το 2ο αμφιβολο αν θα ειναι ολοκληρο.

0
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7265
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Ιουν 09, 2022 8:47 pm

ο γνωστος επωνυμος φιλαθλος θελει να παει σεφ λεει..γενικα εχω την εντυπωση οτι προσπαθει να τιναξει τους αγωνες στον αερα..Θελω να πιστευω πως δεν θα τα καταφερει αλλα κραταω μικρο καλαθι :D Ευτυχως παντως που δεν ασχολιεται πλεον :roofl: . Αν εξαιρεσουμε το να βαζει λεφτα σε ολα τα αλλα πρωτος πρωτος ειναι..

1
1 Εικόνα
corsaopc

junior
Reactions: 63

Πέμ Ιουν 09, 2022 9:30 pm

shaq7 έγραψε:
ο γνωστος επωνυμος φιλαθλος θελει να παει σεφ λεει..γενικα εχω την εντυπωση οτι προσπαθει να τιναξει τους αγωνες στον αερα..Θελω να πιστευω πως δεν θα τα καταφερει αλλα κραταω μικρο καλαθι :D Ευτυχως παντως που δεν ασχολιεται πλεον :roofl: . Αν εξαιρεσουμε το να βαζει λεφτα σε ολα τα αλλα πρωτος πρωτος ειναι..
Δε νομίζω να του επιτρέψουν οι Αφοί την είσοδο στο Σεφ. Και οι πέτρες τον ξέρουν. Θέλει να πάει για να προκαλέσει να πεταχτούν αντικείμενα και να φάμε καμία τιμωρία έδρας. Ανεπιθύμητος είναι στο Σεφ ποτέ δεν θα του επιτραπεί ξανά να πατήσει το πόδι του εκεί. Ο πραγματικός πρόεδρος του Παο ο παρθενοπουλος η τριαντοπουλος πως λέγεται αν θέλει να έρθει να τον φιλοξενήσουμε να παρακολουθήσει το παιχνίδι.

0
austerity_blues
Reactions:

Πέμ Ιουν 09, 2022 10:15 pm

πολύ φοβάμαι ότι οι τελικοί θα μας απασχολήσουν για πολλά περισσότερα πέραν του μπάσκετ, ειδικά τώρα που επανεμφανίστηκε και ο Μαρμαρωμένος Ιδιοκτήτης. Ας ελπίσουμε ό,τι γίνει να είναι εντός των αναμενόμενων για Ελλάδα πλαισίων : ανακοινώσεις εκατέρωθεν, καμιά προσωρινή διακοπούλα του αγώνα, τα γνωστά.

στα μπασκετικά, προφανώς είμαστε το φαβορί για το πρωτάθλημα. επίσης προφανώς για εμένα η σειρά δε θα είναι ξεπέτα, θα έχουμε ντέρμπι και προβλέπω και 1-2 νίκες του Παναθηναϊκού. αν ως Ολυμπιακός φοβάμαι κάποιο ματς περισσότερο αυτό είναι το πρώτο, γιατί πάντα είναι ένα μυστήριο το πώς θα εμφανιστεί κάθε ομάδα όταν μιλάμε για το πρώτο παιχνίδι μιας σειράς τελικών.

Η πρόβλεψη μου για τον πρώτο αγώνα είναι δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού, χωρίς να με σοκάρει και το break. για πρωταθλητή βλέπω Ολυμπιακό όπως και να'χει.

Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Πέμ Ιουν 09, 2022 10:58 pm

shaq7 έγραψε:
Σιγά μη τον αφήσουν οι αφοί να πάει στο ΣΕΦ μέσα, στο ΟΑΚΑ μπορεί, κάτω δεν ερχεται με τίποτα.

0
basket72
Reactions:

Παρ Ιουν 10, 2022 12:31 am

Θα νικήσει αυτός που θα βάλει περισσότερους πόντους.

Και για να μη λέτε ότι τα λέω γενικά κι αορίστως.

Θα νικήσει όποιος είναι πιο τυχερός έξω από τα 6.75. όπως λέει και μια ψυχή.

Ελπίζω να έχουμε την τύχη του Αλέξης του ασπροπουκαμισά.

Ξεχωρίζω την εισαγωγή του δημοσιογράφου με το ακατάληπτο "βρε μουστλ...". :P

Αφιερωμένο στον @Ρίπερ από τον Παπαδογιάννη. Μαζί με φιλιά που μου είπε να του στείλω. :P

Άβαταρ μέλους
taraboura

euroleague
Reactions: 263
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Real-Madrid

Παρ Ιουν 10, 2022 12:42 am

austerity_blues έγραψε:
Πέμ Ιουν 09, 2022 10:15 pm
πολύ φοβάμαι ότι οι τελικοί θα μας απασχολήσουν για πολλά περισσότερα πέραν του μπάσκετ, ειδικά τώρα που επανεμφανίστηκε και ο Μαρμαρωμένος Ιδιοκτήτης. Ας ελπίσουμε ό,τι γίνει να είναι εντός των αναμενόμενων για Ελλάδα πλαισίων : ανακοινώσεις εκατέρωθεν, καμιά προσωρινή διακοπούλα του αγώνα, τα γνωστά.

στα μπασκετικά, προφανώς είμαστε το φαβορί για το πρωτάθλημα. επίσης προφανώς για εμένα η σειρά δε θα είναι ξεπέτα, θα έχουμε ντέρμπι και προβλέπω και 1-2 νίκες του Παναθηναϊκού. αν ως Ολυμπιακός φοβάμαι κάποιο ματς περισσότερο αυτό είναι το πρώτο, γιατί πάντα είναι ένα μυστήριο το πώς θα εμφανιστεί κάθε ομάδα όταν μιλάμε για το πρώτο παιχνίδι μιας σειράς τελικών.

Η πρόβλεψη μου για τον πρώτο αγώνα είναι δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού, χωρίς να με σοκάρει και το break. για πρωταθλητή βλέπω Ολυμπιακό όπως και να'χει.
Κάνω δεύτερη συνεχόμενη ριψοκίνδυνη πρόβλεψη, break στον πρώτο αγώνα παρά την χαώδη φέτος διαφορά δυναμικότητας. Νομίζω ότι το ότι αίφνης δημιουργήθηκε κλίμα ροντέο στον Παναθηναϊκό ίσως του δώσει ένα ελαφρύ προβάδισμα για τον πρώτο αγώνα.

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Παρ Ιουν 10, 2022 12:47 am

basket72 έγραψε:
Παρ Ιουν 10, 2022 12:31 am
Θα νικήσει αυτός που θα βάλει περισσότερους πόντους.

Και για να μη λέτε ότι τα λέω γενικά κι αορίστως.

Θα νικήσει όποιος είναι πιο τυχερός έξω από τα 6.75. όπως λέει και μια ψυχή.

Ελπίζω να έχουμε την τύχη του Αλέξης του ασπροπουκαμισά.

Ξεχωρίζω την εισαγωγή του δημοσιογράφου με το ακατάληπτο "βρε μουστλ...". :P

Αφιερωμένο στον @Ρίπερ από τον Παπαδογιάννη. Μαζί με φιλιά που μου είπε να του στείλω. :P
Αξιοπρεπεστατος ο μηχανισμος του σουτ παντως. :dribble:
Εννοειτε πως ηταν ελευθερη βολη το πολυ. Ουτε κατα διανοια τριποντο. :wink:
Παντως σε σχολειο ηταν και οχι πανεπιστημιο και χωρις βαριοπουλα οπως βλεπω :shot:

0
basket72
Reactions:

Παρ Ιουν 10, 2022 12:58 am

taraboura έγραψε:

Κάνω δεύτερη συνεχόμενη ριψοκίνδυνη πρόβλεψη, break στον πρώτο αγώνα,,,
H πρώτη ποια ήταν; :roll:

Άβαταρ μέλους
taraboura

euroleague
Reactions: 263
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Real-Madrid

Παρ Ιουν 10, 2022 1:26 am

basket72 έγραψε:
Παρ Ιουν 10, 2022 12:58 am
taraboura έγραψε:

Κάνω δεύτερη συνεχόμενη ριψοκίνδυνη πρόβλεψη, break στον πρώτο αγώνα,,,
H πρώτη ποια ήταν; :roll:
Τρόπον τινά, η συντριπτική νίκη του Παναθηναίκού επί της Λάρισας στο game 5, ωστόσο αυτό δεν χρειαζόταν να είναι και κανείς γκουρού για να το βρει χαχαχα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Ιουν 10, 2022 1:28 am

Άγνωστο το πως θα εμφανιστεί ο παναθηναϊκός πνευματικά και κατ επέκταση αγωνιστικά. Το λέω αυτό για τους ξένους του παναθηναϊκός, αν δεν πολύ νοιάζονται και ξέρουν ήδη ότι θα φύγουν τότε πάει για σκούπα. Ο βοβορας δεν ξέρω αν μπορεί να πάρει το 100% από αυτούς, ο παπι επίσης δεν ξέρω αν μπορεί να τους εμπνεύσει και στα αποδυτήρια δεν υπάρχουν αλβερτης και διαμαντιδης. Για τους Έλληνες είμαι σίγουρος πως θα τα δώσουν όλα γιατί ξέρουν από τέτοια ντέρμπι αλλά είναι μόνο 2 αυτοί που μπορούν να κάνουν την διαφορά . Αν οι ξένοι δεν παίξουν στα κόκκινα τότε πάει για σκούπα, αν τα δώσουν όλα θα βάλουν δύσκολα στον ολυμπιακό αλλά και πάλι πιστεύω πως θα το πάρει ο ολυμπιακός λόγω βάθους όσο προχωράει η σειρά και η κούραση παίζει ρόλο.

Φαντάζομαι πως ο μπαρτζωκας θα σημαδέψει παπαγιαννη για να τον κουράσει και να του πάρει αν καταφέρει τα φάουλ γιατί πίσω του δεν υπάρχει λύση. Στην περιφέρεια θα σημαδέψει τον νεντο όπως σε κάθε παιχνίδι, κι αν δεν έχει τρέλα ποσοστά ο Σέρβος (σε 1-2 παιχνίδια θα τα έχει, αλλα στα υπόλοιπα χλωμό) θα βγει κερδισμένος στο +/-.

Εκτός την θέση 3 που είναι ισοδύναμες οι ομάδες ο ολυμπιακός έχει καλύτερους και περισσότερους παίκτες παντου.

Τέτοια υπέροχη από πλευράς ολυμπιακου δεν θυμάμαι αλλά φορά.

3-0 ή 3-1

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αρχείο Τελικών Α1 και Yποβιβασμένων Ομάδων Α1”