Το ίδιο έχει συμβεί πάμπολλες φορές και με την ομάδα σου...Coach Periklis έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 12, 2023 9:52 pmΕπιτρέψτε μου να πω ότι ο Παναθηναϊκός είναι αρκετά χειρότερος απ' ότι δείχνει το σκορ καθώς η Μπάγερν είναι εντυπωσιακα κακή
Euroleague Round 2: Panathinaikos vs Bayern Munich
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 2320
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
2
2

Η Μπαγερν ήταν όντως εντυπωσιακά κακή σε κάποιες περιπτώσεις στο πρώτο δεκάλεπτο .. Ανέβηκε όμως στο δεύτερο.. Έχει καλές μονάδες, αν δέσει σαν ομάδα (αρκετοί νέοι παίκτες, νέος προπονητής κλπ) θα διεκδικήσει 8αδα .. Δυσκολεύει η euroleague, οι Γερμανοί είναι σοβαρό project, μια ομάδα που θα χτυπάει playoff στανταρ τα επόμενα χρόνια ...
ΥΓ - Είναι τόσο παιχταράς ο Μπολμάρο, ή σήμερα κάνει πολύ καλό παιχνίδι; Δεν τον ξέρω..
ΥΓ - Είναι τόσο παιχταράς ο Μπολμάρο, ή σήμερα κάνει πολύ καλό παιχνίδι; Δεν τον ξέρω..
2
2

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος belalik την Πέμ Οκτ 12, 2023 10:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
1
1

-
- Reactions: 221
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ο Αταμάν πρέπει να δώσει προσπάθειες στον Χουαντσο! από την περιφέρεια η στην γρήγορη κίνηση του οφ μπολ!!!!Ειδάλλως είμαστε πολύ πρόβλεπε.
Πρεπει να τρέξει και να " ανοίξει "η ομαδα για να δούμε καλάθια.Εχουμε γρήγορους επιθετικογενες παίχτες.Αυτη η κλειστή (μέσα σε πολλά χέρια) πάσα πικ ν ρολ στον Λεσσορτ μου ανακατεύει το στομαχι.Απο το ματς με τον Ολυμπιακό τα ίδια.
Δεν είμαστε εμείς οι καλοί (παρά λίγο κάτω από το καλάθι)Περιφερειακή αμυνα ένα από τα ίδια .Καλά τα λέει ο κοουτς Περικλής.
Πρεπει να τρέξει και να " ανοίξει "η ομαδα για να δούμε καλάθια.Εχουμε γρήγορους επιθετικογενες παίχτες.Αυτη η κλειστή (μέσα σε πολλά χέρια) πάσα πικ ν ρολ στον Λεσσορτ μου ανακατεύει το στομαχι.Απο το ματς με τον Ολυμπιακό τα ίδια.
Δεν είμαστε εμείς οι καλοί (παρά λίγο κάτω από το καλάθι)Περιφερειακή αμυνα ένα από τα ίδια .Καλά τα λέει ο κοουτς Περικλής.
0
- Giwrgos_AEK
- Reactions: 952
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- brandon_roy
- Reactions: 564
- Προειδοποιήσεις:
1
Μια χαρά είναι ο Γκραντ για τα λεφτά που παιρνει.
Δε θα κάνει τίποτα τρομερό στην επίθεση, μερικές φορές κρατάει λίγο παραπάνω τη μπάλα, όμως παίζει καλή άμυνα.
Το πρόβλημα είναι πως έχουμε άλλους 2 παίκτες που δεν είναι επιπέδου Ευρωλιγκας αυτή τη στιγμή, Γκαι, Μπαλτεροφσκι.
Να ναι καλά ο Λεσορτ.
Βιλντοζα άρχισε πάλι τα δικά του.
Δε θα κάνει τίποτα τρομερό στην επίθεση, μερικές φορές κρατάει λίγο παραπάνω τη μπάλα, όμως παίζει καλή άμυνα.
Το πρόβλημα είναι πως έχουμε άλλους 2 παίκτες που δεν είναι επιπέδου Ευρωλιγκας αυτή τη στιγμή, Γκαι, Μπαλτεροφσκι.
Να ναι καλά ο Λεσορτ.
Βιλντοζα άρχισε πάλι τα δικά του.
1
1