Είναι ο Shai Gilgeous-Alexander το καλύτερο guard στο NBA;
Συντονιστής: Captains
- ssoulliss
- Reactions: 667
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν το έχω σαν στατιστικό αλλά πόσοι άραγε, ιστορικά, περιφερειακοί να έχουν για δύο σερί σεζόν +57% στο δίποντο με αντίστοιχο περίπου αριθμό προσπαθειών ανα αγώνα; Φέτος έχει κοντά στο 60%
, προχθές κόντρα στους 76ers είχε 11/12 και στο ντέρμπι των πρωτοπόρων κόντρα στους Cavs είχε 16/21 δίποντα!!!!
Δεν παίρνει την επιβράβευση που του αρμόζει, σε κανένα επίπεδο και είναι κρίμα διότι είναι τόσο μα τόσό απλός παίκτης.

Δεν παίρνει την επιβράβευση που του αρμόζει, σε κανένα επίπεδο και είναι κρίμα διότι είναι τόσο μα τόσό απλός παίκτης.
1
1

- nikolas_asteri
- Reactions: 2984
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- ssoulliss
- Reactions: 667
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατί ποιος θα έπρεπε να ήταν πρώτος; Ο αγαπητός αλογάρης της Γιουγκοσλαβίας;nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Ιαν 24, 2025 12:11 amΜα πως; Αφού είναι πρώτος στο MVP ladder. Απλά τώρα θες να σου πούμε μπράβο που τον πήρες με το πρώτο πικ αντί για Γιόκιτς/Ουέμπι![]()
![]()

Πέρυσι δηλαδή τι άλλο έπρεπε να κάνει για να βγει MVP της σεζόν; Πόσα παναμερικανικής εμβέλειας παιχνίδια έχουν δείξει τα τελευταία δύο χρόνια; Κάνουν διψήφιο αριθμό;
Έχω και άλλες απορίες αμά θέτε!

Ποιος Wemby ρε συ, σιγά μην έπαιρνα τον Fucka της Γαλλίας ως πρώτη επιλογή

0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2984
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
13 πέρυσι. Πρόπερσι δεν νομίζω να τους περίμενε κανείςssoulliss έγραψε: ↑Παρ Ιαν 24, 2025 12:18 amΓιατί ποιος θα έπρεπε να ήταν πρώτος; Ο αγαπητός αλογάρης της Γιουγκοσλαβίας;nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Ιαν 24, 2025 12:11 am
Μα πως; Αφού είναι πρώτος στο MVP ladder. Απλά τώρα θες να σου πούμε μπράβο που τον πήρες με το πρώτο πικ αντί για Γιόκιτς/Ουέμπι![]()
![]()
![]()
Πέρυσι δηλαδή τι άλλο έπρεπε να κάνει για να βγει MVP της σεζόν; Πόσα παναμερικανικής εμβέλειας παιχνίδια έχουν δείξει τα τελευταία δύο χρόνια; Κάνουν διψήφιο αριθμό;
Έχω και άλλες απορίες αμά θέτε!![]()
![]()
Ποιος Wemby ρε συ, σιγά μην έπαιρνα τον Fucka της Γαλλίας ως πρώτη επιλογή![]()

0