Για τον Καιλ με πειραξε οτι εστω και στα γεραμα δεν εγινε προσπαθεια εκατερωθεν να γυρισει εστω και για μια τελευταια χρονια. Παρολο που τα πολλα τα χρινια τα εζησε στην Μοσχα νομιζω ο Ολυμπιακος ηταν ο πιο σημαντικος σταθμος στην μεγαλη του καριεραcoach blue έγραψε: ↑Παρ Ιουν 26, 2026 2:05 pmΘα βγω λιγο οφ τοπικ αλλα ο παικτης που μου εκατσε πολυ ασχημα που εφυγε απο τον ολυμπιακο λογω λανθασμενης αντιμετωπισης της περιπτωσης του απο την διοικηση ηταν ο χαινς .
Ακομα υπαρχει ενα τεραστιο what if αν ειχε μεινει .
Για τους υπολοιπους που πηγαν απο τον ενα αιωνιο στον αλλον οκ , μετα απο λιγο συνηθιζεις στην ιδεα .
Μισθοί και Σύγκριση ρόστερ ΠΑΟ & ΟΣΦΠ
Συντονιστής: Captains
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
redcard

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Με την εννοια της συναισθηματικης συνδεσης, θα εβαζα τον Ζαρκο μονο και μονο γιατι το εζησα σε μικρη ηλικια κι εκει τα βλεπεις ολα αλλιως.
Αλλα θα ηταν μεγαλο κριμα και unfair ως προς τον Σλουκα να χασει τη πρωτη θεση στη κατηγορια με τη πιο αποκρουστικη σε διαρκεια συμπεριφορα του αφ' οτου αλλαξε φανελα. Μιλαμε για κανονικο μαστερκλας.
Honorable mention στον Μπουρου αλλα ο Μπουρουσης ειναι απο τη φυση του ενας love to hate τυπος, και να μη ηθελε (που μαλλον θελει) το τραβαει το hate σαν αλεξικεραυνο.
Αλλα θα ηταν μεγαλο κριμα και unfair ως προς τον Σλουκα να χασει τη πρωτη θεση στη κατηγορια με τη πιο αποκρουστικη σε διαρκεια συμπεριφορα του αφ' οτου αλλαξε φανελα. Μιλαμε για κανονικο μαστερκλας.
Honorable mention στον Μπουρου αλλα ο Μπουρουσης ειναι απο τη φυση του ενας love to hate τυπος, και να μη ηθελε (που μαλλον θελει) το τραβαει το hate σαν αλεξικεραυνο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος redcard την Παρ Ιουν 26, 2026 2:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο δικός μου Χάινς είναι ο Χάκετ. Χρονιές που πετάγαμε χρήματα εδώ κι εκεί δε βρήκα το λόγο να μην τον κρατήσουμε έστω 1 χρόνο με ρήτρα στο συμβόλαιο του (ήταν το πλήρες κάτι αστείο σε στιλ 500 χιλιάδες).
Από εκεί κι έπειτα και για μένα Πάσπαλι, μακράν του 2ου. Το κλάμα του Τελ Αβίβ μετατράπηκε σε σοκ τότε. Για Σλούκα είχα σταθερή άποψη από την επιστροφή του λόγω του θέατρου που είχε παίξει για να φύγει για Φενέρ, οπότε, όχι μόνο δε με πείραξε, αλλά ένιωσα και "δικαιωμένος" που δεν τον χώνεψα ποτέ.
Από εκεί κι έπειτα και για μένα Πάσπαλι, μακράν του 2ου. Το κλάμα του Τελ Αβίβ μετατράπηκε σε σοκ τότε. Για Σλούκα είχα σταθερή άποψη από την επιστροφή του λόγω του θέατρου που είχε παίξει για να φύγει για Φενέρ, οπότε, όχι μόνο δε με πείραξε, αλλά ένιωσα και "δικαιωμένος" που δεν τον χώνεψα ποτέ.
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ούτε εγώ δεν έχω προλάβει αυτές τις εποχές
Στα δικά μου τώρα
Μπουρούση τον είχα ήδη απομυθοποιήσει μετά τα ηχητικά με πεθερό που έλεγε (πλην άλλων πιο σημαντικών βέβαια) τους Αφους βλακες ή κάτι παρόμοιο....Καμία έκπληξη για αυτό το βήμα που δεν ήταν και απευθείας άρα λιγότερο impact
Με είχε ενοχλήσει τρομερά η μετακίνηση Παπαπέτρου γιατί ήταν καλός παίκτης και τον γούσταρα. Μετά από χρόνια μαλακωσα γιατί ο άνθρωπος προφανώς ήταν φουλ Παναθηναϊκός σαν παιδί και του δόθηκε μια ευκαιρία σε συνδυασμό με το επαγγελματικό - αγωνιστικό να θεωρήσει ότι εκεί είναι καλύτερα. Δεν προκάλεσε και δεν είπε κάτι κακό ποτέ. Μέχρι και η ΚΑΕ έκανε ανάρτηση για την ολοκλήρωση της καριέρας του και απάντησε ευχαριστώντας μας
Για αυτούς τους λόγους ψήφισα Σλούκα. Δεν ήθελα να φύγει και είχα στεναχωρηθεί. Ήταν και παίκτης μιας εποχής που έχω πολύ ρομαντικά στο μυαλό μου καθώς τα back2back τα έζησα στα 21-22 μου . Ε, μετά με τέτοιες κουβέντες που έχει ξεστομίσει και όλα αυτά που κάνει στο παρκέ ή στον πάγκο πόσο να ασχοληθείς με τέτοιους ανθρώπους.....meme homelander
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Όταν το διάβασα μου θύμισε τον σαντινο μαρελα. Κελυ κελυ, κελυ.SbioTech έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 02, 2026 10:09 amΕίδα σήμερα πρόταση καφενειακού επιπεδου στον σκύλο για τον Όλινικ. Ακουω γνώμες στο τελείως θεωρητικό επίπεδο που ερχόταν στα 35 του.
Πλάγια βήματα 0
Floor spacing 100
Μπασκετικό iq 100
Κάθετο άλμα 0
Αλλα κορμι 2.13 που ανετα παιζει τις 2 θεσεις. Αν τον ταιριαξεις με Τζοουνς δεν θα ηταν αποτυχία...
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πολύ ωραίο το σχόλιο σου και καλώς όρισες στο φόρουμ. Θα αγόραζα με κλειστά μάτια το Μοντέρο-Φουρνιέ. Απλά το άλλο δίδυμο μπορεί να σκοράρει πιο εύκολα νομίζω, οπότε αν ήθελα instant scoring θα πηγαίνα με τους άλλους δύο.Linas έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 02, 2026 10:49 amΕπίσης εγώ τον Γουοκαπ από καθαρά τεχνικής άποψης θα τον κράταγα…Το γεγονός ότι ξέρει να τρέχει το σύστημα Μπαρτζωκα και να βγάλει τις κρισιμες άμυνες που κανένας Ροντεν πχ δεν θα βγάλει, τον κάνει υπεραπαραιτητο για 15λ
Επίσης το σχήμα με Γουοκαπ-Μοντερο-Φουρνιε- αθλητικό 4αρι και Τζοουνς το θεωρώ πολύ λειτουργικό…Ο Μοντερο και ο Φουρνιε θα έχουν αμυντικούς σωματοφύλακες με Γουοκαπ και 4αρι ενώ η δημιουργία και η απόφαση του Μοντερο θα κάνουν εξαιρετικά λειτουργικό τον Φουρνιε σαν off ball wing
Όπως έχω πει και παραπάνω μην φοβάστε τον Φουρνιε στο 3 με τον Μοντερο δίπλα του…Άλλο Μοντερο και άλλο Ντορσευ που κοίταζε μόνο το καλάθι, σαν παρτενέρ του Φουρνιε…Και όταν έρθει η ώρα, στις 4ες περιόδους, ο Φουρνιε θα ανεβαίνει στο 2 με τον Μοντερο στο 1 και θα παίρνουν όλες τις αποφάσεις στο σημείο που η μπάλα θα καίει…
Μοντερο- Φουρνιε (+ CMM) ή Σίσκο-Ναν (+ 37,5 Μαΐων Σλουκασ) να παίρνουν αποφάσεις στα τελευταία λεπτά του τελικού Ευρωλίγκας του χρόνου;; Τι θα αγοράζατε;;
-
Linas

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι έχεις δίκιο για το scoring κομμάτι…Εντούτοις θεωρώ ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα πάνε σίγουρα στο Φ4 και θα κοντραριστούν εκεί για το τρόπαιο…Και εκεί θα παίξει ρόλο τι αποφάσεις θα πάρουν τα γκαρντ και όχι ο κάθε αθλητικός φοργουορντ ή το ταλέντο στο σκορ του κάθε ΓκαρντDimmitz έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 02, 2026 12:38 pmΠολύ ωραίο το σχόλιο σου και καλώς όρισες στο φόρουμ. Θα αγόραζα με κλειστά μάτια το Μοντέρο-Φουρνιέ. Απλά το άλλο δίδυμο μπορεί να σκοράρει πιο εύκολα νομίζω, οπότε αν ήθελα instant scoring θα πηγαίνα με τους άλλους δύο.Linas έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 02, 2026 10:49 amΕπίσης εγώ τον Γουοκαπ από καθαρά τεχνικής άποψης θα τον κράταγα…Το γεγονός ότι ξέρει να τρέχει το σύστημα Μπαρτζωκα και να βγάλει τις κρισιμες άμυνες που κανένας Ροντεν πχ δεν θα βγάλει, τον κάνει υπεραπαραιτητο για 15λ
Επίσης το σχήμα με Γουοκαπ-Μοντερο-Φουρνιε- αθλητικό 4αρι και Τζοουνς το θεωρώ πολύ λειτουργικό…Ο Μοντερο και ο Φουρνιε θα έχουν αμυντικούς σωματοφύλακες με Γουοκαπ και 4αρι ενώ η δημιουργία και η απόφαση του Μοντερο θα κάνουν εξαιρετικά λειτουργικό τον Φουρνιε σαν off ball wing
Όπως έχω πει και παραπάνω μην φοβάστε τον Φουρνιε στο 3 με τον Μοντερο δίπλα του…Άλλο Μοντερο και άλλο Ντορσευ που κοίταζε μόνο το καλάθι, σαν παρτενέρ του Φουρνιε…Και όταν έρθει η ώρα, στις 4ες περιόδους, ο Φουρνιε θα ανεβαίνει στο 2 με τον Μοντερο στο 1 και θα παίρνουν όλες τις αποφάσεις στο σημείο που η μπάλα θα καίει…
Μοντερο- Φουρνιε (+ CMM) ή Σίσκο-Ναν (+ 37,5 Μαΐων Σλουκασ) να παίρνουν αποφάσεις στα τελευταία λεπτά του τελικού Ευρωλίγκας του χρόνου;; Τι θα αγοράζατε;;
Είναι μεγάλο στοίχημα πως θα καλουπώσει ο Ομπράντοβιτς παίκτες όπως ο Φρανσισκο και Ναν στο να παίρνουν τη σωστή απόφαση σε ματς κόλαση (είναι η βασική τους αδυναμία μέχρι τώρα στην καριέρα τους)…Υπάρχει βέβαια και ο Σλούκας αλλά θα ειναι 37,5 ετών και είναι ήδη unplayable στην άμυνα
Επιμενω ότι έτσι όπως βλέπω τα ροστερ αυτή τη στιγμή και προσεγγίζοντας το απλοϊκά, ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη γραμμή γκαρντ σε όρους απόφασης και clutchness…Με αυτούς θα πήγαινα στον πόλεμο εγώ (και με τον Γουοκαπ
Μακαρι να εχει κλεισει ο Ντιαλο, θα αιτιολογουνταν και η καθυστερηση στο 4 γιατι τοτε ο παιχτης θα πρεπει να εχει πραγματικα πολυ λιγες απαιτησεις χρονου αφου κι ο Ντιαλο μπορει να παιξει και 4...SbioTech έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 01, 2026 8:41 pmΔεν ξέρω για Ντιαλό. Του Χεζόνια είναι εγγυημένο. Που σημαίνει οτι ο μόνος τρόπος να τον κοψει είναι να του πληρωσει το συμβόλαιο. Το οποίο δεν είναι 750χ που λέγαμε αλλα 1.4Μ. Οπότε λίγο δύσκολο να τον πήραν με μονοετές και να του δώσουν το 1.4Μ.Heisenberg έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 01, 2026 8:25 pm
δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο. Η ημερομηνια αυτη ειναι για να τους κανει ανταλλαγη ( trade).
Για να τους κοψει(waive)μπορει να το κανει οποτε θελει
Εκτός και αν παραιτηθεί απο τα λεφτά γιατι βρέθηκε κάποιος να δώσει το 1Μ στη Ρεαλ. Που λογικά αυτο θα γίνει.
@Djole77 εμένα η μανούβρα του Ντιαλο μου φαίνεται πολυ ύποπτη και δεν πιστεύω οτι θα την έκανε αν δεν είχε ήδη δεμένη προσφορά.
Για το Χεζόνια το έκανε για να απεμπλακεί απο το συμβόλαιο της Ρεαλ. Δεν νομίζω οτι εχει συμφωνήσει με καποιον. Πλειστηριασμό θα κάνει.
Αλλα κατι μεσα μου λέει οτι ο Ντιαλο είναι κλεισμένος απο εμας και για αυτο "περασαν" στο ντούκου τόσες περιπτώσεις στο 3 που δεν ασχοληθήκαμε.
Κι εγω ετσι θεωρω, και ο κομισαριος αυτο που εβγαλε δεν ειναι ηδηση οτι φευγει ο Γουοκαπ αφου ο Ολυμπιακος δεν εχει συμφωνησει...Το οτι τα εχουν βρει Γουοκαπ-Ντουμπαι τι σημαινει: Αν συμφερει το Γουοκαπ πληρωνει τη διαφορα και φευγει. Μεχρι τα 3 που ακουστηκε. Αλλιως παιρνει την αυξηση που θα πλησιασει το επιθυμητο ποσο που θα παρει στη Ντουμπαι ΠΛΗΝ τη διαφορα που θα δωσει απο τη τσεπη του και μενει.Linas έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 02, 2026 10:18 amΝομίζω ότι δεν υπάρχει ομάδα που να δίνει πάνω από 2εκ/έτος στο Γουοκαπ…Δεν βγάζει κανένα νόημα…Αυτό με τα 3 εκ και την Ντουμπαι είναι μεγάλη παπατζα για να πιεστεί ο Ολυμπιακός…Αν είχε πρόταση 9 εκ για 3 χρόνια ο Γουοκαπ θα είχε ήδη φύγει σαν τρελός αφού θα είχε βάλει και από την τσέπη του buy out
Αν ο Ολυμπιακός του δώσει 1,6-1,7 θα τον κρατήσει…Αν θέλει πλέον να το κάνει για τον 3ο πλέι μέικερ του…Πάντως ο Μπαρτζωκας τον θέλει τον Γουοκαπ και θα βρουν εύκολα βάση συνεργασίας μόλις τα πράγματα ηρεμήσουν και ο παίκτης υπογράψει νέο συμβόλαιο (αν λέω πάντα τελικά το προσφέρει ο Ολυμπιακός)
2 μυρια ειναι πολλα λεφτα να τα πληρωσει απο τη τσεπη του και περιμενει να πεσει ο Ολυμπιακος σε απαιτησεις.
Αλλα δε νομιζω οτι ο Μπι συμφωνει...
-
Linas

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
0
Επειδή έχει πέσει πολύς πόνος πάντως με το φοργουορντ στον Ολυμπιακό, θα κάνει μια πρόβλεψη και μια μαντεψια
Η πρόβλεψη είναι ότι ο τελικός θα είναι Ολυμπιακός- ΠΑΟ με τις εξής πεντάδες στα τελευταία 5 λεπτά
Μοντέρο-Φουρνιε-Ντιαλό-Σασα-Τζοόυνς
Σίσκο-Ναν-ΝΗD-Γιαμπουσελε-Λεσορ
Ποιος νικάει εδώ;
Η μαντεψια είναι ότι ο Μπαρτζωκας έχει πετύχει πλέον τα πάντα με τον Ολυμπιακό και με κάθε τρόπο…Εκτός από 1..Να νικήσει τον ΠΑΟ - και μάλιστα με προπονητή τον Ζοτς- σε τελικό Ευρωλίγκας…Τον Ζοτς που -μην γελιόμαστε- είναι ο μοναδικός που έχει καταφέρει να κατατροπώσει τον μπασκετικό Ολυμπιακό τα τελευταία 35 χρόνια που είναι δυνατές σε ευρωπαϊκό επίπεδο οι 2 ομάδες (δεν υπάρχει άλλος)
Το χαρτί λοιπόν θα γράψει Μπαρτζωκας και το παραμύθι θα ολοκληρωθεί…Μετά από αυτό μπορεί να πάει πλέον για ψάρεμα και όλοι εμείς μαζί του
Και ζήσαμε εμείς καλά και οι άλλοι χειρότερα (αστειεύομαι)
Η πρόβλεψη είναι ότι ο τελικός θα είναι Ολυμπιακός- ΠΑΟ με τις εξής πεντάδες στα τελευταία 5 λεπτά
Μοντέρο-Φουρνιε-Ντιαλό-Σασα-Τζοόυνς
Σίσκο-Ναν-ΝΗD-Γιαμπουσελε-Λεσορ
Ποιος νικάει εδώ;
Η μαντεψια είναι ότι ο Μπαρτζωκας έχει πετύχει πλέον τα πάντα με τον Ολυμπιακό και με κάθε τρόπο…Εκτός από 1..Να νικήσει τον ΠΑΟ - και μάλιστα με προπονητή τον Ζοτς- σε τελικό Ευρωλίγκας…Τον Ζοτς που -μην γελιόμαστε- είναι ο μοναδικός που έχει καταφέρει να κατατροπώσει τον μπασκετικό Ολυμπιακό τα τελευταία 35 χρόνια που είναι δυνατές σε ευρωπαϊκό επίπεδο οι 2 ομάδες (δεν υπάρχει άλλος)
Το χαρτί λοιπόν θα γράψει Μπαρτζωκας και το παραμύθι θα ολοκληρωθεί…Μετά από αυτό μπορεί να πάει πλέον για ψάρεμα και όλοι εμείς μαζί του
Και ζήσαμε εμείς καλά και οι άλλοι χειρότερα (αστειεύομαι)

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο