Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 15, 2024 8:55 am
...Εκτέθηκα τελικά με την διαφορά
Ο Ολυμπιακός πάντως και με την Βιλερμπάν και με την Μακάμπι δείχνει ότι είναι καλύτερη ομάδα, επιθετικά πλην της δεύτερης περιόδου είχε σωστή στόχευχη, πήγε την μπάλα κοντά στο καλάθι και τελειώσαμε με ποσοστό διπόντων 66,7% με 24/36 και βάζοντας τελικά και ξανά 94 πόντους παρ' όλο που στα τρίποντα είχαμε μόνο 29,6%μ
Ομοίως βέβαια και η Μακάμπι έκανε και την δική μας άμυνα σουρωτήρι μέσα σουτάρωντας 47 δίποντα. Το ένα θέμα στην άμυνα είναι βέβαια η ένταση και η διάθεση που γενικά δεν είχαμε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και το δεύτερο είναι ότι αυτήν την στιγμή είναι αναποτελεσματικός ο τρόπος που αμυνόμαστε με τους ψηλούς μας, Το λογικό είναι τώρα που η ομάδα ρολάρει στην επίθεση να δούμε και την άμυνα να βελτιώνεται Έχουμε και 2 εβδομάδες χωρίς διπλή αγωνιστική, να δούμε αν δοκιμάσει η ομάδα κάτι διαφορετικό.
Εμένα αν με προβληματίζει κάτι είναι η κατάσταση του Φαλ, η λογική λέει ότι έλειπε πολύ καιρό, ότι θέλει χρόνο για να επανέλθει κλπ αλλά εμένα η όλη του διστακτικότητα που έχω αναφέρει ξανά νομίζω ότι είναι ψυχολογική, φοβάται να βάλει δύναμη να μην πάθει πάλι κάτι.
Για τον Σάσα όποιος κατάλαβε πότε έβαλε 21 πόντους και πως έφτασε 28 pir να το πει, είναι τρομερή η οικονομία και αποτελεσματικότητα του.
Για τον Φουρνιέ, τι να πούμε, δεν είναι τα στατιστικά του, είναι ότι όταν η ομάδα κολλάει αυτός μπαίνει μπροστά και δεν φοβάται να πάρει το σουτ, να δούμε αν βελτιωθεί λίγο και στο τομέα των λαθών.
Δεν μπορούμε να αφήσουμε απ' έξω και τον Βιλντόζα, δεν είναι ο σταρ της ομάδας, μέχρι και χθες δεν έπαιζε πολύ και όμως μπαίνει, παίρνει τις σωστές προσπάθειες, μοιράζει την μπάλα, παίζει άμυνα, έχει εξαιρετικά ποσοστά, μας δίνει ευελιξία. Αν συνεχίσει έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να μην μείνει πίσω ο Ντόρσεϋ που κάνει λιγότερα πράγματα.