yawn.brigade έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 06, 2026 3:21 pm
berry έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 06, 2026 3:19 pm
@yawn.brigade νομιζω δεν μετραει ο Μπουρνελες γιατι δεν ειναι 20 ακομα
Επίσης αν φύγει ενας (Ντορσι πχ) δεν αδειαζει 1 θεση ή δεν παει ετσι ?
α δε το ήξερα αυτό για τους <20, θενξ!
νομίζω δεν αδειάζει θέση σε περίπτωση αποχώρησης, όπως δεν αδειάζει και σε περίπτωση σοβαρού τραυματισμού.
Oι παίκτες κάτω των 20 ετών δεν προσμετρώνται στο όριο των 20 παικτών της EuroLeague!
Σύμφωνα με το άρθρο 11.6 των κανονισμών της EuroLeague :
- Παίκτες άνω των 20 ετών: Προσμετρώνται στο συνολικό όριο των 20 παικτών ανά σεζόν.
- Παίκτες U20: Δεν προσμετρώνται στο όριο των 20.
- Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των U20 παικτών που μπορεί να δηλώσει μια ομάδα.
- Οι U20 μπορούν να αγωνίζονται κανονικά στη διοργάνωση.
Για τη σεζόν 2026-27, U20 θεωρούνται όσοι έχουν γεννηθεί από την 1η Ιανουαρίου 2007 και μετά.