Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Νοέμ 20, 2025 10:22 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Νοέμ 20, 2025 9:09 pm
Stam Tziant έγραψε:
Πέμ Νοέμ 20, 2025 8:54 pm

Εντωμεταξύ έχει ακουστεί ποτέ κάτι για Morris; Εννοώ εξωαγωνιστικής συμπεριφοράς, θέμα στα αποδυτήρια κτλ;
δεν νομιζω..μπορει να ειναι κανας τεντι μποις που θελει να παιζει μπροστα απο τον γουοκαπ ..
Νόμος 4000

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Νοέμ 20, 2025 10:40 pm

Stam Tziant έγραψε:
Πέμ Νοέμ 20, 2025 8:49 pm
Coach Periklis έγραψε:
Πέμ Νοέμ 20, 2025 6:58 pm

Εμείς δεν κατέχουμε καμία αλήθεια αλλά ας πω την βλακεία μου . Υπάρχει ένας συνδυασμός παραγόντων στη δουλειά ενός προπονητή που μπορεί να οδηγήσει σε inattentional blindness . Είναι κάτι ανθρώπινο και φυσιολογικό και υπαρκτό και δεν πρέπει να το υποτιμάμε επειδή ο κοουτς και όλοι οι κοουτς είναι αυθεντίες σε αυτό που κάνουν και εμείς ένα τίποτα στον τομέα τους

Just saying προφανώς
Εγώ δε το αναφέρω με την έννοια της αυθεντίας. Κανείς δεν είναι αυθεντία, σε κανέναν χώρο και εν προκειμένω ούτε στο χώρο της προπονητικής. Λάθη γίνονται, κολλήματα στις νοοτροπίες υπάρχουν και δεν είναι και κακό να επισημαίνονται.

Πάντα μου κλωτσούσε και μου κλωτσάει όμως η βεβαιότητα. Το "αν έκανε το Α αντί για το Β θα χε πάρει την Ευρωλίγκα", "αν είχε δώσει την επίθεση στον τάδε θα είχαμε κερδίσει", "αν είχε πάρει αυτόν τώρα η ομάδα θα πετούσε φωτιές".

Καμιά φορά η κριτική στον αθλητισμό μοιάζει με την κριτική που θα έπρεπε να υπάρχει στην πολιτική και όχι σε έναν χώρο επαγγελματιών. Μόνο που υπάρχει η διαφορά ότι ο πολιτικός εκλέγεται, ο προπονητής ή ο παίκτης είναι επαγγελματίας. Ασφαλώς δεν αρέσουν όλοι οι προπονητές και όλοι οι παίκτες σε όλους. Όπως δεν αρέσουν και όλα τα εστιατόρια ή οι ίδιοι μουσικοί πχ, σε όλους. Παρόλα αυτά δε θα πεις στο μάγειρα "αν είχες βάλει λιγότερο μοσχοκάρυδο στην μπεσαμέλ, θα χες πάρει michelin τώρα" ή στον μουσικό "αν έπαιζες αλλιώς το ρε ματζόρε, θα χες πάρει grammy".

Ξαναλέω, δε μου κλωτσάει η κριτική. Μου κλωτσάει η βεβαιότητα.
Σε αυτό μαζί σου 100% , προσπαθώ όσο μου επιτρέπει ο οπαδός που κρύβω, να αποφεύγω να μιλάω με σιγουριά (όπως κάποιοι εδώ μέσα έγραφαν έλα Σπανούλη να είμαστε εκτός 8αδας, με βεβαιότητα)

Κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα πως θα εξελιχθεί η χρονιά, εμείς τη γνώμη μας επισημαίνουμε, τη δυσαρέσκεια μας για κάποια θέματα, όταν βλέπουμε κάτι ωραίο εννοείται το λέμε και αυτό κλπ κλπ

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Νοέμ 20, 2025 10:43 pm

Dimmitz έγραψε:
Πέμ Νοέμ 20, 2025 10:14 pm

Κατά Ζέρβα δεν ενδιαφερόμαστε για Μόρρις.
Γιατί ομως;🤔

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Πέμ Νοέμ 20, 2025 10:49 pm

Dimmitz έγραψε:

Κατά Ζέρβα δεν ενδιαφερόμαστε για Μόρρις.
Άρα υπάρχει ελπίδα, καλό αυτό.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Πέμ Νοέμ 20, 2025 10:52 pm

Για να έχει εξεταστεί ο παίκτης και να έχει κοπεί ενώ καιγόμαστε και η αγορά δεν έχει γκάρντ ούτε για προπονητικά δίπλα σημαίνει ότι κάποιο θέμα θα έχει.

Πέρα από την πλάκα, το αποκλείω να τον κόβουν λόγω χαρακτήρα και κακού παιδιού.

Εκτός και αν έχει αποφασιστεί ότι δεν θα πάμε για Αμερικάνο γιατί αποτελεί τεράστιο ρίσκο, το οποίο θεωρώ έγκλημα προσωπικά.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:

Άσχετο, αλλά είτε μείνει ο Μπαρτζώκας είτε έρθει ο Σπανούλης και οι δυο θα κινηθούν για Φρανσίσκο νομίζω το καλοκαίρι (αν δεν τον προλάβει άλλος).

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

tokalytero3d έγραψε:
Πέμ Νοέμ 20, 2025 10:43 pm
Dimmitz έγραψε:
Γιατί ομως;🤔

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Νοέμ 20, 2025 10:56 pm

tokalytero3d έγραψε:
Άσχετο, αλλά είτε μείνει ο Μπαρτζώκας είτε έρθει ο Σπανούλης και οι δυο θα κινηθούν για Φρανσίσκο νομίζω το καλοκαίρι (αν δεν τον προλάβει άλλος).
με την διαφορα οτι με τον σπανουλη σιγουρα θα ρθει ο φρανσισκο αλλα και οτι θα παρθει και αλλος καλος γκαρντ..δες ποσους εχει στην μονακο..

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:

Πέμ Νοέμ 20, 2025 11:03 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Νοέμ 20, 2025 10:56 pm
tokalytero3d έγραψε:
με την διαφορα οτι με τον σπανουλη σιγουρα θα ρθει ο φρανσισκο αλλα και οτι θα παρθει και αλλος καλος γκαρντ..δες ποσους εχει στην μονακο..
Maybe.

Τα χουμε πει παιδιά, αν και εμένα δεν με πειράζει να μείνει ο Μπαρτζώκας κι άλλα χρόνια και το εννοώ, φαίνεται ότι έχει κλείσει ο κύκλος του στην ομάδα.
Προσωπικά αν είναι να φύγει θέλω να έρθει μόνο ο Σπανούλης κανένας άλλος και να έρθει με 5ετες πλάνο το λιγότερο.
Αν δεν γίνεται ας μείνει ο κοουτς χίλιες φορές δεν θέλω ούτε σφαιροπουλο ούτε random άλλους προπονητές.

Και πρέπει επιτέλους να βρεθεί ρόλος ουσιαστικός και όχι διακοσμητικός για τον Πρίντεζη.
Δεν γίνεται συγγνώμη κιόλας να υπάρχει μποζικας Παππάς μπαφες και δεν ξέρω ποιος άλλος και όχι ο Πρίντεζης που ξέρει καντσαρια μπάσκετ περισσότερο και είναι και γαύρος.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tokalytero3d την Πέμ Νοέμ 20, 2025 11:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Stam Tziant

euroleague
Reactions:

tokalytero3d έγραψε:
Όταν ακούστηκε το καλοκαίρι ομολογώ ότι δεν είχα πολυψηθεί. Φέτος μου φαίνεται πολύ πιο ώριμος για κάποιο λόγο και σε συνδυασμό με το ταλέντο (που πάντα είχε) είναι ένας από τους καλύτερος γκαρντ στην Ευρώπη.

Το ρόστερ του Ολυμπιακού έχει ανάγκη από έναν τέτοιο παίκτη ούτως ή άλλως οπότε νομίζω κάθε προπονητής θα τον ήθελε το καλοκαίρι.

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Πέμ Νοέμ 20, 2025 11:07 pm

Οσοι εστω και αργα βλεπετε κατι καλο στον φρανσισκο για μπειτε σε σειρα :D

assistant

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Πέμ Νοέμ 20, 2025 11:10 pm

ειδα καποια βιντεα στο γουτουμπ του Μορις και μου φανηκε καλος παιχτης,κοντρολαρισμενος που βλεπει την πασα και εχει και σκορ.......αρα νομιζω οτι θα στηριξουμε μεχρι τελους τον Ντιλικινα........

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:

Πέμ Νοέμ 20, 2025 11:13 pm

assistant έγραψε:
ειδα καποια βιντεα στο γουτουμπ του Μορις και μου φανηκε καλος παιχτης,κοντρολαρισμενος που βλεπει την πασα και εχει και σκορ.......αρα νομιζω οτι θα στηριξουμε μεχρι τελους τον Ντιλικινα........
Ο Μόρρις φαίνεται παραπάνω από καλός. Φαίνεται αυτό που ζήτησε ο κοουτς παίκτης πλει οφ Ευρωλίγκας.
Αλλά.. να μην καταφέρει επιτέλους να κάνει και τον Λι άσσο; :D

Βλέπω Ζαλγκίρις να έχει στον άσσο Φρανσίσκο Γκος λο και εμείς Γουοκαπ Ντιλικινα λι και έχω πολλές απορίες :D

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Πέμ Νοέμ 20, 2025 11:16 pm

tokalytero3d έγραψε:

Και πρέπει επιτέλους να βρεθεί ρόλος ουσιαστικός και όχι διακοσμητικός για τον Πρίντεζη.
Δεν γίνεται συγγνώμη κιόλας να υπάρχει μποζικας Παππάς μπαφες και δεν ξέρω ποιος άλλος και όχι ο Πρίντεζης που ξέρει καντσαρια μπάσκετ περισσότερο και είναι και γαύρος.
το συγκεκριμένο με παραξενεύει κιόλας

εδώ σε χαλαρή εκπομπή με Διαμαντίδη και Παπαλουκά και σχολιάζει απείρως καλύτερα από Μποζίκες κλπ

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Πέμ Νοέμ 20, 2025 11:20 pm

tokalytero3d έγραψε:
Πέμ Νοέμ 20, 2025 11:13 pm
assistant έγραψε:
Ο Μόρρις φαίνεται παραπάνω από καλός. Φαίνεται αυτό που ζήτησε ο κοουτς παίκτης πλει οφ Ευρωλίγκας.
Αλλά.. να μην καταφέρει επιτέλους να κάνει και τον Λι άσσο; :D

Βλέπω Ζαλγκίρις να έχει στον άσσο Φρανσίσκο Γκος λο και εμείς Γουοκαπ Ντιλικινα λι και έχω πολλές απορίες :D
Το βλέπω το πανό να 'ρχεται: Γιατί 'ναι Morris και σου πάει!

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”