αν φυγει ο ταβαρες ο γουιλι θα παει ρεαλJohnnyPao έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 01, 2023 11:41 pmΥπάρχει το ενδεχόμενο η Ρεαλ να χάσει τον Ταβαρες απτους Μπλέιζερς. Έφυγε κι ο Μισιτς, έφυγε κι ο Σάσα, είναι ευκαιρία να φτιάξουμε ομάδα φετος.
Απτο ΝΒΑ πρέπει να χτυπήσουμε άμεσα τους Μιχαλιουκ και Γουιλι Χερνανγκομεζ. Με Γουιλι και Λεσσορ στο 5 δεν μας πιάνει κανείς. Αυτό σημαίνει Παπαγιαννης γιοκ... κι αυτό σημαίνει οπωσδήποτε Ντορσει και Παπαπετρου.
Στο 4 δεν με νοιάζει ποιος θα ερθει, ας πάρουμε τον Τζειμς Γουέμπ της Βαλενθια.
Και φυσικά να δούμε τι θα γίνει με τον ασο.
2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- τουλουμπα
- Reactions: 3956
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
1
1

- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
συμφωνα με πληροφοριες τον εχουμε σταντμπαι και αν πει οχι ο παπαγιαννης θα τον παρουμεnikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 01, 2023 11:47 pmΠροφανώς, γι’αυτο η προσφορά πρέπει να γίνει νωρίς και με ημερομηνία λήξης.

3
3

-
- Reactions: 1455
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
και οι 2 παιχταραδες ειναιTakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 01, 2023 11:48 pmΘα είναι αναβάθμιση ο Γουίλι! Καλύτερος του Ταβάρες!
αν γινει κανα θαυμα και τον φερουμε η ομαδα ανεβαινει αυτοματως επιπεδο/α
αλλα δεν τον βλεπω δυστυχως
0
-
- Reactions: 1455
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Exum - Pangos - Moraitis
Dorsey - Vildoza
Mykhailiuk - Papapetrou
Webb - Mantzoukas
Lessort - Willy - Adetokubo
Είναι συγκεκριμένες οι κινήσεις που πρέπει να κάνει η ομάδα. Καταρχάς να υπογράψει άμεσα τον Παπαπέτρου για μπακαπ 3αρι για να μην έχει μπελάδες με τους Έλληνες. Και μετα να προσπαθήσει να πάρει τον Ντορσει, αν αυτό δεν μπορεί να συμβεί (ή δεν αξίζει από άποψη value for money) επιλέγεις ή Παπαγιαννη ή να πας με 8 ξενους.
Αφου είσαι καλυμμένος με τους Έλληνες κοιτάς τι ανάγκες έχεις, εγώ θεωρώ τη παραπάνω 12αδα εξαιρετική (αντι του Pangos, δεν έχω θέμα και με Laprovittola). Για μένα όμως ο Mykhailiuk είναι must-buy.
Dorsey - Vildoza
Mykhailiuk - Papapetrou
Webb - Mantzoukas
Lessort - Willy - Adetokubo
Είναι συγκεκριμένες οι κινήσεις που πρέπει να κάνει η ομάδα. Καταρχάς να υπογράψει άμεσα τον Παπαπέτρου για μπακαπ 3αρι για να μην έχει μπελάδες με τους Έλληνες. Και μετα να προσπαθήσει να πάρει τον Ντορσει, αν αυτό δεν μπορεί να συμβεί (ή δεν αξίζει από άποψη value for money) επιλέγεις ή Παπαγιαννη ή να πας με 8 ξενους.
Αφου είσαι καλυμμένος με τους Έλληνες κοιτάς τι ανάγκες έχεις, εγώ θεωρώ τη παραπάνω 12αδα εξαιρετική (αντι του Pangos, δεν έχω θέμα και με Laprovittola). Για μένα όμως ο Mykhailiuk είναι must-buy.
2
2

- xomitsious
- Reactions: 640
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ακριβώς. Λίγες οι καλές περιπτώσεις και υπάρχουν άλλες ομάδες που έχουν προτεραιότηταxomitsious έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 02, 2023 8:23 amΑμέρικα και ο Εξουμ.
ΔΠΓ κράτα Γκριγκονις και Τόμας γιατί αλλιώς μας βλέπω να παίζουμε με τον Αβδαλα
0
Πάει και ο Εξουμ... Πραγματικά στα γκαρντ υπάρχει τεράστια ελλειψη στην αγορά τόσο στην Ευρώπη όσο και στο nba. Η απώλεια Παντερ νομίζω θα μας στοιχειώσει όλο το καλοκαίρι. Αντε να βρεις τώρα τουλάχιστον 2 γκαρντ υψηλού επιπέδου.
Απο Ευρώπη εκτός από Τομπσον που ζητάει 2 εκατομμύρια και τον θέλουν Εφες, Αρμάνι, Φενερ και Νειπιερ που ακουγόταν ότι θα έμενε Αρμάνι δεν υπάρχει άλλος γκαρντ υψηλού επιπέδου πια. Ισως και ο Λουντμπεργκ να είναι μια καλή λύση αν τον αφήσει η Βιρτους.Εχω την αίσθηση ότι αν δεν μας κάτσει τπτ καλό μέχρι 10 Ιουλίου θα πληρώσουμε ότι χρειαστεί για Ντορσευ.
Απο nba εκτός του Μιχαλιουκ που αν ερχόταν θα γινόταν εύκολα τοπ γκαρντ/φόργουορντ στην Ευρωλιγκα εγώ δεν βλέπω κάποια ιδιαίτερα ελκυστική περίπτωση. Ή για να το θεσω πιο σωστα οι 2-3 καλες περιπτώσεις που υπαρχουν ακομα διαθεσιμες πολυ δυσκολα δεν θα βρουν συμβολαιο στο nba. Ο Φορμπς που προτάθηκε π.χ δεν θεωρώ ότι είναι καλύτερος του Τόμας ας πούμε.
Μια άλλη προσέγγιση αν δούμε ότι δεν μπορούμε να κλείσουμε γκαρντ από το πάνω ράφι θα ήταν να πάρουμε ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε forwards(Μιροτιτς π.χ) και να κινηθούμε για πιο διεκπεραιωτικές λύσεις στα γκαρντ.
Για γέλια και για κλάματα ότι το "desicion" του Παπαγιαννη έχει κρατήσει περισσότερο από του Βεζενκωφ. Μηπως καλό θα ήταν η Καε να ζητήσει μια οριστική απάντηση για να δούμε τι θα χρειαστούμε από Έλληνες?
Απο Ευρώπη εκτός από Τομπσον που ζητάει 2 εκατομμύρια και τον θέλουν Εφες, Αρμάνι, Φενερ και Νειπιερ που ακουγόταν ότι θα έμενε Αρμάνι δεν υπάρχει άλλος γκαρντ υψηλού επιπέδου πια. Ισως και ο Λουντμπεργκ να είναι μια καλή λύση αν τον αφήσει η Βιρτους.Εχω την αίσθηση ότι αν δεν μας κάτσει τπτ καλό μέχρι 10 Ιουλίου θα πληρώσουμε ότι χρειαστεί για Ντορσευ.
Απο nba εκτός του Μιχαλιουκ που αν ερχόταν θα γινόταν εύκολα τοπ γκαρντ/φόργουορντ στην Ευρωλιγκα εγώ δεν βλέπω κάποια ιδιαίτερα ελκυστική περίπτωση. Ή για να το θεσω πιο σωστα οι 2-3 καλες περιπτώσεις που υπαρχουν ακομα διαθεσιμες πολυ δυσκολα δεν θα βρουν συμβολαιο στο nba. Ο Φορμπς που προτάθηκε π.χ δεν θεωρώ ότι είναι καλύτερος του Τόμας ας πούμε.
Μια άλλη προσέγγιση αν δούμε ότι δεν μπορούμε να κλείσουμε γκαρντ από το πάνω ράφι θα ήταν να πάρουμε ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε forwards(Μιροτιτς π.χ) και να κινηθούμε για πιο διεκπεραιωτικές λύσεις στα γκαρντ.
Για γέλια και για κλάματα ότι το "desicion" του Παπαγιαννη έχει κρατήσει περισσότερο από του Βεζενκωφ. Μηπως καλό θα ήταν η Καε να ζητήσει μια οριστική απάντηση για να δούμε τι θα χρειαστούμε από Έλληνες?
0