2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
1
1

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
- shaq7
- Reactions: 5648
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ο μιχαιλιουκ δεν ερχεται..τωρα κοντα τουλαχιστον προτεραιοτητα εχει το ΝΒΑ,φανταζομαι και οι αλλοι 2 που εγραψες..Απο την αλλη πες οτι γινεται το θαυμα και ερχονται,μεχρι να προσαρμοστουν παει η πρωτη χρονια..νεα ομαδα και με 3 ΝΒΑερς πολυ λαχειο η φαση..shtarkws έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 02, 2023 11:53 amhttps://www.spotrac.com/nba/free-agents/guard/
Μια λίστα με free agent guards από το NBA, υπάρχουν παααρα πολλοί παίκτες και αρκετοί προσιτοι οικονομικά αρκεί να ξέρεις ποιος σου κάνει και να τους πείσεις να κάνουν το βήμα.
Προσωπικά με Ntilikina Mykhailiuk Lonnie Walker είμαι υπερκαλυμενος. Στην λίστα και ο austin rivers σε ώριμη ηλικία που σε καμια μπασκόνια θα έκανε παπάδες αλλά τον θεωρώ χωρίς κίνητρο στην Ευρώπη. Οι υπολοιποι 25ρηδες +/- που παίζουν σχεδόν τσάμπα με ένα καλό συμβόλαιο πιστεύω ότι θα έβλεπαν σαν κίνητρο μια καλη 2ετια που θα τους επιτρέψει να επιστρέψουν στο ΝΒΑ.
Εμένα αυτή θα ήταν η προσέγγιση μου στους παίκτες αυτούς, έλα και απέδειξε ότι αξίζεις να γυρίσεις, από την Ευρώπη κάθε χρόνο πάνε τόσοι παίκτες στην Αμερική. Μοιραία και τόσοι περισσεύουν, αντί να περιμένουν στην gleague έλα πάρε ένα καλό συμβόλαιο και παίξε πραγματικό μπάσκετ
Ntilikina - Maledon - Μωραϊτης
L.Walker - Vildoza
Mykhailiuk - Παπαπέτρου
Smailagic - Ντινος/Αγραβανης- Μαντζούκας
Lessort - Παπαγιάννης - Κώστας
Ps. H gleague είναι χρυσωρυχείο αν ξέρεις να ψάξεις, ας κάνουν και κανένα τηλέφωνο στον Μπατίστ και τον Πιτινο
Ps1. O Lonnie Walker IV έκανε τρομερά play off με τους Lakers το πιθανότερο να βρει καλό συμβόλαιο στο νβα αλλά εγώ θα έπαιρνα το ρίσκο να του δώσω το συμβόλαιο των 2 εκατομμυρίων, πιστεύω ότι στην Ευρώπη μπορεί να είναι στους 5 καλύτερους παίκτες
Απο την αλλη παικτες καλοι διαθεσιμοι δεν υπαρχουν τα εγραφα και απεναντι..ο αταμαν ειναι προπονητης για τετοιους παικτες,ισως το να ριξεις ζαρια και αν σου βγει να ειναι καλυτερο απο το να παρεις μετριοτητες,αν και νομιζω το καλυτερο ειναι να ρισκαρεις μονο στο γκαρντ απο ΝΒΑ μιας και στις αλλες θεσεις κουτσα στραβα κατι βρισκεις.
0
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Γκριγκονις 1 μυριο θα παρει φετος, περσυ λιγο πανω απο 900 πρεπει να παιρνε. Επισης ο Φορμπς ειναι τελειωμενος καταλαβετε το! Επειδη μια ομαδα εκανε κακη χρονια περσι δεν σημαινει οτι οι παικτες της ηταν αχρηστοι.
Αμαν πια ολοι οσοι δεν ειναι στην ομαδα, να ειναι καλυτεροι απο αυτους που ηδη ειναι. Και να ελεγα οτι ελεγες για κανα σοβαρο παικτη να ελεγα οκ, αλλα τον Φορμπς που ειναι ετοιμος να το παρατησει? Και αντε να ελεγα στα εσοδα-εξοδα δεν θα με χαλαγε ο Φορμπς, οπως δεν με χαλαγε ο Μπεικον, αλλα ολοι ειδαμε ποσο χαλια ηταν η ομαδα με τον Μπεικον μεσα και φυσικα ολοι ειδαμε τι εκανε στο τελος ο Μπεικον και μας αφησε ξεκρεμαστους.
Θελουμε να παθουμε παλι τα ιδια? Αντι να θελουμε παικτες για να φτιαξουμε ομαδα οπως ο οσφπ, θελουμε παικτες μουρλοκομεια που απο το τιποτα μπορουν να σε αφησουν ετσι, μονο και μονο για γινουν λιωμα στη παραλιακη. Μακρια!
Ομαδα μοντελο τυπου οσφπ πρεπει να φτιαξουμε, και οχι με Αμερικανακια Γ διαλογης που ερχονται για τα κλαμπς, τα ποτα και τις γυναικες. Ας το κανουν δηλαδη, αλλα να ειναι επαγγελματιες, οχι οπως ο Μπεικον.
ΥΓ Τον λιθουανο για 2ο δυαρι τον θελουμε, βλεπεις οτι δεν υπαρχει τιποτα στην αγορα, ρισκαρεις να παρεις κανεναν απο Eurocup με κανα 800αρι και να ειναι 2 κλασσεις κατω απο τον Λιθουανο παικταρα, που εμεις απαξιωσαμε?
1
1

-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ίσως το μετανιωσουμε (κι εμείς κι ο οσφπ) που αφήσαμε τον Λεντει στο περίμενε, ο οποίος προφανώς βαρέθηκε να περιμένει κι ανανέωσε με τον Ζοτς. Ψάχνουμε προφανώς κάτι καλύτερο απτον Ζακ αλλά αυτό ενέχει το ρίσκο ότι μπορεί και να μην βρούμε τελικά αυτό που θέλουμε και να καταλήξουμε με το χειρότερο.
Μέχρι στιγμής δεδομένα έχουν φύγει και ο Λι και ο Πονιτκα και ο Τόμας. Το έχει γράψει το sdna. Προφανώς έχουν αποχωρήσει προ πολλού οι Γουιλιαμς, Γουολτερς, Γκουνταιτις και μένει προς το παρον στην ομαδα ο Γκριγκονις ως plan C ας πουμε σε περίπτωση που πάει πολύ λάθος το μεταγραφικό μας καλοκαίρι στη θεση 2.
Για μένα είναι ΠΟΛΥ λάθος κίνηση που αφήνουμε τον Ματ Τομας να φυγει και δεν τον ανανεώνουμε, θα με θυμηθείτε, θεωρώ πως στη Βαλενθια θα βγάζει ματια του χρονου κι ελπίζω εμείς να μην έχουμε ξεμείνει με τον σοφτ Γκριγκονις. Με την αγορά στα γκαρντ τόσο περιορισμένη δεν ξέρω πόσο καλύτερους παιχτες θα μπορέσουμε να βρούμε (για μπακαπ 2αρι) απτον Τομας. Ο Λιθουανός μου φαίνεται χειρότερος παιχτης και πολύ πιο σοφτ.
Μέχρι στιγμής δεδομένα έχουν φύγει και ο Λι και ο Πονιτκα και ο Τόμας. Το έχει γράψει το sdna. Προφανώς έχουν αποχωρήσει προ πολλού οι Γουιλιαμς, Γουολτερς, Γκουνταιτις και μένει προς το παρον στην ομαδα ο Γκριγκονις ως plan C ας πουμε σε περίπτωση που πάει πολύ λάθος το μεταγραφικό μας καλοκαίρι στη θεση 2.
Για μένα είναι ΠΟΛΥ λάθος κίνηση που αφήνουμε τον Ματ Τομας να φυγει και δεν τον ανανεώνουμε, θα με θυμηθείτε, θεωρώ πως στη Βαλενθια θα βγάζει ματια του χρονου κι ελπίζω εμείς να μην έχουμε ξεμείνει με τον σοφτ Γκριγκονις. Με την αγορά στα γκαρντ τόσο περιορισμένη δεν ξέρω πόσο καλύτερους παιχτες θα μπορέσουμε να βρούμε (για μπακαπ 2αρι) απτον Τομας. Ο Λιθουανός μου φαίνεται χειρότερος παιχτης και πολύ πιο σοφτ.
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Τομας ειχε μεγαλο συμβολαιο για του χρονου, νομιζω 1,2 μυρια, και ισως για αυτο δεν τον ενεργοποιησαν, ειδικα αφου εχουμε και τον Γκριγκονις. Τωρα δεν ξερω τι συμβολαιο του δινει η Βαλενθια, αλλα ελευθερος ειναι και ισως μπορουμε να του κανουμε και μεις προταση με λιγοτερα απο οτι προβλεποταν, αν τελικα πανε ολα τοσο λαθος στον σχεδιασμο.JohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 02, 2023 12:28 pmΊσως το μετανιωσουμε (κι εμείς κι ο οσφπ) που αφήσαμε τον Λεντει στο περίμενε, ο οποίος προφανώς βαρέθηκε να περιμένει κι ανανέωσε με τον Ζοτς. Ψάχνουμε προφανώς κάτι καλύτερο απτον Ζακ αλλά αυτό ενέχει το ρίσκο ότι μπορεί και να μην βρούμε τελικά αυτό που θέλουμε και να καταλήξουμε με το χειρότερο.
Πλεον θεωρω οτι θα περιμενουμε αρκετα αφου οι παικτες ολοι κοιτανε ΝΒΑ αυτες τις μερες, συν οτι οι λιγοι καλοι που εχουν απομεινει Ευρωλιγικας ειναι με συμβολαια.
Κατα πασα πιθανοτητα, θεωρω οτι σιγουρα θα κρατησουμε εναν παικτη ξενο απο την προηγουμενη χρονια με τον Γκριγκονις να ειναι ο επικρατεστερος. Και κατα πασα πιθανοτητα θα παρουμε παικτη και απο ΝΒΑ κομμένο (λογικα το ονομα του δεν θα εχει ακουστει σε ρεπορταζ) και θα πληρωσουμε και ρητρα για καποιον παικτη. Θεωρω οτι τα 2 απο τα 3 που ανεφερα θα γινουν σιγουρα.
Ακομα ειναι πολλοι παραμετροι που παιζουν ρολο για το ποιους τελικα θα παρουμε, οποτε σιγουρα πρεπει να περιμενουμε. Αντε αυτην την βδομαδα, μην ανακοινωσουμε κανα Παπαπετρου το πολυ, ή απο το πουθενα κανα παικτη απο ΝΒΑ. Δεν αναμενω κατι παραπανω, ισως και κανεναν για αυτην την βδομαδα, ειδικα αν κολλησει του Παπαπετρου ή θελουν να ψαξουν και αλλο για αλλους παικτες.
Οσον αφορα τον Λεντει συμφωνω, ηταν το καλυτερο διαθεσιμο 4αρι απο Ευρωλιγκα και λεγανε οτι ζηταγε 1,2 απο Παρτιζαν που του εδινε 0,9. Τωρα δεν ξερω με ποσο εκλεισε, αλλα δεν ζηταγε και τρελα λεφτα, αν αναλογιστουμε οτι ηταν το καλυτερο διαθεσιμο 4αρι σε μια μικρη αγορα και με 1 μυριο ισως τον εκλεινες. Τωρα παμε ειτε για ρισκο απο απεναντι ειτε για καποιο μικροτερο ονομο απο Ευρωλιγκα τυπου Webb.
0
το έγραψα και πριν μέρες και το ξαναγράφω γιατί το πιστεύω, πρέπει να πάτε και θα πάτε να χτυπήσετε Μίροτιτς αν ξεμπερδέψει με τη Μπάρτσα.
έβλεπα μέρος της εκπομπής που έκανε το eurohoops προχθές και για τον Παναθηναϊκό είπαν αυτό που πιστεύω κι εγώ ότι ισχύει : χτυπάει παντού, προσεγγίζει ΟΛΟΥΣ τους τοπ παίκτες που υπάρχουν στην Ευρώπη με σκοπό να πάρει 2-3 τοπ ονόματα και από κει και πέρα να δει πώς θα συμπληρώσει το ρόστερ του. αυτό περιλαμβάνει και Τόμπσον και Μίροτιτς και Σλούκα και όποιον άλλο είτε κυκλοφορεί ελεύθερος είτε υπάρχει δυνατότητα να φύγει. προφανώς δε λέω ότι αν του πουν ναι 4 σέντερ θα πάρει και τους 4 (ακραίο παράδειγμα αλλά καταλαβαίνετε).
ο Παναθηναϊκός είναι στη φάση που δε του αρκεί να φτιάξει καλή ομάδα, πρέπει να δημιουργήσει και hype και να επιστρέψει και ο κόσμος στο ΟΑΚΑ και γι' αυτό χρειάζονται τοπ παίκτες και σίγουρα θα τους πάρετε, όποιοι κι αν είναι αυτοί.
έβλεπα μέρος της εκπομπής που έκανε το eurohoops προχθές και για τον Παναθηναϊκό είπαν αυτό που πιστεύω κι εγώ ότι ισχύει : χτυπάει παντού, προσεγγίζει ΟΛΟΥΣ τους τοπ παίκτες που υπάρχουν στην Ευρώπη με σκοπό να πάρει 2-3 τοπ ονόματα και από κει και πέρα να δει πώς θα συμπληρώσει το ρόστερ του. αυτό περιλαμβάνει και Τόμπσον και Μίροτιτς και Σλούκα και όποιον άλλο είτε κυκλοφορεί ελεύθερος είτε υπάρχει δυνατότητα να φύγει. προφανώς δε λέω ότι αν του πουν ναι 4 σέντερ θα πάρει και τους 4 (ακραίο παράδειγμα αλλά καταλαβαίνετε).
ο Παναθηναϊκός είναι στη φάση που δε του αρκεί να φτιάξει καλή ομάδα, πρέπει να δημιουργήσει και hype και να επιστρέψει και ο κόσμος στο ΟΑΚΑ και γι' αυτό χρειάζονται τοπ παίκτες και σίγουρα θα τους πάρετε, όποιοι κι αν είναι αυτοί.
"Η απόφαση του Ντάντε Έξουμ να επιστρέψει στο NBA για χάρη των Μάβερικς υποχρεώνει τον Παναθηναϊκό να κοιτάξει άλλες περιπτώσεις για την θέση του πόιντ γκαρντ, με προτεραιότητα των "πράσινων" ωστόσο να παραμένει η κάλυψη της θέσης του βασικού σούτινγκ γκαρντ."
https://www.sport24.gr/basket/panathina ... 00777.html
«Τον αγαπώ τον Παπ, το ξέρει καλά. Ήταν κοντινή η σχέση που είχαμε μέσα στη σεζόν. Επιστρέφει σπίτι δυστυχώς. Ήθελα να μείνει εδώ για να είμαι ειλικρινής, του το έχω πει. Όμως όλοι παίρνουν τις αποφάσεις τους. Εξαιρετικός χαρακτήρας και πολύ καλός παίκτης. Βοήθησε πολύ την Παρτιζάν, θα μου λείψει και σίγουρα δεν θα χαθούμε. Θα κρατήσουμε επαφή. Είμαι χαρούμενος για εκείνον, θα τον συγχωρήσω (σ.σ Γέλια)».
«Τον αγαπώ τον Παπ, το ξέρει καλά. Ήταν κοντινή η σχέση που είχαμε μέσα στη σεζόν. Επιστρέφει σπίτι δυστυχώς. Ήθελα να μείνει εδώ για να είμαι ειλικρινής, του το έχω πει. Όμως όλοι παίρνουν τις αποφάσεις τους. Εξαιρετικός χαρακτήρας και πολύ καλός παίκτης. Βοήθησε πολύ την Παρτιζάν, θα μου λείψει και σίγουρα δεν θα χαθούμε. Θα κρατήσουμε επαφή. Είμαι χαρούμενος για εκείνον, θα τον συγχωρήσω (σ.σ Γέλια)».
0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αρα Welcome back Papapetrou! ☘shtarkws έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 02, 2023 12:41 pm"Η απόφαση του Ντάντε Έξουμ να επιστρέψει στο NBA για χάρη των Μάβερικς υποχρεώνει τον Παναθηναϊκό να κοιτάξει άλλες περιπτώσεις για την θέση του πόιντ γκαρντ, με προτεραιότητα των "πράσινων" ωστόσο να παραμένει η κάλυψη της θέσης του βασικού σούτινγκ γκαρντ."
0
- pan24
- Reactions: 2429
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Επίσημο είναι μόνο για τον Λι αν δεν κάνω λαθος, που έχει βγει και ανακοίνωση από την ομάδα.JohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 02, 2023 12:28 pmΊσως το μετανιωσουμε (κι εμείς κι ο οσφπ) που αφήσαμε τον Λεντει στο περίμενε, ο οποίος προφανώς βαρέθηκε να περιμένει κι ανανέωσε με τον Ζοτς. Ψάχνουμε προφανώς κάτι καλύτερο απτον Ζακ αλλά αυτό ενέχει το ρίσκο ότι μπορεί και να μην βρούμε τελικά αυτό που θέλουμε και να καταλήξουμε με το χειρότερο.
Για τους άλλους δεν έχω δει κάποια επίσημη ανακοίνωση ακόμα.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Και για τον Wolters έχει βγει ανακοίνωση, για τους υπόλοιπους όχι ακόμα αλλά παρουσιάζεται ως σίγουρο πως φεύγουν (όλοι εκτός από Γκριγκονις).pan24 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 02, 2023 1:06 pmΕπίσημο είναι μόνο για τον Λι αν δεν κάνω λαθος, που έχει βγει και ανακοίνωση από την ομάδα.JohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 02, 2023 12:28 pmΊσως το μετανιωσουμε (κι εμείς κι ο οσφπ) που αφήσαμε τον Λεντει στο περίμενε, ο οποίος προφανώς βαρέθηκε να περιμένει κι ανανέωσε με τον Ζοτς. Ψάχνουμε προφανώς κάτι καλύτερο απτον Ζακ αλλά αυτό ενέχει το ρίσκο ότι μπορεί και να μην βρούμε τελικά αυτό που θέλουμε και να καταλήξουμε με το χειρότερο.
Για τους άλλους δεν έχω δει κάποια επίσημη ανακοίνωση ακόμα.
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3953
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Να πάρει πρωτοκλασάτους παίκτες στα γκαρντ θέλει ο Παναθηναϊκός, χωρίς όμως αυτό να είναι και ιδιαίτερα εύκολο, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.
«Ο Αταμάν θέλει έναν κόμπο γκαρντ, που θα τον βρει δεν ξέρω γιατί περιορίζονται οι λύσεις. Είναι πραγματικά πολύ δύσκολά τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό. Έκλεισαν οι δύο υποθέσεις, των Βιλντόσα και Λεσόρ, με παίκτες που δεν είχε πολλά χρόνια. Μένει να δούμε που θα στραφεί πλέον, γιατί έχει μικρύνει η λίστα. Ανακοίνωσε το διαζύγιο με Λι, αν όχι σήμερα μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα επόμενα. Ο Γκριγκόνις, ο Γκουντάιτις, ο Πονίτκα, είναι παίκτες που δεν υπολογίζονται. Ισως μείνει ο Γκριγκόνις σαν έβδομος ξένος, λόγω συμβολαίου. Κοιτάει και στο ΝΒΑ, στην ουσία ψάχνει για δύο “ασό-δυα” και βλέπουμε. Ο Πάνκος ναι μεν έχει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που θέλει ο Αταμάν, αλλά φέτος έβγαλε τραυματισμούς. Δεν ξέρω αν θα πάρει το ρίσκο ο Παναθηναϊκός, δεν το αποκλείω. Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά και για τον Παπαπέτρου, ενώ και στη θέση 2 θα το τρέξει η ομάδα», είπε μεταξύ άλλων.
Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Λι έδινε το 101% των δυνατοτήτων του για το «τριφύλλι», αλλά δεν είχε καλό τελείωμα στην σεζόν, έχοντας ξεμείνει και από δυνάμεις.
Ο Πετρίδης επισήμανε ότι αν ο Παπαγιάννης μείνει ο Παναθηναϊκός θα έχει μια τριάδα πολύ καλών ψηλών αλλιώς θα πάει για ξένο σέντερ, ενώ στο «4» υπολογίζεται ξεκάθαρα ο Μαντζούκας αλλά θα αποκτηθεί κι εκεί παίκτης, περιμένοντας και τις εξελίξεις με τον Μήτογλου.
«Ο Αταμάν θέλει έναν κόμπο γκαρντ, που θα τον βρει δεν ξέρω γιατί περιορίζονται οι λύσεις. Είναι πραγματικά πολύ δύσκολά τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό. Έκλεισαν οι δύο υποθέσεις, των Βιλντόσα και Λεσόρ, με παίκτες που δεν είχε πολλά χρόνια. Μένει να δούμε που θα στραφεί πλέον, γιατί έχει μικρύνει η λίστα. Ανακοίνωσε το διαζύγιο με Λι, αν όχι σήμερα μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα επόμενα. Ο Γκριγκόνις, ο Γκουντάιτις, ο Πονίτκα, είναι παίκτες που δεν υπολογίζονται. Ισως μείνει ο Γκριγκόνις σαν έβδομος ξένος, λόγω συμβολαίου. Κοιτάει και στο ΝΒΑ, στην ουσία ψάχνει για δύο “ασό-δυα” και βλέπουμε. Ο Πάνκος ναι μεν έχει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που θέλει ο Αταμάν, αλλά φέτος έβγαλε τραυματισμούς. Δεν ξέρω αν θα πάρει το ρίσκο ο Παναθηναϊκός, δεν το αποκλείω. Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά και για τον Παπαπέτρου, ενώ και στη θέση 2 θα το τρέξει η ομάδα», είπε μεταξύ άλλων.
Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Λι έδινε το 101% των δυνατοτήτων του για το «τριφύλλι», αλλά δεν είχε καλό τελείωμα στην σεζόν, έχοντας ξεμείνει και από δυνάμεις.
Ο Πετρίδης επισήμανε ότι αν ο Παπαγιάννης μείνει ο Παναθηναϊκός θα έχει μια τριάδα πολύ καλών ψηλών αλλιώς θα πάει για ξένο σέντερ, ενώ στο «4» υπολογίζεται ξεκάθαρα ο Μαντζούκας αλλά θα αποκτηθεί κι εκεί παίκτης, περιμένοντας και τις εξελίξεις με τον Μήτογλου.
0
- pan24
- Reactions: 2429
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το περσινό καλοκαίρι η κομβική στιγμή ήταν όταν χάσαμε Παπαπέτρου και δεν πήραμε 4αρι.
Σε μεγάλο βαθμό αυτό βύθισε την χρονιά.
Τώρα αυτή η στιγμή είναι για τους 2 κοντούς που θα πρέπει να δίνουν σκορ, δημιουργία και να ταιριάζουν και μεταξύ τους.
Γιατί αν ας πούμε πάρουμε Ντόρσει, Πάνγκος και κρατήσουμε Γκριγκόνις πολύ καλό ποιοτικά αλλά μαζί και με Βιλντόζα θα είναι η πιο σοφτ περιφέρεια.
Ο Γκριγκόνις θεωρώ πλέον το πιο πιθανό είναι να μείνει γιατί για 4ο γκαρντ δεν θα βρούμε καλύτερο.
Σε μεγάλο βαθμό αυτό βύθισε την χρονιά.
Τώρα αυτή η στιγμή είναι για τους 2 κοντούς που θα πρέπει να δίνουν σκορ, δημιουργία και να ταιριάζουν και μεταξύ τους.
Γιατί αν ας πούμε πάρουμε Ντόρσει, Πάνγκος και κρατήσουμε Γκριγκόνις πολύ καλό ποιοτικά αλλά μαζί και με Βιλντόζα θα είναι η πιο σοφτ περιφέρεια.
Ο Γκριγκόνις θεωρώ πλέον το πιο πιθανό είναι να μείνει γιατί για 4ο γκαρντ δεν θα βρούμε καλύτερο.
1
1

-
- Reactions: 1661
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
ειδικα για τον Λιθουανο που εχει κλειστο συμβολαιο δε βλεπω πως γινεται πλεον να φυγειpan24 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 02, 2023 11:23 amΛίγο υπερβολικό αλλά από την άλλη ανακοίνωση για αποχώρηση βγάλαμε μόνο για τον Λι.Phys87 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 02, 2023 10:50 amΕχω αρχίσει ήδη να αναπολώ τον Παρις Λι και το potential του Ματ Τομας! Κρύος ιδρώτας με έλουσε απο χτες μέχρι σήμερα; Έλεγε ο ΔΓ ότι πάμε να φτιάξουμε ομάδα σαν του 2009, και μας φούσκωσε τα μυαλά, και σε λίγο με την στραγγιξη παιχτών στο ΝΒΑ, μια περιφέρεια με
Βιλντοζα-Λι
Σουτέρ κλάσης-Τομας-Μωραΐτης-ΠΚαλαιτζακης
Θα μου φαίνεται ξερολουκουμο!
Ούτε για τον Πονίτκα που τελείωσε το συμβόλαιο του ούτε για τον Τόμας που έχουμε option και εννοείται ούτε για τον Γκριγκόνις που έχει συμβόλαιο.
Δεν είναι παράλογο σαν plan B να μείνει κάποιος ή κάποιοι από αυτούς και δεν είναι και κακό.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εμμμ ο Μπεικον πηρε περισσοτερα... Βασικα πηρε 1 μυριο για 6 μηνες, ενω ο γκριγκο 950 για μια σεζον (αλλο αν τραυματιστηκε).Αμαν Αμαν έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 02, 2023 1:25 pmΜακάρι το επόμενο αποχαιρετιστήριο μήνυμα μετά τον γουόλτερς να είναι για τον γκριγκόνις. Ο χειρότερος παίχτης σε ό,τι αφορά την αναλογία μισθού-προσφοράς που πέρασε από την ομάδα, μετά τον συμπατριώτη του, τον γιαφτόκας. και απέδειξε ότι στο μπάσκετ αταμάν, δηλαδή σε μπάσκετ που στηρίζεται κυρίως σε ατομικές προσπάθειες, είναι ανίκανος και οριακά περνούσε τους αντιπάλους του ακόμα και στην Α1.
Ευχαριστούμε και τον ομπράντοβιτς που ανανέωσε τον λεντέι και μας γλίτωσε από την πιθανότητα να τον πάρουμε εμείς
Επισης δεν φταιει ο Γκριγκο αν δεν τον εβαζε ο Ραντονιτς και ουτε φταιει ο Γκριγκο που επαιζε και ασσος στα πλει οφφ γιατι ο Λι τα ειχε φτυσει και ουτε φταιει ο Γκριγκο που ειχε να αντιμετωπισει την μακραν καλυτερη αμυντικα ομαδα της Ευρωλιγκας και διπλα του ειχε Μποχωριδη και Καλαιτζακη.
1
1

-
- Reactions: 120
- Προειδοποιήσεις:
1