ΝΒΑ Finals 2026 - San Antonio Spurs vs New York Knicks

Συντονιστής: Captains

Απάντηση

Νικητής ΝΒΑ

Knicks 4-0
1
3%
Knicks 4-1
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Knicks 4-2
7
23%
Knicks 4-3
10
33%
Spurs 4-0
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Spurs 4-1
2
7%
Spurs 4-2
7
23%
Spurs 4-3
3
10%

Σύνολο ψήφων: 30
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιουν 11, 2026 10:23 pm

Λέμε για τοξικότητα εδώ, εντωμεταξύ ο Ουέμπι έφαγε αυγά στο κεφάλι από φίλους τον Νικς έξω από το ξενοδοχείο :roulette:

Νομίζω θα έβαζα Φιλαδέλφεια undisputed νούμερο ένα αχώνευτοι, μετά Βοστώνη με τους ρατσιστές, και μετά τους Νεουρκέζους.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF, PF
Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons

Πέμ Ιουν 11, 2026 11:10 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Λέμε για τοξικότητα εδώ, εντωμεταξύ ο Ουέμπι έφαγε αυγά στο κεφάλι από φίλους τον Νικς έξω από το ξενοδοχείο :roulette:

Νομίζω θα έβαζα Φιλαδέλφεια undisputed νούμερο ένα αχώνευτοι, μετά Βοστώνη με τους ρατσιστές, και μετά τους Νεουρκέζους.
Στους Underdogs έχω ακούσει το ίδιο από τον DJ Rico, ότι οι φίλαθλοι σε αυτές τις τρεις πόλεις μοιάζουν αρκετά με τους Βαλκάνιους.

https://www.gazzetta.gr/basketball/nba/ ... -gia-titlo

ssoulliss το ανεβάζω για σένα. Έχω μια ένσταση στην σύγκριση του Big Ben με τον Towns αλλά τέλος πάντων. Υπάρχουν ομοιότητες αλλά μένει το πρωτάθλημα για να υπάρξει σύγκριση.

Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons
Mood:

Παρ Ιουν 12, 2026 12:33 am

nikolas_asteri έγραψε:

Και οι 3 πολιτείες αυτές ήταν εκ των πρωτεργατών κατά της δουλειάς στον εμφύλιο, εκλέγουν κατά κόρον τους Δημοκρατικούς παρόλ'αυτά όμως υπήρχε και υπάρχει πρόβλημα :-? . Για τους Celtics είχα διαβάσει την ιστορία του Russell όπου όταν σταμάτησε, έριξε μαύρη πέτρα πίσω του. Από την άλλη η Pennsylvania είναι αν δεν κάνω λάθος παραδοσιακά πολιτεία με μεροκαματιάρηδες ανθρώπους, γιατί άραγε να είναι τόσο περίεργοι;

Για Michigan & Arizona που γνωρίζω από περιγραφές, στην μεν πρώτη πολιτεία μάλλον είναι κομπλέ ο κόσμος στη δε δεύτερη φοβάμαι πως το ρατσιστικό (και όχι μόνο) χάλι ανεβαίνει διαρκώς "Δεν μπορούμε να ζούμε στο κέντρο με αυτούς τους απίθανους τους Δομινικανούς & τους Πορτορικανούς" μου έχουν μεταφέρει.
ggr έγραψε:
Πέμ Ιουν 11, 2026 11:10 pm
nikolas_asteri έγραψε:

Στους Underdogs έχω ακούσει το ίδιο από τον DJ Rico, ότι οι φίλαθλοι σε αυτές τις τρεις πόλεις μοιάζουν αρκετά με τους Βαλκάνιους.

https://www.gazzetta.gr/basketball/nba/ ... -gia-titlo

ssoulliss το ανεβάζω για σένα. Έχω μια ένσταση στην σύγκριση του Big Ben με τον Towns αλλά τέλος πάντων. Υπάρχουν ομοιότητες αλλά μένει το πρωτάθλημα για να υπάρξει σύγκριση.
Εγώ σε αντίθεση με εσένα :twisted: έχω πολλές ενστάσεις :D , αλλά αντιλαμβάνομαι το συγγραφέα που κάτι πρέπει να γράψει! :P

Απάντηση

Επιστροφή στο “NBA Γενικά”