Εγώ πιστεύω πως αν ερχόταν ο Μπάτλερ, μόλις προσαρμοζόταν θα έπαιζε 25 λεπτά και ο Γουόκαπ 15. Ο Φουρνιέ θα μοιραζόταν τον χρόνο με τον Ντόρσεϊ και ίσως έπαιρνε και λίγα λεπτά στο 3 πίσω από τον Γουόρντ. Θα πήγαινε πίσω ο Παπ, που θα έπαιζε λίγο στο 3 και λίγο στο 4, αν θέλαμε άλλα χαρακτηριστικά για λίγο χρόνο από αυτά που θα μας έδιναν οι Σάσα-Πίτερς.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- Leon Man

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Έχει αρχίσει και αποκτάει ψωμάκι το πράγμα.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Δεκ 09, 2025 5:01 pmλιγο αστρομαντεια αυτο που κανουμε τωρα αλλα πως ακριβως θα βγαιναν οι χρονοι..?golitog7 έγραψε: ↑Τρί Δεκ 09, 2025 4:49 pm
Δεν ισχλυει αυτό που λες. Ο Μπάτλερ θα έπαιζε και με τον Γουόκαπ και χωρίς τον Γουόκαπ. Τώρα αν στο 3 θα ήταν ο Φουρνιέ ή ο Γουόρντ, δεν ξέρω ανάλογα με την ομάδα. Έτσι όπως είναι η περιοφέρεια του Οσφπ ο Μπάτλερ θα έπαιζε γύρω στα 25 λεπτά και σε μερικά ματς μπορεί και παραπάνω, χαόδης διαφορά με τα 15 που παίζει τώρα.
γουοκαπ 25-μπατλερ 15
ντορσει 27 φουρνιε 13
γουορντ 25 φουρνιε 12
μενουν 3 λεπτα υπο φυσιολογικες συνθηκες..και τον παπ δεν γινεται να τον εχει μονιμως στο 0..οποτε εγω δεν βλεπω πως ο μπατλερ θα ειχε περισσοτερο χρονο σε μας απο την στιγμη που ο θωμας παιζει στην χειροτερη 25λ.
Εβγαλε βιντεο ο στεφανου.
-οι αιωνιοι κοιτανε σοβαρα αυτον της αεκ που εχει μπαι αουτ σε κανα μηνα
-ο ολυμπιακος πιθανοτατα θα παρει πρωτα ψηλο,κοιταει και 2 ευρωλιγκατους σοβαρα
-ο ντε κολο υπαρχει στο καδρο αν και δεν τρελαινεται ο μπαρτζωκας
-πεταξε και τον πατι μιλς
-Υπαρχουν παικτες που δεν θελουν να πανε στο ισραηλ και κοιτανε να φυγουν
-οι ομαδες της ευρωλιγκας αρχιζουνν να σκεφτονται ανταλλαγες.
Αρχικά, ήρθε η ώρα να ικανοποιήσουμε τον φίλο slow horses που ήθελε πάση θυσία τεσσαροπενταρι.
Ο Ντε κολο αν ήταν θα είχε αποκτηθεί ήδη. Μάλλον περιμένουν Γκαρσία εκεί και θα το εξαντλήσουν μέχρι το 90´.
Ενδιαφέρον, επίσης, έχει αυτό με το Ισραήλ. Λέτε να μείνει κανείς ελεύθερος από Χάποελ ή Μακάμπι;
Από ψηλούς Ευρωλίγκας του Ταιρικ μόνο τρολ το θεωρώ. Από εκεί και πέρα ελπίζω να μην εννοεί τον Μακορμακ που θα μείνει ελεύθερος από Μπάγερν. Γενικά, δεν πάει κάπου αλλού το μυαλό μου.
Λέτε να κάνουμε το πρώτο trade με Λι;
- Leon Man

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ξεκινάς με αφετηρία 25 λεπτά ο Γουόκαπ ακατέβατα, κάτι που δεν ισχύει. Με τον Μπάτλερ ο Γουόκαπ θα έπαιζε 15 λεπτά και αυτό θα βόλευε και τον κόουτς και τον ίδιο τον Γουόκαπ, που πρέπει να φυλάγεται (κάτι που αναγκαστικά δεν κάνει τώρα).shaq7 έγραψε: ↑Τρί Δεκ 09, 2025 5:01 pmλιγο αστρομαντεια αυτο που κανουμε τωρα αλλα πως ακριβως θα βγαιναν οι χρονοι..?golitog7 έγραψε: ↑Τρί Δεκ 09, 2025 4:49 pm
Δεν ισχλυει αυτό που λες. Ο Μπάτλερ θα έπαιζε και με τον Γουόκαπ και χωρίς τον Γουόκαπ. Τώρα αν στο 3 θα ήταν ο Φουρνιέ ή ο Γουόρντ, δεν ξέρω ανάλογα με την ομάδα. Έτσι όπως είναι η περιοφέρεια του Οσφπ ο Μπάτλερ θα έπαιζε γύρω στα 25 λεπτά και σε μερικά ματς μπορεί και παραπάνω, χαόδης διαφορά με τα 15 που παίζει τώρα.
γουοκαπ 25-μπατλερ 15
ντορσει 27 φουρνιε 13
γουορντ 25 φουρνιε 12
μενουν 3 λεπτα υπο φυσιολογικες συνθηκες..και τον παπ δεν γινεται να τον εχει μονιμως στο 0..οποτε εγω δεν βλεπω πως ο μπατλερ θα ειχε περισσοτερο χρονο σε μας απο την στιγμη που ο θωμας παιζει στην χειροτερη 25λ.
Εβγαλε βιντεο ο στεφανου.
-οι αιωνιοι κοιτανε σοβαρα αυτον της αεκ που εχει μπαι αουτ σε κανα μηνα
-ο ολυμπιακος πιθανοτατα θα παρει πρωτα ψηλο,κοιταει και 2 ευρωλιγκατους σοβαρα
-ο ντε κολο υπαρχει στο καδρο αν και δεν τρελαινεται ο μπαρτζωκας
-πεταξε και τον πατι μιλς
-Υπαρχουν παικτες που δεν θελουν να πανε στο ισραηλ και κοιτανε να φυγουν
-οι ομαδες της ευρωλιγκας αρχιζουνν να σκεφτονται ανταλλαγες.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγω αν ημουν προπονητης ετσι θα το εκανα..αλλα μιλαμε για τον μπαρτζωκα και τον πιο αγαπημενο του παικτη..εγω δεν το πιστευω οτι θα τον εβαζε μπροστα απο γουοκαπ αλλα δεν θα το μαθουμε και ποτε..ο παπ τι να παει πισω αφου ηδη δεν παιζει και ποτε στην ευρωλιγκα..ενω ειναι και ο φουρνιε εκτος..γενικα χωρος στο 2-3-4 δεν υπαρχει χωρις τραυματισμους..Μονο η θεση ενα εχει να δωσει χρονο..τωρα αν ειναι 15λ η 25 θα το μαθουμε λογικα καποια στιγμη.Παντως ο στεφανου λεει οτι ψαχνουμε για πισω απο τον θωμα παικτη..επισης δεν βλεπω τον λογο γιατι να μην ερχοταν ο μπατλερ αν του λεγαν οτι προοριζεται για βασικος.Leon Man έγραψε: ↑Τρί Δεκ 09, 2025 5:50 pmΕγώ πιστεύω πως αν ερχόταν ο Μπάτλερ, μόλις προσαρμοζόταν θα έπαιζε 25 λεπτά και ο Γουόκαπ 15. Ο Φουρνιέ θα μοιραζόταν τον χρόνο με τον Ντόρσεϊ και ίσως έπαιρνε και λίγα λεπτά στο 3 πίσω από τον Γουόρντ. Θα πήγαινε πίσω ο Παπ, που θα έπαιζε λίγο στο 3 και λίγο στο 4, αν θέλαμε άλλα χαρακτηριστικά για λίγο χρόνο από αυτά που θα μας έδιναν οι Σάσα-Πίτερς.
τον λι λογικα εννοει ο στεφανου για ανταλλαγη...και η μονη ομαδα που εχει ακουστει για αυτον ειναι η εφες..λετε να γινει κανα αστειο με τον μπαμπ?
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Ντιακιτέ της Μπασκόνια είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση για 4-5, μετα ίσως Καμπενγκέλε και ένα Σέντερ της Παρί. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο από Ευρωλίγκα.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Δεκ 09, 2025 5:16 pmΓια πειτε 2 ευρωλιγκατους ψηλους που θα μπορουσαν να ειναι αυτοι που λεει ο στεφανου..εβαλε και την ανταλλαγη στο παιχνιδι αλλα ειπε οτι δεν ισχυει αυτο για χολ-τζοουνς.Ειπε κατα προτιμηση να παιζει και 4 αλλα αν ειναι εξαιρετικος και παιζει μονο 5 δεν τους πειραζει.Υποθετω ψαχνουμε αθλητικους που να παιζουν καλη αμυνα.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ο καμπεγκελε πρεπει να κανει καλη χρονια γιατι να στον δωσουν? Εντωμεταξυ ποιους παικτες θα διναμε εμεις για ανταλλαγη?Dimmitz έγραψε: ↑Τρί Δεκ 09, 2025 6:03 pmΟ Ντιακιτέ της Μπασκόνια είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση για 4-5, μετα ίσως Καμπενγκέλε και ένα Σέντερ της Παρί. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο από Ευρωλίγκα.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Δεκ 09, 2025 5:16 pmΓια πειτε 2 ευρωλιγκατους ψηλους που θα μπορουσαν να ειναι αυτοι που λεει ο στεφανου..εβαλε και την ανταλλαγη στο παιχνιδι αλλα ειπε οτι δεν ισχυει αυτο για χολ-τζοουνς.Ειπε κατα προτιμηση να παιζει και 4 αλλα αν ειναι εξαιρετικος και παιζει μονο 5 δεν τους πειραζει.Υποθετω ψαχνουμε αθλητικους που να παιζουν καλη αμυνα.
λι-100%
χολ νιλικινα?λιγο δυσκολο με τοσα λεφτα μπαι αουτ..ενω τον νιλικινα ποιος θα τον θελει κιολας
πιτερς?εγω θα τον εδινα για καναν μπλοσομγκειμ η κατι τετοιο..το καλοκαιρι θα φυγει ετσι και αλλιως ενω δεν φαινεται να τον υπολογιζει και πολυ ο μπαρτζωκας.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Μπαμπ παίζει 35 λεπτά μ.ο., στην Εφές και ο Λι δεν έχει πατήσει παρκέ καλά καλά στα τελευταία ματς. Κομματάκι δύσκολοshaq7 έγραψε: ↑Τρί Δεκ 09, 2025 6:02 pmΕγω αν ημουν προπονητης ετσι θα το εκανα..αλλα μιλαμε για τον μπαρτζωκα και τον πιο αγαπημενο του παικτη..εγω δεν το πιστευω οτι θα τον εβαζε μπροστα απο γουοκαπ αλλα δεν θα το μαθουμε και ποτε..ο παπ τι να παει πισω αφου ηδη δεν παιζει και ποτε στην ευρωλιγκα..ενω ειναι και ο φουρνιε εκτος..γενικα χωρος στο 2-3-4 δεν υπαρχει χωρις τραυματισμους..Μονο η θεση ενα εχει να δωσει χρονο..τωρα αν ειναι 15λ η 25 θα το μαθουμε λογικα καποια στιγμη.Παντως ο στεφανου λεει οτι ψαχνουμε για πισω απο τον θωμα παικτη..επισης δεν βλεπω τον λογο γιατι να μην ερχοταν ο μπατλερ αν του λεγαν οτι προοριζεται για βασικος.Leon Man έγραψε: ↑Τρί Δεκ 09, 2025 5:50 pm
Εγώ πιστεύω πως αν ερχόταν ο Μπάτλερ, μόλις προσαρμοζόταν θα έπαιζε 25 λεπτά και ο Γουόκαπ 15. Ο Φουρνιέ θα μοιραζόταν τον χρόνο με τον Ντόρσεϊ και ίσως έπαιρνε και λίγα λεπτά στο 3 πίσω από τον Γουόρντ. Θα πήγαινε πίσω ο Παπ, που θα έπαιζε λίγο στο 3 και λίγο στο 4, αν θέλαμε άλλα χαρακτηριστικά για λίγο χρόνο από αυτά που θα μας έδιναν οι Σάσα-Πίτερς.
τον λι λογικα εννοει ο στεφανου για ανταλλαγη...και η μονη ομαδα που εχει ακουστει για αυτον ειναι η εφες..λετε να γινει κανα αστειο με τον μπαμπ?![]()
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Καμπενγκέλε πρέπει να έχει beef με τον Γκόλεματς, στα τελευταία δύο παιχνίδια έχει παίξει 11 λεπτά.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Δεκ 09, 2025 6:07 pmο καμπεγκελε πρεπει να κανει καλη χρονια γιατι να στον δωσουν? Εντωμεταξυ ποιους παικτες θα διναμε εμεις για ανταλλαγη?
λι-100%
χολ νιλικινα?λιγο δυσκολο με τοσα λεφτα μπαι αουτ..ενω τον νιλικινα ποιος θα τον θελει κιολας![]()
πιτερς?εγω θα τον εδινα για καναν μπλοσομγκειμ η κατι τετοιο..το καλοκαιρι θα φυγει ετσι και αλλιως ενω δεν φαινεται να τον υπολογιζει και πολυ ο μπαρτζωκας.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο