30 στα 31 ειναι και επαιζε g league και καπου στο φλεβαρη πηγε στο κολλεγιο της μπαχτσεσεχιρ που πηρε το δυτερο τιτλο της φιμπα.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 29, 2022 1:49 pmα βρηκε ομαδα τελικα περσι ? παικταρας αυτος παντως αν ειναι στα καλα του και δεν τον εχουν παρει και τα χρονια..καμια 30ρια πρεπει να ειναι.pisto-linas έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 29, 2022 1:46 pm
Τουλαχιστον αυτος επαιζε μπασκετ περσι στη τζι λιγκ και στη τουρκια δεν αραζε εναμισι χρονο στο τεξας..
Ειναι και πρωταθλητης του europe cup...το ακουω..
2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

- Hipster
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αποκλειω λυση ειδους Τ.Μπλακ.
Πιστευω πως θα πατε για φτηνοτερο παιχτη με λιγοτερες απαιτησεις συμμετοχης. Παιχτη του 10 λεπτου δλδ.
Προσωπικο τον θεωρω παιχτη του στυλ "απο φωνη κορμαρα". Δεν κανει για το ροστερ του ολυμπιακου.
Δεν εχει σουτ επισης και βασικα για Ευρωπη ειναι πιο πολυ σεντερ και σχεδον καθολου 4
Θα μου πειτε και ο Κωστακης το ιδιο ειναι σε θεση, ναι αλλα ο Αντεντο εχει διαβατηριο και μενει μια θεση ξενου σχετικα διαθεσιμη που θα μπορουσε να ειναι στο 3/4 (επιμενω)
Πιστευω πως θα πατε για φτηνοτερο παιχτη με λιγοτερες απαιτησεις συμμετοχης. Παιχτη του 10 λεπτου δλδ.
Προσωπικο τον θεωρω παιχτη του στυλ "απο φωνη κορμαρα". Δεν κανει για το ροστερ του ολυμπιακου.
Δεν εχει σουτ επισης και βασικα για Ευρωπη ειναι πιο πολυ σεντερ και σχεδον καθολου 4
Θα μου πειτε και ο Κωστακης το ιδιο ειναι σε θεση, ναι αλλα ο Αντεντο εχει διαβατηριο και μενει μια θεση ξενου σχετικα διαθεσιμη που θα μπορουσε να ειναι στο 3/4 (επιμενω)

0
- pisto-linas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δε νομιζω οτι ειναι ακριβος πια ο μπλακ ακομα και τα στατς του σε τετοιο επιπεδο οπως η σεχιρ δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο.Αν κανει στο μπι μου κανει και εμεναHipster έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 29, 2022 2:10 pmΑποκλειω λυση ειδους Τ.Μπλακ.
Θα μου πειτε και ο Κωστακης το ιδιο ειναι σε θεση, ναι αλλα ο Αντεντο εχει διαβατηριο και μενει μια θεση ξενου σχετικα διαθεσιμη που θα μπορουσε να ειναι στο 3/4 (επιμενω)![]()

Ουτως η αλλιως στοιχημα θα ειναι οποιος και αν ερθει.
0
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Βεβαια ο προπονητης αποφασιζει. Δεν πιστευω πως θα διαλεξει τετοιον παιχτη ο Μπαρτζωκας, αλλα βεβαια ουτε τον Κααναν πιστευα θα επιλεξει τελικα. Οποτε....τα λιγα λογια ζαχαρη και τα καθολου μελιpisto-linas έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 29, 2022 2:26 pmΔε νομιζω οτι ειναι ακριβος πια ο μπλακ ακομα και τα στατς του σε τετοιο επιπεδο οπως η σεχιρ δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο.Αν κανει στο μπι μου κανει και εμεναHipster έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 29, 2022 2:10 pmΑποκλειω λυση ειδους Τ.Μπλακ.
Θα μου πειτε και ο Κωστακης το ιδιο ειναι σε θεση, ναι αλλα ο Αντεντο εχει διαβατηριο και μενει μια θεση ξενου σχετικα διαθεσιμη που θα μπορουσε να ειναι στο 3/4 (επιμενω)![]()
.
Ουτως η αλλιως στοιχημα θα ειναι οποιος και αν ερθει.

0
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Κλαιμπερν ειχε συμβολαιο μεχρι το καλοκαιρι του 22. Πηγαινε για ανανεωση τον Φλεβαρη, αλλα προλαβε ο πολεμος.
Για τον Γκριγκονις δοθηκε μπαι αουτ.
Μπολομποι ειχε επισης συμβολαιο μεχρι καλοκαιρι 22, ελευθερος δλδ κι αυτος σαν τον Κλαιμπερν.
Του Λουντμπεργκ το συμβολαιο λυθηκε κοινη συναινεσει απο τον Μαρτη με ανακοινωση της ΤΣΣΚΑ.
Ο Σενγκελια πληρωσε μονος του για να ελευθερωθει. Μπαι αουτ δλδ.
Πανγκος και Φοιτμαν δεν ειναι ελευθεροι, η ΤΣΣΚΑ ζηταει μπαι αουτ και για τον Πανγκος που ακακοινωθηκε (ο Φοιτμαν οχι ακομα) ο ρωσοι ανακοινωσαν πως θα πανε στα δικαστηρια( ζητανε μπαι αουτ επισης).Φανταζομαι κατι αναλογο θα γινει και με τον Γερμανο οταν και αμα ανακοινωθει.
Κανενα δεν αφησε ελευθερο δλδ εκτος τον Δανο. Οι αλλοι ή τελειωσε το συμβολαιο τους ειτε δωσαν μπαι αουτ ειτε τους ζητανε να πληρωσουν.
Προφανως το ιδιο θα ζηταγε και για Μιλουτινοφ που ειναι ελευθερος το καλοκαιρι με 2.5 μυρια παραπανω τον χρονο που θα κατσει εκει.
Πιστευω πως τα λεφτα που θα παρει σε συνδιασμο με το μπαι αουτ ηταν μαλλον απογορευτικα (σιγουρα για τον Ολυμπιακο) για οποιον ηταν πιθανο να ενδιαφερθει.
Ακομα και για την Παρτιζαν που ακουστηκε πως ενδιαφερθηκε καποια στιγμη και σαν Σερβικη ομαδα εχει πολυ καλες σχεσεις με τους Ρωσους (πολιτικα).
0
- shaq7
- Reactions: 6686
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Τους περισσοτερους δεν τους αφησε ευκολα τους εβαλε να πληρωσουν η θα τους κυνηγησει στα δικαστηρια..Τον γκριγκονις κιολας δεν τον εδινε στην ζαλγκιρις με τιποτα..Αν πηγαινε σε καμια αλλη ομαδα θα ελεγα οτι μας δουλευαν αλλα τωρα δεν δειχνει κατι τετοιο..
Ο ολυμπιακος αντε να εδινε 1.2 βαρια βαρια οποτε ο μιλου αν ηταν να πληρωσει και μπαι αουτ θα πρεπει να ερθει σχεδον τσαμπα σε μας. Αποτι φανηκε κιολας ναι μεν ηθελε να φυγει αλλα οχι να τους παει δικαστικα οπως ο πανγκος πχ.
Ο ολυμπιακος αντε να εδινε 1.2 βαρια βαρια οποτε ο μιλου αν ηταν να πληρωσει και μπαι αουτ θα πρεπει να ερθει σχεδον τσαμπα σε μας. Αποτι φανηκε κιολας ναι μεν ηθελε να φυγει αλλα οχι να τους παει δικαστικα οπως ο πανγκος πχ.
0
- kojito
- Reactions: 2702
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
O Bolomboy είχε συμβόλαιο και για του χρόνου με τους Ρώσους. Δεν έληγε φέτος το καλοκαίρι το συμβόλαιο του κανονικά. Απλά έφυγε σαν "ελεύθερος" λόγω του πολέμου επειδή δεν ήθελε να είναι στην Ρωσία και πρακτικά σηκώθηκε κι έφυγε. Είχαν βγει κιόλας φήμες προς τα έξω (δεν ξέρω αν στην πορεία υποχώρησε η ΤΣΣΚΑ), ότι θα τον πάνε δικαστικώς για αθέτηση της συμφωνίας τους.
0
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
kojito έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 29, 2022 4:34 pmO Bolomboy είχε συμβόλαιο και για του χρόνου με τους Ρώσους. Δεν έληγε φέτος το καλοκαίρι το συμβόλαιο του κανονικά. Απλά έφυγε σαν "ελεύθερος" λόγω του πολέμου επειδή δεν ήθελε να είναι στην Ρωσία και πρακτικά σηκώθηκε κι έφυγε. Είχαν βγει κιόλας φήμες προς τα έξω (δεν ξέρω αν στην πορεία υποχώρησε η ΤΣΣΚΑ), ότι θα τον πάνε δικαστικώς για αθέτηση της συμφωνίας τους.

Αναλυτικά όσα είπε η Αντιπρόεδρος της ομάδας σε ξένο Μέσο:
”Υπάρχουν κανονισμοί της FIBA, κάτω από τους οποίους δρουν όλες οι ομάδες. Αν κάποιος δεν έχει ενεργό συμβόλαιο με μία ομάδα, μπορεί να πάει όπου θέλει. Και η συνεργασία μας με τον Μπολομπόι έληξε το καλοκαίρι.
Φυσικά, έχουμε εκκρεμότητες με τον παίκτη από πριν λήξει η συμφωνία μας και θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας στα δικαστήρια. Αλλά δεν μπορούσαμε να μπούμε εμπόδιο στην μετακίνησή του. Ο μόνος λόγος θα ήταν ένα ενεργό συμβόλαιο. Και αυτό δεν υπάρχει πλέον με εμάς”
Επισης
Joel Bolomboy signs a new contract with CSKA Moscow up to the end of the 2021-22 season.
https://www.eurohoops.net/en/euroleague ... ore-years/
0
Καλησπερα απανταχου....
Παντα θα εχω την απορια γιατι αφησαμε να ξεγλιστρισει ο Γκριγκονις απο τα χερια μας... Ας ελπισουμε ο Κανααν να αποδεικτει λιρα 100...
Εχω την υποψια οτι για να καθυστερει ο κοουτς τοσο στο θεμα του 5 μαλλον κατι πονηρο εχει στο μυαλο του.. Ειδωμεν...
Εχει κανεις στα υπ οψιν αν οντως ο Μητογλου ειναι πολυ κοντα στον Παο αν η ποινη του ειναι max μεχρι τον Μαρτιο?
Παντα θα εχω την απορια γιατι αφησαμε να ξεγλιστρισει ο Γκριγκονις απο τα χερια μας... Ας ελπισουμε ο Κανααν να αποδεικτει λιρα 100...
Εχω την υποψια οτι για να καθυστερει ο κοουτς τοσο στο θεμα του 5 μαλλον κατι πονηρο εχει στο μυαλο του.. Ειδωμεν...
Εχει κανεις στα υπ οψιν αν οντως ο Μητογλου ειναι πολυ κοντα στον Παο αν η ποινη του ειναι max μεχρι τον Μαρτιο?
0
- pisto-linas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
E οχι και να ξεγλιστρησει ο γκριγκονις ο βατουτιν εδινε παικτες οπου ηθελε με οτι μπαι αουτ ηθελε αναλογα με την ομαδα.Με την ιδια λογικη και ο μιλου μας ξεγλιστρησε.Δε παει ετσι φιλε..αν οι καταστασεις ηταν διαφορετικες θα τον ειχε παρει ο μπαρτζω και ισως ταιριαζε καλυτερα με ντορσει αν οντως ευσταθουν φημες? οτι θα τον ξαναχτυπησει ισως μεσα στη σεζον.melagis έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 29, 2022 7:28 pmΚαλησπερα απανταχου....
0
Γράφτηκε ότι ο Μπι θέλει να παραμεινουν οι Κολοβερος και Τσάμης στο ρόστερ, για να βοηθανε στην Α1, ενώ Οικονομόπουλος-Μοουσα θα πάνε δανεικοί, όπως και ο Νικολαιδης που θα συνεχίσει δεύτερη σεζόν στο Λαύριο.
Ξεκαθαρίζει όλο και περισσότερο το ρόστερ, δεν είναι απιθανο πλέον να πάμε για έναν 7ο ξένο και τέλος.
Ξεκαθαρίζει όλο και περισσότερο το ρόστερ, δεν είναι απιθανο πλέον να πάμε για έναν 7ο ξένο και τέλος.
0
- pisto-linas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Περαν τουτου επιτελους γραφτηκε απο καποιον οτι ο μουοσα πιανει θεση ξενου.Οχι οτι δεν το γνωριζαμε βεβαια καθως εχει μονο κυπριακο διαβατηριο.Pointgod έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 29, 2022 10:08 pmΓράφτηκε ότι ο Μπι θέλει να παραμεινουν οι Κολοβερος και Τσάμης στο ρόστερ, για να βοηθανε στην Α1, ενώ Οικονομόπουλος-Μοουσα θα πάνε δανεικοί, όπως και ο Νικολαιδης που θα συνεχίσει δεύτερη σεζόν στο Λαύριο.
Και δραττοντας την ευκαιρια αν κανενας φιλος απο εδω ξερει ακριβως ποσα χρονια ειναι στην ελλαδα και τι παιζει με το διαβατηριο(hipster εσενα εννοω πεισσοτερο

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pisto-linas την Παρ Ιούλ 29, 2022 10:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.