Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
και πως ακριβως τελειωσε η φαση με τον κολοκοτρωνη? μαλλον οχι και τοσο καλα για το γερο του μορια...j-kidd13 έγραψε: ↑Πέμ Δεκ 18, 2025 10:51 amΣε άλλο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο απο την ίδια εκπομπή αποθέωνε τον Μπαρτζωκα,πως οτι είναι ο Ολυμπιακός μετά την Α2 το οφείλει στον Μπαρτζωκα και οτι δεν έχει να δώσει λόγο σε κανέναν και θα πρεπει να τραβήξει λέει μια γραμμή και απλά να κάνει τα σωστα.Και είπε το επικό, "ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης της ομάδας, ό,τι είναι ο Κολοκοτρώνης για το έθνος είναι ο Μπαρτζώκας για τον Ολυμπιακό"![]()
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
πιστευω οτι ο μονος κοουτς που ο κοσμος θα τον αποδεχτει δινοντας του πιστωση χρονου θα ηταν ο Σπανουλης ιδιαιτερα αν στελεχωθει με αλλα παιδια του ολυμπιακου . φαντσου ενα τιμ με σπαν πρι και κανεναν αντιτς η τομιτς σε ποστο GM (λεμε τωρα)RedEmperor έγραψε: ↑Πέμ Δεκ 18, 2025 12:03 pmΓια μένα ο Σπανούλης δεν είναι έτοιμος να αναλάβει το καράβι Ολυμπιακός ακόμα. Γιατί την δεδομένη χρονική στιγμή ο Ολυμπιακός με το μπάτζετ που έχει θέλει άμεσα κατάκτηση Ευρωλίγκας.
Δεν είναι έτοιμος πιστεύω να σηκώσει τέτοιο βάρος ο Σπανούλης.
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι νωρίς να φτιάξουμε ρόστερ για του χρόνου;
1. Morris, Walkup, Evans ή άλλο combo guard
2. Dorsey, Fournier
3. Ward, τριάρι 3&D
4. Βεζένκοφ, αθλητικό και δυνατό τεσσάρι
5. Milutinov, αθλητικό πικ εν ρολ πεντάρι που να ξέρει και που πατάει στην άμυνα, Fall
+ Μπαζίνας, Νετζήπογλου, Παπανικολάου, Καραγιαννίδης
Και Ελλάδα μπορεί να μένει εκτός ο Fall ή ο Evans από την οκτάδα. Λαρεντζάκη θα τον προτιμούσα σίγουρα αντί του Νετζήπογλου και με κάποιο ρόλο στο rotation αλλά αν είναι να τον αντιμετωπίζει έτσι όπως τον αντιμετωπίζει τα δύο τελευταία χρόνια, καλύτερα και για τον ίδιο και για τον παίκτη να τον αφήσει να φύγει. McKissic μπορεί να προσφέρει ακόμα κάποια πράγματα λογικά αλλά θα είναι 36 χρονών οπότε καλύτερα μια θέση ξένου να πάει σε νεότερο. Κωστακούμπο δεν έχει ρόλο πια, Ntilikina ευτυχώς έχουμε team option το καλοκαίρι νομίζω και μπορούμε να τον διώξουμε, Peters λήγει το συμβόλαιο του αλλά έτσι όπως (δεν) τον χρησιμοποιεί ο Μπαρτζώκας και έτσι όπως είναι δομημένο το ρόστερ, μάλλον θέλουμε κάτι άλλο πίσω από Βεζένκοφ.
2. Dorsey, Fournier
3. Ward, τριάρι 3&D
5. Milutinov, αθλητικό πικ εν ρολ πεντάρι που να ξέρει και που πατάει στην άμυνα, Fall
Και Ελλάδα μπορεί να μένει εκτός ο Fall ή ο Evans από την οκτάδα. Λαρεντζάκη θα τον προτιμούσα σίγουρα αντί του Νετζήπογλου και με κάποιο ρόλο στο rotation αλλά αν είναι να τον αντιμετωπίζει έτσι όπως τον αντιμετωπίζει τα δύο τελευταία χρόνια, καλύτερα και για τον ίδιο και για τον παίκτη να τον αφήσει να φύγει. McKissic μπορεί να προσφέρει ακόμα κάποια πράγματα λογικά αλλά θα είναι 36 χρονών οπότε καλύτερα μια θέση ξένου να πάει σε νεότερο. Κωστακούμπο δεν έχει ρόλο πια, Ntilikina ευτυχώς έχουμε team option το καλοκαίρι νομίζω και μπορούμε να τον διώξουμε, Peters λήγει το συμβόλαιο του αλλά έτσι όπως (δεν) τον χρησιμοποιεί ο Μπαρτζώκας και έτσι όπως είναι δομημένο το ρόστερ, μάλλον θέλουμε κάτι άλλο πίσω από Βεζένκοφ.
- tsoureki

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Προσωπικά εγώ, εδώ και κανα δυο μήνες φτιάχνω ρόστερ και κάνω σχέδια για του χρόνου.kojito έγραψε: ↑Πέμ Δεκ 18, 2025 12:15 pmΕίναι νωρίς να φτιάξουμε ρόστερ για του χρόνου;![]()
2. Dorsey, Fournier
3. Ward, τριάρι 3&D
Κάποιες παρατηρήσεις θέλω να κάνω.
Πρώτο το Fall, Evans λίγο δύσκολο να το πιστεύσω σε αυτό το σημείο αλλά Ολυμπιακος είμαστε θα μου πεις μπορεί και του χρόνου να βασίσουμε όλη την σεζόν πάνω τους.
Δεύτερον, ο αντικαταστάτης του Πιτερς, πρέπει όντως να είναι πολύ καλός σε αυτό που θα κάνει, όχι όπως το καλοκαίρι ο Hall ήταν και καλά ριμ προτέκτορ. Γιατί εντάξει είναι σοφτ ο Πίτερσ αλλά την οικονομία στην αναλογία ποντων/προσπαθειών δεν την έχει κανείς. Και δεδομένου ότι ούτε το νεο 4άρι θα την έχει τουλάχιστον θα πρέπει να είναι δυναμίτης ώστε να μην χάνουμε στο σύνολο. Δηλαδή μην πάθουμε πάλι Γκος/Ράιτ και πάμε για κάτι καλύτερο και φάμε τα μούτρα μας.
Τρίτον, μήπως ο αρχηγός θέλει/πρέπει να σταματήσει όσο ακομή μπορεί να προσφέρει? Θέλω να πω μην φτάσουμε σε σημείο να μπαίνει όσο λίγο και αν του αναλογεί στον αγώνα και να τρέμει η καρδιά μας. Μην φτάσουμε και με τον Παπανικολάου σε τέτοιο σημείο.
Το ίδιο και για Σακ. Πόσες χρονιές τώρα νομίζω συνεχόμενα στην αρχή κάθε σεζόν είναι τραυματίας. Και μετά πάλι βγάζει μικροτραυματισμούς.
Και τελευταίο και πιο σημαντικό με ποιον κόουτσ θα γίνουν ή όχι όλα αυτά;
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μου αρέσει πολύ το ρόστερ σου. Αν πιάσει ο Μόρις και φύγει ο Πίτερς (ο οποίος είναι αχρείαστη πολυτέλεια πλέον), ξεκαθαρίζουν αρκετά οι ρόλοι και το ρόστερ μπορεί να αναπνεύσει. Επίσης μου αρέσει πάρα πολύ που υπολογίζεις και τον Έβανς. Το να τον περιμένεις ως τρίπο γκαρτν έχοντας εξασφαλίσει τη θέση με δύο πάρα πολύ καλούς μπροστά απ αυτόν δεν εμπεριέχει καθόλου ρίσκο.kojito έγραψε: ↑Πέμ Δεκ 18, 2025 12:15 pmΕίναι νωρίς να φτιάξουμε ρόστερ για του χρόνου;![]()
2. Dorsey, Fournier
3. Ward, τριάρι 3&D
Το να γυρίσει ο Έβανς και να μπει να παίξει, έστω και ως τρίτος και λιγότερα λεπτά θα δημιουργήσει ένα απίστευτο ιστορικό προηγούμενο. Οι μεγάλες ομάδες δεν γιγαντώνονται μόνο με κούπες, αλλά και μαρκετίστικα. Εγώ θα σας τα μαθαίνω..?
- Sokos

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν πραγματικά υπολογίζονται Evans & Fall για του χρόνου σημαίνει πραγματικά ότι όλο το επιτελείο του συλλόγου είναι ξεκάθαρα basket case. Μυαλό θα βάλουν ποτέ?
Χωρίς διάθεση ειρωνείας απέναντι στους δύο παίκτες είναι ένα πράγμα η στήριξη στον Evans αφού έχουμε συμφωνήσει αλλά κάτι τελείως διαφορετικό να ενεργοποιείς option ανανέωσης 8-9 μήνες μετά από career ending τραυματισμούς.
Είναι νομίζω πλέον (επιτέλους) κοινώς αποδεκτό ότι ο καλοκαιρινός σχεδιασμός ήταν για τα σίδερα. Θα πάμε του χρόνου να κάνουμε ακόμα χειρότερο?
Χωρίς διάθεση ειρωνείας απέναντι στους δύο παίκτες είναι ένα πράγμα η στήριξη στον Evans αφού έχουμε συμφωνήσει αλλά κάτι τελείως διαφορετικό να ενεργοποιείς option ανανέωσης 8-9 μήνες μετά από career ending τραυματισμούς.
Είναι νομίζω πλέον (επιτέλους) κοινώς αποδεκτό ότι ο καλοκαιρινός σχεδιασμός ήταν για τα σίδερα. Θα πάμε του χρόνου να κάνουμε ακόμα χειρότερο?
-
Gkstavros

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Συγνώμη αλλά να κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου. Είναι καλό μαρκετίστικο κόλπο να κρατήσεις τον Έβανς για τρίτο και να τον στηρίξεις μετά από τόσους τραυματισμούς αλλά να διώξεις τον Πίτερς δεν είναι κακό μαρκετίστικο ;golitog7 έγραψε: ↑Πέμ Δεκ 18, 2025 2:09 pmΜου αρέσει πολύ το ρόστερ σου. Αν πιάσει ο Μόρις και φύγει ο Πίτερς (ο οποίος είναι αχρείαστη πολυτέλεια πλέον), ξεκαθαρίζουν αρκετά οι ρόλοι και το ρόστερ μπορεί να αναπνεύσει. Επίσης μου αρέσει πάρα πολύ που υπολογίζεις και τον Έβανς. Το να τον περιμένεις ως τρίπο γκαρτν έχοντας εξασφαλίσει τη θέση με δύο πάρα πολύ καλούς μπροστά απ αυτόν δεν εμπεριέχει καθόλου ρίσκο.kojito έγραψε: ↑Πέμ Δεκ 18, 2025 12:15 pmΕίναι νωρίς να φτιάξουμε ρόστερ για του χρόνου;![]()
2. Dorsey, Fournier
3. Ward, τριάρι 3&D
Το να γυρίσει ο Έβανς και να μπει να παίξει, έστω και ως τρίτος και λιγότερα λεπτά θα δημιουργήσει ένα απίστευτο ιστορικό προηγούμενο. Οι μεγάλες ομάδες δεν γιγαντώνονται μόνο με κούπες, αλλά και μαρκετίστικα. Εγώ θα σας τα μαθαίνω..?
Έχεις ένα από τα καλύτερα 4ρια της λίγκας (Πίτερς) , ο οποίος είναι τοπ επαγγελματίας και δεν δεν δημιουργεί καθόλου θέμα ακόμα και με τον ελάχιστο χρόνο που του δίνει ο κόουτς. Μπαίνει και βάζει 10 πόντους ζεστός και η ανταμείβει του θα είναι να τον διώξουμε ;;
Ας πάμε και στο κακό σενάριο , τραυματίζεται ο Βεζένκοφ , υπάρχει καλύτερο 4ρι για να καλύψει την θέση του μέχρι να γυρίσει ;
Αν στην θέση του Αντετοκούμπο (που δεν κάνει τίποτα) πάρεις ένα καλό 4-5ρι που είναι δυνατός και ισορροπήσεις λίγο τους χρόνους νομίζω δεν χρειάζεται να φύγει ο Πίτερς και η ομάδα είναι μια χαρά.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
και το να φερουμε τον παπαλουκα στον ασσο ειναι μαρκετιστικο κολπο ,μαλιστα θα ειναι καλυτερος απο τον εβανς ..αλλα δεν θα το κανουμε..
εγω λεω να τους κρατησουμε για πρωτους και μετα να καταριομαστε την τυχη μας οπως φετος και να λεμε΄΄πραγματικα τετοια γκαντεμια δεν υπαρχει'' ''κανενας δεν περιμενε οτι θα ξανα τραυματιστουν΄΄ οπως φετος.
εγω λεω να τους κρατησουμε για πρωτους και μετα να καταριομαστε την τυχη μας οπως φετος και να λεμε΄΄πραγματικα τετοια γκαντεμια δεν υπαρχει'' ''κανενας δεν περιμενε οτι θα ξανα τραυματιστουν΄΄ οπως φετος.
- Leon Man

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Παιδιά, το έχετε καταλάβει ότι φτιάχνετε σενάρια μόνοι σας μόνο και μόνο για να έχετε κάτι να καταρρίπτετε μετά;shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Δεκ 18, 2025 2:30 pmκαι το να φερουμε τον παπαλουκα στον ασσο ειναι μαρκετιστικο κολπο ,μαλιστα θα ειναι καλυτερος απο τον εβανς ..αλλα δεν θα το κανουμε..
Αφήστε να δούμε πού και πώς θα κάτσει η μπίλια, και μετά έχουμε κάτι σταθερό και σίγουρο για να σχολιάζουμε.
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Μαζί σου ότι θεωρητικά θέλουμε κάτι πιο σταθερό και λιγότερο επιρρεπές σε τραυματισμούς από Evans και Fall, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι στην ΚΑΕ λειτουργούν απόλυτα με την λογική και όχι με το συναίσθημα.Sokos έγραψε: ↑Πέμ Δεκ 18, 2025 2:19 pmΑν πραγματικά υπολογίζονται Evans & Fall για του χρόνου σημαίνει πραγματικά ότι όλο το επιτελείο του συλλόγου είναι ξεκάθαρα basket case. Μυαλό θα βάλουν ποτέ?
Ο Evans δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι, αλλά αν δεν μας κάτσει κάποια πολύ καλή περίπτωση στην αγορά χίλιες φορές να μείνουμε με τον Evans σαν τρίτο άσσο ακόμα κι αν παίζει με ένα πόδι, παρά να πάρουμε κανέναν απίθανο τύπου Ntilikina ή Lee απλά και μόνο για να πούμε ότι πήραμε υγιή άσσο.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
-
Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
-
Gkstavros

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν θέλουν να κρατήσουν τον Εβανς για το μια στο εκατομμύριο να γυρίσει και να παίξει , τότε ας το κάνουν. Δικά τους είναι τα λεφτά στην τελική.
Αλλά (και είναι μεγάλο "αλλά") να ΜΗΝ βασιστούν στον Έβανς όπως φέτος και η παραμονή του να μην επηρεάσει όλες τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις.
Αν μπορούν να τα διαχωρίσουν αυτά τα δύο τότε οκ.
Αλλά (και είναι μεγάλο "αλλά") να ΜΗΝ βασιστούν στον Έβανς όπως φέτος και η παραμονή του να μην επηρεάσει όλες τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις.
Αν μπορούν να τα διαχωρίσουν αυτά τα δύο τότε οκ.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο