Για τις επαφές του πατέρα θα συμφωνήσω με τον Hipster. Ειμαι σε θέση να γνωρίζω πολύ πριν κατέβει Αθήνα πως λειτουργούσε και φαντάζομαι λειτουργεί ακόμα αν κρίνω από την εξέλιξη του μικρότερου στα εφηβικά του Ολυμπιακού όντας 2006. Ουτε γι αυτό που λες για Ιωαννου και Χ"αντωνίου να είσαι τόσο σίγουρος. Το αν κανει περισσότερα ή λιγότερα από αλλους γονείς που σιγουρα κάνουν παρόμοια δεν ειναι ελαφρυντικόmanhac έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 19, 2022 1:36 amΗ διαφωνία μου έχει να κάνει κυρίως με όσα αναφέρεις για τον πατέρα του και τις επαφές. Ο Νικολαΐδης αξίζει και παίζει στην εθνική και έχει τα προσόντα αν δουλέψει να γίνει παίχτης με διάρκεια στην Α1. Δεν έβαλε κανένας πατέρας του τον Ιωάννου και τον Χατζηγεωργίου να αραδιάζουν αυτές τις υπερβολές, ούτε κάνει τίποτα περισσότερο από αυτά που κάνει ο κάθε πατέρας για το παιδί του παίζει μπάσκετ. Δεν τον θεωρώ σούπερ ταλέντο, ούτε θεωρώ πως έχει την εξέλιξη που θα έπρεπε να έχει βάσει της επένδυσης που έχει κάνει πάνω του ο Ολυμπιακός. Στην ηλικία του είναι το πιο γρήγορο και εκρηκτικό γκαρντ, είναι κακός αμυντικός αλλά ξέρει να πιέζει πάρα πολύ καλά της μπάλα και σίγουρα έχει τσαγανό που δεν έχουν άλλοι παίχτες. Το θέμα είναι ότι όσα καλά έχει δεν είναι απόρροια δουλείας αλλά ταλέντου (ακριβώς ίδια χαρακτηριστικά με τον Απόστολο) και μεγάλες αδυναμίες όπως μηχανική του σουτ και άμυνα είναι ακόμα σε επίπεδα Μαντουλίδη.Hipster έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 18, 2022 9:33 pm
Ηδη του δινουν σε ομαδες της BL, οχι ομως σε Ολυμπιακο και Παναθηναικο. Δεν ειπα πως δεν θα παιξει. Για τα στοιχεια δεν ξερω ποια λες; Ταχυτητα ,εκρηκτικοτητα ειχαν πολλοι, δεν φτανουν αυτα μονο για να παιξεις μπασκετ. Αν ειχε την αντιληψη στο παιχνιδι του Κολοβερου πχ θα γινοταν ενα καλο πλειμεικερ εστω και ελαφρως κοντο .
Για τον πατερα του τα λενε απο την Θεσ/νικη ακομα δεν τα λεω εγω. Ουτε εγω ειπα στον Ιωαννου και τον Χατζηγεωργιου να λενε λαιβ τοτε που επαιζε με τους εφηβους στον Βολο πως ειναι παιδι των φιλων τους π.χ.![]()
Μακαρι να αλλαξει καποια πραγματα και να παιξει και στο ΝΒΑ. Αλλα για την ωρα δες και τον μικρο του αδερφο που παιζει στον Ολυμπιακο. Με τον ιδιο τροπο παιζει το αθλημα, δεν μπορει να ειναι τυχαιο.
Για τα αλλα που ειπες για τον Πανιωνιο δεν θα απαντησω γιατι δεν θα ειμαι αντικειμενικος.![]()
Θα πω μονο ειδαμε και τις προκοπες αυτων που πηγαν στις "μεγαλες ομαδες" με τα τεσσαρο πενταρια.
Επίσης θα διαφωνήσω στο θέμα της δουλειάς. Ότι είναι το παιδί σαν παίκτης, είναι περισσότερο θέμα δουλειάς και λιγότερο θέμα ταλέντου Το ότι έχει ακόμα αδυναμίες δεν σημαίνει ότι δεν δουλεύει και μάλιστα σκληρά. Τέλος το επίπεδο Μαντουλίδη δεν ήταν καθολου άσχημο, άλλα εφταιγαν και έχει την πτώση που έχει τα τελευταία χρόνια. Απλά αν έχεις παρακολουθήσει την πορεία του συγκεκριμένου παίκτη, από μικρός έδωσε έμφαση στα πολλά μα πάρα πολλά παιχνίδια παρα στην ατομική του βελτίωση. Εδω έχουμε ένα αντίθετο παράδειγμα από τους περισσότερους U20 που τους λείπουν παιχνίδια και είναι όλοι copy paste στις κινησεις λόγω ατομικών προπονήσεων.