Ολυμπιακός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
- nikolas12
- Reactions: 851
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Απίστευτος πραγματικά... Πρότυπο για κάθε νέο αθλητή το πως ένας άνθρωπος που θεωρείται θρύλος, που έχει κατακτήσει τα πάντα, που έχει σηκώσει όποια κούπα θέλει, συνεχίζει σε αυτήν την ηλικία να προπονείται σκληρά, να προπονείται λες και είναι 18χρονος, να προσπαθεί και να κάνει τα πάντα για μια κούπα ακόμα, απλά και μόνο λόγω της αγάπης του για το άθλημα. Τρομερό βίντεο...
0
Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr
Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News
Τσεκ
Τσεκ

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
- mixalisgate7
- Reactions: 1639
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas12
- Reactions: 851
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πρώτο βιντεάκι με τους παίκτες να κάνουν βάρη, δεύτερο βιντεάκι από την προετοιμασία της ομάδας και λίγες φάσεις από το εσωτερικό διπλό. Δεν προσφέρεται προφανώς για σοβαρή ανάλυση το δεύτερο. Φαίνεται πάντως να εκπέμπει σκληράδα και αθλητικότητα η ομάδα, αν εξαιρέσεις τη θέση 4 που είμαστε soft.
Αυτός ο Martin με εντυπωσιάζει συνέχεια με τη σωματοδομή του, πραγματικό θηρίο, αν μάθει να βάζει σωστά το σώμα του και παίζει καλά το pick and roll με Σλούκα-Σπαν έχουμε βρει την επόμενη βασική ΜΑΠάρα που θα φύγει με τρελό συμβόλαιο για τους πλούσιους της λίγκας. Και ο Ellis (αν κατάλαβα άλλαξε το μαλλί) φαίνεται πιο γραμμωμένος.
1
1

Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr
Τσεκ
Τσεκ

- golitog7
- Reactions: 1728
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Κοιτάζοντας λίγο τα συστηματικά που έλεγε και ο μεγάλος Γκλέτσος στη σειρά Της Ελλάδος τα παιδιά, μου έκαναν εντύπωση 3 πράγματα:
- οι 4 ασσίστ του Χάρισον (μακάρι να έχει και ικανότητες play making στο ρεπερτόριο του)
- η γενικότερη εμφάνιση του Μακκίσικ που δείχνει να συνεχίζει με τα ίδια γκάζια που μας συστήθηκε πέρυσι
- και το πιο σημαντικό τα 8! ριμπάουντ του Λιβιό.
Το τελευταίο ίσως να είναι και το πιο ενθαρρυντικό της υπόθεσης, καθότι φέτος αν δεν βοηθήσουν τα 4άρια και τα 3άρια θα έχουμε πρόβλημα στα ριμπάουντ. Ο Μίλου που τα κατέβαζε σαν τσαμπιά την έκανε.
0
-
- Reactions: 149
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεύτερο φιλικό χθες και αν δε κάνω κάποιο λάθος πάλι δεν αγωνίστηκαν Λαρεντζάκης και Κόνιαρης. Δε ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό αλλά μου κάνει εντύπωση μιας και δεν έχει αναφερθεί κάτι για τραυματισμό ή ενοχλήσεις κλπ.
Από τα λίγα στιγμιότυπα που έχουμε δει ο ΜακΚίσικ δείχνει να έχει την ίδια δυναμική με αυτό που είδαμε πέρσι.
Μέχρι στιγμής ο Ζαν Σαρλς δείχνει να έχει θετική παρουσία και γεμάτη στατιστική όπως και ο Χάρισον.
Για Σλούκα δε χρειάζεται να πούμε κάτι.Ξέρουμε τι περιμένουμε να δούμε.
Από τα λίγα στιγμιότυπα που έχουμε δει ο ΜακΚίσικ δείχνει να έχει την ίδια δυναμική με αυτό που είδαμε πέρσι.
Μέχρι στιγμής ο Ζαν Σαρλς δείχνει να έχει θετική παρουσία και γεμάτη στατιστική όπως και ο Χάρισον.
Για Σλούκα δε χρειάζεται να πούμε κάτι.Ξέρουμε τι περιμένουμε να δούμε.
0
Remember, all eight games will be available to early subscribers at EuroLeague TV, so don't wait to buy your package and get in on the action with the WE'RE BACK PRESEASON TOUR!jazz thrilos έγραψε: ↑Παρ Σεπ 11, 2020 1:32 pmΜήπως έχει πάρει κανενός το αυτί/μάτι τίποτα σχετικό με τηλεοπτική κάλυψη για τα φιλικά του Ολυμπιακού στην Βαλένθια;;;
Αν ξέρει κάποιος συμφορούμίτης ας παραθέσει κανά link, κανάλι ή κάτι τέτοιο.
κάπου διάβασα ότι θα τα δείξει και η NOVA.
-
- Reactions: 0
- Αγαπημένη θέση: PF, C
- Αγαπημένος παίκτης: Greek Freak
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τέτοια να μου λες Mafioso μου εσύ.PanCapone7 έγραψε: ↑Παρ Σεπ 11, 2020 8:42 pmΆρχοντα basket72 εσύ που έχεις τα κονε από Ισπανία μερια θα μας βρεις κανα λινκ για αύριο;

Δεν ξέρω από λινκς (αν ήξερα θα στο έλεγα σε π.μ) αλλά ξέρω ότι τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας τα δείχνει το Dazn που σου έχει τον πρώτο μήνα (λογικά και τελευταίο

- Conan1982
- Reactions: 3311
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Στο euroleague tv δείχνει το Ολυμπιακός-Βιλερμπάν στις 15, θέλω να πιστεύω ότι θα τα δείξουν και τα κανάλια της nova.jazz thrilos έγραψε: ↑Παρ Σεπ 11, 2020 1:32 pmΜήπως έχει πάρει κανενός το αυτί/μάτι τίποτα σχετικό με τηλεοπτική κάλυψη για τα φιλικά του Ολυμπιακού στην Βαλένθια;;;
Αν ξέρει κάποιος συμφορούμίτης ας παραθέσει κανά link, κανάλι ή κάτι τέτοιο.
0
-
- Reactions: 943
- Προειδοποιήσεις:
1
φιλε μου σημαντικη συνεισφορα στα ριμπ εχουν και ο παπ και ο βεζε αλλα και ο πρι , απλα ο μιλου δεν αφηνε μπαλα ελευθερη στον αερα οποτε τι να προλαβουν να παρουν οι αλλοι εκει που μου αρεσε πολυ ο περσυνος ολυμπιακος ηταν το επιθετικο ριμπαουντ (κι εκει πραγματικα ο ρολος του μιλου ηταν σημαντικοτατος )golitog7 έγραψε: ↑Τετ Σεπ 02, 2020 5:19 pmΚοιτάζοντας λίγο τα συστηματικά που έλεγε και ο μεγάλος Γκλέτσος στη σειρά Της Ελλάδος τα παιδιά, μου έκαναν εντύπωση 3 πράγματα:
- οι 4 ασσίστ του Χάρισον (μακάρι να έχει και ικανότητες play making στο ρεπερτόριο του)
- η γενικότερη εμφάνιση του Μακκίσικ που δείχνει να συνεχίζει με τα ίδια γκάζια που μας συστήθηκε πέρυσι
- και το πιο σημαντικό τα 8! ριμπάουντ του Λιβιό.
Το τελευταίο ίσως να είναι και το πιο ενθαρρυντικό της υπόθεσης, καθότι φέτος αν δεν βοηθήσουν τα 4άρια και τα 3άρια θα έχουμε πρόβλημα στα ριμπάουντ. Ο Μίλου που τα κατέβαζε σαν τσαμπιά την έκανε.
0