Ο Σρέντερ στο τελευταίο δίλεπτο μου θύμησε Τζόρνταν (ξέρω ακούγεται βλάσφημο). Τρομερές καλαθάρες μπροστά, αμυνάρα πίσω και κλέψιμο (μου θύμησε το ματς με τη Γιούτα το 98). Το καθάρισε πργματικά μόνος του, δεν έβλεπε κανέναν στις τελευταίες φάσεις. Ειδικά 2 φάσεις με έκαναν να τρίβω τα μάτια μου: το λέι απ μπροστά στον Σενγκούν που την έστειλε στην κορυφή του ταμπλό μετά από χορευτική κίνηση στον Σιπαχί, και η ασσίστ που βγάζει λίγο πιο πριν για το τρίποντο του Μπόνγκα (άρρωστη ασσίστ).
Ομαδάρα η Γερμανία, το πήρε αήτττητη παρ όλο που είχε και ατυχίες (Βοίγκτμαν, Μουμπρού). Νομίζω μόνο σε 3 ματς έβαλε κάτω από 90 αν θυαμάμαι καλά.
Επίσης (προσωπική άποψη) σέβομαι πολύ περισσότερο τις ομάδες που δεν πάνε στην έυκολη λύση με ποιοτικούς αμερικανούς αλλά πάνε με τα δικά τους παιδιά και ότι γίνει (βλέπε Γερμανία και φυσικά Σερβία). Ας πούμε που θα έφτανε η Τουρκία χωρίς τον μαέστρο Λάρκιν? Ποιος θα έτρεχε την ομάδα, ο Σιπαχί και ο Χαζέρ?
Ομαδάρα η Γερμανία, το πήρε αήτττητη παρ όλο που είχε και ατυχίες (Βοίγκτμαν, Μουμπρού). Νομίζω μόνο σε 3 ματς έβαλε κάτω από 90 αν θυαμάμαι καλά.
Επίσης (προσωπική άποψη) σέβομαι πολύ περισσότερο τις ομάδες που δεν πάνε στην έυκολη λύση με ποιοτικούς αμερικανούς αλλά πάνε με τα δικά τους παιδιά και ότι γίνει (βλέπε Γερμανία και φυσικά Σερβία). Ας πούμε που θα έφτανε η Τουρκία χωρίς τον μαέστρο Λάρκιν? Ποιος θα έτρεχε την ομάδα, ο Σιπαχί και ο Χαζέρ?

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο