Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Δεκ 28, 2025 12:58 pm

Ταιρικ η καλυτερη μεταγραφη ψηλου που εχουμε κανει απο εποχες χαινς..(αν γινει προφανως).
Νεος λεσορ..και οποιος τον εχει για κακο αμυντικο θα εκπλαγει στην πορεια..(δεν λεω οτι ειναι χαινς αλλα ειναι πολυ καλος αμυντικος).

Ο χαρακτηρας του δεν μας νοιαζει δεν τον θελουμε για γαμπρο..ετσι και αλλιως δεν ειναι οτι εχει θεματα με προπονητες η παικτες..με κατι πιθηκια στην κερκιδα εχει και την διοικηση.

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 1

Christofis έγραψε:
Κυρ Δεκ 28, 2025 12:52 pm
Jeight έγραψε:
Κυρ Δεκ 28, 2025 12:32 pm
Α, τωρα βλεπουμε φυγανε μερικοι απο το "φερε παικατρα ασο ανιωθο να τα σηκωσουμε ολα" στο "η ομαδα εχει επιθετικο ταλεντο αλλα δεν παιζει αμυνα". Τι εγινε, αρχισαν να συνειδητοποιουν μερικοι οτι δεν ειναι 2k η Ευρωλιγκα? Ναι, θα ειμαι σημερα ο αντιπαθητικος εκνευριστικος τυπος του "i told you so" που μισουν ολοι :D . Χωρις two way χαρακτηρα δεν πας ψηλα στην ευρωλιγκα. Και two way με Μισιτς, ντορσει, σασα, Μιλου πενταδα δεν βλεπεις ουτε με το τηλεσκοπιο του Hubble.

Καποιοι πολυ λιγοι φωναζαμε οτι οι καλυτερη περιφερεια θα ηταν Evans, Babb, Walkup, Fournier, Dorsey απ το καλοκαιρι και οτι ο Χολ δεν ειναι αρκετος για δευτερος και εδω ζητουσατε Μισιτς, Σορτς και δεν συμμαζευεται......
Καλα ολοι οι καλοι χωρανε. Και ο Μισιτς σιγουρα χωρουσε. Στην ιδια πενταδα ολοι καλοι δεν χωρανε.

Αν ειχες μια πενταδα Μισιτς, Ντορσει, Γουορντ, Σασα Μιλουτινοφ και μια Γουοκαπ, Φουρνιε, Μακκισικ, Πιτερς, Ταιρικ μια χαρα θα ησουν.

Παντως εγω ηθελα Μισιτς, ακομη και Σορτς και δεν ηθελα Χολ. Ουτε ο Μπαμπ δεν μας κάνει κατεμε. Υπερβολη για τριτος κακος για πρώτες αν δεν εβγαινε ο εβανς. Μην βλεπουμε οτι ηρθε ο Νιλικινια. Με βαση το τι χρειαζοταν η ομαδα δεν μας εκανε ουτε ο Μπαμπ. Δηλαδη ελιτ οργανωση και σουτ μετα απο προσωπικη φαση και ιδανικα και συμπαθητικη αμυνα(Μοντε Μορις).

Σιγουρα μια ομαδα ολο επιθεση δεν μπορει να παει για τιτλο και πρεπει να ειναι ελιτ στην αμυνα και ιδανικα οχι μονοναπο το προσωπικό ταλετο αλλα μεσα απο την ομαδικη λειτουργια
Βρε συ γιατρε μου μια πενταδα οπως την γραφεις με ποσες μπαλες θα επαιζε? Πως θα μοιραζοταν το usage Μεταξυ σασα, Ντορσει, Μισιτς? Ειδαμε ποσο ζοριζεται ο Φουρνιε με την ανοδο Ντορσει, ο Μισιτς θελει την μπαλα στα χερια του ασυζητητι

Jeight

euroleague
Reactions:

shaq7 έγραψε:
Ταιρικ η καλυτερη μεταγραφη ψηλου που εχουμε κανει απο εποχες χαινς..(αν γινει προφανως).
Νεος λεσορ..και οποιος τον εχει για κακο αμυντικο θα εκπλαγει στην πορεια..(δεν λεω οτι ειναι χαινς αλλα ειναι πολυ καλος αμυντικος).

Ο χαρακτηρας του δεν μας νοιαζει δεν τον θελουμε για γαμπρο..ετσι και αλλιως δεν ειναι οτι εχει θεματα με προπονητες η παικτες..με κατι πιθηκια στην κερκιδα εχει και την διοικηση.
Δεν εχει θεμα με προπονητες? Για ρωτα τον Ζοτς λιγο....

Christofis

allstar
Reactions:

Κυρ Δεκ 28, 2025 12:59 pm

Jeight έγραψε:
Κυρ Δεκ 28, 2025 12:42 pm
Ειμαι ο μονος που εχει σοβαρες ενστασεις για τον χαρακτηρα του? Μου μυριζει ωρολογιακη βομβα απο χιλιομετρα ο συγκεκριμενος...
Και εγω εχω. Αλλα σε αυτη την ομαδα ακομα λσημουμε και μας λησμονει ο Ντανιελ Χακετ, ο Ντορσει φετος κανει την καλυτερη χρονια της καριερας του, ο Τζοι Ντορσει εκανε μυθικο εξαμηνο, ο Περο Αντιτς εφτασε να κανει μεταγραφη στο ΝΒΑ στα 33.

Ειναι θεμα να νιωσει ο καθε παικτης σημαντικος και να δεσει με την εκαστοτε ομαδα

Dimmitz

allstar
Reactions:

Slow horses 7 έγραψε:
Κυρ Δεκ 28, 2025 12:41 pm
Rivers15 έγραψε:
Κυρ Δεκ 28, 2025 11:44 am
Ακουω οτι υπαρχει συμφωνια με τον Τζοουνς αλλα περιμενουμε απο τον ατζεντη του να αποδεσμευτει απο την Παρτιζαν :oops:
Τοσο μακακες ειναι στην Παρτιζαν που οτι κ να εχει γινει θα τον αφησουν να φυγει στο τζαμπα ή θα τους πληρωσει ο Τζόουνς που ηταν γειτονας του φουρνιε στα καμινια για να μεινει ελευθερος και να ερθει στο Θρυλο; :lol:
Γίνεται όντως πολύ χοντρό παιχνίδι………ας περιμένουμε!!!! Δεν υπάρχει περίπτωση η Παρτίζαν να τον αφήσει να φύγει έτσι πάντως, μην ακούς τις χαζομάρες που γράφονται!!! Θα μπει σίγουρα στον πλειστηριασμό ο παίκτης……….δεν είναι τίποτα χαζοί οι Σέρβοι!! Πάντως……..οι Αφοί τον θέλουνε σαν ΤΡΕΛΛΟΙ!!! ΚΑΙ Ο ΜΠΙ……..
Μου κάνει εντύπωση πως δεν έχει μπει στο παιχνίδι και ο ΠΑΟ, δεδομένου ότι έχει και αυτός θέμα στους ψηλούς και ταιριάζει ταμάμ στο παιχνίδι του Άταμαν.

Η μόνη σοβαρή ανταγωνίστρια θεωρώ ότι είναι η Φενέρ (αν ενδιαφέρεται). Πιστεύω ότι ο παίκτης θα προτιμήσει εμάς λόγω Ελλάδας και στόχων, αρκεί πάντα να τα βρούμε με την Παρτίζαν.

Ερώτηση: δεν θα είχε νόημα να τους δίναμε ανταλλαγή τον Χολ; Και αυτοί δεν θα μείνουν με ένα Σέντερ και θα βρουν τίμιο αντικαταστάτη τώρα που πήραν και τον Πέιν, και εμείς θα ξεφορτωθούμε ένα βαρύ συμβόλαιο.

Δηλαδή για ποιο λόγο να μείνει ο παίκτης ως τρίτος; Αφού με Ταιρικ και Μιλου δεν θα πατάει παρκέ, σαν άλλος Σέιμπεν Λι. Και μην ακούσω για ασφάλεια και μαλακίες σε περίπτωση που τραυματιστεί ο Μιλου. Ουσιαστικά με την απόκτηση Ταιρικ, παίκτης Χολ δεν υπάρχει. Τον χάνεις και τελείως ψυχολογικά και απλά θα είναι άλλο ένα βαρίδι συμβόλαιο στο ρόστερ της ομάδας (στο οποίο έχουμε αποκτήσει expertise).

Christofis

allstar
Reactions:

Κυρ Δεκ 28, 2025 1:01 pm

Jeight έγραψε:
Christofis έγραψε:
Κυρ Δεκ 28, 2025 12:52 pm

Καλα ολοι οι καλοι χωρανε. Και ο Μισιτς σιγουρα χωρουσε. Στην ιδια πενταδα ολοι καλοι δεν χωρανε.

Αν ειχες μια πενταδα Μισιτς, Ντορσει, Γουορντ, Σασα Μιλουτινοφ και μια Γουοκαπ, Φουρνιε, Μακκισικ, Πιτερς, Ταιρικ μια χαρα θα ησουν.

Παντως εγω ηθελα Μισιτς, ακομη και Σορτς και δεν ηθελα Χολ. Ουτε ο Μπαμπ δεν μας κάνει κατεμε. Υπερβολη για τριτος κακος για πρώτες αν δεν εβγαινε ο εβανς. Μην βλεπουμε οτι ηρθε ο Νιλικινια. Με βαση το τι χρειαζοταν η ομαδα δεν μας εκανε ουτε ο Μπαμπ. Δηλαδη ελιτ οργανωση και σουτ μετα απο προσωπικη φαση και ιδανικα και συμπαθητικη αμυνα(Μοντε Μορις).

Σιγουρα μια ομαδα ολο επιθεση δεν μπορει να παει για τιτλο και πρεπει να ειναι ελιτ στην αμυνα και ιδανικα οχι μονοναπο το προσωπικό ταλετο αλλα μεσα απο την ομαδικη λειτουργια
Βρε συ γιατρε μου μια πενταδα οπως την γραφεις με ποσες μπαλες θα επαιζε? Πως θα μοιραζοταν το usage Μεταξυ σασα, Ντορσει, Μισιτς? Ειδαμε ποσο ζοριζεται ο Φουρνιε με την ανοδο Ντορσει, ο Μισιτς θελει την μπαλα στα χερια του ασυζητητι
Ο Μισιτς θα μοιραζε την μπαλα ιδανικα σε Σασα και Ντορσει και ο Ταιλερ θα ειχε ποκυ λιγοτερα λαθη. Ο Φπυρνιε δεν ζοριστηκε απο την ανοδο του Ταιλερ κα το εχω πει και στο πιο πανω σεντονι. Ο Φουρνιε ζοριστηκε γιατι σεννπατουσε καλα γιατι επαιζε με προβλημα τοσο καιρο

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Κυρ Δεκ 28, 2025 1:03 pm

Jeight έγραψε:
shaq7 έγραψε:

εχεις καποιο ινσαιντ ινφο? Που να μην ειναι απο φετινη σεζον?γιατι αν του φωναζε φετος που θελει να φυγει κλαιν μαιν..εγω δεν εχω δει να εχει καποιο θεμα με καποιον προπονητη του.Ο ζοτς τον ανανεωσε και τον ηθελε σαν τρελος το καλοκαιρι.

Jeight

euroleague
Reactions:

Christofis έγραψε:
Κυρ Δεκ 28, 2025 1:01 pm
Jeight έγραψε:

Ο Μισιτς θα μοιραζε την μπαλα ιδανικα σε Σασα και Ντορσει και ο Ταιλερ θα ειχε ποκυ λιγοτερα λαθη. Ο Φπυρνιε δεν ζοριστηκε απο την ανοδο του Ταιλερ κα το εχω πει και στο πιο πανω σεντονι. Ο Φουρνιε ζοριστηκε γιατι σεννπατουσε καλα γιατι επαιζε με προβλημα τοσο καιρο
Θα διαφωνησω, ο Μισιτς παιρνει αρκετες προσπαθεις ανα αγωνα, δεν ειναι ακριβως pass first τυπου Μορις. Αυτες οι προσπαθειες θα εφευγαν απο καποιον αλλο και θα ειχαμε και τρελο προβλημα και στην αμυνα. Εγω επιμενω στα two way στοιχεια και στην περιφερεια και στην ρακετα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jeight την Κυρ Δεκ 28, 2025 1:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Jeight

euroleague
Reactions:

Κυρ Δεκ 28, 2025 1:04 pm

shaq7 έγραψε:
Jeight έγραψε:

εχεις καποιο ινσαιντ ινφο? Που να μην ειναι απο φετινη σεζον?γιατι αν του φωναζε φετος που θελει να φυγει κλαιν μαιν..εγω δεν εχω δει να εχει καποιο θεμα με καποιον προπονητη του.Ο ζοτς τον ανανεωσε και τον ηθελε σαν τρελος το καλοκαιρι.
Ολοι λενε οτι οι Parker, Jones, Washington ηταν απο τους κυριως υπευθυνους που παραιτηθηκε ο Ζοτς, δν χρειαζομαι inside info. Τυχαια τον γιουχαρουν σε καθε προσπαθεια του στο Βελιγραδι?

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Κυρ Δεκ 28, 2025 1:05 pm

Dimmitz έγραψε:
Slow horses 7 έγραψε:
Κυρ Δεκ 28, 2025 12:41 pm

Μου κάνει εντύπωση πως δεν έχει μπει στο παιχνίδι και ο ΠΑΟ, δεδομένου ότι έχει και αυτός θέμα στους ψηλούς και ταιριάζει ταμάμ στο παιχνίδι του Άταμαν.

Η μόνη σοβαρή ανταγωνίστρια θεωρώ ότι είναι η Φενέρ (αν ενδιαφέρεται). Πιστεύω ότι ο παίκτης θα προτιμήσει εμάς λόγω Ελλάδας και στόχων, αρκεί πάντα να τα βρούμε με την Παρτίζαν.

Ερώτηση: δεν θα είχε νόημα να τους δίναμε ανταλλαγή τον Χολ; Και αυτοί δεν θα μείνουν με ένα Σέντερ και θα βρουν τίμιο αντικαταστάτη τώρα που πήραν και τον Πέιν, και εμείς θα ξεφορτωθούμε ένα βαρύ συμβόλαιο.

Δηλαδή για ποιο λόγο να μείνει ο παίκτης ως τρίτος; Αφού με Ταιρικ και Μιλου δεν θα πατάει παρκέ, σαν άλλος Σέιμπεν Λι. Και μην ακούσω για ασφάλεια και μαλακίες σε περίπτωση που τραυματιστεί ο Μιλου. Ουσιαστικά με την απόκτηση Ταιρικ, παίκτης Χολ δεν υπάρχει. Τον χάνεις και τελείως ψυχολογικά και απλά θα είναι άλλο ένα βαρίδι συμβόλαιο στο ρόστερ της ομάδας (στο οποίο έχουμε αποκτήσει expertise).
δωστους χολ νιλικινα λι και τον μπαφε δωρο.

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Δεκ 28, 2025 1:06 pm

Jeight έγραψε:
Ειμαι ο μονος που εχει σοβαρες ενστασεις για τον χαρακτηρα του? Μου μυριζει ωρολογιακη βομβα απο χιλιομετρα ο συγκεκριμενος...
Οπως τα κάνανε…….ΠΡΕΠΕΙ υποχρεωτικά να ρισκάρουνε!!! Δεν διάλεξα εγώ η εσύ τον Donta το καλοκαίρι!!! Έχω γίνει γραφικός από το καλοκαίρι να εξηγώ ότι δεν υπήρχε ούτε μία στις χίλιες πιθανότητες να παίξει ο συγκεκριμένος παίκτης σε τόσο πολύπλοκα και ευαίσθητα με το spacing συστήματα, όπως αυτά του Μπαρτζώκα!!! Παρόλα αυτά εμείς εκεί…….και βλέπουμε τα αποτελέσματα!!! Να γίνονται δεύτερες περιστροφές και να κουτουλάει πάνω στον Γκαρντ μας και ο αντίπαλος του βρίσκεται ήδη κάτω από το καλάθι ή σουτάρει από το elbow!!!! Άσε δε, που ούτε πικ εν ρολ χειριστή δεν διαθέταμε , ώστε τουλάχιστον να πάρεις ρε παιδί μου τουλάχιστον κάτι από το πικ εν ρολ που έστω ικανοποιητικά ( όχι άριστα) μπορεί να το παίξει!!!,
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…….ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ( αν μπορείς) ΤΟΝ ΤΑΙΡΙΚ!!!

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Κυρ Δεκ 28, 2025 1:08 pm

Jeight έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Ολοι λενε οτι οι Parker, Jones, Washington ηταν απο τους κυριως υπευθυνους που παραιτηθηκε ο Ζοτς, δν χρειαζομαι inside info. Τυχαια τον γιουχαρουν σε καθε προσπαθεια του στο Βελιγραδι?
ναι εφυγε ο ζοτς για 3 αμερικανους :drunk: ο ιδιος ο ζοτς ειπε τους λογους που εφυγε εντωμεταξυ και δεν τους ανεφερε πουθενα..με την διοικηση τα χε..Αυτους τους γιουχαρον γιατι θελουν να φυγουν και κοροιδευουν στους αγωνες..πιθανοτατα να ειναι και απληρωτοι.

Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης

Jeight έγραψε:
Κι εγώ έτσι πιστεύω, αλλά από την άλλη, αν τον πάρουμε τελικά, σίγουρα (ή μήπως όχι;;; :D :D :D ) θα το έχουν λάβει κι αυτό υπόψιν τους.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Κυρ Δεκ 28, 2025 1:10 pm

Παιδιά μας χαρίζουν γάιδαρο, είναι κρίμα να τον κοιτάζουμε στα δόντια :D

Jeight

euroleague
Reactions:

Κυρ Δεκ 28, 2025 1:10 pm

shaq7 έγραψε:
Jeight έγραψε:

ναι εφυγε ο ζοτς για 3 αμερικανους :drunk: ο ιδιος ο ζοτς ειπε τους λογους που εφυγε εντωμεταξυ και δεν τους ανεφερε πουθενα..με την διοικηση τα χε..Αυτους τους γιουχαρον γιατι θελουν να φυγουν και κοροιδευουν στους αγωνες..πιθανοτατα να ειναι και απληρωτοι.
Ο ιδιος ο Ζοτς ειπε οτι οι παικτες δεν τον ακουγαν και ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ οτι αναφροταν τουαλχιστον σε 3 συγκεκριμενους, ολη η Mozzart που ειναι αξιοπιστη εχει εξηγησει γιατι οι Parker, Jones και Washington ειναι στο στοχαστρο αλλα ναι ο Ζοτς δεν ειχε προβλημα με τον Τζοονους. Το οτι ο Ζοτς ειχε θεματα με την διοικηση δεν αναιρει το γεγονος οτι ειχε και θεματα και με τους παικτες και βιωνε απειθαρχια. Δεν ειναι η το ενα η το αλλο και τα δυο ισχυουν.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jeight την Κυρ Δεκ 28, 2025 1:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”