Εγω παλι πιστευω οτι αν ο Davis Jones Garcia βγει στην αγορα θα κανουμε all in. Δεν ειναι ασσος αλλα ειναι ενας καλυτερος χειριστης στο 1-3 απο Νιλικινια και Μακκισικ. Φυσικα τον συγκεκριμενο θατον επαιρνε ανεξαιρετου τραυματισμου Μορις.Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 10, 2026 7:50 pmΑν ο Μπαρτζώκας θεωρούσε οτι ο Ντε κολο του κάνει, θα τον έπαιρνε (άλλωστε είχε προταθεί πρώτα σε εμάς μετά τον τραυματισμό του Κίναν). Θα τον έπαιρνε έστω και για τρίτο.
Για να μην τον πήρε θεωρεί ότι δεν ταιριάζει με τους άλλους στο ρόστερ, και έχει δίκιο. Η Φενέρ είναι πολύ σκληρή ομάδα ώστε να μπορεί να αντέξει ακόμα εναν 37χρονο που είναι σοφτ στην άμυνα. Κάπως θα τον κρύψει.
Επισης, όταν ο ίδιος ο Μπι κάνει σχετική δήλωση ότι οι τραυματισμοί παικτών είναι η νέα κανονικότητα, δεν μπορώ να φανταστώ το σενάριο να μην σκέφτηκε ότι μπορεί να του μείνει ο Θωμάς στα πιτς ή να τραυματιστεί ο Μόρις.
Απλά (μάλλον) θεωρεί ότι το ρόστερ είναι υπερπλήρες στις άλλες θέσεις και η μεσοπρόθεσμη απουσία ενός από του βασικούς του χειριστές δεν θα φέρει την συντέλεια του κόσμου (όπως νομίζετε εσείς) και ότι έχει το manpower (Μακισικ) για να καλύψει την απουσία εκ των έσω.
Πιθανώς, δεν θεωρεί την αξία του άσου στο σύστημα του όσο σημαντική πιστεύετε οι περισσότεροι ότι είναι.
Και μάλλον θα συμφωνήσω μαζί του. Τουλάχιστον πιστεύω ότι δεν θα αλλοιωθεί η εικόνα της ομάδας το προσεχές διάστημα χωρίς Μόρις και με αλχημείες στο ένα.
Ακόμα και το Ντορσει - Φουρνιε - Ward είναι ένα πιθανό σχήμα. Έτσι να καταργήσουμε τελείως την θέση ένα. Εγώ μαζί του είμαι, αρκεί να λειτουργήσει στην πράξη.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
δεν ειναι βεβαια μονο επειδη τραυματιστηκε ο μορις,ειναι και επειδη και ο νιλικινα ειναι οτι ειναι,ας μην τα ξαναγραφουμε..
η ομαδα εχει ΕΝΑΝ ασσο..και αυτος ειναι ο γουοκαπ..βρειτε μου αλλη ομαδα στην ιδια κατασταση στην ευρωλιγκα..στην ουσια ο δευτερος ασσος θα ειναι ο φουρνιε παλι και μετα θα τον κραζετε.
η ομαδα εχει ΕΝΑΝ ασσο..και αυτος ειναι ο γουοκαπ..βρειτε μου αλλη ομαδα στην ιδια κατασταση στην ευρωλιγκα..στην ουσια ο δευτερος ασσος θα ειναι ο φουρνιε παλι και μετα θα τον κραζετε.
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Pani7.0

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Λίγο πού τον είδα, δεν ξερω πόσο μπορεί να ανταποκριθεί ως κόμπο. Καλός χειριστής είναι για πλάγιος, σίγουρα. Αλλά θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στην πίεση των αμυνών της ευρωλίγκας;Christofis έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 10, 2026 8:08 pmΕγω παλι πιστευω οτι αν ο Davis Jones Garcia βγει στην αγορα θα κανουμε all in. Δεν ειναι ασσος αλλα ειναι ενας καλυτερος χειριστης στο 1-3 απο Νιλικινια και Μακκισικ. Φυσικα τον συγκεκριμενο θατον επαιρνε ανεξαιρετου τραυματισμου Μορις.Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 10, 2026 7:50 pm
Αν ο Μπαρτζώκας θεωρούσε οτι ο Ντε κολο του κάνει, θα τον έπαιρνε (άλλωστε είχε προταθεί πρώτα σε εμάς μετά τον τραυματισμό του Κίναν). Θα τον έπαιρνε έστω και για τρίτο.
Για να μην τον πήρε θεωρεί ότι δεν ταιριάζει με τους άλλους στο ρόστερ, και έχει δίκιο. Η Φενέρ είναι πολύ σκληρή ομάδα ώστε να μπορεί να αντέξει ακόμα εναν 37χρονο που είναι σοφτ στην άμυνα. Κάπως θα τον κρύψει.
Επισης, όταν ο ίδιος ο Μπι κάνει σχετική δήλωση ότι οι τραυματισμοί παικτών είναι η νέα κανονικότητα, δεν μπορώ να φανταστώ το σενάριο να μην σκέφτηκε ότι μπορεί να του μείνει ο Θωμάς στα πιτς ή να τραυματιστεί ο Μόρις.
Απλά (μάλλον) θεωρεί ότι το ρόστερ είναι υπερπλήρες στις άλλες θέσεις και η μεσοπρόθεσμη απουσία ενός από του βασικούς του χειριστές δεν θα φέρει την συντέλεια του κόσμου (όπως νομίζετε εσείς) και ότι έχει το manpower (Μακισικ) για να καλύψει την απουσία εκ των έσω.
Πιθανώς, δεν θεωρεί την αξία του άσου στο σύστημα του όσο σημαντική πιστεύετε οι περισσότεροι ότι είναι.
Και μάλλον θα συμφωνήσω μαζί του. Τουλάχιστον πιστεύω ότι δεν θα αλλοιωθεί η εικόνα της ομάδας το προσεχές διάστημα χωρίς Μόρις και με αλχημείες στο ένα.
Ακόμα και το Ντορσει - Φουρνιε - Ward είναι ένα πιθανό σχήμα. Έτσι να καταργήσουμε τελείως την θέση ένα. Εγώ μαζί του είμαι, αρκεί να λειτουργήσει στην πράξη.
Είναι καλύτερος του Ντόρσευ; Γιατί και ο Ντόρσευ καλός χειριστής είναι αλλά δε νομίζω να στέκεται ως άσσος. Το βλέπουμε πώς κλείνεται και κάνει λάθη όταν τον πιέζουν.
Και επίσης φαινεται μια χαρά αθλητικός αλλά δεν είναι και κανα τέρας έκρηξης και πρωτου βήματος όπως ο Μακκίσικ.
Αυτό που σίγουρα έχει είναι αδιανόητη επαφή με το καλάθι, με όλους τους τρόπους. Οπότε σαν παίκτης ο DJG έχει φοβερά στοιχεία θεωρητικά αλλα επί του θεματος που συζητάμε, δλδ τον τραυματισμό του Μόρις, δε νομίζω να βοηθήσει περισσότερο απο Ντόρσευ και Σακ.
-
tarp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτός ακριβώς ποια άλλη ομάδα στην Ευρωλίγκα παίζει μ εναν γκαρντ;shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 10, 2026 8:08 pmδεν ειναι βεβαια μονο επειδη τραυματιστηκε ο μορις,ειναι και επειδη και ο νιλικινα ειναι οτι ειναι,ας μην τα ξαναγραφουμε..
Δεν θα πάρουμε γκαρντ για 2 μηνες αλλά παίκτη στη θέση του Νιλικινα που δεν παίζει
-
AO DAFNIS

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αφού προς το παρόν θα πιούμε το πικρό ποτήρι με Νιλικίνα στον άσσο στην Ευρώπη, αναγκαστικά θα πρέπει να πάρει χρόνο και πολύ μάλιστα στην Ελλάδα μηπως κ βρει ρυθμό. Ο ρόλος του θα πρέπει να είναι να κατεβάσει την μπάλα και μετα η μπάλα σε Φουρνιέ η Ντόρσει να πάρουν τις αποφάσεις. Φοβάμαι στην 2η 5άδα με χειριστή Νιλι μην κάψουμε κ τον Τζοουνς, όπως εχει καεί κ ο Ντόντα επιθετικά. Όπως στρώσαμε θα κινηθούμε. Δεν δίνω καμία πιθανότητα για άλλη μεταγραφή.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Φυσικα και συμφωνω κατι τετοιο ειναι ασοβαρο, ομως ο Ολυμπιακος εχει βρεθει σε αυτη τη θεση απο λανθασμενες επιλογες που εχουν γινει. Καποιος εχει φτιαξει γραμμη pg απο εναν παικτη που 1 φορα παιζει και 3 δεν παιζει, απο εναν παικτη που ΘΑ ειναι ετοιμος καποια στιγμη σε 1-2 μηνες κ απο εναν παικτη που αντιμετωπισε σοβαρο προβλημα στη μεση, το οποιο θεωρητικα μπορει να επιστρεψει σε συνθηκες καταπονησης.τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 10, 2026 7:48 pmδεν μπορεις να παιρνει παιχτες επειδη καποιος επαθε διαστρεμμα η θλαση
καταρχην κανεις σοβαρος παιχτης δεν θα ερθει για να κανει την σκατζα καποιου που επαθε διαστρεμμα και μετα να τρωει εξεδρα οταν γυρισει ο τραυματιας
τωρα να παρεις αλλη μια μετριοτητα που θα την φορτωθεις τι νοημα εχει
Υπο αυτες τις συνθηκες ακομα και αν βρεθει η ομαδα σε καποιο αγωνα χωρις κανενα PG διαθεσιμο, προσωπικα δεν το βρισκω ουτε απιθανο κ ουτε αποτελεσμα κακης τυχης.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Μου αρεσει που ειστε τοσο αισιοδοξοι κ περιμενετε να δειτε τον Ντιλικινα να παιζει για πανω απο 3-4 συνεχομενα παιχνιδια παιρνοντας μαλιστα σοβαρο χρονο συμμετοχης.AO DAFNIS έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 10, 2026 8:28 pmΑφού προς το παρόν θα πιούμε το πικρό ποτήρι με Νιλικίνα στον άσσο στην Ευρώπη, αναγκαστικά θα πρέπει να πάρει χρόνο και πολύ μάλιστα στην Ελλάδα μηπως κ βρει ρυθμό. Ο ρόλος του θα πρέπει να είναι να κατεβάσει την μπάλα και μετα η μπάλα σε Φουρνιέ η Ντόρσει να πάρουν τις αποφάσεις. Φοβάμαι στην 2η 5άδα με χειριστή Νιλι μην κάψουμε κ τον Τζοουνς, όπως εχει καεί κ ο Ντόντα επιθετικά. Όπως στρώσαμε θα κινηθούμε. Δεν δίνω καμία πιθανότητα για άλλη μεταγραφή.
Ο τυπος καταφερνει κ τραυματιζεται καθε τρεις κ λιγο παιζοντας δεκαλεπτα αν τον βαλει να παιξει 2-3 x 25 λεπτα θα κανουμε να τον ξαναδουμε μηνες!
Να μου πεις γινονται και θαυματα.....
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Προσωπικα εγραφα οτι η ομαδα χρειαζεται PG και πριν τον τραυματισμο του Μορις. Καλα τωρα μετα τον τραυματισμο το να μην παρεις αλλο pg βαζει σε κινδυνο τις σοβαρες επενδυσεις που εχουν γινει φετος. Μια στραβη να γινει κ να μεινει εξω 2-3 βδομαδες κι ο Γουοκαπ, καληνυχτα κ καλη βραδια!tarp7 έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 10, 2026 8:23 pmΑυτός ακριβώς ποια άλλη ομάδα στην Ευρωλίγκα παίζει μ εναν γκαρντ;shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 10, 2026 8:08 pmδεν ειναι βεβαια μονο επειδη τραυματιστηκε ο μορις,ειναι και επειδη και ο νιλικινα ειναι οτι ειναι,ας μην τα ξαναγραφουμε..
Δεν θα πάρουμε γκαρντ για 2 μηνες αλλά παίκτη στη θέση του Νιλικινα που δεν παίζει
-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα κάνουμε τάμα στον Αϊ Σπυρίδωνα να κάνει κανένα θαύμα..Rivers15 έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 10, 2026 8:32 pmΜου αρεσει που ειστε τοσο αισιοδοξοι κ περιμενετε να δειτε τον Ντιλικινα να παιζει για πανω απο 3-4 συνεχομενα παιχνιδια παιρνοντας μαλιστα σοβαρο χρονο συμμετοχης.AO DAFNIS έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 10, 2026 8:28 pmΑφού προς το παρόν θα πιούμε το πικρό ποτήρι με Νιλικίνα στον άσσο στην Ευρώπη, αναγκαστικά θα πρέπει να πάρει χρόνο και πολύ μάλιστα στην Ελλάδα μηπως κ βρει ρυθμό. Ο ρόλος του θα πρέπει να είναι να κατεβάσει την μπάλα και μετα η μπάλα σε Φουρνιέ η Ντόρσει να πάρουν τις αποφάσεις. Φοβάμαι στην 2η 5άδα με χειριστή Νιλι μην κάψουμε κ τον Τζοουνς, όπως εχει καεί κ ο Ντόντα επιθετικά. Όπως στρώσαμε θα κινηθούμε. Δεν δίνω καμία πιθανότητα για άλλη μεταγραφή.
Ο τυπος καταφερνει κ τραυματιζεται καθε τρεις κ λιγο παιζοντας δεκαλεπτα αν τον βαλει να παιξει 2-3 x 25 λεπτα θα κανουμε να τον ξαναδουμε μηνες!
Να μου πεις γινονται και θαυματα.....![]()
Τη προτοτυπια να καταργήσουμε τον άσο είναι ανάγκη να το κάνουμε εμείς πρώτοι;
Πάντως όσες φορές μας πίεσαν Βίρτους Χάποελ στο τέλος, Αστέρα και πήγαμε να παίξουμε χωρίς γκαρντ είχαμε μεγάλα προβλήματα
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Η Ρεάλtarp7 έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 10, 2026 8:23 pmΑυτός ακριβώς ποια άλλη ομάδα στην Ευρωλίγκα παίζει μ εναν γκαρντ;shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 10, 2026 8:08 pmδεν ειναι βεβαια μονο επειδη τραυματιστηκε ο μορις,ειναι και επειδη και ο νιλικινα ειναι οτι ειναι,ας μην τα ξαναγραφουμε..
Και τώρα που το ξανασκέφτομαι ο Ερυθρός είναι άλλη μια ομάδα.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δηλαδή μου υπολογίζεις τον 38χρονο Γιουλ ως άσο και δεν μου υπολογίζεις τον Ντιλικινά;
Ο Μαλεντόν σίγουρα δεν είναι καλύτερος playmaker από Ντόρσει. Στα 7 τελευταία παιχνίδια έχει ένα ματς με 6 ασίστ και στα άλλα 6 έχει βγάλει από δύο.
Στον Ερυθρό ο Γιάγκο παίζει κάτι δεκάλεπτα, ο Γκράχαμ το ίδιο και ο Μπάτλερ δεν έχει παίξει ούτε σε ένα παιχνίδι στον άσο, παίζει μόνιμα ως δυάρι.
Οπότε:
Ολυμπιακός - Γουόκαπ
Ρεάλ - Καμπάτσο
Ερυθρός - Μάκινταιρ
Ο Μαλεντόν σίγουρα δεν είναι καλύτερος playmaker από Ντόρσει. Στα 7 τελευταία παιχνίδια έχει ένα ματς με 6 ασίστ και στα άλλα 6 έχει βγάλει από δύο.
Στον Ερυθρό ο Γιάγκο παίζει κάτι δεκάλεπτα, ο Γκράχαμ το ίδιο και ο Μπάτλερ δεν έχει παίξει ούτε σε ένα παιχνίδι στον άσο, παίζει μόνιμα ως δυάρι.
Οπότε:
Ολυμπιακός - Γουόκαπ
Ρεάλ - Καμπάτσο
Ερυθρός - Μάκινταιρ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimmitz την Σάβ Ιαν 10, 2026 9:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο