“Προσπαθώ να δυναμώνω τον αστράγαλό μου κάθε μέρα όσο καλύτερα μπορώ. Αν είμαι σε θέση να παίξω, παίζω. Κάθε μέρα είναι καλύτερη, κάποιες πιο δύσκολες από άλλες, αλλά σίγουρα πλησιάζουμε στο να επιστρέψω εκεί που ήμουν πριν. Όπως είπα, αν επανέλθω εκεί που πρέπει σωματικά όσον αφορά στον αστράγαλό μου και την υγεία μου, θα είμαι έτοιμος. Το παιχνίδι σίγουρα έχει “επιβραδυνθεί” για μένα από τότε που ήρθα. Δεν είναι τόσο γρήγορο όσο όταν πρωτοήρθα, είμαι σε καλύτερη φυσική κατάσταση, έχασα και βάρος, οπότε νιώθω καλά σε αυτό το κομμάτι. Απλώς προσπαθώ να φέρω το πόδι μου εκεί που πρέπει».
Euroleague Round 29, Zalgiris Kaunas vs Olympiacos Piraeus
Συντονιστής: Captains
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
τυχερος ειναι που δεν του ζητησε να λυνει και εξισωσεις σαν τον Λουκ τον Σικμα. Α Γ Ι Ο ειχε.tokalytero3d έγραψε: ↑Τετ Φεβ 25, 2026 10:23 pmΟ Μπαρτζώκας θέλει απ τον Φουρνιε να κάνει τον Γουοκαπ στην άμυνα τον καμπατσο στην δημιουργία και τον ναν στην εκτέλεση.. αν δεν ήταν ο Γάλλος σήμερα παρά τις βλακείες του θα είχαμε χάσει για πλάκα. Δεν υπάρχουν ρόλοι στην ομάδα. Το μεγαλύτερο της πρόβλημα παραμένει ο άσσος.
Ο γουοκαπ δεν κάνει φάουλ στον 1/4 γκος για να κάνουν στον Φρανσίσκο ε αστα διαλα ρε τεξανε
3-4 απλα πραγματακια του ζητησε να κανει και τα ναυαγησε...
Ε τι να σου κανει μετα και ο κοουτς? λυγισε... του τα εριξε τα χριστοκαντηλα του.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Στην προκειμενη δυαρι παιζει ομως ο Μπατλερ. Πολλοι γραφετε για τους ασσους μονο λες και στα δυαρια παμε καλυτερα. Ντορσει κ Φουρνιε σκετη απογοητευση μονο με iso κ hero ball παιζουν. Αυτο δεν ειναι παιχνιδι Μπαρτζωκα αλλα ο Μπαρτζω φαινεται εγκλωβισμενος διοτι ολοι οι αλλοι ειναι ανθυπομετριοι.karamelitsa έγραψε: ↑Τετ Φεβ 25, 2026 10:52 pmAσσος που βάζει τρίποντα??? Μακριά από μας, χτύπα ξύλο μην δούμε ποτέ κάτι τέτοιο στην ομάδα μας....πιπέρι στο στόμα![]()
- EL_Insider

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τα λεμε εδω... διαβαζω και αλλου για playmaker... βρε μλκς (και εγω μαζι) τι δεν καταλαβαινετε??? ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ PLAYMAKERS/POINT GUARDS η κοουτσαρα μας.Redfly έγραψε: ↑Τετ Φεβ 25, 2026 10:26 pmΤραγικός άλλη μια φορά ο γουοκαπ.. απλά δεν είναι playmaker... ούτε για Α1. Όσο δεν τον βλέπουμε τρίτη επιλογή, θα είμαστε θεατές στο ίδιο έργο..ή απλά θα είμαστε τυχεροί.tokalytero3d έγραψε: ↑Τετ Φεβ 25, 2026 10:23 pmΟ Μπαρτζώκας θέλει απ τον Φουρνιε να κάνει τον Γουοκαπ στην άμυνα τον καμπατσο στην δημιουργία και τον ναν στην εκτέλεση.. αν δεν ήταν ο Γάλλος σήμερα παρά τις βλακείες του θα είχαμε χάσει για πλάκα. Δεν υπάρχουν ρόλοι στην ομάδα. Το μεγαλύτερο της πρόβλημα παραμένει ο άσσος.
Ο γουοκαπ δεν κάνει φάουλ στον 1/4 γκος για να κάνουν στον Φρανσίσκο ε αστα διαλα ρε τεξανε
ball movers χαμαληδες θελει.
αν ο μαντζαρης ηταν 25 χρονων θα τον ειχε κλεισει με συμβολαιο σαν του καραγιαννιδη, μεχρι το 2030.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τα δυαρια έτσι παίζουν συνήθως .. ειδικά όταν δεν υπάρχει άσσος της προκοπήςRivers15 έγραψε: ↑Τετ Φεβ 25, 2026 11:25 pmΣτην προκειμενη δυαρι παιζει ομως ο Μπατλερ. Πολλοι γραφετε για τους ασσους μονο λες και στα δυαρια παμε καλυτερα. Ντορσει κ Φουρνιε σκετη απογοητευση μονο με iso κ hero ball παιζουν. Αυτο δεν ειναι παιχνιδι Μπαρτζωκα αλλα ο Μπαρτζω φαινεται εγκλωβισμενος διοτι ολοι οι αλλοι ειναι ανθυπομετριοι.karamelitsa έγραψε: ↑Τετ Φεβ 25, 2026 10:52 pm
Aσσος που βάζει τρίποντα??? Μακριά από μας, χτύπα ξύλο μην δούμε ποτέ κάτι τέτοιο στην ομάδα μας....πιπέρι στο στόμα![]()
-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Στον ερυθρό παίζει δυάρι, στο ΝΒΑ έπαιζε άσος . υπάρχουν και οι κόμπο γκαρντRivers15 έγραψε: ↑Τετ Φεβ 25, 2026 11:25 pmΣτην προκειμενη δυαρι παιζει ομως ο Μπατλερ. Πολλοι γραφετε για τους ασσους μονο λες και στα δυαρια παμε καλυτερα. Ντορσει κ Φουρνιε σκετη απογοητευση μονο με iso κ hero ball παιζουν. Αυτο δεν ειναι παιχνιδι Μπαρτζωκα αλλα ο Μπαρτζω φαινεται εγκλωβισμενος διοτι ολοι οι αλλοι ειναι ανθυπομετριοι.karamelitsa έγραψε: ↑Τετ Φεβ 25, 2026 10:52 pm
Aσσος που βάζει τρίποντα??? Μακριά από μας, χτύπα ξύλο μην δούμε ποτέ κάτι τέτοιο στην ομάδα μας....πιπέρι στο στόμα![]()
- Sokos

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Νιώθω κι εγώ ότι η αποχώρηση είναι long overdue.papp7 έγραψε: ↑Τετ Φεβ 25, 2026 11:15 pmΓια αυτό ο Κόουτς έπρεπε να είχε αποχωρήσει ή να αποχωρήσει φέτος ανεξαρτήτου το πώς θα κλείσει η σεζόν. Το συναίσθημα τον έχει καταβάλει με αποτέλεσμα να κάνει χαρακίρι, είναι όλο το μείγμα: η αγάπη για την ομάδα,η επιθυμία να την κάνει να κατακτήσει το τίτλο περισσότερο ΓΙΑΤΙ είναι Ολυμπιακός και μετά ως προσωπική επιτυχία, η κόντρα με τον Σλούκα , ο πόλεμος από τα μίντια. Πλέον δεν μπορεί ούτε να προετοιμάσει την ομάδα σε καταστάσεις μονών τελικών ούτε να έχει την απαραίτητη ηρεμία στην crunch time ή όταν στραβώνει το ματς. Δεν συζητάμε αν είναι καλός προπονητής ή όχι, συζητάμε αν υπάρχει η διαύγεια και η ηρεμία που είχε από την αρχή της δεύτερης θητείας του μέχρι το Κάουνας το 2023. Όταν τον είδα στη δεύτερη θητεία του είπα ''οκ, άλλος άνθρωπος, του έκανε καλό το εξωτερικό, βγάζει την ηρεμία και την αποφόρτιση που χρειάζεσαι στον πρωταθλητισμό''.
Δεν την έχει πλέον, βασικά δεν την έχει απο το 2024 και μετά.
Και ναι στο φ4 θα σε πάει γιατί το μπάσκετ που παίζει δίνει μεγάλη βαρύτητα στην ομοιογένεια,την συνέπεια και στη διάρκεια, αυτό σε κάνει να παίρνεις καλές θέσεις στην κανονική διάρκεια και να είσαι από τους δυσκολότερους αντιπάλους σε σειρά παιχνιδιών. Αυτός είναι ο χαρακτήρας της ομάδας , καλοδουλεμένη μηχανή η οποία είναι έτοιμη για μαραθώνιο. Τι συμβαίνει όμως στο φ4 ; Εκεί θες σωστή πνευματική προετοιμασία, ειδικό πλάνο (όχι παίζουμε αυτό που ξέρουμε και κάνουμε ο,τι κάναμε και μας έφερε εδώ) και προσαρμογή. Όταν σαν προπονητής σε έχει καταπιεί το συναίσθημα σου, δεν μπορείς να προσφέρεις τα παραπάνω στην ομάδα.Και έτσι όταν δεν θα βγει το πλάνο ή στραβώσει το παιχνίδι , δεν θα πεις πρέπει να προσαρμοστώ, θα πεις ΓΤΧΣ και θα δώσεις πολλαπλά μπουκέτα στο μπράτσο του Μποζίκα.![]()
Στο κύπελλο έπρεπε να πάρει μια απόφαση ως οργανισμός. Μας έτυχαν χ προβλήματα.a) Να αφήσω τους παίκτες με τα θέματα έξω, να πάω με οτι έχω διαθέσιμο και αν το χάσουμε το χάσαμε ;
b)Nα τους προετοιμάσω για πόλεμο, να τους βάλω όλους μέσα με τα όποια ρίσκα για την συνέχεια της σεζόν να το σηκώσουμε ;
Και επιλέξαμε την επιλογή c) Το fusion, βάλτους μέσα όλους, στύψτους αλλά προετοίμασε τους σαν να παίζουμε με τη Μύκονο.
Έχει ένα τεράστιο και ακριβό ρόστερ, προφανώς με τα προβληματάκια του, έχουμε φτάσει 25 Φλεβάρη, πέρα από την ενέργεια που έδωσε ο Τζόουνς και την αντίδραση που έβγαλε το ρόστερ και γιατί υπάρχει ποιότητα και λόγω εγωισμού των παικτών. ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Και δεν πρόκειται να δω τίποτα, όταν βλέπω το σημερινό παιχνίδι με τους ίδιους παίκτες να βαράνε σερί χωρίς αλλαγή (ενώ έχω αλλαγές) και να πάνε έτσι σε 2 παρατάσεις, δεν μπορώ να έχω αυταπάτες για την συνέχεια. Ο μόνος τρόπος να δω κάτι διαφορετικό είναι αν μείνουν όλοι υγιείς και με κάποιο μαγικό τρόπο οι Μόρις-Τζόσεφ προσαρμοστούν άμεσα.Ο μόνος τρόπος να σηκώσει Ευρωλίγκα είναι εμείς να πιάσουμε peak και οι αντίπαλοι να είναι μάξιμουμ σε μέτρια βραδιά.
Το ότι είναι πρώτα οπαδός και μετά προπονητής κάνει κακό σε όλους. Δεν έχει την διαύγεια που πολύ σωστά αναφέρεις.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Κι αλλες χρονιες παιζαμε χωρις ασσους της προκοπης αλλα τα δυαρια μας δεν επαιζαν τετοιο αντιμπασκετ το οποιο δεν εχει σχεση με το μπασκετ Μπαρτζωκα. Αλλα αμα ο Μπι το γουσταρει αυτο κ συνεχιζει κ τους βαζει να κανουν του κεφαλιου τους, bad luckshaq7 έγραψε: ↑Τετ Φεβ 25, 2026 11:34 pmΤα δυαρια έτσι παίζουν συνήθως .. ειδικά όταν δεν υπάρχει άσσος της προκοπήςRivers15 έγραψε: ↑Τετ Φεβ 25, 2026 11:25 pm
Στην προκειμενη δυαρι παιζει ομως ο Μπατλερ. Πολλοι γραφετε για τους ασσους μονο λες και στα δυαρια παμε καλυτερα. Ντορσει κ Φουρνιε σκετη απογοητευση μονο με iso κ hero ball παιζουν. Αυτο δεν ειναι παιχνιδι Μπαρτζωκα αλλα ο Μπαρτζω φαινεται εγκλωβισμενος διοτι ολοι οι αλλοι ειναι ανθυπομετριοι.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Θα παρω αφορμη απο αυτο να γραψω πως το βλεπω εγω πια .
Το προηγουμενα χρονια ο κοουτς b μιλησε για τυχη αστρα κλπ .
Πιστευω κι εγω πια οτι αν παρει η ομαδα την ευρωλιγκα κατα τυχη θα γινει .
Μπορει να τυχει δηλαδη στον τελικο να βαλει τα σουτ ο γουολκαπ , ο ντιλικινα ο γουορντ . Καποιος απο αυτους που τα εχαναν τα προηγουμενα χρονια πχ μακισικ , βεζενκοφ ( ναι ακομα κι αυτος σουταρει αθλια στα χαμενα ματς των φαιιναλ φορ ) .
Αν δηλαδη το παιχνιδι αυτοματισμων με τις πασουλες μεχρι να βρει μις ματς ο βεζενκοφ μπλοκαριστει τοτε οντως , μετα θεμα τυχης ειναι .
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
Εύχομαι να αφήσουμε σύντομα το ψυχολογικό στάδιο της υποτιθέμενης "σιγουριάς" μας (κυρίως του κόουτς) στην ύπαρξη Γουόκαπ, Μακίσικ σε crunch time. Χίλιες φορές να χάσουμε παιχνίδι σε αυτήν την φάση του Ολυμπιακού, με τους νέους μας παίκτες, παρά αυτό το επαναλαμβανόμενο σενάριο όπου η αντίπαλη ομάδα παίζει με την άνεση της αφήνοντας το τρίποντο και εμείς να ψάχνουμε κάτι παραπάνω από 20% σε ελεύθερα τρίποντα. Όχι μόνο τρίποντα αλλά και σωστές αποφάσεις στο 1vs1 ή δημιουργία ανισορροπίας.
Δεν λέω να μην παίζουν αυτοί οι 2. Δεν λέω ότι είναι άχρηστοι και δεν βοηθάνε την ομάδα. Αλλά όχι στην crunch time και όχι μαζί. Βραχυκυκλώνει η λογική όλων, παικτών και φιλάθλων.
Και δεν είναι δικαιολογία πως λείπει ο Σασα ή ο Μίλου. 18 παίκτες ρόστερ για κάποιο λόγο τους έχουμε.
Δεν λέω να μην παίζουν αυτοί οι 2. Δεν λέω ότι είναι άχρηστοι και δεν βοηθάνε την ομάδα. Αλλά όχι στην crunch time και όχι μαζί. Βραχυκυκλώνει η λογική όλων, παικτών και φιλάθλων.
Και δεν είναι δικαιολογία πως λείπει ο Σασα ή ο Μίλου. 18 παίκτες ρόστερ για κάποιο λόγο τους έχουμε.
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

Basketforum Fantasy Champion 2025-26
- nikolakias

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: San Antonio
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο κύριος λόγος που έχουμε φτάσει σ' αυτήν την κατάσταση είναι το ασυμβίβαστο μεταξύ των μπασκετικών "θέλω" του κόουτς και του διαθέσιμου ρόστερ. Με δυο βελούδινα τεσσάρια, με ένα τριάρι που δεν εμπνέει την εμπιστοσύνη του κόουτς (Γουόρντ) και δύο παλαίμαχους, με δύο δυάρια ή του ύψους ή του βάθους και τέσσερις pg που άμα τους στύψεις στην παρούσα φάση δεν βγάζουν έναν το μπάσκετ του Μπαρτζώκα δεν εξυπηρετείται. Όταν θες να παίξεις το μπάσκετ Μπαρτζώκα οφείλεις να είσαι κυνικός και να σουτάρεις Πίτερς αν δεν κάνει, να πας για δύο λύσεις στο 3 αντί για μία, να φέρεις παίκτες με πολύ καλό χειρισμό στο 2 εφόσον τους άσσους τους θες χαμάληδες και να μην περιμένεις Έβανς να έρθει σα μεσσίας μετά από 17 μήνες αποχή. Το ότι η ομάδα επιστρέφει by default στο hero ball στα δύσκολα είναι το μόνο λογικό επακόλουθο όλων αυτών, με ο,τι αυτό συνεπάγεται. Με μπαλώματα επί μπαλωμάτων δεν γίνεται δουλειά.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο