Ο Νιμπο, όπως και ο Πουαριε, ήθελαν απαραίτητα να έχουν ρόλο βασικό, δεν θα μπορούσαμε να τους πείσουμε να ρθουν να παίζουν 15 λεπτά πίσω απτον Λεσσορ. Μόνο για τον Ιμπακα έχουμε να προσαψουμε στον Αταμαν, αλλά κι αυτός πήγε στη Ρεαλ, όχι στη Μπασκονια, οπότε οκ. Εμένα μαρεσει πολύ κι ο Μετου κι ο Γκάμπριελ, αλλά μπορεί ο Αταμαν να θέλει αλλού στυλ όπως φαίνεται και για αυτο δεν ασχολήθηκε ούτε με τον Ράιτ πέρσι (κακώς κατά τη γνώμη μου). Εγώ από ότι καταλαβαίνω είτε θα πάρουμε τον Τούρκο τώρα, είτε θα μείνουμε με τον πολωνο και θα κοιτάξουμε τον Νοέμβριο μπας και είναι ελεύθερος κάνας Bruno Fernando.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Αύγ 12, 2024 3:12 pmιμπακα μετου νιμπο(αν και αυτος νομιζω εκλεισε νωρις) τωρα που το λες δε μου ερχονται αλλοι.xomitsious έγραψε: ↑Δευ Αύγ 12, 2024 3:04 pm
Ποιους εννοείς?
Γιατί εγώ πέρα από τον Ιμπακα (που είναι πολύ καλός αλλά στη δύση της καριέρας του) δεν νομίζω ότι υπήρξε άλλος.
Μετά τους ολυμπιακούς μάθαμε όλοι και τον Γκάμπριελ αλλά πριν τον κλείσει η Μακάμπι δεν τον ανέφερε κανείς.
Και με τον Καμποκλο εγώ δεν έχω καταλάβει τι παίζει, προς το παρόν δεν είναι ελεύθερος.