Giannis14 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 29, 2025 7:33 pm
kein έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 29, 2025 7:29 pm
Αποκλείεται να πάει με 4 μόνο παίχτες στους ψήλους με εμπειρία στην ευρωλίγκα. Το φετινό πρόβλημα στου ψηλούς είναι νωπό και εκτός των άλλων θα υπάρχουν +4 διαβολοεβδομάδες.
Παίχτη πρέπει να πάρεις μέσα στην σεζόν. Εκεί κατά το Νοέμβριο Δεκέμβριο. Παίρνεις πεντάρι και τριάρι τώρα που είναι άμεσες ανάγκες και μετά βλέπεις τι κενό θα προκύψει πως αποδίδουν οι παίχτες αν υπάρχουν τραυματισμοί και ύστερα παίρνεις παίχτη. Και ο ίδιος ο Αταμαν μπορεί να βλέπει τον σαμοντουροφ πέμπτο ψηλό, για φέτος. Μπορεί να τον δοκιμάσει να δει αν θα ανταπεξέλθει. Οπότε δύο μεταγραφές για τώρα και η άλλη βλέποντας και κάνοντας
Αυτό που λες έχει βάση, και θα μπορούσε να είναι μια σωστή προσέγγιση.
Ωστόσο υπάρχουν δεδομένα που μπορεί να σπρώχνουν την ομάδα στην πιο safe λύση. Δηλαδή φέτος όλες οι ομάδες θα προσπαθήσουν να γεμίσουν το ράστερ λόγω της αύξησης των αγώνων. Το γεγονός ότι οι επιπλέον αγώνες μπαίνουν όλοι με την μορφή διαβολοεβδομάδας, κάνει το ρίσκο τραυματισμού πιο ορατό από ποτέ. Η ομάδα θα πάει σίγουρα σε ρόστερ 15 παιχτών. Αυτό συνεπάγεται 8 ξένοι και 7 Έλληνες, το είπε πρόσφατα και Σερέλης σε ιντερνετική εκπομπή (και κάτι αντίστοιχο είχε πει ο Ιτουδης πάλι σε ιντερνετική, μετά το Φ4 αν θυμαμι καλα ή κατα την διαρκεια). Η λογική λέει ότι η έκβαση στην περίπτωση του Ρογκα θα καθορίσει αν ο 8ος Ξένος θα είναι Ψηλός ή παίχτης στο φτερό. Αν δεν έρθει ο ρογκα ίσως κερδίσει πόντους η παραμονή του Λιθουανού - όχι σίγουρα, αλλά μπορεί να του δοθεί ο χρόνος να ανακάμψει. Αν δεν τα καταφέρει, η Αμερική είναι γεμάτη με τριάρια, βρίσκεις, δεν υπάρχει θέμα. Οι ψηλοί είναι δυσεύρετοι σε ΝΒΑ και Ευρωλίγκα. Γνώμη μου είναι πως θα πάμε για 2 ψηλούς, ένα με ποστ παιχνίδι και μέγεθος, και ένα 4-5άρι. Αν ήμουν στη θέση του Άταμαν (ευτυχώς δεν είμαι και έχουμε 7 κούπες!) θα περίμενα μέχρι τις 7 ιουλίου που λήγει η προθεσμία του Λαντέιλ. Επίσης δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση να μην είναι κανένας από όσους έχουν ακουστεί μέχρι τώρα.