Αυτό που λες για τον Αταμάν, είναι σαν να λέει κάποιος ότι ο Ομπράντοβιτς είναι κακός προπονητής επειδή φέτος έκανε τραγική χρονιά. Νομίζω ότι είναι άδικη και υπερβολική ως άποψη.kite26 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 30, 2026 6:28 pmΦίλε μου, εγώ τα λέω αυτά από πέρσυ. Δεν λέω ψέματα. Αν κρίνω λάθος, οκ. Μακάρι αν το θέτεις έτσι. Είναι κρίμα με τέτοια παιχτρόνια να εμφανίζετε τέτοια εικόνα. Μπορεί να μην το πιστεύεις, είναι καλοπροαίρετο το σχόλιο μου.
Μπορεί να μην έχει 100% την ευθύνη ο προπονητής, το δέχομαι. Έχει όμως το πιο μεγάλο ποσοστό ευθύνης.
Παναθηναικος - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
-
Neobasketikos25

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φέτος είναι χειρότερη ο ομάδα από πέρυσι ναι. Χειρότερη απόδοση τόσο του προπονητή όσο και κομβικών παιχτών (ναν). Ωστόσο στις λεπτομέρειες δεν προκρίθηκε στο φ4 και ήδη πήρε το κύπελλο. Επίσης υπάρχουν εμφανείς αδυναμίες σε συγκεκριμένες θέσεις, έχουν ήδη αναφερθεί και λογικά θα υπάρχει αναβάθμιση. Σε σχέση με τον οσφπ των 3 πενταδων ευρωλιγκας, του ίδιου προπονητή από το 2019 (πόσες φορές έμεινε εκτός φ4 ή χωρίς πρωταθλημα;) ναι υστερεί η ομάδα. Αλλά δεν έχει νόημα η συνεχής απαξίωση. Σε δύο εβδομάδες τελειώνει η χρονιά οπότε θα περιμένουμε με ανυπομονησία τις καλοκαιρινές εξελίξεις (μεταγραφές, φιλικά στην Κίνα κλπ).
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατί θα περιμένουμε με ανυπομονησία τα φιλικά στη Κίνα;Neobasketikos25 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 30, 2026 6:43 pmΦέτος είναι χειρότερη ο ομάδα από πέρυσι ναι. Χειρότερη απόδοση τόσο του προπονητή όσο και κομβικών παιχτών (ναν). Ωστόσο στις λεπτομέρειες δεν προκρίθηκε στο φ4 και ήδη πήρε το κύπελλο. Επίσης υπάρχουν εμφανείς αδυναμίες σε συγκεκριμένες θέσεις, έχουν ήδη αναφερθεί και λογικά θα υπάρχει αναβάθμιση. Σε σχέση με τον οσφπ των 3 πενταδων ευρωλιγκας, του ίδιου προπονητή από το 2019 (πόσες φορές έμεινε εκτός φ4 ή χωρίς πρωταθλημα;) ναι υστερεί η ομάδα. Αλλά δεν έχει νόημα η συνεχής απαξίωση. Σε δύο εβδομάδες τελειώνει η χρονιά οπότε θα περιμένουμε με ανυπομονησία τις καλοκαιρινές εξελίξεις (μεταγραφές, φιλικά στην Κίνα κλπ).
Οχι τα φιλικά γενικά, τι ιδιαίτερο περιμένουμε να έχουν τα φιλικά στη Κίνα
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν το λέω επειδή έκανε κακή χρονιά. Απλά όσο έχω δει τον Παναθηναϊκό, η ομάδα δείχνει πως δεν έχει κοιταχτεί στον καθρέφτη και αυτό είναι ευθύνη προπονητή.BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 30, 2026 6:31 pmΑυτό που λες για τον Αταμάν, είναι σαν να λέει κάποιος ότι ο Ομπράντοβιτς είναι κακός προπονητής επειδή φέτος έκανε τραγική χρονιά. Νομίζω ότι είναι άδικη και υπερβολική ως άποψη.kite26 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 30, 2026 6:28 pm
Φίλε μου, εγώ τα λέω αυτά από πέρσυ. Δεν λέω ψέματα. Αν κρίνω λάθος, οκ. Μακάρι αν το θέτεις έτσι. Είναι κρίμα με τέτοια παιχτρόνια να εμφανίζετε τέτοια εικόνα. Μπορεί να μην το πιστεύεις, είναι καλοπροαίρετο το σχόλιο μου.
Μπορεί να μην έχει 100% την ευθύνη ο προπονητής, το δέχομαι. Έχει όμως το πιο μεγάλο ποσοστό ευθύνης.
Ούτε ρόλοι έχουν βρεθεί, ούτε οι παίκτες που έπρεπε έχουν αποκτηθεί, ούτε ο σχεδιασμός ήταν σωστός όπως αποδείχθηκε. Και παίκτες κομβικοί έχουν παραγκωνιστεί.
Αυτό που χρειάζεστε είναι ένας προπονητής με όραμα, μέλλον και σοβαρότητα. Και ταπεινότητα. Είναι πολύ σημαντικό αυτό.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν παρεξηγούμαι κουμπάρε μου με το χιούμορ, αρκεί να είναι χωρίς σκοπιμότητες και έτσι το παίρνω αυτό
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
ΟΚ, από τον καναπέ είναι εύκολο να κρίνει κανείς.kite26 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 30, 2026 6:49 pmΔεν το λέω επειδή έκανε κακή χρονιά. Απλά όσο έχω δει τον Παναθηναϊκό, η ομάδα δείχνει πως δεν έχει κοιταχτεί στον καθρέφτη και αυτό είναι ευθύνη προπονητή.
Ούτε ρόλοι έχουν βρεθεί, ούτε οι παίκτες που έπρεπε έχουν αποκτηθεί, ούτε ο σχεδιασμός ήταν σωστός όπως αποδείχθηκε. Και παίκτες κομβικοί έχουν παραγκωνιστεί.
Αυτό που χρειάζεστε είναι ένας προπονητής με όραμα, μέλλον και σοβαρότητα. Και ταπεινότητα. Είναι πολύ σημαντικό αυτό.
-
kite26

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι ο Αταμάν έξυπνος;
Είναι πανέξυπνος.
Όμως, το μέγα λάθος που έκανε ήταν πως στηρίχτηκε στο ατομικό ταλέντο και άφησε την ομάδα αδούλευτη, στο auto.
Πίστεψε ότι μόνο με δηλώσεις και προκλήσεις, πολλές φορές και προς τους ίδιους του τους παίκτες θα γινόταν η δουλειά. Πίστεψε ότι μόνο του το μπάτζετ παίζει μπάσκετ. Ενώ ταυτόχρονα χάθηκαν τα αποδυτήρια και οι τρύπες καλυπτόταν με μπαλώματα. Και σε αυτό το πλαίσιο αναγκάστηκε/επέλεξε (το αποτέλεσμα το ίδιο είναι) να πάει με μικρό ροτέισον, το οποίο οδήγησε σε υπερκόπωση και τραυματισμούς...
Είναι πανέξυπνος.
Όμως, το μέγα λάθος που έκανε ήταν πως στηρίχτηκε στο ατομικό ταλέντο και άφησε την ομάδα αδούλευτη, στο auto.
Πίστεψε ότι μόνο με δηλώσεις και προκλήσεις, πολλές φορές και προς τους ίδιους του τους παίκτες θα γινόταν η δουλειά. Πίστεψε ότι μόνο του το μπάτζετ παίζει μπάσκετ. Ενώ ταυτόχρονα χάθηκαν τα αποδυτήρια και οι τρύπες καλυπτόταν με μπαλώματα. Και σε αυτό το πλαίσιο αναγκάστηκε/επέλεξε (το αποτέλεσμα το ίδιο είναι) να πάει με μικρό ροτέισον, το οποίο οδήγησε σε υπερκόπωση και τραυματισμούς...
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
kite26

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Προφανώς από τον καναπέ, τι άλλο. Αλλά αυτό που βλέπω θα στο πω και στο έχω πει πολύ πολύ καιρό πριν. Τέλος πάντων, καλή τύχη.BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 30, 2026 6:52 pmΟΚ, από τον καναπέ είναι εύκολο να κρίνει κανείς.kite26 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 30, 2026 6:49 pm
Δεν το λέω επειδή έκανε κακή χρονιά. Απλά όσο έχω δει τον Παναθηναϊκό, η ομάδα δείχνει πως δεν έχει κοιταχτεί στον καθρέφτη και αυτό είναι ευθύνη προπονητή.
-
kite26

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
Neobasketikos25

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-Πρωτα φιλικά της χρονιάςpan24 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 30, 2026 6:49 pmΓιατί θα περιμένουμε με ανυπομονησία τα φιλικά στη Κίνα;Neobasketikos25 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 30, 2026 6:43 pmΦέτος είναι χειρότερη ο ομάδα από πέρυσι ναι. Χειρότερη απόδοση τόσο του προπονητή όσο και κομβικών παιχτών (ναν). Ωστόσο στις λεπτομέρειες δεν προκρίθηκε στο φ4 και ήδη πήρε το κύπελλο. Επίσης υπάρχουν εμφανείς αδυναμίες σε συγκεκριμένες θέσεις, έχουν ήδη αναφερθεί και λογικά θα υπάρχει αναβάθμιση. Σε σχέση με τον οσφπ των 3 πενταδων ευρωλιγκας, του ίδιου προπονητή από το 2019 (πόσες φορές έμεινε εκτός φ4 ή χωρίς πρωταθλημα;) ναι υστερεί η ομάδα. Αλλά δεν έχει νόημα η συνεχής απαξίωση. Σε δύο εβδομάδες τελειώνει η χρονιά οπότε θα περιμένουμε με ανυπομονησία τις καλοκαιρινές εξελίξεις (μεταγραφές, φιλικά στην Κίνα κλπ).
Οχι τα φιλικά γενικά, τι ιδιαίτερο περιμένουμε να έχουν τα φιλικά στη Κίνα![]()
- λεφτα, εξωστρέφεια. Δεν περιστρεφονται όλα μεταξύ παο, οσφπ, στον πολύ περιορισμένο ελληνικό πληθυσμό, το αντίθετο μάλιστα.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι αλλά εμείς δεν είμαστε επουδενί αντιπροσωπευτικό δείγμα;Neobasketikos25 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 30, 2026 8:00 pm-Πρωτα φιλικά της χρονιάς
- λεφτα, εξωστρέφεια. Δεν περιστρεφονται όλα μεταξύ παο, οσφπ, στον πολύ περιορισμένο ελληνικό πληθυσμό, το αντίθετο μάλιστα.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο