Παναθηναικος - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Μάιος 30, 2026 6:31 pm

kite26 έγραψε:
Σάβ Μάιος 30, 2026 6:28 pm
BillyPao έγραψε:
Σάβ Μάιος 30, 2026 6:25 pm

Αυτό είναι το πρόβλημα, ότι απομονώνεις ότι σε συμφέρει και γενικεύεις. Εντάξει, δεν είσαι ο μόνος...
Φίλε μου, εγώ τα λέω αυτά από πέρσυ. Δεν λέω ψέματα. Αν κρίνω λάθος, οκ. Μακάρι αν το θέτεις έτσι. Είναι κρίμα με τέτοια παιχτρόνια να εμφανίζετε τέτοια εικόνα. Μπορεί να μην το πιστεύεις, είναι καλοπροαίρετο το σχόλιο μου.

Μπορεί να μην έχει 100% την ευθύνη ο προπονητής, το δέχομαι. Έχει όμως το πιο μεγάλο ποσοστό ευθύνης.
Αυτό που λες για τον Αταμάν, είναι σαν να λέει κάποιος ότι ο Ομπράντοβιτς είναι κακός προπονητής επειδή φέτος έκανε τραγική χρονιά. Νομίζω ότι είναι άδικη και υπερβολική ως άποψη.

Neobasketikos25

sophomore
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Μάιος 30, 2026 6:43 pm

Φέτος είναι χειρότερη ο ομάδα από πέρυσι ναι. Χειρότερη απόδοση τόσο του προπονητή όσο και κομβικών παιχτών (ναν). Ωστόσο στις λεπτομέρειες δεν προκρίθηκε στο φ4 και ήδη πήρε το κύπελλο. Επίσης υπάρχουν εμφανείς αδυναμίες σε συγκεκριμένες θέσεις, έχουν ήδη αναφερθεί και λογικά θα υπάρχει αναβάθμιση. Σε σχέση με τον οσφπ των 3 πενταδων ευρωλιγκας, του ίδιου προπονητή από το 2019 (πόσες φορές έμεινε εκτός φ4 ή χωρίς πρωταθλημα;) ναι υστερεί η ομάδα. Αλλά δεν έχει νόημα η συνεχής απαξίωση. Σε δύο εβδομάδες τελειώνει η χρονιά οπότε θα περιμένουμε με ανυπομονησία τις καλοκαιρινές εξελίξεις (μεταγραφές, φιλικά στην Κίνα κλπ).

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Μάιος 30, 2026 6:49 pm

Neobasketikos25 έγραψε:
Φέτος είναι χειρότερη ο ομάδα από πέρυσι ναι. Χειρότερη απόδοση τόσο του προπονητή όσο και κομβικών παιχτών (ναν). Ωστόσο στις λεπτομέρειες δεν προκρίθηκε στο φ4 και ήδη πήρε το κύπελλο. Επίσης υπάρχουν εμφανείς αδυναμίες σε συγκεκριμένες θέσεις, έχουν ήδη αναφερθεί και λογικά θα υπάρχει αναβάθμιση. Σε σχέση με τον οσφπ των 3 πενταδων ευρωλιγκας, του ίδιου προπονητή από το 2019 (πόσες φορές έμεινε εκτός φ4 ή χωρίς πρωταθλημα;) ναι υστερεί η ομάδα. Αλλά δεν έχει νόημα η συνεχής απαξίωση. Σε δύο εβδομάδες τελειώνει η χρονιά οπότε θα περιμένουμε με ανυπομονησία τις καλοκαιρινές εξελίξεις (μεταγραφές, φιλικά στην Κίνα κλπ).
Γιατί θα περιμένουμε με ανυπομονησία τα φιλικά στη Κίνα;
Οχι τα φιλικά γενικά, τι ιδιαίτερο περιμένουμε να έχουν τα φιλικά στη Κίνα :D

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

BillyPao έγραψε:
kite26 έγραψε:
Σάβ Μάιος 30, 2026 6:28 pm

Φίλε μου, εγώ τα λέω αυτά από πέρσυ. Δεν λέω ψέματα. Αν κρίνω λάθος, οκ. Μακάρι αν το θέτεις έτσι. Είναι κρίμα με τέτοια παιχτρόνια να εμφανίζετε τέτοια εικόνα. Μπορεί να μην το πιστεύεις, είναι καλοπροαίρετο το σχόλιο μου.

Μπορεί να μην έχει 100% την ευθύνη ο προπονητής, το δέχομαι. Έχει όμως το πιο μεγάλο ποσοστό ευθύνης.
Αυτό που λες για τον Αταμάν, είναι σαν να λέει κάποιος ότι ο Ομπράντοβιτς είναι κακός προπονητής επειδή φέτος έκανε τραγική χρονιά. Νομίζω ότι είναι άδικη και υπερβολική ως άποψη.
Δεν το λέω επειδή έκανε κακή χρονιά. Απλά όσο έχω δει τον Παναθηναϊκό, η ομάδα δείχνει πως δεν έχει κοιταχτεί στον καθρέφτη και αυτό είναι ευθύνη προπονητή.

Ούτε ρόλοι έχουν βρεθεί, ούτε οι παίκτες που έπρεπε έχουν αποκτηθεί, ούτε ο σχεδιασμός ήταν σωστός όπως αποδείχθηκε. Και παίκτες κομβικοί έχουν παραγκωνιστεί.

Αυτό που χρειάζεστε είναι ένας προπονητής με όραμα, μέλλον και σοβαρότητα. Και ταπεινότητα. Είναι πολύ σημαντικό αυτό.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

TuTiS έγραψε:
Σάβ Μάιος 30, 2026 6:01 pm
kein έγραψε:
Σάβ Μάιος 30, 2026 5:58 pm
{ ... έχει και συνέχεια :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: }

Αταμάν: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη Euroleague, αλλά είμαστε καλύτεροι και θα πάρουμε το πρωτάθλημα»
Πραγματικά μην το πάρεις κάπως, αλλά νόμιζα ότι το έγραψε η γερμανική ΑΙ που τριγύριζε στο forum μέχρι που είδα ότι το πόσταρες εσύ το άρθρο.
Δεν παρεξηγούμαι κουμπάρε μου με το χιούμορ, αρκεί να είναι χωρίς σκοπιμότητες και έτσι το παίρνω αυτό :mrgreen: και για να σου το επιστρέψω, αγνό αγνό ... για να με μπερδέψεις με τον φίλο, πρέπει να έχεις λίγο καταρράχτη ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ή να 'χεις πιει αρκετές μπύρες :drunk:

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
BillyPao

champion
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Μάιος 30, 2026 6:52 pm

kite26 έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Δεν το λέω επειδή έκανε κακή χρονιά. Απλά όσο έχω δει τον Παναθηναϊκό, η ομάδα δείχνει πως δεν έχει κοιταχτεί στον καθρέφτη και αυτό είναι ευθύνη προπονητή.

Ούτε ρόλοι έχουν βρεθεί, ούτε οι παίκτες που έπρεπε έχουν αποκτηθεί, ούτε ο σχεδιασμός ήταν σωστός όπως αποδείχθηκε. Και παίκτες κομβικοί έχουν παραγκωνιστεί.

Αυτό που χρειάζεστε είναι ένας προπονητής με όραμα, μέλλον και σοβαρότητα. Και ταπεινότητα. Είναι πολύ σημαντικό αυτό.
ΟΚ, από τον καναπέ είναι εύκολο να κρίνει κανείς.

kite26

allstar
Reactions:

Σάβ Μάιος 30, 2026 6:56 pm

Είναι ο Αταμάν έξυπνος;

Είναι πανέξυπνος.

Όμως, το μέγα λάθος που έκανε ήταν πως στηρίχτηκε στο ατομικό ταλέντο και άφησε την ομάδα αδούλευτη, στο auto.

Πίστεψε ότι μόνο με δηλώσεις και προκλήσεις, πολλές φορές και προς τους ίδιους του τους παίκτες θα γινόταν η δουλειά. Πίστεψε ότι μόνο του το μπάτζετ παίζει μπάσκετ. Ενώ ταυτόχρονα χάθηκαν τα αποδυτήρια και οι τρύπες καλυπτόταν με μπαλώματα. Και σε αυτό το πλαίσιο αναγκάστηκε/επέλεξε (το αποτέλεσμα το ίδιο είναι) να πάει με μικρό ροτέισον, το οποίο οδήγησε σε υπερκόπωση και τραυματισμούς...

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

kite26

allstar
Reactions:

Σάβ Μάιος 30, 2026 7:05 pm

BillyPao έγραψε:
Σάβ Μάιος 30, 2026 6:52 pm
kite26 έγραψε:

ΟΚ, από τον καναπέ είναι εύκολο να κρίνει κανείς.
Προφανώς από τον καναπέ, τι άλλο. Αλλά αυτό που βλέπω θα στο πω και στο έχω πει πολύ πολύ καιρό πριν. Τέλος πάντων, καλή τύχη.

kite26

allstar
Reactions:

Σάβ Μάιος 30, 2026 7:26 pm

Γνώμη κάποιος για Αλιμπίγιεβιτς; Τον είχε προτείνει ένα μπασκετικό κανάλι που παρακολουθώ, αλλά δεν τον ξέρω. Αν έχει εικόνα κάποιος φίλος να μας πει...Φαίνεται νέος και ανερχόμενος...

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Σάβ Μάιος 30, 2026 7:31 pm

BillyPao έγραψε:
Σάβ Μάιος 30, 2026 6:00 pm
Κάποιοι σχόλια εδώ μέσα ούτε Ολυμπιακοί δεν θα τα κάνανε... :sad:
αφου παρακαλαμε να χανει η ομαδα ετσι δεν μας ειπες? :welcome:

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Σάβ Μάιος 30, 2026 7:35 pm

kein έγραψε:

Αταμάν: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη Euroleague, αλλά είμαστε καλύτεροι και θα πάρουμε το πρωτάθλημα»
αντε να τους δουμε την τεταρτη γιατι απο λογια αλλο τιποτα

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Σάβ Μάιος 30, 2026 7:53 pm

τουλουμπα έγραψε:
kein έγραψε:

τελειώνει το μαρτύριο τουλού μου , το έφαγες το γάιδαρο :mrgreen: λιγο ακόμα ...

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Neobasketikos25

sophomore
Reactions:

Σάβ Μάιος 30, 2026 8:00 pm

pan24 έγραψε:
Neobasketikos25 έγραψε:
-Πρωτα φιλικά της χρονιάς
- λεφτα, εξωστρέφεια. Δεν περιστρεφονται όλα μεταξύ παο, οσφπ, στον πολύ περιορισμένο ελληνικό πληθυσμό, το αντίθετο μάλιστα.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Σάβ Μάιος 30, 2026 8:01 pm

kein έγραψε:
Σάβ Μάιος 30, 2026 7:53 pm
τουλουμπα έγραψε:

τελειώνει το μαρτύριο τουλού μου , το έφαγες το γάιδαρο :mrgreen: λιγο ακόμα ...
αν δεν γινουν οι κινησεις που πρεπει το μαρτυριο θα συνεχιστει και του χρονου

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Σάβ Μάιος 30, 2026 8:04 pm

Neobasketikos25 έγραψε:
Σάβ Μάιος 30, 2026 8:00 pm
pan24 έγραψε:

-Πρωτα φιλικά της χρονιάς
- λεφτα, εξωστρέφεια. Δεν περιστρεφονται όλα μεταξύ παο, οσφπ, στον πολύ περιορισμένο ελληνικό πληθυσμό, το αντίθετο μάλιστα.
Ναι αλλά εμείς δεν είμαστε επουδενί αντιπροσωπευτικό δείγμα;

Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”