Super Cup Ελλάδας

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιούλ 30, 2025 9:44 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τετ Ιούλ 30, 2025 7:40 pm
yawn.brigade έγραψε:
Τετ Ιούλ 30, 2025 6:56 pm

όταν αρχίσει τη γκρίνια η Παρτίζαν και ζητήσει αλλαγή των επίσημων υποχρεώσεων το ξανασυζητάμε :)
Δεν καταλαβαίνω, ο παο έκανε μια αντιπρόταση, δεν γουσταρετε, οκ, δεν συμμετέχουμε και προχωράμε. Ποιο είναι το πρόβλημα?
έτσι όπως το θέτεις απολύτως κανένα πρόβλημα.

το αίσθημα αδικίας και τα "πάμε να φύγουμε" δε καταλαβαίνω

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Τετ Ιούλ 30, 2025 10:02 pm

προφανως συμφωνω με το να μην παει ο ομαδα στο σουπερ καπ και δεν καταλαβαινω γιατι πηγαινε τις προηγουμενες χρονιες

το πιο σημαντικο ειναι βεβαια να φυγουμε απτην α1 παρα απτο σουπερ καπ

JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Ιούλ 30, 2025 10:03 pm

yawn.brigade έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

Δεν καταλαβαίνω, ο παο έκανε μια αντιπρόταση, δεν γουσταρετε, οκ, δεν συμμετέχουμε και προχωράμε. Ποιο είναι το πρόβλημα?

Δεν υπάρχει αίσθημα αδικίας από πλευράς παο, ούτε πάμε να φύγουμε εκδικητική. Είτε κάναμε την αντιπροταση μας τώρα, είτε τη κάναμε ένα μήνα πριν πριν οριστεί το Παύλος Γιαννακοπουλος, αν η απάντηση των υπολοίπων ομάδων ήταν αρνητική, δεν πρόκειται να ακυρώσουμε το τουρνουά για να παίξουμε στο σούπερ καπ. Άρα εμείς δηλώνουμε ότι αυτή είναι η προτεραιότητα μας, κάνουμε και μια πρόταση για το σουπερ καπ, δεν θέλει ο οσφπ (δεν καταλαβαίνω γιατι) και οι υπόλοιποι, οκ προχωράμε. Ούτε ο παο έκανε κάτι κακό που έβαλε σε προτεραιότητα το συμφέρον του, ούτε κάποιος άλλος. Το έχετε κάνει μεγαλύτερο θέμα από ότι είναι.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Ιούλ 30, 2025 10:05 pm

JohnnyPao έγραψε:

γιατι η συμμετοχη του παο νομιμοποιει και δινει αιγλη στο τροπαιο εστω και αυτης της χαμηλης αξιας που θα παρουν :welcome:

και να μην υπηρχαν τα γνωστα θεματα δεν μπορω να καταλαβω τι παιζουμε αφου ο αταμαν και οι παιχτες σνομπαρουν τελειως το σουπερ καπ τι νοημα εχει να συμμετεχουμε

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Τετ Ιούλ 30, 2025 10:09 pm

JohnnyPao έγραψε:
yawn.brigade έγραψε:

Δεν υπάρχει αίσθημα αδικίας από πλευράς παο, ούτε πάμε να φύγουμε εκδικητική. Είτε κάναμε την αντιπροταση μας τώρα, είτε τη κάναμε ένα μήνα πριν πριν οριστεί το Παύλος Γιαννακοπουλος, αν η απάντηση των υπολοίπων ομάδων ήταν αρνητική, δεν πρόκειται να ακυρώσουμε το τουρνουά για να παίξουμε στο σούπερ καπ. Άρα εμείς δηλώνουμε ότι αυτή είναι η προτεραιότητα μας, κάνουμε και μια πρόταση για το σουπερ καπ, δεν θέλει ο οσφπ (δεν καταλαβαίνω γιατι) και οι υπόλοιποι, οκ προχωράμε. Ούτε ο παο έκανε κάτι κακό που έβαλε σε προτεραιότητα το συμφέρον του, ούτε κάποιος άλλος. Το έχετε κάνει μεγαλύτερο θέμα από ότι είναι.
εδώ τα γράφετε μωρέ τα "πάμε να φύγουμε", αυτά σχολίασα :P

το γιατί δε θέλουν οι περισσότεροι (και όχι μόνο ο Ολυμπιακός) το εξηγεί καλά ο pan24.

JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Ιούλ 30, 2025 11:07 pm

yawn.brigade έγραψε:
Τετ Ιούλ 30, 2025 10:09 pm
JohnnyPao έγραψε:

εδώ τα γράφετε μωρέ τα "πάμε να φύγουμε", αυτά σχολίασα :P

το γιατί δε θέλουν οι περισσότεροι (και όχι μόνο ο Ολυμπιακός) το εξηγεί καλά ο pan24.
Το πάμε να φύγουμε το λέμε (κι εγώ μαζι) απτο σούπερ καπ καταρχάς γιατί ειναι μουφα θεσμός και αξίζει περισσότερο το άλλο τουρνουά, όχι γιατί τσαντιστήκαμε με τις άλλες ομάδες που δεν μας κάνουν το χατήρι. Το πάμε να φύγουμε απτην Α1 γενικά το λέμε για άλλους λόγους που δεν μπορώ να αναλύσω αλλά έχουν να κάνουν με διαιτησία στους τελικούς πέρσι και φέτος, με λιολιο και αφους.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Πέμ Ιούλ 31, 2025 8:48 am

nikolas_asteri έγραψε:
Τετ Ιούλ 30, 2025 7:47 pm
Ο "λόγος" που υποστηρίζουμε μία ομάδα δεν έχει βάση σε καμία λογική. Διαλέξαμε την ομάδα του πατέρα, του αδερφού, του ξαδέρφου, κάποιοι άλλοι ανώμαλοι απλά διαλέξαμε την ομάδα που έπαιζε ο Ζάρκο και απλά μείναμε με αυτή. Δεν είναι ότι την διαλέγεις συνειδητά.
Συνειδητά όχι δεν την διαλέγεις αλλά ο δεσμός με την ομάδα είναι σαν τις...σχέσεις και την...στατιστική, παρουσιάζει διακυμάνσεις. Διαφορετική απήχηση έχει ο τωρινός Παναθηναϊκός και διαφορετική πριν μερικά χρόνια. Την ομάδα του χωριού μου θα την στηρίζω βέβαια και θα την αγαπώ, γιατί παίζει στο χωριό μου, είναι άτομα που γνωρίζω, μπορεί να έχω περάσει κι εγώ από κει, αλλά αν μια μέρα αποφασίσει να αλλάξει έδρα και να πάει π.χ. στο Ηράκλειο γιατί εκεί θα έχει μεγαλύτερα έσοδα δεν θα είναι πλέον η ομάδα του χωριού μου.
Στο ποδόσφαιρό είχα δεθεί με την ομάδα του Μπάγιεβιτς ακόμα θυμάμαι παίκτες και ενδεκάδες από εκείνη την περίοδο, όταν ο Μαρινάκης άρχισε να φέρνει καραβιές παικτών κάθε χρονιά και να διώχνει άλλους τόσους σταμάτησα να παρακολουθώ, δεν μπορούσα να δεθώ με την ομάδα. Αν με ρωτήσεις τώρα δεν ξέρω 10 παίκτες του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο, έχει ραγίσει το γυαλί.
Μικρός υποστήριζα Μπάρτσα, μπορεί να έφταιγε που είχαν πέσει κάτι ...Έρικ Καστέλ στα χέρια μου (όχι τα τωρινά με την επανέκδοση), μπορεί η αίγλη του "més que un club", μπορεί ότι παιρνούσαν παικταράδες όπως ο Ρομάριο, ο Ρονάλντο κ.ο.κ. έ μετά έβαλε την διαφήμιση της Unicef, λες εντάξει, μη κερδοσκοπικό είναι, μετά ακολούθησαν όλα τα άλλα, ε, δεν με τραβάει πια το ίδιο.
nikolas_asteri έγραψε:
Τετ Ιούλ 30, 2025 7:44 pm
Γενικά πολύ πιο ενδιαφέρον το τουρνουά από το Σούπερ Καπ. Από όλες τις κατσαπλιές του ΔΠΓ νομίζω το να μην κατέβουμε στο Σούπερ Καπ γιατί θέλει να κάνει σοβαρό τουρνουά στην Αυστραλία είναι πολύ δεκτό.

Τα οφέλη από το τουρνουά στην Αυστραλία: Διεθνές τουρνουά, εμπορικά οφέλη. Οι χορηγοί και το brand της ομάδας έχουν μεγαλύτερη έκθεση σε σχέση με ένα εγχώριο event που δεν παρακολουθεί σχεδόν κανείς. Λεφτά να πάει η ομάδα στην Κίνα, Έλληνες στην Αυστραλία μπορούν να δουν από κοντά ομάδες Ευρωλίγκας κλπ κλπ

Τα οφέλη από του Σούπερ Καπ: κάτι μούφα bragging rights και τέλος.

Είναι εύκολη η απόφαση νομίζω.
Επίσης δεν συμφωνώ, ούτε μ' αυτό, ούτε με την λογικη΄αφού το πρόστιμο είναι 20.000 ευρώ τα δίνω και κάνω ότι θέλω. Κάνεις ότι θέλεις μέσα στο πλαίσιο της ένωσης που συμμετέχεις. Εδώ τα δεδομένα δείχνουν ότι είχαν αποφασίσει να διεξαχθεί το τουρνουά στην Ρόδο, ήταν ψιλοπροφανείς οι ημερομηνίες που μπορούσε να γίνει και ο Παναθηναϊκός αδιαφόρησε. η πρόταση του μ' αρέσει δεν λέω το αντίθετο, όμως το να προτάσσει απλώς το δικό του συμφέρον στα μάτια μου είναι απαράδεκτό.
Αν το θέμα ήταν μόνο ο Παναθηναϊκός οκ, το ζήτημα είναι ότι την ίδια νοοτροπία έχουν όλες οι ομάδες, απλώς ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό έχουν μεγαλύτερη ισχύ. Γι' αυτό δεν θα μπορέσει στο άμεσο μέλλον να προχωρήσει και η επαγγελματική διαιτησία. Δεν πρόκειται να βάλουν ποτέ πίσω τα δικά τους βραχυπρόθεσμα συμφέροντα και να κοιτάξουν το ευρύτερο μακροπρόθεσμο καλό της διοργάνωσης.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Πέμ Ιούλ 31, 2025 10:27 am

Aπο τη στιγμή που η ίδια η ένωση (?)"κοστολογει" τη συμμετοχή σε αυτό το θεσμό με 20 χιλιάρικα και πρέπει η ομάδα να αποφασίσει (διότι θέμα ακύρωσης του τουρνουά δε παιζει) τότε η απόφαση ειναι ευκολη(βασικά στα μάτια μου δε τίθεται καν διλλημα)

Από τη μια έχεις ένα θεσμό (?) απαξιωμενο τελείως,με ανύπαρκτη εμπορικότητα και μπόλικη τοξικότητα
Από την άλλη θα έχεις τουρνουά με γεμάτα γήπεδα και πράσινες φανέλες σε μια άλλη ήπειρο (με πολλούς ελληνες),εμπορικότητα,διεύρυνση βάσης φιλάθλων στο εξωτερικό ,πολλά έσοδα,περαιτέρω μεγαλωμα του (ήδη τεραστιου) μπασκετικου brand του Παναθηναικου

Πολύ δύσκολη απόφαση :P

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Πέμ Ιούλ 31, 2025 10:33 am

Επίσης με τα 20 "χηνάρια" η "διοργανώτρα" αρχή μπορεί να αγοράσει μια μπασκέτα να υπάρχει να μην έχουμε τα ίδια τραγελαφικά γεγονότα με πέρσι :mrgreen:

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
modernam

a1greece
Reactions:

Πέμ Ιούλ 31, 2025 11:13 am

Το super cap θα το βλέπανε αρκετοί.

Η νίκη θα είχε αίγλη και ο ηττημένος θα ξεκίναγε με disadvantage τη χρονιά.

Αν το πρόστιμο στον ΠΑΟ είναι μόνο 20 Κ, τότε προτείνω να το συνεχίσουμε στην τοξικότητα, δηλαδή να κατέβουμε μόνο με Έλληνες για να δούμε τότε τι πρόστιμο θα μας ριξουν ... Θεωρητικά κάτι της τάξης των 5Κ.

Η άποψη μου είναι ότι πρέπει να το τραβήξουμε ... Αλλιώς θα συνεχίσουν να παίζουν με ανακοινώσεις, εθνική, θεσμούς κλπ

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Πέμ Ιούλ 31, 2025 11:27 am

modernam έγραψε:
Πέμ Ιούλ 31, 2025 11:13 am
Το super cap θα το βλέπανε αρκετοί.

Η νίκη θα είχε αίγλη και ο ηττημένος θα ξεκίναγε με disadvantage τη χρονιά.

Αν το πρόστιμο στον ΠΑΟ είναι μόνο 20 Κ, τότε προτείνω να το συνεχίσουμε στην τοξικότητα, δηλαδή να κατέβουμε μόνο με Έλληνες για να δούμε τότε τι πρόστιμο θα μας ριξουν ... Θεωρητικά κάτι της τάξης των 5Κ.

Η άποψη μου είναι ότι πρέπει να το τραβήξουμε ... Αλλιώς θα συνεχίσουν να παίζουν με ανακοινώσεις, εθνική, θεσμούς κλπ
Τι να τραβήξει, και ποιος ? Δεν είσαι πολύ σαφής για να μπορεί κάποιος να συμμετάσχει στον συλλογισμό σου.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Πέμ Ιούλ 31, 2025 4:25 pm

Conan1982 έγραψε:
Συνειδητά όχι δεν την διαλέγεις αλλά ο δεσμός με την ομάδα είναι σαν τις...σχέσεις και την...στατιστική, παρουσιάζει διακυμάνσεις. Διαφορετική απήχηση έχει ο τωρινός Παναθηναϊκός και διαφορετική πριν μερικά χρόνια. Την ομάδα του χωριού μου θα την στηρίζω βέβαια και θα την αγαπώ, γιατί παίζει στο χωριό μου, είναι άτομα που γνωρίζω, μπορεί να έχω περάσει κι εγώ από κει, αλλά αν μια μέρα αποφασίσει να αλλάξει έδρα και να πάει π.χ. στο Ηράκλειο γιατί εκεί θα έχει μεγαλύτερα έσοδα δεν θα είναι πλέον η ομάδα του χωριού μου.
Στο ποδόσφαιρό είχα δεθεί με την ομάδα του Μπάγιεβιτς ακόμα θυμάμαι παίκτες και ενδεκάδες από εκείνη την περίοδο, όταν ο Μαρινάκης άρχισε να φέρνει καραβιές παικτών κάθε χρονιά και να διώχνει άλλους τόσους σταμάτησα να παρακολουθώ, δεν μπορούσα να δεθώ με την ομάδα. Αν με ρωτήσεις τώρα δεν ξέρω 10 παίκτες του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο, έχει ραγίσει το γυαλί.
Μικρός υποστήριζα Μπάρτσα, μπορεί να έφταιγε που είχαν πέσει κάτι ...Έρικ Καστέλ στα χέρια μου (όχι τα τωρινά με την επανέκδοση), μπορεί η αίγλη του "més que un club", μπορεί ότι παιρνούσαν παικταράδες όπως ο Ρομάριο, ο Ρονάλντο κ.ο.κ. έ μετά έβαλε την διαφήμιση της Unicef, λες εντάξει, μη κερδοσκοπικό είναι, μετά ακολούθησαν όλα τα άλλα, ε, δεν με τραβάει πια το ίδιο.
Ναι δεν διαφωνώ ότι μπορεί να σε ξενερώσει η ομάδα για τον έναν ή τον άλλο λόγο. Το θέμα είναι όμως πως για πολλούς δεν είναι απλά κάτι που τους αρέσει να παρακολουθούν. Είναι η ζωή τους και η κινητήρια δύναμη. Βλέπεις και εδώ στο φόρουμ πως αντιδρούν μετά από ήττες (ή ακόμα και νίκες). Για εκείνους η ομάδα που στηρίζουν είναι κάτι πολύ μεγάλο το οποίο σε συνδυασμό με το δέσιμο του παρελθόντος το κάνει αδύνατο να στηρίξουν το ίδιο φανατικά κάποια άλλη άκυρη ομάδα.
Conan1982 έγραψε:
Επίσης δεν συμφωνώ, ούτε μ' αυτό, ούτε με την λογικη΄αφού το πρόστιμο είναι 20.000 ευρώ τα δίνω και κάνω ότι θέλω. Κάνεις ότι θέλεις μέσα στο πλαίσιο της ένωσης που συμμετέχεις. Εδώ τα δεδομένα δείχνουν ότι είχαν αποφασίσει να διεξαχθεί το τουρνουά στην Ρόδο, ήταν ψιλοπροφανείς οι ημερομηνίες που μπορούσε να γίνει και ο Παναθηναϊκός αδιαφόρησε. η πρόταση του μ' αρέσει δεν λέω το αντίθετο, όμως το να προτάσσει απλώς το δικό του συμφέρον στα μάτια μου είναι απαράδεκτό.
Αν το θέμα ήταν μόνο ο Παναθηναϊκός οκ, το ζήτημα είναι ότι την ίδια νοοτροπία έχουν όλες οι ομάδες, απλώς ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό έχουν μεγαλύτερη ισχύ. Γι' αυτό δεν θα μπορέσει στο άμεσο μέλλον να προχωρήσει και η επαγγελματική διαιτησία. Δεν πρόκειται να βάλουν ποτέ πίσω τα δικά τους βραχυπρόθεσμα συμφέροντα και να κοιτάξουν το ευρύτερο μακροπρόθεσμο καλό της διοργάνωσης.
Με έχεις στη μπούκα και διαφωνείς παντού :D :D Ξεκάθαρη προσπάθεια λογικρισίας, να χαίρεστε το φόρουμ σας, δύο μέτρα και δύο σταθμά, εγώ φεύγω κλπ κλπ :dribble:

Όπως είπε και ο lebowksi πιο πάνω, η ίδια η συνομοταξία κοστολόγησε αυτόν τον αγώνα 20κ. Ο Παναθηναικός είναι απόλυτα τυπικός σε αυτό που κάνει με βάση τους κανόνες. Είναι ηθικό; Κατ'εμέ όχι, αλλά είναι εντελώς "νόμιμο". Ας πούμε ότι για να γραφτείς εδώ στο φόρουμ έκανες τικ ένα κουτάκι που έλεγε ότι πρέπει να έχεις για 30 μέρες υπογραφή "Ο Κόναν είναι ο βασιλιάς του ιντερνετ". Εγώ δεν το κάνω και δέχομαι αδιαμαρτύρητα την (υποθετική) τιμωρία +1 φάουλ ξέρω γω...που είναι το πρόβλημα;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Πέμ Ιούλ 31, 2025 4:35 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Με έχεις στη μπούκα και διαφωνείς παντού :D :D Ξεκάθαρη προσπάθεια λογικρισίας, να χαίρεστε το φόρουμ σας, δύο μέτρα και δύο σταθμά, εγώ φεύγω κλπ κλπ :dribble:

Όπως είπε και ο lebowksi πιο πάνω, η ίδια η συνομοταξία κοστολόγησε αυτόν τον αγώνα 20κ. Ο Παναθηναικός είναι απόλυτα τυπικός σε αυτό που κάνει με βάση τους κανόνες. Είναι ηθικό; Κατ'εμέ όχι, αλλά είναι εντελώς "νόμιμο". Ας πούμε ότι για να γραφτείς εδώ στο φόρουμ έκανες τικ ένα κουτάκι που έλεγε ότι πρέπει να έχεις για 30 μέρες υπογραφή "Ο Κόναν είναι ο βασιλιάς του ιντερνετ". Εγώ δεν το κάνω και δέχομαι αδιαμαρτύρητα την (υποθετική) τιμωρία +1 φάουλ ξέρω γω...που είναι το πρόβλημα;
Δεν είναι.. κακή ιδέα η τελευταία πρόταση, θα προσθέσω μόνο και της ...Ακιλονιας.
Για μένα είναι θέμα σεβασμου προς τους υπόλοιπους, μπορείς και να παρκάρεις παράνομα, να δημιουργείς δυσκολίες στους άλλους και να σου βάζουν 40 ευρώ πρόστιμο, που είναι το πρόβλημα αν έχεις λεφτα; Δεν μπορώ να συμφωνήσω με τέτοιες λογικές.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Πέμ Ιούλ 31, 2025 4:38 pm

Conan1982 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 31, 2025 4:35 pm
Δεν είναι.. κακή ιδέα η τελευταία πρόταση, θα προσθέσω μόνο και της ...Ακιλονιας.
Για μένα είναι θέμα σεβασμου προς τους υπόλοιπους, μπορείς και να παρκάρεις παράνομα, να δημιουργείς δυσκολίες στους άλλους και να σου βάζουν 40 ευρώ πρόστιμο, που είναι το πρόβλημα αν έχεις λεφτα; Δεν μπορώ να συμφωνήσω με τέτοιες λογικές.
Φεύγουμε λίγο οφφτοπικ αλλά συμφωνώ με το τελευταίο που γράφεις. Γι'αυτό και τα πρόστιμα πρέπει να είναι ανάλογα του μισθού του καθενός ώστε να μην μπορούν οι πιο πλούσιοι να παρανομούν όποτε γουστάρουν :)

Εικόνα
modernam

a1greece
Reactions:

Πέμ Ιούλ 31, 2025 4:43 pm

kein έγραψε:
Πέμ Ιούλ 31, 2025 4:14 pm
modernam έγραψε:
Πέμ Ιούλ 31, 2025 4:12 pm

Προφανώς εννοώ το αντίθετο από αυτό που κατάλαβες .. λέω ότι ο ΠΑΟ έφτιαξε νομικό τμήμα για να πολεμήσει την παράγκα του ΟΣΦΠ ... όπως ξέρεις ότι έγινε ....
Μήπως να γράψεις απλά τη γνώμη, ξεκάθαρα χωρίς να προσπαθείς να κανεις χιούμορ ταυτόχρονα ; Λέω απλά για να μπορέσει να γίνει διάλογος.
Πιο απλά δεν γίνεται σε 2-3 προτάσεις.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά Θέματα Α1”