Τελικοί GBL, Game 2: Παναθηναϊκός vs Ολυμπιακός (05/06, 21:00)
Συντονιστής: Captains
- Αλέξανδρος Τ.

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Δημήτρης Διαμαντίδης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ὁδὸς ἄνω κάτω μία καὶ ὡυτή.
-
tarp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
0
Μια ενσταση έχω και στο τελικό φ4 που δεν ήμασταν άδειοι κακοί ήμασταν πάλι. Δεν συγκρίνονται βέβαια οι 2 διοργανώσεις.nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Ιουν 05, 2026 10:43 pmΝομίζω είναι απολύτως λογικό μετά από Ευρωλίγκα να έχει αδειάσει η ομάδα και να μην ψήνεται πάρα πάρα πολύ. Υπήρχε πολύ μεγάλη πίεση και βάρος που έφυγε στο διάστημα εν μία νυκτί. Δεν είναι τώρα εύκολο να μαζέψεις μυαλό για να ασχοληθείς με έναν (πολύ) υποδεέστερο τίτλο.
-
tarp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
0
Κι ο Πίτερς σήμερα κακός ήτανreignman έγραψε: ↑Παρ Ιουν 05, 2026 10:41 pmEπαιξε στο f4 αυτος, μην παιρνει και ο πισινος του πολυ αερα.coach blue έγραψε: ↑Παρ Ιουν 05, 2026 10:37 pm
Εδω ειναι ακομα μεσα ο βεζενκοφ που αποψε θα μπορουσε να παιξει περισσοτερο ο πιτερς που ειναι πιο φρεσκος .
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ε εντάξει εκεί υπάρχει το άγχος, υπάρχει το πρέπει και στην τελική είναι ματς που είναι πόλεμος. Δεν περιμένεις να δεις "ωραίο" μπάσκετ (άσχετα που εγώ αφελώς περίμενα να κερδίσετε εύκολα και ωραία, αλλά δεν μέτρησα το άγχος).tarp7 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 05, 2026 10:50 pmΜια ενσταση έχω και στο τελικό φ4 που δεν ήμασταν άδειοι κακοί ήμασταν πάλι. Δεν συγκρίνονται βέβαια οι 2 διοργανώσεις.nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Ιουν 05, 2026 10:43 pm
Νομίζω είναι απολύτως λογικό μετά από Ευρωλίγκα να έχει αδειάσει η ομάδα και να μην ψήνεται πάρα πάρα πολύ. Υπήρχε πολύ μεγάλη πίεση και βάρος που έφυγε στο διάστημα εν μία νυκτί. Δεν είναι τώρα εύκολο να μαζέψεις μυαλό για να ασχοληθείς με έναν (πολύ) υποδεέστερο τίτλο.

- tsoureki

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Έτσι από περιέργεια μπορεί κανείς να βρεί κάποιος κάτι που κανάμε καλά σήμερα?
Απο τις επιλογές και τα κοψίματα μέχρι και στα τάιμ άουτ νομίζώ τίποτα δεν πήγε σωστά.
Ειλικρίνα η ελπίδα λέει ότι την Δευτέρα δεν μπορούμε να είμαστε χειρότεροι αλλά η εμπειρία λέει το αντίθετο και είμαι περιέργος να δω τι μπορούμε να κάνουμε χειρότερα?
Να πάμε χωρίς ψηλούς, να πάμε χωρίς κοντούς τι θα σκαρφιστεί άραγε ο Μπαρτζώκας για το επόμενο?
ΥΓ Αφήστε το βρήκα. Ο Κίναν και ο Φάλ μπορούν να δηλωθούν είναι αργά πια?
Απο τις επιλογές και τα κοψίματα μέχρι και στα τάιμ άουτ νομίζώ τίποτα δεν πήγε σωστά.
Ειλικρίνα η ελπίδα λέει ότι την Δευτέρα δεν μπορούμε να είμαστε χειρότεροι αλλά η εμπειρία λέει το αντίθετο και είμαι περιέργος να δω τι μπορούμε να κάνουμε χειρότερα?
Να πάμε χωρίς ψηλούς, να πάμε χωρίς κοντούς τι θα σκαρφιστεί άραγε ο Μπαρτζώκας για το επόμενο?
ΥΓ Αφήστε το βρήκα. Ο Κίναν και ο Φάλ μπορούν να δηλωθούν είναι αργά πια?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tsoureki την Παρ Ιουν 05, 2026 10:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ευγενές αέριο

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Γενικά ο Παναθηναϊκός το θέλει περισσότερο αλλά και αυτοί έχουν μεγάλα θέματα στο ρόστερ τους. Οι δικοί μας όπως αναφέρατε μετά το Ευρωπαϊκό βγάζουν την εικόνα ότι έβγαλαν την υποχρέωση και πίεση της χρονιάς. Απαράδεκτο για επαγγελματίες παίκτες που αμείβονται τόσο αδρά. Έχουν 2 μέρες ξεκούρασης να μαζευτούν λίγο και προς θεού...όχι ξανά Ντιλικινα....

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο