Μικρός Τελικός: Ελλάδα - Φινλανδία (14/09 - 17:00)
Συντονιστής: Captains
-
Giannis83

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντως το γεγονός ότι υπήρχε αρκετός κόσμος που πριν τον αγώνα θεωρούσε ανούσιο το να κατακτήσουμε σήμερα ένα μετάλλιο, για το οποίο βάλανε τα κλάματα πριν λίγο παίχτες όπως ο Γιάννης, ο Σλούκας, ο Παπανικολάου, ο Τολιοπουλος, δείχνει ότι μάλλον έχουμε χάσει κάπου το μέτρο στο πώς ορίζεται στον αθλητισμό η επιτυχία.
Πρέπει λίγο να επανακαθορίσουμε τις απαιτήσεις μας και τον τρόπο που κριτικάρουμε ανθρώπους, παίχτες και ομάδες.
Το λέω φιλικά, χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν, βάζοντας και τον εαυτό μου μέσα σε αυτούς που πρέπει να διδαχθούν.
Πρέπει λίγο να επανακαθορίσουμε τις απαιτήσεις μας και τον τρόπο που κριτικάρουμε ανθρώπους, παίχτες και ομάδες.
Το λέω φιλικά, χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν, βάζοντας και τον εαυτό μου μέσα σε αυτούς που πρέπει να διδαχθούν.
-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Οι περισσότεροι που το θεωρούσαν ανούσιο ήταν αυτοί που παρακαλαγσν ν αποκλειστουμε από τον όμιλοGiannis83 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 14, 2025 8:04 pmΠάντως το γεγονός ότι υπήρχε αρκετός κόσμος που πριν τον αγώνα θεωρούσε ανούσιο το να κατακτήσουμε σήμερα ένα μετάλλιο, για το οποίο βάλανε τα κλάματα πριν λίγο παίχτες όπως ο Γιάννης, ο Σλούκας, ο Παπανικολάου, ο Τολιοπουλος, δείχνει ότι μάλλον έχουμε χάσει κάπου το μέτρο στο πώς ορίζεται στον αθλητισμό η επιτυχία.
Ο reaper που χάθηκε ρε παιδιά( δεν το λέω ειρωνικά)
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Μητογλου ειναι σε φαση "εδω λετονια που εχει καλο μπαρακι?"tokalytero3d έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 14, 2025 8:14 pmΓιάννης δακρυσμένος χαρακτήρισε το χάλκινο ίσως μεγαλύτερη επιτυχία και απο το δαχτυλίδι με τους μπακς.
Τριποντινος χαλαρός σε φάση έχω σηκώσει
και basket League![]()
- ssoulliss

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Από αυτά που δήλωσε ο Σλούκας, συμπεραίνω ότι μάλλον σταματάει από την εθνική. Το "μάλλον" το τοποθετώ διότι ο Ιωάννου όταν τον ρώτησε ευθέως, δεν του απάντησε ξεκάθαρρα "ναι".
Ο Σπανούλης και αυτός μου έκανε σκεπτικός στις δηλώσεις του για το θέμα της ανανέωσης, ίσως όμως δεν είναι και η κατάλληλη στιγμή για να απαντήσει. Θυμίζω ότι η εθνική έχει off το επόμενο καλοκαίρι και εκεί πιστεύω θα δείξει αν θα συνεχίσουν, αυτοί που μεγάλωσαν και με ποιον προπονητή θα πορευτούμε.
Ο Σπανούλης και αυτός μου έκανε σκεπτικός στις δηλώσεις του για το θέμα της ανανέωσης, ίσως όμως δεν είναι και η κατάλληλη στιγμή για να απαντήσει. Θυμίζω ότι η εθνική έχει off το επόμενο καλοκαίρι και εκεί πιστεύω θα δείξει αν θα συνεχίσουν, αυτοί που μεγάλωσαν και με ποιον προπονητή θα πορευτούμε.
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
O Γιάννης είπε ότι σταμάτησε το μπάσκετ γύρω στο 2009-2010 αλλά κάποια στιγμή κάπου στην Θήβα σε μια λαική αγορά τον βρήκανε και του είπαν να γυρίσει στο μπάσκετ.
Χρωστάμε στην Θήβα αυτό το μετάλλιο;;
Γενικά όλοι έκαναν φοβερές δηλώσεις. Παπ αρχηγάρα, Σλούκας ωραία μυνήματα, Θανασάρας με τρέλα, Μήτογλου θεούλης θύμισε Σάκη Ρουβά σε στυλάκι
.
Χρωστάμε στην Θήβα αυτό το μετάλλιο;;
Γενικά όλοι έκαναν φοβερές δηλώσεις. Παπ αρχηγάρα, Σλούκας ωραία μυνήματα, Θανασάρας με τρέλα, Μήτογλου θεούλης θύμισε Σάκη Ρουβά σε στυλάκι
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

Basketforum Fantasy Champion 2025-26
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ο Γιάννης είπε πάντως ότι όσο είναι ο Σπανούλης στην εθνική θα είναι και αυτός..ssoulliss έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 14, 2025 8:33 pmΑπό αυτά που δήλωσε ο Σλούκας, συμπεραίνω ότι μάλλον σταματάει από την εθνική. Το "μάλλον" το τοποθετώ διότι ο Ιωάννου όταν τον ρώτησε ευθέως, δεν του απάντησε ξεκάθαρρα "ναι".
- GK_23

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Έχει "παράθυρα" η εθνική το χειμώνα αλλά και το επόμενο καλοκαίρι (Ιούνιο και Σεπτέμβριο). Εσύ προφανώς το γνωρίζεις αυτόssoulliss έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 14, 2025 8:33 pmΑπό αυτά που δήλωσε ο Σλούκας, συμπεραίνω ότι μάλλον σταματάει από την εθνική. Το "μάλλον" το τοποθετώ διότι ο Ιωάννου όταν τον ρώτησε ευθέως, δεν του απάντησε ξεκάθαρρα "ναι".
Επίσης είχαμε και δήλωση Γιάννη με νόημα πριν από λίγο:
https://www.sport24.gr/basket/giannis-a ... spanoulis/
- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Aκούω τώρα τις δηλώσεις του Λιόλιου... Ότι "ΠΡΕΠΕΙ να παίξουν οι Έλληνες παίκτες, ΠΡΕΠΕΙ να πρωταγωνιστούν"
Όχι Κύριε Λιόλιο... ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. Τίποτα δεν χαρίζεται, δεν είναι δημοσιοϋπαλληλίκι το μπάσκετ(άκι για κάποιους), το ταλέντο (όσο είναι αυτό) απο μόνο του δεν φτάνει, για να παίξεις και να πρωταγωνιστήσεις κιόλας χρειάζονται περισσότερα πράγματα απο το ταλέντο.
Χρειάζεται όρεξη, αγάπη (υπάρχει και πιο πρόστυχη λέξη που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω) να ξυπνάς να κοιμάσαι και να αναπνέεις μπάσκετ, χρειάζεται απίστευτη υπομονή και επιμονή και άπειρες εργατοώρες πάνω στην τέχνη σου.
Όταν και αν βρεθούν ξανά Ελληνόπουλα έτοιμα να θυσιάσουν ώρες απο τα social media, τα καφεδάκια και τις γκομενοδουλειές και αρχίζουν να περνάνε περισσότερη ώρα στο γήπεδο τότε τα ξαναλέμε.
Όχι Κύριε Λιόλιο... ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. Τίποτα δεν χαρίζεται, δεν είναι δημοσιοϋπαλληλίκι το μπάσκετ(άκι για κάποιους), το ταλέντο (όσο είναι αυτό) απο μόνο του δεν φτάνει, για να παίξεις και να πρωταγωνιστήσεις κιόλας χρειάζονται περισσότερα πράγματα απο το ταλέντο.
Χρειάζεται όρεξη, αγάπη (υπάρχει και πιο πρόστυχη λέξη που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω) να ξυπνάς να κοιμάσαι και να αναπνέεις μπάσκετ, χρειάζεται απίστευτη υπομονή και επιμονή και άπειρες εργατοώρες πάνω στην τέχνη σου.
Όταν και αν βρεθούν ξανά Ελληνόπουλα έτοιμα να θυσιάσουν ώρες απο τα social media, τα καφεδάκια και τις γκομενοδουλειές και αρχίζουν να περνάνε περισσότερη ώρα στο γήπεδο τότε τα ξαναλέμε.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο