2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

vforvendetta85
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιουν 21, 2020 11:36 pm

Συγνώμη που μπαίνω λίγο σφήνα :

Δεν γνωρίζω την αγορά, ούτε παρακολουθώ παίκτες για να έχω άποψη, μα το μόνο που θα ήθελα είναι, η απόκτηση παικτών, να είναι επιλογή του προπονητή.

Off topic closed! :)

Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Ιουν 22, 2020 12:08 am

διαβαζω οτι θα παρουμε 3ο σεντερ περα απο τον παπαγιαννη και τον αθλητικο ψηλο (ενοκο)? εμενα δεν μου αρεσει αυτη η επιλογη καθως δεν εχει νοημα. δηλαδη θα εχουμε 3 σεντερ και 3 4αρια(με τα 2 εξ αυτων μητο-μπεντιλ να παιζουν και 5) συν στο 3-4(δηλαδη στο 4 γιατι στο 3 στην ευρωλιγκα ο κασελ γιοκ) τον κασελακη? 7 παικτες για 2 θεσεις? κανενα νοημα.

για μενα πρεπει να παμε με 7 ξενους οτι και να γινει. δεν βγαινει αλλιως. δεν υπαρχουν καλοι ελληνες παικτες οποτε να παμε με 7 ξενους. αλλιως ας παρουμε 6 πραγματικα καλους ξενους οχι φοστερ. παντως ακομα και με αυτο το μικρο μπατζετ μια χαρα ροστερ βγαινει, αρκει να μην αναλωθουμε σε 3ους σεντερ, κασελακηδες και μποχωριδηδες και τα λεφτα των ξενων να ειναι απο 300 χιλ.

παντως να πω την αληθεια ο φοστερ δεν μου πολυαρεσει. μουρλο-αμερικανος μου φαινεται και δεν εχει μεγαλη ποιοτητα ή αθλητικοτητα οπως τζειμς π.χ. βεβαια αν παρουμε σωστους παικτες στις αλλες θεσεις μια χαρα θα ειμαστε και παλι.

βεβαια πρεπει να παρουμε πολυ καλο βασικο ασσο σε οργανωση-δημιουργια και γενικα playmaker pass first. γιατι με φοστερ και παππα δεν θα εχουμε μυαλο στην περιφερεια. και φυσικα θελουμε και εναν defensive stopper για πισω απο τον βασικο ασσο και ενα ακομα 2-3αρι σουτερ.

για τους ψηλους με ενοκο-ουαιτ ή ουιτιγκντον μια χαρα θα ειμαστε. για να δουμε. παντως μπορω να πω οτι υπαρχει πολυ μεγαλυτερη αισιοδοξια οσον αφορα την δομη του ροστερ, σε σχεση με αλλες φορες. τα ονοματα και τα πλανα που ακουγονται ειναι για πρωτη φορα μετα απο καιρο που ειναι στην σωστη κατευθηνση

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague
Reactions: 175

Δευ Ιουν 22, 2020 12:42 am

χαλια μαυρα και σημερα ο Ααρον Γουαιτ ! σε μολις 12 λεπτα αποντος και με - 1 στην αξιολογηση!
σωστα ειπε καποιος μην μας βγει περιπτωση Τζεντιλε (κοινο σημειο η Αρμανι παρεπιπτοντως..)
πλεον δεν υπαρχει κανενα διλημμα αναμεσα σε αυτον και τον Γουιτινγκτον ! αν παρουμε Γουαιτ θα προκειται για ξεκαθαρα μεγαλο ρισκο ,επειδη ο αλλος απλα θα ειναι ακριβοτερος ..(χωρις να ειναι ακριβος..)

0
Agio96

senior
Reactions: 45
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιουν 22, 2020 1:26 am

portokalopita13 έγραψε:
Δευ Ιουν 22, 2020 12:42 am
χαλια μαυρα και σημερα ο Ααρον Γουαιτ ! σε μολις 12 λεπτα αποντος και με - 1 στην αξιολογηση!
σωστα ειπε καποιος μην μας βγει περιπτωση Τζεντιλε (κοινο σημειο η Αρμανι παρεπιπτοντως..)
πλεον δεν υπαρχει κανενα διλημμα αναμεσα σε αυτον και τον Γουιτινγκτον ! αν παρουμε Γουαιτ θα προκειται για ξεκαθαρα μεγαλο ρισκο ,επειδη ο αλλος απλα θα ειναι ακριβοτερος ..(χωρις να ειναι ακριβος..)
Όντως από τότε που έφυγε απ τη ζαλγκιρις είναι άλλος παίχτης. Ούτε στη Τενερίφη δεν αποδίδει.. Ίσως καλύτερα να πάρετε ουτινγκτον κ ας μην έχει την εμπειρία του ουαιτ. Κ σιγά πόσο πιο ακριβώς να ναι με μισή χρόνια γιουροκαπ.

0
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions: 949
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Δευ Ιουν 22, 2020 1:58 am

RG13 έγραψε:
Κυρ Ιουν 21, 2020 11:09 pm
Giwrgos_AEK έγραψε:
Κυρ Ιουν 21, 2020 10:36 pm

Αν ο Παναθηναϊκός πάει για 6 ξένους μόνο, υπάρχει ένα διλλημα, 2 ξένοι στον ασο ή ένας στον ασο κι ένας στο 3?
Η λογική λέει ότι αν πάμε με 6 ξένους εκ των οποίων ο ένας είναι ο Μπέντιλ, τότε αντί για 2/3άρι και 4άρι θα πάρουμε έναν παίχτη που παίζει 3/4 πχ Γουίτινγκτον.

Δε γίνεται δουλειά χωρίς 2 ξένους στον άσσο και γενικά δε βλέπω πως θα γίνει η δουλειά με 6 ξένους.
η αλλη λυση ειναι να παει ο Μπεντιλ δανεικος ( οχι να φυγει) κι ετσι ο παναθηναικος να παει oσον αφορα τους ξενους για
-2 στον ασο
-1 2/3αρι
-1 PF
- 1 center

+1 o Foster που πηρε

Σε αυτη τη περιπτωση 5ος ψηλος θα πρεπει να αποκτηθει καποιος Ελληνας, Μπουρουσης οπως ειπατε για παραδειγμα καποιοι

Και ισως ειναι και το λογικοτερο

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιουν 22, 2020 2:10 am

Γενικά βλεπω πως στις θέσεις 2 έως 5 έχουμε καταλάβει πάνω κάτω τι πρόκειται να συμβεί και τι είδους παικτες ψάχνουμε (αν όχι ποιοι ακριβώς παιχτες θα έρθουν). Συν το ότι για αυτές τις θέσεις συμφωνουμε και σχεδόν όλοι μεταξυ μας.

Το ζήτημα βρίσκεται στη θέση 1 οπου υπαρχει ποικιλία αποψεων. Καταλαβαινω πως διατίθεται ένα ποσό εκει στις 900χιλ με 1 εκατ. Πως ομως θα μοιράζετε το ποσό σε 2 ξενους παιχτες?

Θα το μοιραζατε στη μέση για 2 σχεδόν ισάξιους παιχτες οπως Χερμανσον(500) και Γουολτερς(500) ή για έναν τσεκαρισμένο βασικο οπως οι Γιοβιτς ή Γουοκλαπ (με γύρω στα 700) κι από πίσω ένα λαβράκι οπως ο Χαμιλτον(300-400) ?

0
jazz thrilos
Reactions:

Δευ Ιουν 22, 2020 9:51 am

JohnnyPao έγραψε:
Γενικά βλεπω πως στις θέσεις 2 έως 5 έχουμε καταλάβει πάνω κάτω τι πρόκειται να συμβεί και τι είδους παικτες ψάχνουμε (αν όχι ποιοι ακριβώς παιχτες θα έρθουν). Συν το ότι για αυτές τις θέσεις συμφωνουμε και σχεδόν όλοι μεταξυ μας.

Το ζήτημα βρίσκεται στη θέση 1 οπου υπαρχει ποικιλία αποψεων. Καταλαβαινω πως διατίθεται ένα ποσό εκει στις 900χιλ με 1 εκατ. Πως ομως θα μοιράζετε το ποσό σε 2 ξενους παιχτες?

Θα το μοιραζατε στη μέση για 2 σχεδόν ισάξιους παιχτες οπως Χερμανσον(500) και Γουολτερς(500) ή για έναν τσεκαρισμένο βασικο οπως οι Γιοβιτς ή Γουοκλαπ (με γύρω στα 700) κι από πίσω ένα λαβράκι οπως ο Χαμιλτον(300-400) ?
Πόσα να πάρει ο Γουολκαπ; 700χιλ;; Γιατί;;

Νομίζω οτι το ζήτημα με τους παίχτες της Ζαλγκίρις στην εποχή του Γιασκεβίτσιους έχει αρχίσει να γίνεται προβληματικό. Εκτός ίσως ελάχιστων παραδειγμάτων, μέτριοι παίχτες οι περισσότεροι οι οποίοι κάτω απο τις οδηγίες ενός σπουδαίου πρώην παίχτη που δείχνει τρομερές ικανότητες και στην προπονητική, ενός ανθρώπου που μπορεί και παίρνει το 200% των παιχτών του και τους κάνει να παίζουν για πάρτη του συνεχώς με το μαχαίρι στα δόντια, καταφέρνουν και δείχνουν πολύ καλύτεροι απ' ότι είναι στην μπασκετική πραγματικότητα. Πολλά τα παραδείγματα. Τουπάν, Λεκαβίτσιους, Ουάιτ, Γουόλτερς. Ακόμα και οι Πάνγκος και Ντέηβις, οι οποίοι σαφώς έχουν περισσότερη ποιότητα απο τους προηγούμενους, μακριά απο το κλίμα του Κάουνας δυσκολεύτηκαν. Με λίγα λόγια, όποιος θέλει να κάνει επιτυχημένη μεταγραφή απο την Ζαλγκίρις, καλύτερα να πάρει μαζί και τον Γιασκεβίτσιους για προπονητή. :lol:

Το ίδιο πάει να γίνει πάνω κάτω και με τον Γουολκαπ. Θα δώσει ο Παναθηναικός 700 χιλ για τον Γουολκαπ; Για να πάρει τι; Φοβερή δημιουργία; Φονικό σουτ; Ηγετικές ικανότητες; Είναι ο Γουολκαπ ο floor manager που θα αντικαταστήσει έστω και στο ήμισυ τον Καλάθη; Νομίζω οτι είναι πολλά τα λεφτά. Αν θέλει κανά 300αρι για δεύτερος άσσος, μια χαρά.

Ο Γιόβιτς ναι. Έχει τις ικανότητες να είναι ο βασικός άσσος του Παναθηναικού αυτή την δύσκολη εποχή. Άσε που είναι και Σέρβος με ότι αυτό συνεπάγεται για την μπασκετική του νοοτροπία. Αν δηλαδή τεθεί θέμα ανάμεσα σε Γουολκαπ και Γιόβιτς, θα πρέπει να είναι τρελοί στον Παναθηναικό για να διαλέξουν τον Αμερικάνο.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2430
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Ιουν 22, 2020 10:55 am

jazz thrilos έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

Πόσα να πάρει ο Γουολκαπ; 700χιλ;; Γιατί;;

Νομίζω οτι το ζήτημα με τους παίχτες της Ζαλγκίρις στην εποχή του Γιασκεβίτσιους έχει αρχίσει να γίνεται προβληματικό. Εκτός ίσως ελάχιστων παραδειγμάτων, μέτριοι παίχτες οι περισσότεροι οι οποίοι κάτω απο τις οδηγίες ενός σπουδαίου πρώην παίχτη που δείχνει τρομερές ικανότητες και στην προπονητική, ενός ανθρώπου που μπορεί και παίρνει το 200% των παιχτών του και τους κάνει να παίζουν για πάρτη του συνεχώς με το μαχαίρι στα δόντια, καταφέρνουν και δείχνουν πολύ καλύτεροι απ' ότι είναι στην μπασκετική πραγματικότητα. Πολλά τα παραδείγματα. Τουπάν, Λεκαβίτσιους, Ουάιτ, Γουόλτερς. Ακόμα και οι Πάνγκος και Ντέηβις, οι οποίοι σαφώς έχουν περισσότερη ποιότητα απο τους προηγούμενους, μακριά απο το κλίμα του Κάουνας δυσκολεύτηκαν. Με λίγα λόγια, όποιος θέλει να κάνει επιτυχημένη μεταγραφή απο την Ζαλγκίρις, καλύτερα να πάρει μαζί και τον Γιασκεβίτσιους για προπονητή. :lol:

Το ίδιο πάει να γίνει πάνω κάτω και με τον Γουολκαπ. Θα δώσει ο Παναθηναικός 700 χιλ για τον Γουολκαπ; Για να πάρει τι; Φοβερή δημιουργία; Φονικό σουτ; Ηγετικές ικανότητες; Είναι ο Γουολκαπ ο floor manager που θα αντικαταστήσει έστω και στο ήμισυ τον Καλάθη; Νομίζω οτι είναι πολλά τα λεφτά. Αν θέλει κανά 300αρι για δεύτερος άσσος, μια χαρά.

Ο Γιόβιτς ναι. Έχει τις ικανότητες να είναι ο βασικός άσσος του Παναθηναικού αυτή την δύσκολη εποχή. Άσε που είναι και Σέρβος με ότι αυτό συνεπάγεται για την μπασκετική του νοοτροπία. Αν δηλαδή τεθεί θέμα ανάμεσα σε Γουολκαπ και Γιόβιτς, θα πρέπει να είναι τρελοί στον Παναθηναικό για να διαλέξουν τον Αμερικάνο.
Εγώ θα διάλεγα Γουόκαπ πάνω από Γιόβιτς εύκολα πάντως.
Πέρα από τη περσινή χρονιά προσαρμογής του έχει 40αρι τρίποντο και 5,5 ασσίστ.
Έχει και το πλεονέκτημα ότι παίζει άνετα και στο 2, 2αρι ήταν και ο Σάρας τον μετέτρεψε σε άσσο.
Δεν έχει και το ιστορικό τραυματισμών του Σέρβου

Δεν διαφωνώ στο υπόλοιπο ωστόσο, σε μια τόσο καλοδουλεμένη ομάδα όπως η Ζάλγκιρις του Σάρας όλοι φαίνονται πολύ καλύτεροι απ'ότι είναι

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
john wick

allstar
Reactions: 225
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Δευ Ιουν 22, 2020 11:33 am

jazz thrilos έγραψε:

.......

.....

Κάνεις ένα μεγάλο λάθος , το οποίο κάνουμε φυσικά κ όλοι εμείς στον παναθηναικό...
ψάχνουμε έναν παίκτη να αντικαταστήσει τον Καλάθη.
Λ Α Θ Ο Σ ...
Πολύ απλά διότι δεν υπάρχει τέτοιος παίκτης και ειδικά στα λεφτά που διαθέτουμε.
εμείς θα στήσουμε μια ομάδα σχεδόν από το 0 , διότι όταν οι 3 από τις 5 θέσεις της 5άδας ειναι καινούριοι παίκτες και ειδικά στα γκαρντ , τότε ξεκινάς από το 0.
Θες λοιπόν έναν παίκτη με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που να μπορεί να παίξει αυτό που ο προπονητής θέλει να παίξει...
Ξεχνα τον καλάθη , πάει μας τελείωσε καλώς ή κακώς..

0
Δεν έχεις επιλογές , ζήσε...
basket72
Reactions:

Δευ Ιουν 22, 2020 11:41 am

john wick έγραψε:

Κάνεις ένα μεγάλο λάθος , το οποίο κάνουμε φυσικά κ όλοι εμείς στον παναθηναικό...
Λ Α Θ Ο Σ ...
Πολύ απλά διότι δεν υπάρχει τέτοιος παίκτης και ειδικά στα λεφτά που διαθέτουμε.
εμείς θα στήσουμε μια ομάδα σχεδόν από το 0 , διότι όταν οι 3 από τις 5 θέσεις της 5άδας ειναι καινούριοι παίκτες και ειδικά στα γκαρντ , τότε ξεκινάς από το 0.
Θες λοιπόν έναν παίκτη με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που να μπορεί να παίξει αυτό που ο προπονητής θέλει να παίξει...

Μιλάς πολύ σωστά, Τζόνι.

Συμφωνώ σε όλα και να προσθέσω κι εγώ με τη σειρά μου (χωρίς να έχω διαβάσει μισή αράδα από ρεπορτάζ) ότι αν πάρετε Γουόκαπ θα είναι κινησάρα. Πού έτσι κι αλλιώς κινείστε σε καλή κατεύθυνση (με μοναδική "πατάτα" την ανανέωση Παππά).
Κι ας μου αρέσει πολύ ο Γιόβιτς, ο Γουόκαπ θα σε πάει αλλού και είναι η επιτομή του παίκτη ομάδας. ΜΑκάρι να τον είχαμε πάρει στη θέση του Τζένκινς- όσο κι αν μου αρέσει ως κίνηση, ο αμερικανός.

jazz thrilos
Reactions:

Δευ Ιουν 22, 2020 11:47 am

john wick έγραψε:
jazz thrilos έγραψε:

.......

.....

Λ Α Θ Ο Σ ...
Συμφωνώ απόλυτα Wick. Δεν μιλάω για ικανότητες, γι' αυτό έγραψα έστω και στο ήμισυ.

Δεν είναι θέμα ικανοτήτων στην οργάνωση η σύγκριση Γουλκαπ-Καλάθη. Δεν υπάρχουν άλλωστε παίχτες στην Ευρώπη με τις δημιουργικές ικανότητες του Καλάθη. Όταν λέω αντικαταστάτη του Καλάθη εννοώ περισσότερο ως προς τον ρόλο, όχι ως προς τις ικανότητες. Ότι και να γίνει, ο Παναθηναικός χρειάζεται έναν παίχτη αναφορά στα γκαρντ, έναν floor manager. Απο εκεί πρέπει να ξεκινήσει και απο εκεί να χτίσει το υπόλοιπο ρόστερ. Πως βλέπεις έναν Παναθηναικό να χτίζεται γύρω απο τον Γουολκαπ; Δεν θα προστιμούσες έναν Παναθηναικό χτισμένο γύρω απο τον Γιόβιτς;

Δεν ξερώ, παρά τα όσα (σωστά σε οτι αφορά τα νούμερα) έγραψε παραπάνω και ο pan24, εγώ επιμένω. Πολύ λίγος ο Γουολκαπ για να πάρει τον ρόλο του βασικού pg στον Παναθηναικό.

Υ.Γ.: Δεν πρόλαβα το ποστ του basket72, οπότε ας επανέλθω!!
Αν ο Γουολκαπ είναι κινησάρα, τότε να τον φανταστείς να αντικαθιστά στο ρόστερ μας όχι τον Τζένγκινγς αλλά τον Σλούκα!! Διότι αυτό πάει να κάνει ο Παναθηναικός. Να χρίσει τον Γουολκαπ βασικό pg.

Άλλωστε κι εγω υποστήριξα παραπάνω οτι για back up λύση καλός είναι, με λίγα λεφτά. Δεν ξέρω, όσες φορές τον είδα πέρυσι με την τέλεια δουλεμένη Ζαλγκλίρις τα τελευταία χρόνια, μου φάνηκε ως κουβαλητής.

basket72
Reactions:

Δευ Ιουν 22, 2020 11:58 am

jazz thrilos έγραψε:
Δευ Ιουν 22, 2020 11:47 am
[

Υ.Γ.: Δεν πρόλαβα το ποστ του basket72, οπότε ας επανέλθω!!
Αν ο Γουολκαπ είναι κινησάρα, τότε να τον φανταστείς να αντικαθιστά στο ρόστερ μας όχι τον Τζένγκινγς αλλά τον Σλούκα!! Διότι αυτό πάει να κάνει ο Παναθηναικός. Να χρίσει τον Γουολκαπ βασικό pg.

Άλλωστε κι εγω υποστήριξα παραπάνω οτι για back up λύση καλός είναι, με λίγα λεφτά. Δεν ξέρω, όσες φορές τον είδα πέρυσι με την τέλεια δουλεμένη Ζαλγκλίρις τα τελευταία χρόνια, μου φάνηκε ως κουβαλητής.
Τον πρότεινα φέτος (πριν κάπου τον Μάρτη αρχίσω για πρώτη φορά να πείθομαι ότι φέτος τελικά θα τον πάρουμε τον Σλούκα) ως βασικό.
Καλύτερος παίκτης από τον Σλούκα για τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει. Όχι για τις ικανότητές/παραστάσεις του αλλά για τια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που συγκεντρώνει ως κίνηση (ήταν παίκτης μας κι είναι Έλληνας σε καλή ηλικία με μίνιμουμ 3 χρόνια ανταγωνιστικού μπάσκετ το τοπ επίπεδο).

Αλλά ο Γουόκαπ θα έμπαινε άνετα φέτος στην πεντάδα με τους πιο βελτιωμένους παίκτες.
Αν κι άλλαξε θέση μόλις φέτος (για τα καλά) τα πήγε περίφημα και τη στιγμή που είχε να μαρκάρει και τον καλύτερο επιθετικό πάντα. Σούπερ αμυντικός, με πολύ καλό σου από μέση και μακρινή, πολύ καλή πάσα, ντράιβ και κυρίως παίκτης ομάδας.

Για την κατάσταση που είναι ο Παναθηναϊκός (που κοίταζε παίκτες από Τσάμπιονς Λιγκ, πριν μια βδομάδα) είναι κινησάρα.
Άνετα τον έβλεπα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκας (εκεί ως συμπληρωματικό, εννοείται).

Επειδή ακολουθώ Γαλλικό και Γερμανικό Πρωτάθλημα, τον Γουόκαπ τον ξέρω 3 χρόνια τώρα. Κάθε χρόνο και καλύτερος.

jazz thrilos
Reactions:

Δευ Ιουν 22, 2020 12:05 pm

Οκ, οπισθοχωρώ! :lol:

Καλά να είμαστε να χαιρόμαστε το μπασκετάκι τα επόμενα χρόνια και θα τον δούμε τον παίχτη. Αλλά προς το παρόν επιμένω οτι παίχτης Γουολκαπ σε ομάδα επιπέδου οχτάδας δεν μπορεί να σταθεί ως βασικός. Δευτερότριτο pg με συγκεκριμένες αποστολές αυτοκτονίας ίσως.

Κατά τα άλλα δεν έχω πρόβλημα, μακάρι να οδηγήσει την ομάδα του στην κατάκτηση της ευρωλίγκας και να βγει και mvp της χρονιάς και ας διαψευσθώ οικτρά. Για αρχή όμως ας δούμε που θα παίζει του χρόνου, ποιες ομάδες θα ενδιαφερθούν πραγματικά, κτλ. Κάτι θα μας πει κι αυτό για το που κινείται ο παίχτης στα ραντάρ των ομάδων.

basket72
Reactions:

Δευ Ιουν 22, 2020 12:08 pm

jazz thrilos έγραψε:
Δευ Ιουν 22, 2020 12:05 pm
Οκ, οπισθοχωρώ! :lol:

Καλά να είμαστε να χαιρόμαστε το μπασκετάκι τα επόμενα χρόνια και θα τον δούμε τον παίχτη. Αλλά προς το παρόν επιμένω οτι παίχτης Γουολκαπ σε ομάδα επιπέδου οχτάδας δεν μπορεί να σταθεί ως βασικός. Δευτερότριτο pg με συγκεκριμένες αποστολές αυτοκτονίας ίσως.

Κατά τα άλλα δεν έχω πρόβλημα, μακάρι να οδηγήσει την ομάδα του στην κατάκτηση της ευρωλίγκας και να βγει και mvp της χρονιάς και ας διαψευσθώ οικτρά. Για αρχή όμως ας δούμε που θα παίζει του χρόνου, ποιες ομάδες θα ενδιαφερθούν πραγματικά, κτλ. Κάτι θα μας πει κι αυτό για το που κινείται ο παίχτης στα ραντάρ των ομάδων.
Είσαι ωραίος :) και το θέτεις και σωστά: θα τον δούμε κι εκτός Ζαλγκίρις κι εδώ είμαστε. ¨Οταν συμβεί αυτό, που λογικά θα γίνει του χρόνου- εκτός κι αν τον πάρει όντως ο Παναθηναϊκός που θα πρέπει να "ξύσει" οικονομικό ταβάνι, από τη στιγμή που παίζει και buy out.

Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague
Reactions: 175

Δευ Ιουν 22, 2020 2:45 pm

αν πουμε πως δεν ζηλευουμε που κλεινει ο Ολυμπιακος τον Χαρισον θα ειναι ψεμα :-?

παμε φτωχα και ταπεινα για νεο ροστερ και καλη βδομαδα

Παπαγιαννης,Μαθιανγκ,Καββαδας
Γουιτινγκτον,Μητογλου,Μπεντιλ
Παπαπετρου,Πιερ,Κασελακης
Φοστερ,Παππας,Μποχωριδης
Γιοβιτς,ΑλεξΧαμιλτον,Αθηναιου

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”