2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιουν 24, 2020 1:47 am

Για τον Βεστερμαν που είπατε.. τον λαμβάνετε 9ντβς σοβαρα υπόψιν? Θεωρείτε δηλαδη οτι σε μια σεζον που δεν έχεις τον Νικ να παίξει 35 λεπτα σε περιπτωση κάποιου τραυματισμου , θα μπορεί να είναι ο ένας εκ των 2 άσων μας ?

ΥΓ. Ο Κολσον δεν μαρεσει καθολου , αυτό που είπες φιλε πορτοκαλοπιτα μου φαινεται λιγο "μπουλης" , υπάρχουν πολύ πιο ενδιαφέρουσες περιπτωσεις για τη θεση.

0
basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιουν 24, 2020 1:58 am

portokalopita13 έγραψε:
Τετ Ιουν 24, 2020 1:33 am

oπα φιλε μου ,δεν περιμενα να σε πιασω αδιαβαστο σε τετοια θεματα :D
ο Ζαμπουνης λοιπον ειναι ο πιο γνωστος θιασωτης του σαβουαρ βιβρ στην Ελλαδα ! επομενως οταν ο manj γραφει <<θελετε προεδρους Ζαμπουνηδες>> καταλαβαινεις τι εννοει.. :wink:
Τον έψαξα τώρα που το γραψες κι ακόμα γελάω. Πετυχημένο και του manj13 για "Ζαμπούνηδες προέδρους¨¨ :) :D
Ωραίοι.
Φαντάζεστε διαλόγους; " Ω, Ο μον ντιέ, δεν ξέρετε πόσο στεναχωρηθήκαμε που σας νικήσαμε. Μα πως το κάναν αυτό τα παιδιά; Μα είναι δυνατόν να κερδίζουμε ποτέ τον φιλοξενούμενο; Ω. Τγε μπανάλ. . Αφήστε μας σας παγακαλώ να σας κεγάσουμε λίγη Σαμπάνια. Τέτοιοι πρόεδροι σαν εσάς Παναγιώτη και Γιώργο είναι ένα αληθινό κόσμημα για το μπριτζ... ε. για το μπάσκετ, ήθελα να πω.".

jazz thrilos
Reactions:

Τετ Ιουν 24, 2020 8:46 am

Στον Ερυθρό ο Νόκο. Όχι στην ΤΣΣΚΑ ή στην Ρεαλ ας πούμε. Στον Ερυθρό Αστέρα.

Όταν γράφαμε οτι ο Παναθηναικός, ο φετινός ο Παναθηναικός αυτή την στιγμή ούτε λεφτά μπορεί να δώσει αλλά ούτε αποτελεί και ελκυστικό προορισμό για παίχτες κάποιας αξίας, οι περισσότεροι συνέχιζαν να φτιάχνουν ρόστερ με 700αρια χιλιάρικα, 600αρια κ.ο.κ.

Επιμένω, μόνη ελπίδα να έχει ο Βόβορας κανά δυο άκρες στα γραφεία των μανατζερς και να έχει ετοιμάσει λίστα με ανερχόμενους, άγνωστους επι το πλείστον παίχτες που μπορούν να κάνουν το step up.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2430
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Ιουν 24, 2020 11:08 am

Υπάρχουν ομάδες με τις οποίες έχεις εγγυημένη συμμετοχή στην 8αδα/4αδα/final4.
Υπάρχουν ομάδες με την φήμη ότι βγάζουν παίκτες, σε συγκεκριμένες θέσεις ή γενικά.
Υπάρχουν ομάδες που δεν έχουν τίποτα από τα παραπάνω αλλά έχουν λεφτά να πληρώσουν περισσότερα από τους ανταγωνιστές όταν θέλουν κάποιον.
Έπειτα υπάρχουμε κι εμείς.
Κάποιος από Άλμπα, Βιλερμπάν, Μπάγερν, Ζαλγκίρις, Βαλένθια κλπ που θέλει να κάνει το επόμενο βήμα γιατί να έρθει σε εμάς;

0
titsokk

a1greece
Reactions: 177

Τετ Ιουν 24, 2020 11:15 am

Καλημέρα,

αυτή η περιπτωσαρα μαθαίνω δε βρίσκει χώρο στους Κλίπερς και ψάχνεται:
https://gleague.nba.com/player/mfiondu-kabengele/

Δε νομίζω να θέλει και καμμία περιουσία να έρθει. Μιλάμε για μεγάλο ταύρι. Βγάζει ατμό απ' τα ρουθουνια

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 948

Τετ Ιουν 24, 2020 1:40 pm

titsokk έγραψε:
Τετ Ιουν 24, 2020 11:15 am
Καλημέρα,

αυτή η περιπτωσαρα μαθαίνω δε βρίσκει χώρο στους Κλίπερς και ψάχνεται:
https://gleague.nba.com/player/mfiondu-kabengele/

Δε νομίζω να θέλει και καμμία περιουσία να έρθει. Μιλάμε για μεγάλο ταύρι. Βγάζει ατμό απ' τα ρουθουνια
το εχουν εκει στη φλοριντα να βγαζουν "ταυρια "νομιζω κι ο πρωην δικος μας ο Πατρικ γιανγκ στο ιδιο κολλεγιο ηταν ...

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague
Reactions: 175

Τετ Ιουν 24, 2020 2:08 pm

https://olaprasina1908.gr/%ce%b5%ce%be% ... -matiangk/

το στριψαμε..το ρανταρ μαγκες

0
djibriliant

euroleague
Reactions: 106

Τετ Ιουν 24, 2020 2:19 pm

Εγω δεν ειμαι σε θεση να καταλαβω ποιος τρεχει την ομαδα αυτη τη στιγμη, εφοσον ο Μανος χαιρετησε-χαιρεταει, δεν το λεω για να ειρωνευτω ή να ξεκινησουν flame ποστ είναι αληθινη η απορια μου.

0
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 994
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson

Τετ Ιουν 24, 2020 2:21 pm

djibriliant έγραψε:
Εγω δεν ειμαι σε θεση να καταλαβω ποιος τρεχει την ομαδα αυτη τη στιγμη, εφοσον ο Μανος χαιρετησε-χαιρεταει, δεν το λεω για να ειρωνευτω ή να ξεκινησουν flame ποστ είναι αληθινη η απορια μου.
Ο Γιαννακόπουλος προφανώς

0
fotis vlachopoulos

euroleague

Τετ Ιουν 24, 2020 2:22 pm

jazz thrilos έγραψε:
Τετ Ιουν 24, 2020 8:46 am
Στον Ερυθρό ο Νόκο. Όχι στην ΤΣΣΚΑ ή στην Ρεαλ ας πούμε. Στον Ερυθρό Αστέρα.

Όταν γράφαμε οτι ο Παναθηναικός, ο φετινός ο Παναθηναικός αυτή την στιγμή ούτε λεφτά μπορεί να δώσει αλλά ούτε αποτελεί και ελκυστικό προορισμό για παίχτες κάποιας αξίας, οι περισσότεροι συνέχιζαν να φτιάχνουν ρόστερ με 700αρια χιλιάρικα, 600αρια κ.ο.κ.

Επιμένω, μόνη ελπίδα να έχει ο Βόβορας κανά δυο άκρες στα γραφεία των μανατζερς και να έχει ετοιμάσει λίστα με ανερχόμενους, άγνωστους επι το πλείστον παίχτες που μπορούν να κάνουν το step up.
Μην σε παιρνει απο κατω . ο παναθηναικος ειναι παναθηναικος ανεξαρτητα απο τις στραβες που μπορει να κατσουν και ο καθε ννοκο μπορει να παει οπου κανει κεφι . σιγουρα η αιγλη των 6 αστεριων εχει περασει και δεν υπαρχει παικτης -συνδετικος κρικος εκεινης της εποχηςνα μεταδωσει αυτο το Mood στους νεοτερους (οπως σε εμαςγια παραδειγμα η τριαδα σπανουλης -πριντεζης -παπανικολαου , παλιοτερα ο μαντζαρης και ελπιζω στο προσεχες μελλον ξανα ο Σλουκας και παλι ομως η πιο κοντινη μας επιτυχια ειναι οι χαμενοι τελικοι με σφαιρο ) ... Αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο γιατι απο την μια λες οκ παμε να ξαναχτισουμε κατι καινουριο εχοντας ενα αξιοπρεπεστατο υλικο σαν βαση (παπι , μητογλου ,παπαγιαννης μονο αμελητεες μοναδες δεν ειναι) . Εχετε με λιγα λογια μια "μαγιά" , εχετε ενα νεο κοουτς και εχετε και ενα μπασκετικο κοινο που κατ'εμε ειναι σε θεση να εκτιμησει ακομα και το παραμικροτερο ιχνος καλυτερευσης και να στηριξει αυτη την προσπαθεια . οι ομαδες κανουν τους κυκλους τους περνανε τα "Πετρινα χρονια"τους ξαναχτιζουν κι επανερχονται ...

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2430

Ενδιαφέρουσα περίπτωση ο Ματιάνγκ
27 προς 28 οπότε prospect δεν τον λες αλλά μετά τη δεύτερη Ευρωπαϊκή χρονιά του με καλές εμφανίσεις.
Τουλάχιστον κοιτάμε ψαγμένες περιπτώσεις
djibriliant έγραψε:
Ο Μπόμης τη dpg media και ο Τριαντόπουλος φανερά.
Από πίσω ΔΓ πιθανότατα

fotis vlachopoulos

euroleague

Τετ Ιουν 24, 2020 2:25 pm

titsokk έγραψε:
Τετ Ιουν 24, 2020 12:54 am
Πως λεγόταν αυτός ο Λευκορώσος που έπαιζε Μακάμπι πριν κάποια χρόνια? Αρτσιομ κάτι...ξέρει κανεις που παίζει τώρα?
παραχουσκι , η παραχοφσκι αυτον λες?

0
fotis vlachopoulos

euroleague

Τετ Ιουν 24, 2020 2:29 pm

basket72 έγραψε:
Τετ Ιουν 24, 2020 1:18 am
portokalopita13 έγραψε:
Τετ Ιουν 24, 2020 1:05 am

πλ δυνατο φιλε μου το ροστερακι και του γουστο μου !
αλλα τοσο Γαλλικο,θελει εναν προεδρο Ζαμπουνη.. που λεει και μια ψυχη στο διπλανο θρεντ.. :mrgreen:
μονο θα στο χαλασω για τον Γουεμπερ ! βρηκε ομαδα στον Καναδα πριν λιγες μερες
Ποιος είναι ο Ζαμπούνης;; :oops: Δεν τον ξέρω και λέω να μην γκουγκλάρω.
Δεν το ξέρα για τον Γουέμπερ. Στον Καναδά;; Χόκεϊ θα παίξει; Πλάκα με κάνεις;
Εγώ τον πάω με χίλια. Αν δεν του είχαν κάνει τη στραβή οι Αγγελόπουλοι με τα λεφτά, θα τον πρότεινα στάνταρ και στο δικό μας, αλλά δεν παίζει να γυρίσει σε μας. Εγώ τον έχω για παίκτη Ευρωλίγκας στο άνετο. Δεν είναι μόνο -τίγκα- αθλητικός και ψυχωμένος. Στροφάρει μέσα στο παιχνίδι.

@manj13, αν σε κάνα να χαμογελάσεις χαίρομαι, γιατί κατανοώ τη φάση ως πολλάκις πετρινοχρονίτης. (σε μπάλα και μπάσκετ).
Άσε που εσείς παίζει να τη σκαπουλάρετε με μία μόνο προβληματική χρονιά. :)
ο ζαμπουνης ειναι ειδικος στο σαβουαρ φερ , τροποι καλης συμπεριφορας ...με το σεις και με το σας ενα πραγμα ...με τοσους Γαλλους χρειαζεται μη μας πουν και τρε μπαναλ και χωριαταριαους ... :drunk:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Τετ Ιουν 24, 2020 2:29 pm

djibriliant έγραψε:
και πριν ξεσπασει ολο αυτο με Μανο ,δες την περιπτωση Ννοκο ! εγραφα πως δεν ειχαμε κανει προταση( με τον συμφορουμιτη Kidd να ενυσταται :lol: ..)
λεγαμε βεβαια πως ισως ηταν για επικοινωνιακους λογους η διαψευση,καθως εχει ακομα αγωνιστικες υποχρεωσεις με την Αλμπα ο παικτης .τον πηρε ομως ο Αστερας πριν τους τελικους..τσακ μπαμ! ουτε επαιξε ρολο το οτι την προηγουμενη ανακοινωθηκε πως μενουμε ευρωλιγκα.. !αρα ο παικτης ηταν ανοικτος σε προτασεις και θα εκλεινε με συνοπτικες διαδικασιες,αλλα η επισημη προταση απο εμας προφανως δεν εγινε ποτε..

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Τετ Ιουν 24, 2020 2:43 pm

pan24 έγραψε:
Ενδιαφέρουσα περίπτωση ο Ματιάνγκ
27 προς 28 οπότε prospect δεν τον λες αλλά μετά τη δεύτερη Ευρωπαϊκή χρονιά του με καλές εμφανίσεις.
Τουλάχιστον κοιτάμε ψαγμένες περιπτώσεις
σιγουρα δεν ειναι προιον του περιφημου σκαουτινγκ...ο Μαθιανγκ !
τον ηθελε καιρο ο Πιτινο.τον ειχε στο Λουιβιλ !ειχαν συναντηθει μαλιστα περσι στο αγωνα μας στο Μιλανο

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”