Να είσαι όσο αυστηρός θέλεις, δεν είναι κακό. Όσο δεν κάνεις άδικη κριτική δεν έχω και κάπου να διαφωνήσω έτσι και αλλιώς. Αν ο Μπραζντέικις μείνει έτσι για φέτος θα είναι όντως ξεκάθαρη αποτυχία, ε συμβαίνουν και αυτά. Ήδη είναι αστοχία το ότι δεν έχει βοηθήσει ούτε λίγο, πιθανολογώ ότι τον περίμενε πιο γρήγορο στην κατανόηση/προσήλωση του πλάνου και με το ότι είναι χάστλερ θα σταθεί πίσω ακόμα και στην αρχή. Δεν έγινε...georbap έγραψε: ↑Δευ Δεκ 18, 2023 2:29 pmΜακάρι Alex γιατί όπως έχουν τα πράγματα με τους ήδη 2 παραπάνω ξένους , δεν μας παίρνει εξ αυτών να "χάνουμε" και όσους προορίζονταν για σημαντικό ρόλο όπως Μπράζ .AlexD έγραψε: ↑Δευ Δεκ 18, 2023 12:11 pm
Όχι ρε ποια επόμενη σεζόν. Φέτος θα παίξει ο άνθρωπος και αν δεν, μπορεί και να την πληρώσει το καλοκαίρι. Μπορεί να τον πήρε με προοπτική να κάνει στεπ απ του χρόνου σε κάτι ακόμα καλύτερο, αλλά δεδομένα τον περιμένει και φέτος να δώσει πράματα.
Η αλήθεια είναι ότι είναι ήδη δύσκολο να μπεις στο μπάσκετ Μπαρτζω, έτσι όπως ήταν κιόλας η ομάδα που του ζήτησε άμεσα πράγματα χωρίς να έχει η ίδια σταθερές, δεν ήταν και απίθανο να βραχυκυκλώσει σε πρώτο χρόνο.
Επόμενο τεστ τώρα που θα είμαστε πιο πλήρεις και θα έρθει από τον πάγκο με λιγότερη πίεση και περισσότερη δουλειά από πίσω στην προπόνηση.
Η αλήθεια είναι ότι μετά την εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι με την Βαλένθια έχω γίνει λίγο πιο αυστηρός στην κριτική μου για την ομάδα και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι την πίστευα και την πιστεύω.
Άντε να μπούνε όλοι σε ρυθμό επιτελους!!!
Και εγώ την πιστεύω την ομάδα και παρά τις αστοχίες, ατυχίες και κακουχίες, πιστεύω πως θα καταφέρει να ρολάρει πριν κατηφορίσει το πράμα. Έτσι και αλλιώς δεν με ενδιαφέρει τόσο το πλεονέκτημα έδρας, όσο να αποφύγουμε το πλέι ιν και να μπούμε φορμαρισμένοι στην τελική ευθεία.
Και εμένα μου χει λείψει αυτή η άνεση που είχαμε τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά τι να κάνουμε. Όταν φεύγει ο Σάσα και ο Σλούκας/προσθέτεις Μιλου και δεν κάνεις προετοιμασία/έχεις τόσες απουσίες, ακόμα και να δουλέψει το πλάνο προφανώς θα πάρει χρόνο. Ε αν βάλεις και 1/2 αστοχίες (Σικμα/Μπραζντέικις στο τώρα) δείχνουν και άσχημα τα πράγματα, ενώ δεν είναι τόσο