2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Φεβ 01, 2020 7:19 pm

Το θέμα είναι για φέτος είναι πως θα το βλέπε ο Πιτίνο. Να πάει για έναν παίκτη στις θέσεις 2-3 που να καλύπτει τις αδυναμίες του Φριντέτ, ώστε να πάρει περισσότερο χρόνο ο τελευταίος κόβοντας τον αντίστοιχο του Παπαπέτρου; Ή να κόψει λίγο από τον χρόνο του Καλάθη;
Βέβαια, πήρε παίκτη εκεί με εντελώς επιθετικό προσανατολισμό.

Και το λέω παίρνοντας ως δεδομένο ότι στις κοντινές θέσεις από τον Φριντέτ, έχετε 2 πολύ καλούς (ο Νικ μάλιστα είναι μες τους κορυφαίους κι ο ορισμός του defensive stopper) αμυντικούς που είναι και ψηλοί για τις θέσεις τους.
Νομίζω ότι ένας παράγοντας που θα σας απογείωνε θα ήταν η ενεργοποίηση των 3 αμερικάνων που ουσιαστικά δεν έχουν ακουμπήσει φέτος. Τζόνσον, Γουάλι και Μπέντιλ ως τελευταίο ρίσκο και η παράλληλη αναζήτηση άλλων αμυντικών σχημάτων που να έκρυβαν κάπως τον Φριντέτ.

Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Φεβ 01, 2020 7:34 pm

basket72 έγραψε:
Το θέμα είναι για φέτος είναι πως θα το βλέπε ο Πιτίνο. Να πάει για έναν παίκτη στις θέσεις 2-3 που να καλύπτει τις αδυναμίες του Φριντέτ, ώστε να πάρει περισσότερο χρόνο ο τελευταίος κόβοντας τον αντίστοιχο του Παπαπέτρου; Ή να κόψει λίγο από τον χρόνο του Καλάθη;

Και το λέω παίρνοντας ως δεδομένο ότι στις κοντινές θέσεις από τον Φριντέτ, έχετε 2 πολύ καλούς (ο Νικ μάλιστα είναι μες τους κορυφαίους κι ο ορισμός του defensive stopper) αμυντικούς που είναι και ψηλοί για τις θέσεις τους.
Νομίζω ότι ένας παράγοντας που θα σας απογείωνε θα ήταν η ενεργοποίηση των 3 αμερικάνων που ουσιαστικά δεν έχουν ακουμπήσει φέτος. Τζόνσον, Γουάλι και Μπέντιλ ως τελευταίο ρίσκο και η παράλληλη αναζήτηση άλλων αμυντικών σχημάτων που να έκρυβαν κάπως τον Φριντέτ.
κατι που θα βολευε, αν δεν κανουμε μεταγραφη θα ηταν να παιζει και λιγο στο 3 ο τομας, ωστε να παιζει και παραπανω ο μπεντιλ στο 4, που ειναι καλος στην αμυνα και στα ριμπαουντ.

απο το να βλεπουμε 7 παικτες να παιζουν σε καθε αγωνα ας γινει κατι τετοιο να ανοιξει το ροτεισον. επισης και λιγο τζονσον στο 2 και για να παιζει περισσοτερο και για να μην παιζει η τρυπα ραουτινς.

βεβαια οτι και να γινει πρεπει στην χειροτερη να γινει μια μεταγραφη! ειτε 5αρι στην θεση του ουαιλι ειτε γκαρντ στη θεση του ραουτινς.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Φεβ 01, 2020 8:00 pm

basket72 έγραψε:

Ωραίος.
Για μένα παίκτης Γουαιλι για ομάδα 8αδας στην Ευρωλίγκα που παλεύει για το κάτι παραπάνω δεν υφίσταται . Τον τύπο χθες τον πέρασε στα πόδια ο κολομ . Εννοείται πως με σκόρπια δίλεπτα ο παίκτης δεν πρόκειται να δείξει τίποτα μέσα στο παρκέ , τα ίδια και με λεκαβιτσιους που δεν ήταν κανας παιχταράς αλλά από τη στιγμή που τον έχεις πάρε ότι μπορείς από αυτόν . Το θέμα με τον Παναθηναϊκό είναι ότι δεν παίρνει το 100% των παικτών του . Ή τους διώχνει ή τους αφήνει να κάθονται στο πάγκο. Παρόλα αυτά για μένα όντως παίκτης γουαιλι δεν υφίσταται , είναι 5αρι υποτίθεται δεν ξέρει τι είναι το αμυντικό ριμπάουντ και το μποξαουτ , είναι καλουλης στην επίθεση αλλά επιθετικούς έχεις . Ο μπεντιλ από την άλλη (εξαίρεση το χθεσινή παιχνίδι που άφησε δυο ελεύθερα τρίποντα αμυντικά) είναι θετικός στο λίγο χρόνο που παίρνει και όντως πρέπει να παίξει παραπάνω , εγώ μάλιστα θα τον έβαζα Α1 αντί του γουαιλι . Και για τζονσον ισχύει ότι πρέπει να παίζει παραπάνω και στο 2 και στο 3 και στο 4 μη σου πω σε βραδιές σαν τη χθεσινή , γιατί δεν μπορούσε να μαρκάρει το λαμπεϊρι ;

Ο παπαγιαννης είναι παίκτης 15 λεπτών και στη μέρα του για 20 (μου αρέσει και τον πιστεύω αλλά προς το παρόν για τόσο είναι).
Ο μητογλου επίσης είναι για 15 λεπτά (10+5 στις θεσεις 4/5) και στη μέρα του 20 (αυτόν κι αν το πιστεύω).
Ο τομας αν παίζει πάνω από 20 λεπτά κάνει κακό στην ομάδα..
Και αυτοί ήταν . Θεωρητικά δεν έχουμε άλλους , είναι λοιπόν αναγκαίο να μπορεί ο μπεντιλ να προσφέρει ένα 10λεπτο (πρέπει να βρει ρυθμό μέσα από την Α1 όμως) αλλά ακόμα κι έτσι θα χρειαστούμε ένα ακόμα 5αρι για ένα 15λεπτο βρε αδερφέ όχι παραπάνω ! Για να είναι όλοι φρέσκοι και ενεργοί . Ο Ρ. Απσοου ποσο να κοστίζει φερειπειν;
Για τους άλλους όπως έχουμε πορευόμαστε αναγκαστικά . Το 30λεπτο ο νικ δεν το γλιτώνει (τουλάχιστον να μην παιζεο Α1 πάνω από 15λεπτο) , ο Ράις θα δίνει ένα 10λεπτο στο 1 κι αυτός και στο 2 θα παίρνει το γνωστό 23λεπτο ο φριντετ (ο οποιος πρέπει να πάρει μπρος γιατί πληρώνεται για περισσότερα από όσα κάνει) , ένα 7λεπτο ο Ράις (που παίζει και καλύπτει το δικό του συμβόλαιο και το μισό του φριντετ) + ένα 10λεπτο είτε από ραουτινς είτε από τζονσον είτε κι από τους δυο . Ο οποιος τζονσον θα πρέπει να δίνει τουλάχιστον ένα 12λεπτο και στο 3 και το υπόλοιπο ο παπαπετρου .

Συνεπώς να πει κάποιος στον πιτινο να βάλει μπεντιλ στην Α1 , να τον εμπιστεύεται πιο πολύ Ευρωλίγκα , να μην ξαναβάλει ταυτόχρονα τομας-Γουιλι ή Ράις-φριντετ , να μην ξαναμπεί στη 12αδα για παιχνίδι Ευρωλίγκας ο βουγιουκας και να πάει να φέρει έναν ψηλο!

Αυτά 😊

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Κυρ Φεβ 02, 2020 4:03 am

Ακραίο σενάριο αλλά ξέρετε ποιον θα ήθελα πολύ στον Παναθηναϊκό του χρόνου ; Τον 33αρη Λουίτζι Ντατομε. Κι αν γίνεται και τον προπονητή του πακετάκι , να του φωνάζει Φακ γιου τζιτζι στο ΟΑΚΑ και τι στο κόσμο .

Πέρα από τη πλάκα θα ήταν εφικτός ο ντατομε ; Και ας ήταν όλες οι άλλες επιλογές φουλ οικονομικές ας πούμε..

0
Άβαταρ μέλους
john wick

allstar
Reactions: 225
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Κυρ Φεβ 02, 2020 10:54 am

το καλοκαίρι είναι η μεγάλη μας ευκαιρία να φτιάξουμε μια ομάδα ναι μεν run and gun αλλά που και στην άμυνα να μασάει σίδερα , η λεγόμενη 2way ομάδα....
είμαι λίγο απαισιόδοξος , όχι για την προπονητική ικανότητα του ρικ , αλλά για το ταλέντο του να διαλέγει παίκτες... :ugeek:
Ας αφήσουμε τον Λουίτζι στην ησυχία του (έχουμε Χάρη Γιαννόπουλο αν σου κάνει... :mrgreen: )

1η κίνηση που πρέπει να γίνει οπως και δήποτε ειναι ο Κώστας Σλούκας..
Τον παίρνεις και ησυχάζεις.....

προσωπικά θα ήθελα τα big συμβόλαια της επόμενης χρονιάς να δοθούν σε 3 παικταράδες :
Καλάθης , Σλούκας , Singleton και σε συνδυασμό με τον ελληνικό κορμό που έχουμε , να φτιάξουμε κάτι δυνατό...
Δεν έχω κατασταλάξει ακόμα αν θέλω να μείνει ο fredette. ειμαι στο 50/50.... :(
Αν κάποιος μου έλεγε ότι θα μπορούσα να φέρω Gill αντί του Thomas , αύριο κιόλας τον έφερνα...

1. Καλάθης , Σλούκας , Αθηναίου
2. Kuric , Giffey ,
3. Παπαπέτρου , Gedraitis
4. Gill , Mήτογλου , Singleton
5. Παπαγιάννης , Ογκαστ , Hamilton (ο φθηνός της Daru).

0
Δεν έχεις επιλογές , ζήσε...
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2437
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Κυρ Φεβ 02, 2020 10:56 am

Στο θέμα Έλληνες αν και ακούγεται για κλεισμένος ο Όγκαστ δεν θεωρώ ότι πρέπει να πάμε και για άλλον Έλληνα κι ας φύγει ο Παππάς.
Εννοώντας ότι έχουμε Καλάθη, Παπαπέτρου, Μήτογλου, Παπαγιάννη που οι 2 πρώτοι είναι στο πράιμ τους και οι άλλοι 2 αυτοί που θέλουμε να εξελίξουμε.
Αν ο Όγκαστ ήταν κοντός οκ, τώρα δεν υπάρχει λόγος.
Έχεις 7 ξένους+τους 4 Έλληνες 11. Για τις θέσεις 12-13 του ρόστερ,βασικά δηλαδή για την Α1, κρατάς Αθηναίου(πάμφθηνος) και Βουγιούκα(στην τελευταία ανανέωση 200 χιλιάδες πήρε,σε αυτή που λογικά θα είναι το τελευταίο του συμβόλαιο θα πάει πιο κάτω) ή παίρνεις 2 αντίστοιχους και τέλος.Δεν βρίσκω νόημα να παίρνουμε Έλληνες απλά για να πάρουμε
JohnnyPao έγραψε:
Κυρ Φεβ 02, 2020 4:03 am
Ακραίο σενάριο αλλά ξέρετε ποιον θα ήθελα πολύ στον Παναθηναϊκό του χρόνου ; Τον 33αρη Λουίτζι Ντατομε. Κι αν γίνεται και τον προπονητή του πακετάκι , να του φωνάζει Φακ γιου τζιτζι στο ΟΑΚΑ και τι στο κόσμο .

Πέρα από τη πλάκα θα ήταν εφικτός ο ντατομε ; Και ας ήταν όλες οι άλλες επιλογές φουλ οικονομικές ας πούμε..
Απ'ότι βλέπω υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι τριετές οπότε όχι.
Βέβαια αν φύγει ο Ζοτς από εκεί ποτέ δεν ξέρεις αλλά και πάλι αν για οποιονδήποτε λόγο έμενε ελεύθερος δεν βλέπω να ήταν διαθέσιμος στα οικονομικά μας δεδομένα

0
Άβαταρ μέλους
john wick

allstar

Κυρ Φεβ 02, 2020 11:03 am

pan24 έγραψε:
....................., κρατάς και Βουγιούκα............

:fire: :fire: :fire: :fire: :fire: :fire:
:argument: :argument: :argument: :argument: :argument: :argument: :argument:
:banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
:boxing: :boxing: :boxing: :boxing: :boxing: :boxing: :boxing:
:roulette: :roulette: :roulette: :roulette: :roulette: :roulette: :roulette:

υ.γ
report το ανωτέρω ποστ..... :sorry:

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator

Κυρ Φεβ 02, 2020 11:09 am

john wick έγραψε:
Κυρ Φεβ 02, 2020 11:03 am
pan24 έγραψε:
....................., κρατάς και Βουγιούκα............

:fire: :fire: :fire: :fire: :fire: :fire:
:argument: :argument: :argument: :argument: :argument: :argument: :argument:
:banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
:boxing: :boxing: :boxing: :boxing: :boxing: :boxing: :boxing:
:roulette: :roulette: :roulette: :roulette: :roulette: :roulette: :roulette:

υ.γ
report το ανωτέρω ποστ..... :sorry:
Κάτσε βρε, για Α1 είπα αυτόν και Αθηναίου. Υπο κανονικές συνθήκες κανείς τους δεν θα βλέπει παρκέ Ευρωλίγκα όπως και τώρα δεν θα πάταγε παρκέ αν αντί Ουάιλι είχαμε έναν αξιόπιστο ψηλό.
Δεν είπα να έρθει κι ο Γκάμπριελ :D :D

0
basket72
Reactions:

Κυρ Φεβ 02, 2020 11:33 am

john wick έγραψε:
Κυρ Φεβ 02, 2020 10:54 am
το καλοκαίρι είναι η μεγάλη μας ευκαιρία να φτιάξουμε μια ομάδα ναι μεν run and gun αλλά που και στην άμυνα να μασάει σίδερα , η λεγόμενη 2way ομάδα....
είμαι λίγο απαισιόδοξος , όχι για την προπονητική ικανότητα του ρικ , αλλά για το ταλέντο του να διαλέγει παίκτες... :ugeek:
Ας αφήσουμε τον Λουίτζι στην ησυχία του (έχουμε Χάρη Γιαννόπουλο αν σου κάνει... :mrgreen: )

1η κίνηση που πρέπει να γίνει οπως και δήποτε ειναι ο Κώστας Σλούκας..
Τον παίρνεις και ησυχάζεις.....

προσωπικά θα ήθελα τα big συμβόλαια της επόμενης χρονιάς να δοθούν σε 3 παικταράδες :
Καλάθης , Σλούκας , Singleton και σε συνδυασμό με τον ελληνικό κορμό που έχουμε , να φτιάξουμε κάτι δυνατό...
Δεν έχω κατασταλάξει ακόμα αν θέλω να μείνει ο fredette. ειμαι στο 50/50.... :(
Αν κάποιος μου έλεγε ότι θα μπορούσα να φέρω Gill αντί του Thomas , αύριο κιόλας τον έφερνα...

1. Καλάθης , Σλούκας , Αθηναίου
2. Kuric , Giffey ,
3. Παπαπέτρου , Gedraitis
4. Gill , Mήτογλου , Singleton
5. Παπαγιάννης , Ογκαστ , Hamilton (ο φθηνός της Daru).

Είναι όντως 2 way πνεύματος το πολύ καλό ρόστερ σου φίλε Τζόνι, αλλά την κακομοίρα την Άλμπα δεν τη λυπάσαι; Πάρτης τον έναν από τους 2 πλάγιους της- άσε που δεν πολυχωράνε και οι 2 τους μαζί σε σας. Με τον Γκίφεϊ είστε κομπλέ. Ο Γκεντράιτις θα έρθει για βασικός αν είναι- θα θέλει κι ένα εκ. τον χρόνο.
Επίσης και Γκιλ και Σίνγλετον μαζί ούτε η Μπαρτσελόνα βρε συ. Με τον Γκιλ είστε σούπερ.

Να παίξει και ο ανερχόμενος Μήτογλου.
Εξάλλου ο Σίνγκλετον έχει 1+1 με την Εφές που προφανώς θα τον ανανεώσει καθώς είναι ο δέυτερος καλύτερος παίκτης φέτος. Έχει ξαναγίνει ο παίκτης ομάδας έπειτα από 3 χρόνια μπάσκετ για τα στατιστικά του. Από τη Λόκο έχω να τον δω τόσο επιδραστικό για την ομάδα του. ΚΑρφί για τελικό η Εφές και πάλι- να γυρίσει κι ο Ντάνστον, βέβαια.
Μιλώντας για τον Γκιλ- αν τον είχατε φέτος, θα βλέπατε κι άλλον Γουάλι. Ο συγκεκριμένος με έναν δυνατό/ψηλό pf είναι οκ για δεύτερος σέντερ. Και τώρα πάντως, σε σχήμα μαζί με τον Μήτογλου, νομίζω ότι πρέπει να πάρει 10 -15λεπτά.

Ο Χάμιλτον της Ντάρου θα ερχόταν για πρώτος σέντερ- άντε για πρωτοδεύτερος.
Για Όγκαστ συμφωνώ με Pan24 ,(και γενικότερα για το θέμα Ελλήνων συντάσσομαι πλήρως μαζί του) ότι δεν χρειάζεται με τον υπάρχον ρόστερ. Αν δεν ήταν ο Παπαγιάννης, μια χαρά ο βελτιωμένος Ζαχαρίας ως δέυτερος σέντερ για ομάδα με τις βλέψεις σας.

Τελικά μήπως ο παλιός σας παίκτης- που φημολογείται ότι έχετε κλείσει- είναι ο Ντένμον;
Αν ναι, τότε είστε σημαντικά καλύτεροι στο 2 από ότι φέτος με Φριντέτ.
Η καλύτερη κίνηση του Πασκουάλ, το έγραφα και τότε. Εμένα το μπάσκετ που παίξατε με τον Ντένμον ως βασικό (κι ας μην είχε ακόμα ρολάρει, ερχόμενος από μικρομεσαία τούρκικη ομάδα,) ήταν το πιο θελτικό/ορθολογικό και στα 2 μέρη του παρκέ και συνοδευόταν κι από αντίστοιχη συγκομιδή νικών.
Τέτοιο μπάσκετ προπονητή είχα να δω από την εποχή του Ζοτς με μιαν εξαίρεση τον Παναθηναϊκό του Πεδουλάκη τότε με Γκιστ, Λάσμε, Μασιούλι, Μπράμο....

*Τζόνι, το έχω γράψει ήδη 2 φορές αν δεν κάνω λάθος. Ο Πιτίνο παίζει γενικά εκ του ασφαλούς, μπορεί κανείς να το συμπεράνει από τα σχήματα και τους παίκτες που κατεβάζει μέχρι αυτούς που επιλέγει. Εκ τους ασφαλούς (συν το homesickness αλλά και την ηλικία του που επιτάσσει κάποια ξεκούραση)βλέπω να το πάει και το καλοκαιράκι, να γυρίσει στην πατρίδα του και το ερχόμενο φθινόπωρο/χειμώνα βλέποντας και κάνοντας.
Σημείωση: Πρώτος ο Pan24 πήρε μυρωδιά ότι η Μπαρτσελόνα θα κοιτάξει να ανανεώσει τον Κούρικ και το τσέκαρα κι εγώ. Για χιλιειπωμένους λόγους που άπτονται του δεσμού που έχει με την Ισπανία αλλά και με τη Βαρκελώνη συν την μεγάλη πια πιθανότητα που του παρέχει η ομάδα αυτή να σηκώσει Ευρωλίγκα, δεν το βλέπω να το κουνάει από τη Βαρκελώνη.

basket72
Reactions:

Κυρ Φεβ 02, 2020 11:57 am

Ορμώμενος από το ρόστερ του JohnWick :

1 Καλάθης, Αθηναίου

1-2 Σλούκας

2 Ντένμον

2-3 Γκίφεϊ

3 Παπαπέτρου

3-4 Γρεγκ Γουίτινγκτον ή Αουντού Αμπάς

4 Γκιλ, Μήτογλου

4-5 Mπέντιλ

5 Τζ.Χάμιλτον, Παπαγιάννης.
* Απ΄΄ όλα έχει και είναι και προσιτό και σέξυ τολμώ να πω :D

JohnnyPao

champion

Κυρ Φεβ 02, 2020 1:08 pm

pan24 έγραψε:

Απ'ότι βλέπω υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι τριετές οπότε όχι.
Βέβαια αν φύγει ο Ζοτς από εκεί ποτέ δεν ξέρεις αλλά και πάλι αν για οποιονδήποτε λόγο έμενε ελεύθερος δεν βλέπω να ήταν διαθέσιμος στα οικονομικά μας δεδομένα

Από ότι είδα έχει 2+1 . Άρα άκου το κόλπο , μένουμε άλλη μια χρόνια με πιτινο και όσους φέρει (να αρχίσει να δημιουργείται καλύτερος κορμός) και το καλοκαίρι του 2021 φεύγει ο πιτινο , έρχεται ο ζοτς(!) στην μεγάλη του επιστροφή , μετά από 1 χρόνο απραξίας που συνηθίζει να έχει όταν φεύγει από μια ομάδα και έρχεται πακετάκι με ντατομε (ούτε για σλουκα θα είχα θέμα). Πάντως προς το παρόν πιστεύω ότι όντως ο προπονητής που θα εκτοξεύσει τον Παναθηναϊκό θα είναι ένας εκ την Ιτουδης-Σάρας-Ζοτς .

ΥΓ. Καλά ρε μαγκες όλα τα άλλα , αλλά το ότι βγάλαμε τον σλουκα πιο προσιτό από τον κουρικ με ξεπερνάει..
ΥΓ1. Για Έλληνες κι εγώ δεν θεωρώ πως υπάρχει λόγος να το τραβάμε από τα μαλλιά αλλά από την άλλη δεν μπορούμε να πηγαίνουμε με 8 ξένους , υπερβολή . Έχουμε ήδη 4 ευρωλιγκατους Έλληνες θα μπορούσαμε να φέρουμε άλλον 1 ας πούμε για συγκεκριμένο ρολο και με συγκεκριμένα χρήματα.

*Τζον Γουίκ τι συνδυασμός ήταν αυτός με σιγκλετον-γκιλ-μητογλου ; Μας τρέλανες 😝, 3αδα φωτιά αλλά εδώ δεν θα χωρούσαν καλά καλά οι γουιτιγκτον-γκιλ-μητογλου που προτεινε ο μπασκετ72 , ποσο μέλλον με σιγκλετον αντί για γουτιγκτον .

—> Φέτος η χρονιά σώζεται αν στείλουμε πίσω από εκεί που ήρθε τον ραουτινς (το έκανε και με πεϊν ο πιτινο πέρσι δεν κωλώνει) και φέρουμε ντενμον πίσω από τη Κίνα τώρα που το διαλύουνε σε συνδυασμό με έναν σεντερ από το πρωτάθλημα της Τουρκίας (Τζονι Χαμιλτον ή τον φθηνότερο Ρομπερτ Απσοου) εκτός αν βέβαια θέλουν να μας κάνουν καμία έκπληξη με τον ουντοχ..

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator

Κυρ Φεβ 02, 2020 1:56 pm

JohnnyPao έγραψε:
ΥΓ. Καλά ρε μαγκες όλα τα άλλα , αλλά το ότι βγάλαμε τον σλουκα πιο προσιτό από τον κουρικ με ξεπερνάει..
ΥΓ1. Για Έλληνες κι εγώ δεν θεωρώ πως υπάρχει λόγος να το τραβάμε από τα μαλλιά αλλά από την άλλη δεν μπορούμε να πηγαίνουμε με 8 ξένους , υπερβολή . Έχουμε ήδη 4 ευρωλιγκατους Έλληνες θα μπορούσαμε να φέρουμε άλλον 1 ας πούμε για συγκεκριμένο ρολο και με συγκεκριμένα χρήματα.

—> Φέτος η χρονιά σώζεται αν στείλουμε πίσω από εκεί που ήρθε τον ραουτινς (το έκανε και με πεϊν ο πιτινο πέρσι δεν κωλώνει) και φέρουμε ντενμον πίσω από τη Κίνα τώρα που το διαλύουνε σε συνδυασμό με έναν σεντερ από το πρωτάθλημα της Τουρκίας (Τζονι Χαμιλτον ή τον φθηνότερο Ρομπερτ Απσοου) εκτός αν βέβαια θέλουν να μας κάνουν καμία έκπληξη με τον ουντοχ..
Στα ρόστερ που προτείνονται με Σλούκα πάντως είναι ο Σλούκας αντί του Φριντέτ όχι και Σλούκας και Καλάθης και Φριντέτ που θα ήταν ρόστερ άλλης εποχής.
Όχι ότι είναι ακριβως ρεαλιστικό αλλά αν λέμε τώρα έφευγε ο Ζοτς από εκεί, ήταν διατεθειμένος να έρθει Ελλάδα και του δίναμε κάνα 2αρι μύρια μπορεί και να ερχόταν. Αλλά δεν νομίζω ότι θα φύγουν από εκεί στο άμεσο μελλον ούτε ο Σλούκας ούτε ο Ζοτς...

Με τον Κούρικ το θέμα όπως έχουν πει αρκετοί είναι οικογενειακό-προσωπικό γιατί μιλάμε για παίκτες όχι ρομπότ.
Για αντίστοιχο λόγο που ο Ντούμπλιεβιτς τα τελευταία χρόνια ενώ θα μπορούσε να είναι σε τοπ Ευρωλιγκάτη με περισσότερα λεφτά μένει Βαλένθια,το ίδιο ο Σενγκέλια που τόσα χρόνια μένει Μπασκόνια κλπ.
Αν ο Κούρικ θέλει για οικογενειακούς λόγους να μείνει Ισπανία και υπάρχει Ισπανική να τον θέλει η οποία μάλιστα είναι από τα φαβορί το να του πεις να έχει λίγο μεγαλύτερο ρόλο ή και λίγο περισσότερα λεφτά(που δεν νομίζω ότι θα του δίναμε περισσότερα από όσα δίνει η Μπαρτσελόνα) δύσκολα θα του κάνει μεγάλη διαφορά.

8 ξένους δεν θέλω ούτε εγώ,7 είναι οκ αλλά ο πέμπτος Έλληνας που λες εξαρτάται τι θα είναι.
Αν είναι κάποιος μικρός ή κάποιος σαν τον Αθηναίου δηλαδή φθηνός με 100-150 χιλιάρικα για να κλείνει 12αδα και να παίζει Α1 οκ.
Το πρόβλημα μου είναι αν πάρει κάνα 500αρι+ υπολογιζόμενος για σοβαρό ρόλο και αυτό κοστίσει
Ναι για τον Όγκαστ λέω πάλι γιατί αν έρθει ο Όγκαστ το συμβόλαιο του Ουάιλι θα πάρει και αντιστοίχως για να μοιράζεται την θέση με τον Παπαγιάννη θα προορίζεται. Γιατί ούτε θα δίναμε τόσα λεφτά για το τρίτο 5αρι ούτε ο ίδιος θα ερχόταν για τον τωρινό ρόλο του Βουγιούκα ούτε θα βάζαμε στον ρόλο του Βουγιούκα τον Παπαγιάννη
Οπότε με Όγκαστ πάμε στο 5 με αυτόν,τον Παπαγιάννη και Μπέντιλ η κάποιον αντίστοιχου κασέ.

Upshow θα μου άρεσε για το καλοκαίρι αν αποφασιστεί ότι δεν δίνουμε πολλά λεφτά στο 5. Για τώρα τον φοβάμαι λίγο καθώς θα πρέπει να μπει να παίξει άμεσα στο τοπ επίπεδο όταν το υψηλότερο που έχει παίξει είναι 10 παιχνίδια στο Eurocup πέρσι με την Πρόκομ. Από το τίποτα όμως...

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG

Κυρ Φεβ 02, 2020 2:20 pm

ρε παιδια τι βαζετε ομαδες με 3 4αρια? τι να τα κανουμε τα 4αρια? η θεση 3 και η θεση 4 ειναι η λιγοτερο επιδραστικες θεσεις στο μπασκετ και ταυτοχρονα ειναι οι μοναδικες θεσεις που εχουμε καλους παικτες και ειμαστε πληρεις! σε ολες τις αλλες εχουμε κενα ειτε βασικου παικτη (5) ειτε στα μπακ απ(1 και 3).

αφηστε τα 4αρια. βασικο 5αρι θελουμε! και επειτα ενα ακομα καλο γκαρντ που θα παιζει off ball! και μετα ειναι οι ρολιστες. ενα defensive stopper ασσο πισω απο νικ και ενα 3 n d μπακ απ 3αρι του παπι. τελος!

0
basket72
Reactions:

Κυρ Φεβ 02, 2020 4:07 pm

JohnnyPao έγραψε:

*Τζον Γουίκ τι συνδυασμός ήταν αυτός με σιγκλετον-γκιλ-μητογλου ; Μας τρέλανες 😝, 3αδα φωτιά αλλά εδώ δεν θα χωρούσαν καλά καλά οι γουιτιγκτον-γκιλ-μητογλου που προτεινε ο μπασκετ72 , ποσο μέλλον με σιγκλετον αντί για γουτιγκτον .
Να δούμε τι θα γίνει με τη Φενέρ το καλοκαίρι. Λογικά θα μείνει εκτός των στόχων της και το κλίμα σαν να κουράζει τον Ζοτς. Επιπλέον ο Σλούκας θα θέλει να είναι πιο κοντά στην οικογένειά του μετά τον χαμό του πατέρα του. Μπορεί λοιπόν να πάρει το συμβόλαιο του Φριντέτ και κάτι παραπάνω. ¨Ολα γίνονται.Είναι πολύ μεγάλο το κίνητρο για τον Παναθηναϊκό να δοκιμάσει για τον Σλούκα. Μηδέν ρίσκο, παίζει άνετα μαζί με τον Νικ, είναι και Ελληνας- τα πάντα όλα.

Τον Γουίτιγκτον ή τον Αουντού Αμπάς τους προτείνω ως 3-4αρια, (η ίδια θέση με τον Ντατόμε που πρότεινες εσύ). Ο Γουίτιγκτον παίζει περισσότερο το 4 αλλά παίρνει χρόνο και στο 3 και ως τέτοιος ξεκίνησε κι έμαθε μπάσκετ- του φαίνεται και στο παιχνίδι του άλλωστε. Ο Αμπάς πιο πολύ στο 3 αλλά κι αυτός άνετα παίζει το 4, χωρίς να είναι τόσο καλός σουτέρ όπως ο Γουίτινγκτον- κάτι που καλύπτει με το πάθος το οποίο παίζει στην άμυνα.
Δεν γίνεται να βγάζεις 30λεπτα με τον Παπαπέτρου, ούτε καλό για τον ίδιο είναι, ούτε καλό για την ομάδα σου, (δεν είναι κι ο Κλάιμπερν που να πεις οκ το καταλαβαίνω). Σκέψου μάλιστα να τραυματιστεί ο Παπαπέτρου ας πούμε. Μην κοιτάς που είστε τόσο καλομαθημένοι. Καλό είναι να έχεις ρόστερ με διπλοθερίτες που καλύπτουν καλή ώρα τα φόργουορντ.

Στο ρόστερ που έγραψα μόνο οι Μπέντιλ και Αθηναίου δεν θα έχουν τόσο χρόνο, αλλά οκ, έχετε και την Α1 που του χρόνου με Ολυμπιακό (παίζει ως πιθανότητα) δεν θα είστε τόσο άνετοι όπως φέτος που και να χάσετε από τον Προμηθέα δεν τρέχει.

Άβαταρ μέλους
john wick

allstar

Κυρ Φεβ 02, 2020 6:13 pm

Λυσσαξατε με τα 4αρια... :twisted:
Εγω τον Single τον βαζω κ στη θεση 5... :D

Κ στο κατω κατω δειτε Ρεαλ ,Μπαρτσα κ σια ποσα 4αρια κ 5αρια εχουν... :steamingears:

@basket72
Μου αρεσε το ροστερ σου ,ισως κ πιο πολυ απ το δικο μου...κ συμφωνω για Δαιμονα..

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”