john wick έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 02, 2020 10:54 am
το καλοκαίρι είναι η μεγάλη μας ευκαιρία να φτιάξουμε μια ομάδα ναι μεν run and gun αλλά που και στην άμυνα να μασάει σίδερα , η λεγόμενη 2way ομάδα....
είμαι λίγο απαισιόδοξος , όχι για την προπονητική ικανότητα του ρικ , αλλά για το ταλέντο του να διαλέγει παίκτες...
Ας αφήσουμε τον Λουίτζι στην ησυχία του (έχουμε Χάρη Γιαννόπουλο αν σου κάνει...

)
1η κίνηση που πρέπει να γίνει οπως και δήποτε ειναι ο Κώστας Σλούκας..
Τον παίρνεις και ησυχάζεις.....
προσωπικά θα ήθελα τα big συμβόλαια της επόμενης χρονιάς να δοθούν σε 3 παικταράδες :
Καλάθης , Σλούκας , Singleton και σε συνδυασμό με τον ελληνικό κορμό που έχουμε , να φτιάξουμε κάτι δυνατό...
Δεν έχω κατασταλάξει ακόμα αν θέλω να μείνει ο fredette. ειμαι στο 50/50.... :(
Αν κάποιος μου έλεγε ότι θα μπορούσα να φέρω Gill αντί του Thomas , αύριο κιόλας τον έφερνα...
1. Καλάθης , Σλούκας , Αθηναίου
2. Kuric , Giffey ,
3. Παπαπέτρου , Gedraitis
4. Gill , Mήτογλου , Singleton
5. Παπαγιάννης , Ογκαστ , Hamilton (ο φθηνός της Daru).
Είναι όντως 2 way πνεύματος το πολύ καλό ρόστερ σου φίλε Τζόνι, αλλά την κακομοίρα την Άλμπα δεν τη λυπάσαι; Πάρτης τον έναν από τους 2 πλάγιους της- άσε που δεν πολυχωράνε και οι 2 τους μαζί σε σας. Με τον Γκίφεϊ είστε κομπλέ. Ο Γκεντράιτις θα έρθει για βασικός αν είναι- θα θέλει κι ένα εκ. τον χρόνο.
Επίσης και Γκιλ και Σίνγλετον μαζί ούτε η Μπαρτσελόνα βρε συ. Με τον Γκιλ είστε σούπερ.
Να παίξει και ο ανερχόμενος Μήτογλου.
Εξάλλου ο Σίνγκλετον έχει 1+1 με την Εφές που προφανώς θα τον ανανεώσει καθώς είναι ο δέυτερος καλύτερος παίκτης φέτος. Έχει ξαναγίνει ο παίκτης ομάδας έπειτα από 3 χρόνια μπάσκετ για τα στατιστικά του. Από τη Λόκο έχω να τον δω τόσο επιδραστικό για την ομάδα του. ΚΑρφί για τελικό η Εφές και πάλι- να γυρίσει κι ο Ντάνστον, βέβαια.
Μιλώντας για τον Γκιλ- αν τον είχατε φέτος, θα βλέπατε κι άλλον Γουάλι. Ο συγκεκριμένος με έναν δυνατό/ψηλό pf είναι οκ για
δεύτερος σέντερ. Και τώρα πάντως, σε σχήμα μαζί με τον Μήτογλου, νομίζω ότι πρέπει να πάρει 10 -15λεπτά.
Ο Χάμιλτον της Ντάρου θα ερχόταν για πρώτος σέντερ- άντε για πρωτοδεύτερος.
Για Όγκαστ συμφωνώ με Pan24 ,(και γενικότερα για το θέμα Ελλήνων συντάσσομαι πλήρως μαζί του) ότι δεν χρειάζεται με τον υπάρχον ρόστερ. Αν δεν ήταν ο Παπαγιάννης, μια χαρά ο βελτιωμένος Ζαχαρίας ως δέυτερος σέντερ για ομάδα με τις βλέψεις σας.
Τελικά μήπως ο παλιός σας παίκτης- που φημολογείται ότι έχετε κλείσει- είναι ο Ντένμον;
Αν ναι, τότε είστε σημαντικά καλύτεροι στο 2 από ότι φέτος με Φριντέτ.
Η καλύτερη κίνηση του Πασκουάλ, το έγραφα και τότε. Εμένα το μπάσκετ που παίξατε με τον Ντένμον ως βασικό (κι ας μην είχε ακόμα ρολάρει, ερχόμενος από μικρομεσαία τούρκικη ομάδα,) ήταν το πιο θελτικό/ορθολογικό και στα 2 μέρη του παρκέ και συνοδευόταν κι από αντίστοιχη συγκομιδή νικών.
Τέτοιο μπάσκετ προπονητή είχα να δω από την εποχή του Ζοτς με μιαν εξαίρεση τον Παναθηναϊκό του Πεδουλάκη τότε με Γκιστ, Λάσμε, Μασιούλι, Μπράμο....
*Τζόνι, το έχω γράψει ήδη 2 φορές αν δεν κάνω λάθος. Ο Πιτίνο παίζει γενικά εκ του ασφαλούς, μπορεί κανείς να το συμπεράνει από τα σχήματα και τους παίκτες που κατεβάζει μέχρι αυτούς που επιλέγει. Εκ τους ασφαλούς (συν το homesickness αλλά και την ηλικία του που επιτάσσει κάποια ξεκούραση)βλέπω να το πάει και το καλοκαιράκι, να γυρίσει στην πατρίδα του και το ερχόμενο φθινόπωρο/χειμώνα βλέποντας και κάνοντας.
Σημείωση: Πρώτος ο Pan24 πήρε μυρωδιά ότι η Μπαρτσελόνα θα κοιτάξει να ανανεώσει τον Κούρικ και το τσέκαρα κι εγώ. Για χιλιειπωμένους λόγους που άπτονται του δεσμού που έχει με την Ισπανία αλλά και με τη Βαρκελώνη συν την μεγάλη πια πιθανότητα που του παρέχει η ομάδα αυτή να σηκώσει Ευρωλίγκα, δεν το βλέπω να το κουνάει από τη Βαρκελώνη.