Μεταγραφές στο Ευρωπαικό Μπάσκετ 2021-22
Συντονιστής: Captains
- mixalisgate7
- Reactions: 1790
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δε νομίζω να πάει ζενιτ.. Πόσα φόργουορντ να έχει η ζενιτ.. Απ την άλλη η Αρμάνι απ το κακό στο χειρότερο τη βλέπω για φέτος.. Αψυχολόγητη η μεταγραφή του Ντανιελς που έχει να παίξει απ το Μάρτιο του 20..Λαθος κ η φυγή του λεντει κατ εμέ.. Ξεκάθαρα αποδυναμωμενη, οπότε κατά πάσα πιθανότητα φεύγει μια υποψήφιος της 8αδας..
0
- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
Έχει ακόμα εναν Ντιλέϊνι, εναν Σιλντς κι αν πάρει και Μέλλι δεν είναι κι αμελητέα ποσότητα...Εγω θα την έβαζα σίγουρα στα φαβορί για 8άδα αλλά οχι για f4 όπως ήταν πέρσι.Agio96 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 06, 2021 2:03 amΔε νομίζω να πάει ζενιτ.. Πόσα φόργουορντ να έχει η ζενιτ.. Απ την άλλη η Αρμάνι απ το κακό στο χειρότερο τη βλέπω για φέτος.. Αψυχολόγητη η μεταγραφή του Ντανιελς που έχει να παίξει απ το Μάρτιο του 20..Λαθος κ η φυγή του λεντει κατ εμέ.. Ξεκάθαρα αποδυναμωμενη, οπότε κατά πάσα πιθανότητα φεύγει μια υποψήφιος της 8αδας..
0
- kojito
- Reactions: 2732
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν νομίζω ότι έχει αποδυναμωθεί ιδιαίτερα η Armani. Απλά όπως φαίνεται φέτος θα ακολουθήσει ένα λίγο διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Στους ψηλούς με Μήτογλου και Melli νομίζω παρά την φυγή του LeDay είναι καλύτερη από πέρσι, ειδικά αν συμπληρώσει την γραμμή και με ένα αθλητικό πεντάρι ακόμα. Αλλιώς θα έχει θέμα αθλητικότητας.Agio96 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 06, 2021 2:03 amΔε νομίζω να πάει ζενιτ.. Πόσα φόργουορντ να έχει η ζενιτ.. Απ την άλλη η Αρμάνι απ το κακό στο χειρότερο τη βλέπω για φέτος.. Αψυχολόγητη η μεταγραφή του Ντανιελς που έχει να παίξει απ το Μάρτιο του 20..Λαθος κ η φυγή του λεντει κατ εμέ.. Ξεκάθαρα αποδυναμωμενη, οπότε κατά πάσα πιθανότητα φεύγει μια υποψήφιος της 8αδας..
Στην περιφέρεια ουσιαστικά η αποχώρηση του Punter ήταν πλήγμα. Roll και Micov πλέον σαν ρολίστες λογίζονταν μόνο, ενώ πίσω από τον Sergi θα υπάρχει και ο Grant που για 10-15 λεπτά μπορεί να προσφέρει. Αν και όντως ο Daniels είναι ρίσκο.
Αυτή που έχει ενδιαφέρων σχεδιασμό είναι η Maccabi. Αν κλείσει το ρόστερ και με έναν καλό πλάγιο, σίγουρα θα είναι καλύτερη από πέρσι.
1
1

Μάλλον δεν έχεις άδικο, είχα ξεχάσει ότι πήρε τον Μίκι που τον προορίζει κυρίως για 4ρι. ΤΟν Λεντέι τον σκέφθηκα στη θέση του Γ. Τόμας που γυρίζει ACB. Τον Πονίτκα λίγο 2 και πιο πολύ 3, οπότε βλέπω και τον Κουζμίνσκας να παίρνει πιο πολύ χρόνο στο 3. ΚΑμιά Μακάμπι να κλείσει 3αδα "φωτιά" στην επίθεση τουλάχιστον, με Ντέρικ και Ρέινολντς; ΘΑ θέλει γύρω στο 1.3 με 1.5.Agio96 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 06, 2021 2:03 amΔε νομίζω να πάει ζενιτ.. Πόσα φόργουορντ να έχει η ζενιτ.. Απ την άλλη η Αρμάνι απ το κακό στο χειρότερο τη βλέπω για φέτος.. Αψυχολόγητη η μεταγραφή του Ντανιελς που έχει να παίξει απ το Μάρτιο του 20..Λαθος κ η φυγή του λεντει κατ εμέ.. Ξεκάθαρα αποδυναμωμενη, οπότε κατά πάσα πιθανότητα φεύγει μια υποψήφιος της 8αδας..
Κι εγώ πιστεύω ότι στη Ρεάλ θα πάει πολύ καλά ο Ούγγρος. Για τον Τέιλορ δεν έχεις καθόλου άδικο- αν και δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικά. Πάντως δεν κολλάει και πολύ και το συμβόλαιο που θα έχει, δεν θα είναι και της πλάκας. Κανά 800ρι δεν θα το παίρνει; Οπότε παίζει χοντρά να τον αφήσουν.
Να τον πάρετε εσείς, να τον βάλετε δίπλα σε Σαντ Ρόος, Χεζόνια, Παπαπέτρου, Μαντζούκα και Κασελάκη.

- kojito
- Reactions: 2732
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Ούτε Μακάμπι τον βλέπω να πω την αλήθεια. Έχει ήδη Zizic, Reynolds, Williams, θα γυρίσει και ο Bender μέχρι τα Χριστούγεννα, υπάρχει και ο Caloiaro που κάνει δουλειά. Δεν τον βλέπω να χωράει και μάλλον οι Ισραηλινοί θα θέλουν να τα σκάσουν να πάρουν άλλο ένα γκαρντ αντί για ψηλό.basket72 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 06, 2021 12:06 pmΜάλλον δεν έχεις άδικο, είχα ξεχάσει ότι πήρε τον Μίκι που τον προορίζει κυρίως για 4ρι. ΤΟν Λεντέι τον σκέφθηκα στη θέση του Γ. Τόμας που γυρίζει ACB. Τον Πονίτκα λίγο 2 και πιο πολύ 3, οπότε βλέπω και τον Κουζμίνσκας να παίρνει πιο πολύ χρόνο στο 3. ΚΑμιά Μακάμπι να κλείσει 3αδα "φωτιά" στην επίθεση τουλάχιστον, με Ντέρικ και Ρέινολντς; ΘΑ θέλει γύρω στο 1.3 με 1.5.Agio96 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 06, 2021 2:03 amΔε νομίζω να πάει ζενιτ.. Πόσα φόργουορντ να έχει η ζενιτ.. Απ την άλλη η Αρμάνι απ το κακό στο χειρότερο τη βλέπω για φέτος.. Αψυχολόγητη η μεταγραφή του Ντανιελς που έχει να παίξει απ το Μάρτιο του 20..Λαθος κ η φυγή του λεντει κατ εμέ.. Ξεκάθαρα αποδυναμωμενη, οπότε κατά πάσα πιθανότητα φεύγει μια υποψήφιος της 8αδας..
Για Baskonia ίσως τον έβλεπα τώρα που έφυγε και ο Polonara, αν φύγει και ο Peters. Είναι η μόνη ίσως από τις τοπ ομάδες που μπορεί να του καλύψει τις απαιτήσεις και στην οποία ταυτόχρονα θα παίζει σίγουρα κανά 25λεπτο. Εκτός αν τον φέρει ο Ataman στην Efes (σαν 5αρι κυρίως), ή τον τσιμπήσει καμία Uniks.
0
- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο μελλι αν δει κανείς κ τη φετινή του παρουσία σε νβα κ προολυμπιακο, θα δει ότι φθίνει σιγά σιγά η απόδοση του.. Μεγαλύτερη ποιότητα από λεντει αλλά σε φθίνουσα πορεία.. Καλύτερα ο ζακ κατ εμέ.. Επίσης ο ντιλεινι είναι 34, σερχι, χαινς, ντατομε επίσης μεγάλοι..Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 06, 2021 10:58 amΈχει ακόμα εναν Ντιλέϊνι, εναν Σιλντς κι αν πάρει και Μέλλι δεν είναι κι αμελητέα ποσότητα...Εγω θα την έβαζα σίγουρα στα φαβορί για 8άδα αλλά οχι για f4 όπως ήταν πέρσι.Agio96 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 06, 2021 2:03 amΔε νομίζω να πάει ζενιτ.. Πόσα φόργουορντ να έχει η ζενιτ.. Απ την άλλη η Αρμάνι απ το κακό στο χειρότερο τη βλέπω για φέτος.. Αψυχολόγητη η μεταγραφή του Ντανιελς που έχει να παίξει απ το Μάρτιο του 20..Λαθος κ η φυγή του λεντει κατ εμέ.. Ξεκάθαρα αποδυναμωμενη, οπότε κατά πάσα πιθανότητα φεύγει μια υποψήφιος της 8αδας..
0
- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0