Δεν βλέπω ποιος μπορεί να είναι, κοιτάζω ποιών τα συμβόλαι λήγουν το καλοκαίρι και δεν βλέπω κάτι, ο Dragic έχει μεγαλώσει ο Σρόντερ λογικά θα βρει συμβόλαιοbenchwarmer έγραψε: ↑Παρ Απρ 21, 2023 1:51 pm
Anyway, για το αγαπημένο μας μεταγραφικό τόπικ, μαθαίνω πως για την θέση 2 υπάρχει "έντονο ενδιαφέρον" (για να μην πω κάτι περισσότερο) για Ευρωπαίο που φέτος έπαιξε στο ΝΒΑ και μένει free agent![]()
![]()
2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- Conan1982
- Reactions: 3703
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Reactions: 1754
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Χωρις να ξερω καλα την εκει αγορα ο Μιχαλιουκ μου ρθε με την πρωτη........ασε τους γριφους γεροντα........benchwarmer έγραψε: ↑Παρ Απρ 21, 2023 1:51 pmΜε δεδομένο το πόσο γρήγορα είχε κλείσει ο Κάνααν (αν δεν κάνω λάθος λιγότερο από 24 ώρες από την φυγή Ντόρσεϊ) νομίζω πως ήταν σίγουρα στοχευμένη κίνηση. Σε κάθε περίπτωση, δεν βγήκε ακριβώς όπως θα περίμεναν στην ομάδα, που βέβαια είναι και λίγο παράταιρο να το αναφέρουμε έτσι αυτή τη στιγμή, όταν τερματίσαμε 1οι στην regular της Ευρωλίγκας, και στην Ελλάδα έχουμε 0 ήττες σε κάθε διοργάνωση.
Anyway, για το αγαπημένο μας μεταγραφικό τόπικ, μαθαίνω πως για την θέση 2 υπάρχει "έντονο ενδιαφέρον" (για να μην πω κάτι περισσότερο) για Ευρωπαίο που φέτος έπαιξε στο ΝΒΑ και μένει free agent![]()
![]()
0
- j-kidd13
- Reactions: 1767
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ειναι δυαρι, απλα εγραψα τους ευρωπαιους στο 1-2 που ειδα να μενουν ελευθεροι...assistant77 έγραψε: ↑Παρ Απρ 21, 2023 2:07 pmΟ Ντιλικινα ειναι 2αρι;;;;;;σκοραρει κιολας;;;;;εγω τον εχω στο νου μου σαν ασσο.....κορμαρα,αθλητικος στο στυλ του Εξουμ.....
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Α, οκ... Δεν νομίζω πως είναι αυτό που θα ψάχνουμε ο Γάλλος.j-kidd13 έγραψε: ↑Παρ Απρ 21, 2023 2:19 pmΔεν ειναι δυαρι, απλα εγραψα τους ευρωπαιους στο 1-2 που ειδα να μενουν ελευθεροι...assistant77 έγραψε: ↑Παρ Απρ 21, 2023 2:07 pm
Ο Ντιλικινα ειναι 2αρι;;;;;;σκοραρει κιολας;;;;;εγω τον εχω στο νου μου σαν ασσο.....κορμαρα,αθλητικος στο στυλ του Εξουμ.....
0
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δηλαδη ο Κααναν πηρε 450 χιλ για φετος? Απιστευτο αν ειναι αληθινο! Γιατι ο Μαριους πηρε 900 φετος απο μας συν 300 το μπαι αουτ (αυτο του νεντο δηλαδη). Κατω απο 700 χιλ δολλαρια δυσκολα να πηρατε Κααναν θεωρω. Εδω 800 δωσαμε για Ντερικ.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 20, 2023 3:53 pmενω εμεις εδω περσι ολοι λεγαμε για τον λιθουανο ο μπαρτζωκας ουτε καν ασχοληθηκε.. δεν ξερω βεβαια κατα ποσο δεν θα ηταν καλυτερος απο τον κανααν αλλα θα επαιρνε και τα διπλα λεφτα. Παντως ευρωλιγκατο ελευθερο 2ρι που να ειναι και στα μετρα μας (οχι τωρα λαρκιν καμπατσο τομπσον κτλ) δεν βλεπω να υπαρχει.. τον λοιντ εχω εγω καψουρα αν τον αφησουν αλλα ουτε αυτος αρεσει στον κοουτς αποτι φαινεται..
Οσον αφορα την αποδοση του, θα ηταν πολυ πολυ καλυτερη απο οτι σε εμας. Ο Λιθουανος ειναι πανεξυπνος παικτης και ξερει κανταρια μπασκετ. Εδω μιλαμε σε εμας εμπαινε μεσα και ελεγες ειναι ο μοναδικος παικτης που προσπαθει να παιξει μπασκετ, να παιξει λιγο οργανωμενα και να δημιουργησει και λιο για τους συμπαικτες του. Ολοι οι αλλοι επαιζαν 1vs5.
Σε μια καλοκουρδισμενη μηχανη θα εδινε απειρα ο Μαριους. Επισης, η αποδοση του ηταν μειωμενη και λογο τραυματισμου απο Ευρωμπασκετ, και λογο της κακιστης δομησης της ομαδας, αλλα και ειχε και δευτερο τραυματισμο (στη μεση) ενω και ο Ραντονιτς δεν τον πηγαινε μια! Σκεψου χθες ο Ραζνατοβιτς οριακα δεν εβρισε τους 2 λιθουανους (γκουντα-γκριγκο) μονο και μονο για να την βγαλει λαδι ο Ραντο. Εδω ειπε οτι ηθελε τον Πετρουσεφ και οχι σοφτ οπως ο Γκουντα (που ειναι το αναποδο του σοφτ), οποτε φαντασου ποσο πολυ δεν ηθελε να τον βαζει και να παιζει καλα ο Γκριγκο.
Διπλα απο Ουοκαπ-Παπ δεν θα ειχε κανενα θεμα στην αμυνα, οσο και αν μερικες φορες ειναι σοφτ. Βασικα δεν ειναι κακος αμυντικος, απλως για καποιο λογο αρκετες φορες πεφτει ευκολα και χανει τον παικτη του και τρωει πανευκολα καλαθια. Ας πουμε πολλες φορες δινει και καλες βοηθειες και βγαζει και καλες αμυνες. Φαινεται χειροτερος αμυντικος απο οτι πραγματικα ειναι.
0
- shaq7
- Reactions: 7275
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
650 εχουν πει για τον κανααν ,1,2 υπολογιζα τον γκριγκονις αφου ειχε και ρητρα.. Και εγω νομιζω σε μας ταιριαζει μια χαρα,τα ελεγα και περσι..
Ποιος σροντερ?ο γερμανος που βαζει 15ρες στο ΝΒΑ?ειναι δυνατον να ρθει αυτος??θα θελει και πανω απο 1,5εκ σιγουρα..
Ο μιχαλιουκ το πιο πιθανο να ρθει ευρωπη,απο τα χριστουγεννα το λεγανε..δεν εχει παιξει ποτε ευρωλιγκα ομως..
Ποιος σροντερ?ο γερμανος που βαζει 15ρες στο ΝΒΑ?ειναι δυνατον να ρθει αυτος??θα θελει και πανω απο 1,5εκ σιγουρα..
Ο μιχαλιουκ το πιο πιθανο να ρθει ευρωπη,απο τα χριστουγεννα το λεγανε..δεν εχει παιξει ποτε ευρωλιγκα ομως..
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Γι αυτο που λες οτι του φταινε του Λιθουανου και η φετινοι του τραυματισμοι εγω θα πω οτι δεν ηταν θεμα ατυχιας,γιατι δυσκολευομαι να θυμηθω μια χρονια του τα τελευταια 4-5 χρονια που να μην εχασε πολλους αγωνες......το παιδι ειναι αγυμναστο,φτερο στον ανεμο και χρειαζεται μια επαφη παραπανω ή λιγη μεγαλυτερη προσπαθεια για να βγαλει καποια διαταση,τραβηγμα,θλαση κτλ.....οι μυικοι τραυματισμοι δεν ειναι ΚΥΡΙΩΣ θεμα ατυχιας.....Tracy Mac έγραψε: ↑Παρ Απρ 21, 2023 4:42 pmΔηλαδη ο Κααναν πηρε 450 χιλ για φετος? Απιστευτο αν ειναι αληθινο! Γιατι ο Μαριους πηρε 900 φετος απο μας συν 300 το μπαι αουτ (αυτο του νεντο δηλαδη). Κατω απο 700 χιλ δολλαρια δυσκολα να πηρατε Κααναν θεωρω. Εδω 800 δωσαμε για Ντερικ.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 20, 2023 3:53 pmενω εμεις εδω περσι ολοι λεγαμε για τον λιθουανο ο μπαρτζωκας ουτε καν ασχοληθηκε.. δεν ξερω βεβαια κατα ποσο δεν θα ηταν καλυτερος απο τον κανααν αλλα θα επαιρνε και τα διπλα λεφτα. Παντως ευρωλιγκατο ελευθερο 2ρι που να ειναι και στα μετρα μας (οχι τωρα λαρκιν καμπατσο τομπσον κτλ) δεν βλεπω να υπαρχει.. τον λοιντ εχω εγω καψουρα αν τον αφησουν αλλα ουτε αυτος αρεσει στον κοουτς αποτι φαινεται..
Οσον αφορα την αποδοση του, θα ηταν πολυ πολυ καλυτερη απο οτι σε εμας. Ο Λιθουανος ειναι πανεξυπνος παικτης και ξερει κανταρια μπασκετ. Εδω μιλαμε σε εμας εμπαινε μεσα και ελεγες ειναι ο μοναδικος παικτης που προσπαθει να παιξει μπασκετ, να παιξει λιγο οργανωμενα και να δημιουργησει και λιο για τους συμπαικτες του. Ολοι οι αλλοι επαιζαν 1vs5.
Σε μια καλοκουρδισμενη μηχανη θα εδινε απειρα ο Μαριους. Επισης, η αποδοση του ηταν μειωμενη και λογο τραυματισμου απο Ευρωμπασκετ, και λογο της κακιστης δομησης της ομαδας, αλλα και ειχε και δευτερο τραυματισμο (στη μεση) ενω και ο Ραντονιτς δεν τον πηγαινε μια! Σκεψου χθες ο Ραζνατοβιτς οριακα δεν εβρισε τους 2 λιθουανους (γκουντα-γκριγκο) μονο και μονο για να την βγαλει λαδι ο Ραντο. Εδω ειπε οτι ηθελε τον Πετρουσεφ και οχι σοφτ οπως ο Γκουντα (που ειναι το αναποδο του σοφτ), οποτε φαντασου ποσο πολυ δεν ηθελε να τον βαζει και να παιζει καλα ο Γκριγκο.
Διπλα απο Ουοκαπ-Παπ δεν θα ειχε κανενα θεμα στην αμυνα, οσο και αν μερικες φορες ειναι σοφτ. Βασικα δεν ειναι κακος αμυντικος, απλως για καποιο λογο αρκετες φορες πεφτει ευκολα και χανει τον παικτη του και τρωει πανευκολα καλαθια. Ας πουμε πολλες φορες δινει και καλες βοηθειες και βγαζει και καλες αμυνες. Φαινεται χειροτερος αμυντικος απο οτι πραγματικα ειναι.
ΥΓ αν θελουμε ντε και καλα Λιθουανο υπαρχει αλλος καλυτερος,πιο ταλαντουχος,πιο δυνατος,μαλλον φθηνοτερος που μας ταιριαζει καλυτερα και νομιζω θα κουμπωνε σε μας τελεια....
0
- benchwarmer
- Reactions: 1550
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Προειδοποιήσεις:
0
Για τον Μιχάιλιουκ άκουσα ναι
Για να το γράφω εμπιστεύομαι την πηγή ότι δεν το έβγαλε από το μυαλό της, αλλά ΟΚ μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα...
Και 2-3 ονόματα ψηλών αναφέρθηκαν, χωρίς κάτι άξιο αναφοράς προς το παρόν. Για το "4" δεν αναφέρθηκε τίποτα, το οποίο μπορεί να σημαίνει είτε ότι περιμένουν τι θα γίνει με τον Βεζένκοφ (και πολύ λογικό), είτε ότι σίγουρα θα μείνει ο Πίτερς.

Για να το γράφω εμπιστεύομαι την πηγή ότι δεν το έβγαλε από το μυαλό της, αλλά ΟΚ μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα...
Και 2-3 ονόματα ψηλών αναφέρθηκαν, χωρίς κάτι άξιο αναφοράς προς το παρόν. Για το "4" δεν αναφέρθηκε τίποτα, το οποίο μπορεί να σημαίνει είτε ότι περιμένουν τι θα γίνει με τον Βεζένκοφ (και πολύ λογικό), είτε ότι σίγουρα θα μείνει ο Πίτερς.
0
- shaq7
- Reactions: 7275
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
πολυ πιθανον να ισχυει..ειχαν πει οτι ηταν πρωτος στοχος τα χριστουγεννα αλλα ο μπαρτζω αποφασισε να μην αλλαξει την ομαδα αφου νικουσε. Μακαρι θα πω εγω..μονο αρνητικο οτι δεν εχει παιξει ευρωλιγκα.benchwarmer έγραψε: ↑Παρ Απρ 21, 2023 5:11 pmΓια τον Μιχάιλιουκ άκουσα ναι![]()
0
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
- Conan1982
- Reactions: 3703
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κοίταζα ποιων Ευρωπαίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι και παίζουν 2 γι' αυτό είπα ότι δεν βρήκα κάτι. Ο Μιχαλιούκ μου ξέφυγε είναι αλήθεια, εξαιρατική περίπτωση αν είναι αλήθεια, στο ΝΒΑ δεν έχει πιάσει και γυρίζει τις ομάδες αλλά στην Ευρώπη μπορεί να πάει πολύ καλά, έχει σουτ, αθλητικότητα για την Ευρώπη, καλο χειρισμό, μπορεί να μπει μέσα στην ρακέτα, έχει ύψος για γκαρντ και είναι και σε καλή ηλικία.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Απρ 21, 2023 5:00 pm650 εχουν πει για τον κανααν ,1,2 υπολογιζα τον γκριγκονις αφου ειχε και ρητρα.. Και εγω νομιζω σε μας ταιριαζει μια χαρα,τα ελεγα και περσι..
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ο Μιχαλιουκ ειναι οντως σουπερ περιπτωση.....μου κανει βεβαια εντυπωση α)γιατι ο Μπαρτζωκας εχει πει 3-4 φορες οτι δεν ξαναπαιρνει παιχτη που δεν εχει παιξει EL(ισως βεβαια για εναν τετοιο παιχτη να κανει μια εξαιρεση) και β)γιατι νομιζω οτι αν πει ο Μιχαλιουκ οτι επιστρεφει σ αυτην την ηλικια Ευρωπη θα ενδιαφερθουν χοντροτερα πορτοφολια απ το δικο μας.....δε νομιζω πως ειναι παιχτης των 800-900κ εκτος κι αν κανουμε την υπερβαση....ενδιαφερον.
0