Τελικοί GBL, Game 2: Παναθηναϊκός vs Ολυμπιακός (05/06, 21:00)

Συντονιστής: Captains

Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιουν 06, 2026 12:44 am

το οτι ασχολειστε και κανετε αναλυσεις, κριτικη σε παικτες στον ολυμπιακο μετα απο αυτο το τοσο κακο και υπο φουλ τοξικο περιβαλλον παιχνιδι με ξεπερναει.
να τελειωσουν γρηγορα αυτοι οι τελικοι φαρσοκωμωδια να ασχοληθουμε με καμια μεταγραφη και με την νεα σεζον.

το κλιμα το πηγαν εκει που ηθελαν οι απεναντι. αναμενομενο.
ας το παρουν. μπας και κρατησουν αταμαν.
εμεις πηραμε ευρωλιγκα. εμενα μου φτανει.
δεν εχω καμια ορεξη να δω τη συνεχεια.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιουν 06, 2026 12:59 am

έσβησα το τουίτερ λίγο πριν τους τελικούς, αποφεύγω και τα αθλητικά σάιτ και έχω μείνει με την εντύπωση ότι οι φετινοί τελικοί είναι σχετικά ήρεμοι.

νομίζω άθελα μου ανακάλυψα το μυστικό της ευζωίας και της ευεξίας :D

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Ιουν 06, 2026 1:04 am

yawn.brigade έγραψε:
Σάβ Ιουν 06, 2026 12:59 am
έσβησα το τουίτερ λίγο πριν τους τελικούς, αποφεύγω και τα αθλητικά σάιτ και έχω μείνει με την εντύπωση ότι οι φετινοί τελικοί είναι σχετικά ήρεμοι.

νομίζω άθελα μου ανακάλυψα το μυστικό της ευζωίας και της ευεξίας :D
Το Twitter είναι ο μεγαλύτερος βόθρος των social media, αυτό έχω καταλάβει από την εμπειρία μου.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Σάβ Ιουν 06, 2026 1:05 am

> be yawn.brigade
> delete the technology that thrives by making you angry and frustrated
> not angry and frustrated anymore
> shocked_pikachu.png

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolas_asteri την Σάβ Ιουν 06, 2026 1:24 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εικόνα
BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Ιουν 06, 2026 1:08 am

ssoulliss έγραψε:
Παρ Ιουν 05, 2026 11:49 pm
* Νομίζω για την εικόνα των ομάδων φταίει ότι παίζουν πολλοί Έλληνες. :mrgreen: Θα πρέπει από το επόμενο παιχνίδι να παίξουν μόνο οι ξένοι, που ξέρουν και καλό μπάσκετ (βάζουν και τις βολές όπως λέει μια ψυχή).
Προφανώς σε μένα αναφέρεσαι. :D Πέρα από την πλάκα, μέχρι στιγμής οι ομάδες σουτάρουν με πάνω από 80% στις βολές στους προημιτελικούς, ημιτελικούς και τελικούς του πρωταθλήματος.

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

junior
Reactions:

Σάβ Ιουν 06, 2026 1:09 am

Το παιχνίδι δεν χωράει καμιά κριτική. Ήταν άθλιο και από τις δύο ομάδες. Κάπου διάβασα πως όταν σφίγγουν τα γάλατα, το μπαρτζώκας-μπολ δεν περνάει. Πού το είδαμε το μπαρτζώκας-μπολ σήμερα; Μακάρι να το βλέπαμε. Ούτε η απουσία του Ντόρσεϊ είναι δικαιολογία, ούτε η κούραση, ούτε τίποτα. Απλά σήμερα ο κόουτς βολτάριζε νοητικά στα μονοπάτια του NHD και η ομάδα έκανε διακοπές νοητικά στη Μύκονο και στις Μπαχάμες. Πάμε γι' άλλα.

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Σάβ Ιουν 06, 2026 1:13 am

yawn.brigade έγραψε:
Παρ Ιουν 05, 2026 11:16 pm
πολύ κακό παιχνίδι από τον Ολυμπιακό για άλλη μια φορά, νομίζω το χειρότερο της χρονιάς. δε καταλάβαινες καν ότι έβλεπες Ολυμπιακό βασικά, παίξαμε κάτι σαν μπάσκετ.

άδειασμα is a real thing.

ο Παναθηναϊκός το ήθελε περισσότερο, πίεσε πολύ στην άμυνα και κέρδισε δικαιότατα χωρίς να παίξει και αυτός κάνα φοβερό μπάσκετ.

να πούμε και ένα "ευχαριστούμε και καλή συνέχεια στην καριέρα σου"¨στον Νιλικίνα που δε νομίζω να τον ξαναδούμε με τα ερυθρόλευκα, χωρίς να λέω ότι φταίει αυτός για σήμερα φυσικά.
Φταίει όσο έφταιγε ο Σικμα και ο Μπραζνεικις. Εχω εκφράσει πολλές φορές σκληρή άποψη για τον Γαλλο. Σε αλλο σαιτ πριν ανακαλύψω το πιο μπασκετικό εδώ τοπο τον έκραζα απο πριν παει καν Παρτιζαν που κάποιοι μύστες τον ζητούσαν με θερμή στην ομάδα μας. Τον θεωρώ μπασκετικό απατεώνα αφου έχει πείσει μια ντουζίνα προπονητών και GM να του δίνουν συμβόλαια.

Προφανώς και Φταίει οποιος τον έφερε και όποιος τον άφησε στην 8αδα, και όποιος τον έβαλε σήμερα .

Ο Γιώργος πήρε Ευρωλιγκα (επιτέλους), παρουσίασε εξαιρετικό μπάσκετ κατά περιόδους, αλλα δεν είναι άμοιρος κριτικής. Όχι ανάθεμα ουτε μηδενισμός. Κριτική.

Σίγουρα μετανοιώσε για την επιλογή του τον Σεπτέμβριο. Τωρα γιατί επέμεινε καλοκαιριατικα πρέπει κάποιος να τον ρωτήσει

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Σάβ Ιουν 06, 2026 1:14 am

Καρβουνιάρης έγραψε:
Σάβ Ιουν 06, 2026 1:09 am
Κάπου διάβασα πως όταν σφίγγουν τα γάλατα, το μπαρτζώκας-μπολ δεν περνάει. Πού το είδαμε το μπαρτζώκας-μπολ σήμερα;
Πως να το το δεις αφού δεν περνάει; Δεν κατάλαβα που μπερδεύτηκες.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Σάβ Ιουν 06, 2026 1:21 am

tarp7 έγραψε:
Σάβ Ιουν 06, 2026 12:40 am
kojito έγραψε:
Σάβ Ιουν 06, 2026 12:27 am
Ο Μπαρτζώκας είπε ότι επέλεξε Hall και Ntilikina για να φρεσκαρει λίγο την ομάδα σήμερα γιατί ίσως τραβήξει αρκετά η σειρά.

Δηλαδή οι Jones και Ward που είχαν παίξει 10-15 λεπτά ήθελαν φρεσκαρισμα μετά το πρώτο ματς και επέλεξε να βάλει τον Ntilikina που έπαιξε 6 και τον Hall που έπαιξε 17; Για να φρεσκαρει ποιον; Αφού όσοι έπαιξαν αρκετά στο πρώτο ματς, πάλι το ίδιο έπαιξαν σήμερα και το ίδιο θα παίξουν μεθαύριο (εκτός αν γυρίσει ο Dorsey).

Τελικοί ειναι, δεν χρειάζεται τόσο rotation στους ξένους. Όποιος μπορεί παίζει. Ο ίδιος κοουτς μετά το πρώτο ματς όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ, είπε νομίζω κάτι του στυλ ότι δεν υπάρχει η κούραση σαν δικαιολογία, η ομάδα μπόρεσε να ανασυνταχθεί κτλ
2 παίκτες μας έχουν χρόνο πάνω από 25 λεπτά.μο ο Ντόρσεϊ κι ο βεζενκοφ. Γουοκαπ 24..Όλοι οι άλλοι παίζουν κάτω από 21 λεπτά πότε κουραστικάν;. Δεν με νοιάζει αν θα πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλα η κούραση δεν είναι δικαιολογία και με τόσο μεγάλο ρόστερ μέσα στη χρονιά.
Ε μα πως να μην ξεκουρασεις τον Tyrique ρε αδερφε? Ευκολο το εχεις να αντεξει ενω "παιζει" 17 λεπτα ανα παιχνιδι (στα 8 παιχνιδια που τον εβαλε) στο πρωταθλημα, αγωνιστικη παρα αγωνιστικη? Μια παιζει, μια ειναι εκτος δωδεκαδας να ξεκουραζεται, αλλα ακομα και ετσι κουραζεται... καθως ειναι κουραστικη η ξεκουραση.

Ασε που σε playoffs kai final 4 euroleague τον εστυψε τον ανθρωπο με 10 λεπτα μεσο ορο.

Μετα εχεις και τον ταλαιπωρο τον Ward που και αυτος εγινε χιλια κομματια playoffs & final 4 με 4 και 14 λεπτα.

Μπηκε ο ντελικανης ο Ntibrickina και επιτελους ειδαμε λιγο μπα... ειδαμε πως ειναι ο ανθρωπος στο παρκε. Ωραιος, μακρυς, αρχοντικος, πουλαρατος, οπως ακριβως γουσταρει και ο χαρταεταρας της καρδιας μας.

Καπου ωπα ρε παιδια... ανθρωποι ειναι δεν ειναι ρομποτ!11!!11!!1 :dribble:

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Σάβ Ιουν 06, 2026 1:26 am

Ευτυχως ουτε που ανοιξα την tv αποψε. Εβαλα να μαθω το σκορ, ειδα 68-58 κ νομιζα πως διακοπηκε για καποιο λογο :roofl:

30 λαθη σε δυο αγωνες και 13/51 τριποντα. :Amen:

Χωρις Ντορσει και βαλαμε 12αδα τον ντιλικινα αντι να βαλουμε εναν εκ των μακισικ ή μορις.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Σάβ Ιουν 06, 2026 1:33 am

να ευχηθώ καλό ξεκλείδωμα του τόπικ πριν αποχωρήσω :banana:

Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Σάβ Ιουν 06, 2026 1:39 am

Πολύ γκρίνια και κούραση, ούτε δύο εβδομάδες μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού ρε φίλε...

Το πιο πιθανό είναι ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα και μετά θα έχουμε σχόλια «ναι αλλά δεν το πήρε με σκούπα»... Η γραφικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο.

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Σάβ Ιουν 06, 2026 1:48 am

Ο Ολυμπιακός με τέτοια εικόνα στα 2 πρώτα ματς έπρεπε να χάσει και καλώς έχασε

Κατά τα λοιπά η εικόνα του ΔΠΓ για άλλη μια φορά συνοψίζει όλα όσα χρειάζεται να ξέρουμε

Πάμε παρακάτω

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
tsoureki

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods

Σάβ Ιουν 06, 2026 2:39 am

kite26 έγραψε:
Σάβ Ιουν 06, 2026 12:32 am
tsoureki έγραψε:
Παρ Ιουν 05, 2026 10:42 pm

Πριν αυτό το παιχνίδι τι έλεγες, ότι θα είμαστε χειρότεροι ή καλύτεροι απο την Τετάρτη?
Στο επόμενο τι ποντάρεις ότι θα είμαστε χειρότερη ή καλύτεροι από το σημερινό?
Εστιάζεις στο ότι δεν πέτυχα ότι θα είμαστε καλύτεροι, όχι ότι είπα ότι θα κερδίσει ο Παναθηναϊκός. Ποτέ κανείς δεν μου είπε ένα μπράβο, μόνο τα λάθη λένε όλοι. Κολούμπρα θα πάθετε αν πείτε και έναν καλό λόγο;
Όχι δεν σε κρίνω στην πρόβλεψη σου. Δεν είναι αυτός ο σκοπός μου.
Αυτό που θέλω να πω είναι και στο πρώτο παιχνίδι ο Πάο πετυχε κακό Ολυμπιακό. Τόσο κακό που πολλοί λέγαμε στο οτι στο δεύτερο θα είναι σίγουρα βελτιωμένος.
Όμως και πάλι κατάφερε όχι μόνο να είναι πάλι κακός αλλά να είναι πολύ χειρότερος.

Οπότε αυτό που σου λέω είναι οτι μην το δένεις σκοινί κορδόνι ότι στο επόμενο παιχνίδι ο Πάο δεν θα πετύχει πάλι έναν πολυ κακό Ολυμπιακό.
Δεν μάθαμε το μάθημα από το πρώτο παιχνίδι, θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση αν στο επόμενο είμαστε στοχειωδώς σοβαροί.

manos_89

a1greece
Reactions:

Σάβ Ιουν 06, 2026 3:22 am

Εμένα μου αρέσουν αυτά τα σκληρά παιχνίδια κι ας υπάρχει κακή ποιότητα στις επιθέσεις, χαμηλό σκορ, κλπ.

1) Ρίξαμε πολύ μπασκετικό ξύλο. Τόσο που είναι δύσκολο να επαναληφθεί
2) ο χεηζ Ντέιβις εκτός του ότι είναι ίσως ο καλύτερος αμυντικός στην Ευρώπη είναι και ο μόνος που έχει πάρει παιχνίδια μόνος του φέτος. Σήμερα ήταν παντού.
3) Δεν νομίζω ο Ολυμπιακός να επηρεάστηκε από το κλίμα. Απλά έχει δείξει ότι δεν έχει μεγάλη αντοχή στο ξύλο. Το έχουμε δει σε αρκετά κρίσιμα παιχνίδια τα τελευταία δύο χρόνια, έτσι και σήμερα φαινόταν από την αρχή ότι αν συνεχίσουμε το ξύλο δεν θα αντέξουν

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”