Ώπα μισό , κούπα ή αποτυχία είναι το αφήγημα εδώ και καιρόSharp Shooter έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 12:26 amΓια πείτε όλοι οι Ολυμπιακοί τώρα που είναι και φρέσκο. Σε φάιναλ φορ με πρωτάρα Βαλένθια, με Ρεάλ που έχει χτυπηθεί από τραυματισμούς και σε ελληνικό έδαφος χωρίς τον ΠΑΟ.
Υπάρχει πλέον μεγαλύτερη πίεση στην ομάδα για να το σηκώσει;
Γιατί με συμμετοχή του ΠΑΟ, θα υπήρχε και το αντίπαλο δέος που είναι και στην έδρα του. Μήπως πηγαίνουμε ολοταχώς σε αφήγημα κούπα ή αποτυχία;
Δεν προεξοφλώ κάτι, μην με παρεξηγήσετε. Απλή απορία έχω.
Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ποια πεσμενη Φενερ βρε συ; Στις πρωτες 25 αγωνιστικες πετουσε! Ομαδαρα εχει και φετος. 50-50 ειναι ο ημιτελικος, ξεκαθαραRedEmperor έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 12:36 amΚαι Ελλάδα να μην ήταν το φάιναλ φορ απέναντι σε μια Ρεάλ λήψη με τον Σκαριολο, Φενέρ πεσμένη σε σχέση με πέρσι και πρωτάρα Βαλένθια προφανώς και το συγκεκριμένο γεμάτο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι αποτυχία αν δεν πάρει την κούπα
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Οπως το βλεπω εγω αν η ομαδα χασει απο την φενερ δεν θα ειναι αποτυχια . Πρωταθλητρια ευρωπης ειναι με τακτισιαν προπονητη . Δεν λεμε να φαει 20 , μιλαμε για κλειστο παιχνιδι στις μια δυο τρεις κατοχες .Sharp Shooter έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 12:26 amΓια πείτε όλοι οι Ολυμπιακοί τώρα που είναι και φρέσκο. Σε φάιναλ φορ με πρωτάρα Βαλένθια, με Ρεάλ που έχει χτυπηθεί από τραυματισμούς και σε ελληνικό έδαφος χωρίς τον ΠΑΟ.
Γιατί με συμμετοχή του ΠΑΟ, θα υπήρχε και το αντίπαλο δέος που είναι και στην έδρα του. Μήπως πηγαίνουμε ολοταχώς σε αφήγημα κούπα ή αποτυχία;
Αν ομως περασει την φενερ ( που ειναι το δυσκολο ) και χασει απο ρεαλ χωρις σεντερ η αυτη την βαλενθια ε τοτε θα μιλαμε για μεγαλο φιασκο .
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
Δηλαδη η Βαλενθια που εκανε 2 σερι διπλα στο οακα και θα περασει τη Ρεαλ, ειναι ευκολος αντιπαλος; Που τα εχετε δει αυτα; Σημερα αποδειχτηκε οτι η φανελα δνε παιζει μπασκετ....coach blue έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 12:40 amΟπως το βλεπω εγω αν η ομαδα χασει απο την φενερ δεν θα ειναι αποτυχια . Πρωταθλητρια ευρωπης ειναι με τακτισιαν προπονητη . Δεν λεμε να φαει 20 , μιλαμε για κλειστο παιχνιδι στις μια δυο τρεις κατοχες .Sharp Shooter έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 12:26 amΓια πείτε όλοι οι Ολυμπιακοί τώρα που είναι και φρέσκο. Σε φάιναλ φορ με πρωτάρα Βαλένθια, με Ρεάλ που έχει χτυπηθεί από τραυματισμούς και σε ελληνικό έδαφος χωρίς τον ΠΑΟ.
Αν ομως περασει την φενερ ( που ειναι το δυσκολο ) και χασει απο ρεαλ χωρις σεντερ η αυτη την βαλενθια ε τοτε θα μιλαμε για μεγαλο φιασκο .
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Γραψε τοτε την αποψη σου σε αυτο που ρωτησε ο φιλος και βαλε την βαλενθια φαβορι αν ειναι αυτο που βλεπεις .chainsaw έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 12:44 amΔηλαδη η Βαλενθια που εκανε 2 σερι διπλα στο οακα και θα περασει τη Ρεαλ, ειναι ευκολος αντιπαλος; Που τα εχετε δει αυτα; Σημερα αποδειχτηκε οτι η φανελα δνε παιζει μπασκετ....coach blue έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 12:40 am
Οπως το βλεπω εγω αν η ομαδα χασει απο την φενερ δεν θα ειναι αποτυχια . Πρωταθλητρια ευρωπης ειναι με τακτισιαν προπονητη . Δεν λεμε να φαει 20 , μιλαμε για κλειστο παιχνιδι στις μια δυο τρεις κατοχες .
Εξαρταται τι εννοεις φαβορι. Φαβορι ειναι και το 60-40. Εσυ εδω γραφεις για ανετες νικες και σιγουρη κουπα.coach blue έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 12:52 amΓραψε τοτε την αποψη σου σε αυτο που ρωτησε ο φιλος και βαλε την βαλενθια φαβορι αν ειναι αυτο που βλεπεις .
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Ντιλικινα ειχε παιξει καλη αμυνα στον Ναν οποτε ισως τον θελει γι αυτο. Και εγω περιμενα να βαλει Τζοσεφ αντι μορις.yawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 28, 2026 12:32 pmμου κάνει εντύπωση που δε προχωρήσαμε σε κάποια αλλαγή ξένου στη GBL. μπορούσαμε να κάνουμε μία μέχρι σήμερα και άλλη μία πριν τους τελικούς.
πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ένας εκ των Τζόσεφ, ΜακΚίσικ δε θα αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Πολυ πιθανοyawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 28, 2026 12:46 pmκι εγώ περίμενα ότι σήμερα θα άλλαζε Μόρις με Τζόσεφ και την άλλη βδομάδα θα έκανε την επιλογή ανάμεσα σε Νιλικίνα και ΜακΚίσικ.
έτσι όπως ήταν η κατάσταση τις τελευταίες 3 μέρες παίζει και να το ξέχασαν![]()
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Jeight έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 28, 2026 12:47 pmΠολυ πιθανοyawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 28, 2026 12:46 pm
κι εγώ περίμενα ότι σήμερα θα άλλαζε Μόρις με Τζόσεφ και την άλλη βδομάδα θα έκανε την επιλογή ανάμεσα σε Νιλικίνα και ΜακΚίσικ.
έτσι όπως ήταν η κατάσταση τις τελευταίες 3 μέρες παίζει και να το ξέχασαν![]()
![]()

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο