Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Μάιος 14, 2026 12:34 am

Sharp Shooter έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 12:26 am
Για πείτε όλοι οι Ολυμπιακοί τώρα που είναι και φρέσκο. Σε φάιναλ φορ με πρωτάρα Βαλένθια, με Ρεάλ που έχει χτυπηθεί από τραυματισμούς και σε ελληνικό έδαφος χωρίς τον ΠΑΟ.
Υπάρχει πλέον μεγαλύτερη πίεση στην ομάδα για να το σηκώσει;

Γιατί με συμμετοχή του ΠΑΟ, θα υπήρχε και το αντίπαλο δέος που είναι και στην έδρα του. Μήπως πηγαίνουμε ολοταχώς σε αφήγημα κούπα ή αποτυχία;

Δεν προεξοφλώ κάτι, μην με παρεξηγήσετε. Απλή απορία έχω.
Ώπα μισό , κούπα ή αποτυχία είναι το αφήγημα εδώ και καιρό :P

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Μάιος 14, 2026 12:35 am

τωρα θελοντας η μη ειμαστε το φαβορι..να δουμε πως θα μπουμε με την φενερ..αν περασουμε την φενερ μετα θελει προσπαθεια για να το χασουμε..στον τελικο θα χει 15χιλ+ ολυμπιακους

RedEmperor

a1greece
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 12:36 am

Και Ελλάδα να μην ήταν το φάιναλ φορ απέναντι σε μια Ρεάλ λήψη με τον Σκαριολο, Φενέρ πεσμένη σε σχέση με πέρσι και πρωτάρα Βαλένθια προφανώς και το συγκεκριμένο γεμάτο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι αποτυχία αν δεν πάρει την κούπα

Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Μάιος 14, 2026 12:38 am

RedEmperor έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 12:36 am
Και Ελλάδα να μην ήταν το φάιναλ φορ απέναντι σε μια Ρεάλ λήψη με τον Σκαριολο, Φενέρ πεσμένη σε σχέση με πέρσι και πρωτάρα Βαλένθια προφανώς και το συγκεκριμένο γεμάτο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι αποτυχία αν δεν πάρει την κούπα
Ποια πεσμενη Φενερ βρε συ; Στις πρωτες 25 αγωνιστικες πετουσε! Ομαδαρα εχει και φετος. 50-50 ειναι ο ημιτελικος, ξεκαθαρα

Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 12:40 am

Εγω ελπιζω μονο να εχει φυγει λιγο βαρος πανω απο την ομαδα χωρις το βραχνα του Παναθηναϊκου. Δνε υπαρχει συγκριση πλεον για φετος.

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Sharp Shooter έγραψε:
Για πείτε όλοι οι Ολυμπιακοί τώρα που είναι και φρέσκο. Σε φάιναλ φορ με πρωτάρα Βαλένθια, με Ρεάλ που έχει χτυπηθεί από τραυματισμούς και σε ελληνικό έδαφος χωρίς τον ΠΑΟ.

Γιατί με συμμετοχή του ΠΑΟ, θα υπήρχε και το αντίπαλο δέος που είναι και στην έδρα του. Μήπως πηγαίνουμε ολοταχώς σε αφήγημα κούπα ή αποτυχία;

Οπως το βλεπω εγω αν η ομαδα χασει απο την φενερ δεν θα ειναι αποτυχια . Πρωταθλητρια ευρωπης ειναι με τακτισιαν προπονητη . Δεν λεμε να φαει 20 , μιλαμε για κλειστο παιχνιδι στις μια δυο τρεις κατοχες .

Αν ομως περασει την φενερ ( που ειναι το δυσκολο ) και χασει απο ρεαλ χωρις σεντερ η αυτη την βαλενθια ε τοτε θα μιλαμε για μεγαλο φιασκο .

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Πέμ Μάιος 14, 2026 12:41 am

shaq7 έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 12:35 am
τωρα θελοντας η μη ειμαστε το φαβορι..να δουμε πως θα μπουμε με την φενερ..αν περασουμε την φενερ μετα θελει προσπαθεια για να το χασουμε..στον τελικο θα χει 15χιλ+ ολυμπιακους
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα. Πολύ πολύ δύσκολα. Όμως, έχουμε όλα τα εργαλεία για να βρούμε λύσεις.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 12:44 am

coach blue έγραψε:
Sharp Shooter έγραψε:

Οπως το βλεπω εγω αν η ομαδα χασει απο την φενερ δεν θα ειναι αποτυχια . Πρωταθλητρια ευρωπης ειναι με τακτισιαν προπονητη . Δεν λεμε να φαει 20 , μιλαμε για κλειστο παιχνιδι στις μια δυο τρεις κατοχες .

Αν ομως περασει την φενερ ( που ειναι το δυσκολο ) και χασει απο ρεαλ χωρις σεντερ η αυτη την βαλενθια ε τοτε θα μιλαμε για μεγαλο φιασκο .
Δηλαδη η Βαλενθια που εκανε 2 σερι διπλα στο οακα και θα περασει τη Ρεαλ, ειναι ευκολος αντιπαλος; Που τα εχετε δει αυτα; Σημερα αποδειχτηκε οτι η φανελα δνε παιζει μπασκετ....

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 12:52 am

chainsaw έγραψε:
coach blue έγραψε:

Δηλαδη η Βαλενθια που εκανε 2 σερι διπλα στο οακα και θα περασει τη Ρεαλ, ειναι ευκολος αντιπαλος; Που τα εχετε δει αυτα; Σημερα αποδειχτηκε οτι η φανελα δνε παιζει μπασκετ....
Γραψε τοτε την αποψη σου σε αυτο που ρωτησε ο φιλος και βαλε την βαλενθια φαβορι αν ειναι αυτο που βλεπεις .

Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 12:53 am

coach blue έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 12:52 am
chainsaw έγραψε:

Γραψε τοτε την αποψη σου σε αυτο που ρωτησε ο φιλος και βαλε την βαλενθια φαβορι αν ειναι αυτο που βλεπεις .
Εξαρταται τι εννοεις φαβορι. Φαβορι ειναι και το 60-40. Εσυ εδω γραφεις για ανετες νικες και σιγουρη κουπα.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Πέμ Μάιος 28, 2026 12:32 pm

μου κάνει εντύπωση που δε προχωρήσαμε σε κάποια αλλαγή ξένου στη GBL. μπορούσαμε να κάνουμε μία μέχρι σήμερα και άλλη μία πριν τους τελικούς.

πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ένας εκ των Τζόσεφ, ΜακΚίσικ δε θα αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό.

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Μάιος 28, 2026 12:40 pm

yawn.brigade έγραψε:
Πέμ Μάιος 28, 2026 12:32 pm
μου κάνει εντύπωση που δε προχωρήσαμε σε κάποια αλλαγή ξένου στη GBL. μπορούσαμε να κάνουμε μία μέχρι σήμερα και άλλη μία πριν τους τελικούς.

πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ένας εκ των Τζόσεφ, ΜακΚίσικ δε θα αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό.
Ο Ντιλικινα ειχε παιξει καλη αμυνα στον Ναν οποτε ισως τον θελει γι αυτο. Και εγω περιμενα να βαλει Τζοσεφ αντι μορις.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Πέμ Μάιος 28, 2026 12:46 pm

Jeight έγραψε:
Ο Ντιλικινα ειχε παιξει καλη αμυνα στον Ναν οποτε ισως τον θελει γι αυτο. Και εγω περιμενα να βαλει Τζοσεφ αντι μορις.
περίμενα ότι σήμερα θα άλλαζε Μόρις με Τζόσεφ και την άλλη βδομάδα θα έκανε την επιλογή ανάμεσα σε Νιλικίνα και ΜακΚίσικ.

έτσι όπως ήταν η κατάσταση τις τελευταίες 3 μέρες παίζει και να το ξέχασαν :D

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Μάιος 28, 2026 12:47 pm

yawn.brigade έγραψε:
Jeight έγραψε:
κι εγώ περίμενα ότι σήμερα θα άλλαζε Μόρις με Τζόσεφ και την άλλη βδομάδα θα έκανε την επιλογή ανάμεσα σε Νιλικίνα και ΜακΚίσικ.

Πολυ πιθανο :D

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

junior
Reactions:

Πέμ Μάιος 28, 2026 1:33 pm

Jeight έγραψε:
Πέμ Μάιος 28, 2026 12:47 pm
yawn.brigade έγραψε:

κι εγώ περίμενα ότι σήμερα θα άλλαζε Μόρις με Τζόσεφ και την άλλη βδομάδα θα έκανε την επιλογή ανάμεσα σε Νιλικίνα και ΜακΚίσικ.

Πολυ πιθανο :D
Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”