Ημιτελικός: Γαλλία - Σλοβενία

Συντονιστής: Captains

ggr

allstar
Reactions: 1857
Αγαπημένη θέση: SF, PF
Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Αύγ 05, 2021 9:49 pm

AO DAFNIS έγραψε:
Πέμ Αύγ 05, 2021 6:25 pm

Παρόλο που ήθελα να περάσει η Σλοβενία , ο τελικός ΗΠΑ - Γαλλία νομίζω θα είναι πολύ καλύτερο παιχνίδι.
Ακριβώς το ίδιο νιώθω κι εγώ. Η Γαλλία είναι η μόνη ελπίδα για να χάσουν το χρυσό οι ΗΠΑ.

1
1 Εικόνα
basket72
Reactions:

Παρ Αύγ 06, 2021 1:40 am

Δυστυχώς δεν το είδα το τέλος (κανά 5λεπτο). Για μένα (το είχα πει και πριν) αυτό ήταν το μπασκετικό ματς του τουρνουά.
Μου το είπαν κατά τις 7 και ξενέρωσα. Αν και πάντα είμαι με τους Γάλλους (μετά τους Αργεντίνους) αυτή τη φορά ημουν με τους Σλοβένους λόγω Λούκα.
Τι έκανε πάλι το παιδί (22χρονών- στην Ελλάδα θα το λέγαμε ταλέντο :roll: , θυμάμαι στην πρώτη του χρονιά στη Ρεάλ, όταν έφυγε ο Τσάτσο, ήταν 16-17- μεγάλε Λάσο- και έγραφα ότι στη Ρεάλ τον πιστεύουν πολύ, θα του δώσουν χρόνο κι ότι δεν είναι ένα ακόμη 17χρόνο ταλέντο).
Η τάπα του Μπατούμ (4 έδωσε ο Γάλλος παικταράς) θα μείνει στην ιστορία.
Γράφω από την αρχή ότι η αυτή η Γαλλία έχει φτιαχτεί για τελικό (όχι ότι η περασμένη ήταν πολύ χειρότερη αλλά βρήκε μπροστά της την αρμάδα των απίστευτων Καμπάσο- Σκόλα και την επιτομή της αυταπάρνησης και του ομαδικού μπάσκετ).
Και κάθε τελικός ( ή σχεδόν κάθε, μιας κι υπάρχουν κι αυτοί που το τεραίν γέρνει a priori) ξεκινάνε από το 50-50.

Θα περάσει καιρός μέχρι να ξαναδούμε παίκτη να κάνει τέτοιο τουρνουά και να μην τον λένε Ντόνσιτς. Γιατί τον Ντόνσιτς θα τον δούμε και καλύτερο. Ταβάνι του.. η κατσίκα, πια. :wink:

basket72
Reactions:

Παρ Αύγ 06, 2021 2:32 am

Είδα τις τελευταίές φάσεις του ματς. Την τάπα την είδα με το που άνοικξα τον υπολογιστή.

Λοιπόν: ο- ξεθεωμένος- Ντόνσιτς παίζει μαεστρικά και την τελευταία επίθεση. Βγάζει τη στιγμή που πρέπει ( μεταλλαγμένος είναι κι έχει τόσο καθαρό μυαλό με τέτοια κούραση στο σημείο αυτό;;; :shock: ) στον παίκτη που πρέπει, αλλά ο Πρέπελιτς πιάνεται εντελώς αδιάβαστος.
Οκ Μπατούμαρος είναι αυτός με Μπατουμοχεράκλες (θύμισε λίγο το ανέμελο λέι απ του Άκερ και τη σβουριχτή τάπα του ΔΙαμαντίδη με τις Διαμαντοχεράκλες του...)
αλλά κι εσύ βρε Πρέπελιτς, βάλε λίγο το σώμα σου αλλιώς, κάντο λίγο πιο ψηλά το λέι απ, βάλε λίγο περισσότερο νεύρο να πάρεις έστω φάουλ. Και σε σένα τα λέω Άκερ. :P

- Κατά τ' άλλα, θα μου λύσει κάποιος μιαν απορία. Τι κάνει ο Τόμπεϊ εκτός ΝΒΑ; :roll:

Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions: 945
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Παρ Αύγ 06, 2021 9:51 am

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακό Τουρνουά Tokyo 2021 (2020)”