Euroleague 1η Αγωνιστική: Baskonia vs Olympiacos Piraeus (30/9, 21:30)
Συντονιστής: Captains
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Ελα βρε παιδιά τώρα με λινκς κλπ. Θέλουμε ομαδάρα παικταράδες κλπ. Αλλά δεν θέλουμε να δώσουμε ούτε ευρώ και προσπαθούμε να κλέψουμε….αν δεν έχεις δεν το βλέπεις ή πας σε κανένα γνωστό που έχει ή σε καμία καφετέρια…και εγώ θέλω να πάω να δω τον Weekend σε συναυλία στο Λονδίνο αλλά δε έχω και δεν μπορώ να δώσω 300 ευρώ για εισιτήριο και έτσι δεν πάω…..η στήριξη στην ομάδα δεν είναι μόνο να γράφουμε στα φόρουμς, αλλά να πάμε γήπεδο, να αγοράζουμε γνήσια αξεσουάρ της ομάδας, να πληρώνουμε για να βλέπουμε την ομάδα στην τηλεόραση μας κλπ.
Δεν θες να τα δώσεις στους ντόπιους Nova κλπ. Ε πάρε Euroleague pass, δεν θέλει και μια περιουσία κι βγάζει και εκπτώσεις…
Δεν θες να τα δώσεις στους ντόπιους Nova κλπ. Ε πάρε Euroleague pass, δεν θέλει και μια περιουσία κι βγάζει και εκπτώσεις…
- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
Σε παρακαλώ να προσέχεις τα λόγια σου. Άλλοι μας κλέβουν...karamelitsa έγραψε: ↑Τρί Σεπ 30, 2025 9:38 pmΕλα βρε παιδιά τώρα με λινκς κλπ. Θέλουμε ομαδάρα παικταράδες κλπ. Αλλά δεν θέλουμε να δώσουμε ούτε ευρώ και προσπαθούμε να κλέψουμε….αν δεν έχεις δεν το βλέπεις ή πας σε κανένα γνωστό που έχει ή σε καμία καφετέρια…και εγώ θέλω να πάω να δω τον Weekend σε συναυλία στο Λονδίνο αλλά δε έχω και δεν μπορώ να δώσω 300 ευρώ για εισιτήριο και έτσι δεν πάω…..η στήριξη στην ομάδα δεν είναι μόνο να γράφουμε στα φόρουμς, αλλά να πάμε γήπεδο, να αγοράζουμε γνήσια αξεσουάρ της ομάδας, να πληρώνουμε για να βλέπουμε την ομάδα στην τηλεόραση μας κλπ.
"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
λολkaramelitsa έγραψε: ↑Τρί Σεπ 30, 2025 9:38 pmΕλα βρε παιδιά τώρα με λινκς κλπ. Θέλουμε ομαδάρα παικταράδες κλπ. Αλλά δεν θέλουμε να δώσουμε ούτε ευρώ και προσπαθούμε να κλέψουμε….αν δεν έχεις δεν το βλέπεις ή πας σε κανένα γνωστό που έχει ή σε καμία καφετέρια…και εγώ θέλω να πάω να δω τον Weekend σε συναυλία στο Λονδίνο αλλά δε έχω και δεν μπορώ να δώσω 300 ευρώ για εισιτήριο και έτσι δεν πάω…..η στήριξη στην ομάδα δεν είναι μόνο να γράφουμε στα φόρουμς, αλλά να πάμε γήπεδο, να αγοράζουμε γνήσια αξεσουάρ της ομάδας, να πληρώνουμε για να βλέπουμε την ομάδα στην τηλεόραση μας κλπ.

- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Και ένα φανταστικό coast to coastmontechristo έγραψε: ↑Τρί Σεπ 30, 2025 9:39 pmΣτα πρώτα 3 λεπτά έχει 1 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο.
Σπαθιά δεν καταπίνει ακόμα...
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
αραγε αυτοι ειναι τοσο κακοι η εμεις μπηκαμε ταπα το γκαζι?coach blue έγραψε: ↑Τρί Σεπ 30, 2025 9:40 pmΑυτη η μπασκονια ειναι οτι χειροτερο εχουμε δει μεχρι στιγμης αποψε .![]()
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ε βέβαια στην Ελλάδα πάντα κάποιοι Άλλοι μας κλέβουν, εμείς ποτέ δεν φταίμε σε τίποτα…montechristo έγραψε: ↑Τρί Σεπ 30, 2025 9:40 pmΣε παρακαλώ να προσέχεις τα λόγια σου. Άλλοι μας κλέβουν...karamelitsa έγραψε: ↑Τρί Σεπ 30, 2025 9:38 pmΕλα βρε παιδιά τώρα με λινκς κλπ. Θέλουμε ομαδάρα παικταράδες κλπ. Αλλά δεν θέλουμε να δώσουμε ούτε ευρώ και προσπαθούμε να κλέψουμε….αν δεν έχεις δεν το βλέπεις ή πας σε κανένα γνωστό που έχει ή σε καμία καφετέρια…και εγώ θέλω να πάω να δω τον Weekend σε συναυλία στο Λονδίνο αλλά δε έχω και δεν μπορώ να δώσω 300 ευρώ για εισιτήριο και έτσι δεν πάω…..η στήριξη στην ομάδα δεν είναι μόνο να γράφουμε στα φόρουμς, αλλά να πάμε γήπεδο, να αγοράζουμε γνήσια αξεσουάρ της ομάδας, να πληρώνουμε για να βλέπουμε την ομάδα στην τηλεόραση μας κλπ.
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Vasiliki37

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
Οι αυτοματισμοί του Ολυμπιακού είναι εντυπωσιακοί για το χρονικό σημείο της σεζόν.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Σεπ 30, 2025 9:42 pmαραγε αυτοι ειναι τοσο κακοι η εμεις μπηκαμε ταπα το γκαζι?coach blue έγραψε: ↑Τρί Σεπ 30, 2025 9:40 pmΑυτη η μπασκονια ειναι οτι χειροτερο εχουμε δει μεχρι στιγμης αποψε .![]()
"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο