kein έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 25, 2025 11:36 pm
shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 25, 2025 11:32 pm
Για αρχη οντως να πω ο κειν οτι ειναι απο τους καλυτερους συνομιλητες εδω,ουτε προκαλει ουτε τιποτα..αλλα το Αηδόνι ντροπαλό, μες στον ανασασμό των φύλλων, συ που δωρίζεις τη μουσική δροσιά του δάσους στα χωρισμένα σώματα και στις ψυχές 5 αυτών που ξέρουν πως δε θα γυρίσουν. βγαινει απο το δημητρακης..παλι κοροιδευτικα το λενε οσοι το λενε αλλα οτι βγαινει απο εκει που ειπε ο κειν πρωτη φορα το ακουω ειμαι μονιμως μες στο τουιτερ..ενω απο τους παναθηναικους βγηκε το υποκοριστικο. Ισως να κανω και λαθος αλλα περιεργο θα μου φανει ..
Σε ευχαριστώ για την υποστήριξη, ειλικρινα.
Το $#@ βγαίνει από αυτό που γράφω πιο πάνω, είναι γνωστό σύνθημα συνδεσμιτικό , το οποίο δυστυχώς δεν είναι καλό να το αναφέρω, αν θες στείλε μου πμ να στο πω. Είναι εντελώς κατάπτυστο.
Η συγκεκριμένη λέξη έχει μπει στην λίστα λογοκρισίας από τον τεχνικό του φόρουμ και εμφανίζεται με σύμβολα όταν κάποιος πάει να την γράψει. Είναι απαράδεκτη μη αποδεκτή στο φόρουμ. Θα μπουν και οι παραλλαγές της βέβαια όσο είναι δυνατόν να προβλεφθούν (χωρίς τόνους, με κενά κλπ).
Kojito έριξε προσωρινό αποκλεισμό, Conan έβαλε 5ο φάουλ στο μέλος και οριστικό αποκλεισμό με επανεξέταση Χριστούγεννα όπως των υπολοίπων αποκλεισμένων. Case closed.
Τα offtopic για τον πρόεδρο του ΠΑΟ διαγράφτηκαν με συνοπτικές διαδικασίες, δεν παράγουν τίποτα στον μπασκετικό λόγο και ξέρουν οι παλιοί γιατί υπάρχει άμεση διαγραφή. Case closed
Και κάτι τελευταίο προς τα εσένα kein- τα υπόλοιπα ήταν γενικές ανακοινώσεις.
Είπες θα αποχωρήσεις και επέστρεψες, θετικό αυτό για όλους το είχαμε πει δημόσια πολλοί.
Δεν είναι αποδεκτό ότι ξαναρχισες να γράφεις ότι θέλουμε καφρους ή συνδεσμιτες για να γράφουν στο φόρουμ, ότι είναι ολυμπιακοί μεροληπτικοι στην διαχειριστική ομάδα και το γνωστό παράπονο ότι υπάρχουν περισσότεροι ολυμπιακοί και ότι αποχωρούν πράσινα μέλη και δεν υπάρχουν παναθηναϊκοί και και και...
Συμπερασματικά δεν θα ξαναρχίσουμε αυτά που έγιναν πριν ένα μήνα. Η συγκεκριμένη offtopic συζήτηση έληξε με θεωρητικά και αριθμητικά δεδομένα και δεν επανερχόμαστε.
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)
SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions