Πολύ απλά γιατί εδώ υπάρχει λογική, ενώ εκεί χρειάζεται κατεπειγόντως!tokalytero3d έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 30, 2026 7:47 pmΟ κite στα του παο γράφει με λογική, με την ομάδα του κάτι παθαίνει.. ιδανικά θα άφηνε εξω Φουρνιε Ντόρσεϊ για Όμηρο ντιλικινα![]()
Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ενώ το 2025 με την 7αδα καλά πήγε... που άφησε ΠΑΛΙ Ράιτ εκτός, και έκοψε τένοντα ο Φαλ στο game3NikBot έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 30, 2026 8:38 pmΑν αναφέρεσαι στο 2024 νομίζω δεν ίσχυε αυτό με την 8αδα. Κάναμε την τελευταία αλλαγή πριν χτυπήσει ο Φάλ και ο Ράιτ είχε κοπεί δεν μπορούσε να ξαναμπεί.SbioTech έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 30, 2026 8:15 pm
Τουλάχιστον φετος έμαθε και εχει 3 σέντερ στην 8αδα. Μην πάμε παλι τελικούς με ενα 5αρι.
Κωλοφαρδία ήμασταν εκανε παλι ο Πιτερς το παλληκαρι
-
AO DAFNIS

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Διαβάζοντας το στεναχωριέμαι που δεν έχω καμιά αδερφή να του δώσω.kite26 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 30, 2026 7:32 pmΝα πω την αμαρτία μου ρε παίδες;
Θα την πω κι ας βραχώ:) Μου αρέσει πολύ ο Ντιλικινά! Πάρα πολύ!! Τι μέγεθος, τι στυλ, τι αποτελεσματικότητα, κι όλα αυτά αθόρυβα... Δεν ξέρω, ή μάλλον ξέρω τι θα πείτε παίξαμε με ΑΕΚ κτλ, αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ σόρρυ. Τώρα κάψτε με στην πυρά!!
Κι ο Μόρις έχει ανέβει πολύ. Δεν τον θέλω έξω τον Ντίλι με ΠΑΟ.
- kite26

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατί ρε φίλε, δεν έχει και άσχημο σουτ. Πωπω νιώθω, δεν ξέρω, λες και βρίσκομαι σε μια παράλληλη πραγματικότητα και δεν με καταλαβαίνει κανείς. Τα βάζει και τα σουτ βρε παιδιά, και άμυνα παίζει. Για Ελλάδα τουλάχιστον είναι χρησιμότατος. Τέλος πάντων, θα στεναχωρηθώ αν φύγει.AO DAFNIS έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 30, 2026 10:50 pmΔιαβάζοντας το στεναχωριέμαι που δεν έχω καμιά αδερφή να του δώσω.kite26 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 30, 2026 7:32 pmΝα πω την αμαρτία μου ρε παίδες;
Θα την πω κι ας βραχώ:) Μου αρέσει πολύ ο Ντιλικινά! Πάρα πολύ!! Τι μέγεθος, τι στυλ, τι αποτελεσματικότητα, κι όλα αυτά αθόρυβα... Δεν ξέρω, ή μάλλον ξέρω τι θα πείτε παίξαμε με ΑΕΚ κτλ, αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ σόρρυ. Τώρα κάψτε με στην πυρά!!
Κι ο Μόρις έχει ανέβει πολύ. Δεν τον θέλω έξω τον Ντίλι με ΠΑΟ.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- kite26

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πείτε πείτε εσείς, ο Ντίλι το άναψε μια χαρά το καντήλι...coach blue έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 31, 2026 12:30 amΑπ το να στενοχωρηθουμε που μενει καλυτερα να στενοχωρηθουμε που φευγει![]()
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ενταξει μωρε... μονο σχεδον τα μισα παιχνιδια EL εχασε.kite26 έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 31, 2026 12:32 amΠείτε πείτε εσείς, ο Ντίλι το άναψε μια χαρά το καντήλι...coach blue έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 31, 2026 12:30 amΑπ το να στενοχωρηθουμε που μενει καλυτερα να στενοχωρηθουμε που φευγει![]()
Σβηνει το καντηλι του.
- kite26

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το μονο σταθερο πανω του σε ολη τη διαδρομη του στην καριερα του μεχρι τωρα ειναι οτι χανει τουλαχιστον το 40% των παιχνιδιων καθε σεζον.
- kite26

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω είναι λίγο άδικη η κριτική που γίνεται στην ομάδα για την άσχημη εικόνα της στους τελικούς μέχρι τώρα. Η προετοιμασία για το φ4, οι αγώνες του και οι πανηγυρισμοί μετά είναι μια εξαιρετικά έντονη ψυχολογική εμπειρία. Ειδικά για εμάς που τόσα χρόνια αυτόν ακριβώς τον τίτλο κυνηγάγαμε είναι ακόμα πιο έντονο το άδειασμα. Το διάστημα που εμείς κάναμε έντονες και πιεστικές προπονήσεις και αναλύαμε όλη μέρα τη Ρεάλ, την Φενέρ και την Βαλένθια ο Παο άραζε και προετοιμάζονταν μόνο για εμάς. Εδώ και 3 εβδομάδες δλδ είναι εντελώς ξεκούραστοι και στις προπονήσεις έχουν εστιάσει μόνο στα παιχνίδια απέναντι στον Οσφπ. Συν το γεγονός ότι έχουν μεγαλύτερο κίνητρο και σ αυτά τα ματς το κίνητρο είναι εξίσου σημαντικό. Δείτε για παράδειγμα η Ρεάλ τι έπαθε.
Δεν τα λέω αυτά για να δικαιολογηθούμε αλλά για να καταλάβουμε πόσο δύσκολο είναι αυτό που προσπαθεί να κάνει η ομάδα μας. Αν καταφέρει και πάρει το πρωτάθλημα (κάτω απ αυτές τις συνθήκες) θα είναι άθλος για μένα και όχι μία ακόμα μέρα στο γραφείο όπως περιμένανε πολλοί πριν τους τελικούς.
Δεν τα λέω αυτά για να δικαιολογηθούμε αλλά για να καταλάβουμε πόσο δύσκολο είναι αυτό που προσπαθεί να κάνει η ομάδα μας. Αν καταφέρει και πάρει το πρωτάθλημα (κάτω απ αυτές τις συνθήκες) θα είναι άθλος για μένα και όχι μία ακόμα μέρα στο γραφείο όπως περιμένανε πολλοί πριν τους τελικούς.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πρέπει να χω διαφορετική έννοια της κριτικής γιατί εγώ τουλαχιστον δεν βλέπω αυτό το «την φάγατε την ομάδα με ένα κακό ματς»που έχει γραφτεί αρκετά στο φόρουμ
Το να πει κάποιος έχει αδειάσει η ομάδα ή ο μπαρτζωκας έκανε λάθος επιλογές είναι αποτύπωση της πραγματικότητας..Δεν νομίζω ότι κανείς θα τρελαθεί αν χαθεί το πρωτάθλημα,είτε οπαδός είτε παίκτης.. θεωρώ γιαυτο και βλέπουμε αυτήν την εικόνα
Ο παο δεν είναι ότι παίζει μπασκεταρα ή ότι είναι τόσο διαβασμένος πάνω μας..Απλά δεν κατεβαίνουμε στο γήπεδο ..Το ίδιο είχε γίνει και το 13..Κανονικά έπρεπε οι τελικοί της α1 να είναι πριν τον τελικό της Ευρωλίγκας
Συμφωνώ πάντως ότι είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθεί η ομάδα και να πάρει το πρωτάθλημα και ότι αν γίνει θα είναι κατόρθωμα
Το να πει κάποιος έχει αδειάσει η ομάδα ή ο μπαρτζωκας έκανε λάθος επιλογές είναι αποτύπωση της πραγματικότητας..Δεν νομίζω ότι κανείς θα τρελαθεί αν χαθεί το πρωτάθλημα,είτε οπαδός είτε παίκτης.. θεωρώ γιαυτο και βλέπουμε αυτήν την εικόνα
Ο παο δεν είναι ότι παίζει μπασκεταρα ή ότι είναι τόσο διαβασμένος πάνω μας..Απλά δεν κατεβαίνουμε στο γήπεδο ..Το ίδιο είχε γίνει και το 13..Κανονικά έπρεπε οι τελικοί της α1 να είναι πριν τον τελικό της Ευρωλίγκας
Συμφωνώ πάντως ότι είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθεί η ομάδα και να πάρει το πρωτάθλημα και ότι αν γίνει θα είναι κατόρθωμα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Δευ Ιουν 08, 2026 11:10 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δύσκολο είναι αυτό που προσπαθούμε να κάνουνε εμείς, δηλαδή να κερδίσουμε ένα πρωτάθλημα παίζοντας με μειονέκτημα έδρας απέναντι σε εσάς που έχετε και την ψυχολογία υπέρ σας από την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Και στην τελική, όλη τη χρονιά ακούμε για εμάς που "είμαστε χάλια" και για σας που είστε "ομαδάρα"...golitog7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 08, 2026 10:42 amΔεν τα λέω αυτά για να δικαιολογηθούμε αλλά για να καταλάβουμε πόσο δύσκολο είναι αυτό που προσπαθεί να κάνει η ομάδα μας. Αν καταφέρει και πάρει το πρωτάθλημα (κάτω απ αυτές τις συνθήκες) θα είναι άθλος για μένα και όχι μία ακόμα μέρα στο γραφείο όπως περιμένανε πολλοί πριν τους τελικούς.
-
AO DAFNIS

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά με την συνολική εικόνα που έχουν παρουσιάσει και οι 2 μέσα στην χρονιά αλήθεια είναι αυτό.BillyPao έγραψε: ↑Δευ Ιουν 08, 2026 11:10 amΔύσκολο είναι αυτό που προσπαθούμε να κάνουνε εμείς, δηλαδή να κερδίσουμε ένα πρωτάθλημα παίζοντας με μειονέκτημα έδρας απέναντι σε εσάς που έχετε και την ψυχολογία υπέρ σας από την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Και στην τελική, όλη τη χρονιά ακούμε για εμάς που "είμαστε χάλια" και για σας που είστε "ομαδάρα"...golitog7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 08, 2026 10:42 amΔεν τα λέω αυτά για να δικαιολογηθούμε αλλά για να καταλάβουμε πόσο δύσκολο είναι αυτό που προσπαθεί να κάνει η ομάδα μας. Αν καταφέρει και πάρει το πρωτάθλημα (κάτω απ αυτές τις συνθήκες) θα είναι άθλος για μένα και όχι μία ακόμα μέρα στο γραφείο όπως περιμένανε πολλοί πριν τους τελικούς.
Απλά στους τελικούς ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να εμφανιστεί ακόμα πιο χάλια. Και που κέρδισε μεχρι στιγμής ένα παιχνίδι με αυτή την εικόνα ευχαριστημένος να είναι.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο